40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36860 nemtom feltűnt-e, de azt a gameplay videót nem a sony adta ki. egy kiállításon készült, ahogy valaki élőben játszik vele. ez azt jelenti, hogy ha nem volt valódi, akkor titokban beleépítettek a kiállított psp-be egy olyan hardvert, ami nincs a sima psp-kbe és csak arra megcsináltak egy olyan változatot, ami csak azon fut. vagy pedig valójában mondjuk egy ps3-on futtatták és remote playel játszottak vele. elég valószínűnek hangzik. egyébként God of War is hasonló grafikai teljesítmény volt annó. -
#36859 Az lehet, hogy te már nem hiszed, de netszerte kp-nek vették... -
#36858 Amúgy ide is írom, hogy nyugodtan rendeljetek a DX-ről!
Tegnap megjött a csomagom Hong Kong-ból, s nem sokat hittem az ingyenes szállításnak, de itt van! :) -
#36858 És ki is mondtad a nagy igazságot, egyszerűen a PSP nem képes ilyen szintű grafikát kipréselni magából.
Jelenleg a legszebb grafikájú PSP játék a Final Fantasy CC és a God of War.
Emlékeztetőül a küllemük:
-
#36857 Igen! De ha a gépen cuccokat pakolok rá, akkor jól fog jönni még az a 20mb/s!
Viszont én is néztem ezt az adaptert, és nem egy rossz visszajelzést olvastam róla:
Cons: Just slow load time of video list, that's pretty much the only con. Some people report that the PSP sometimes doesn't recognize it, but I haven't experienced that. Sometimes when you go to a menu, the free space displays as - MB, ha ha. But wait like two seconds and the free space amount will appear. -
#36856 Nem kell oltani!thx.És egy szóval sincs megemlítve, hogy pontosan ugyan ilyen lesz!Sőt még azt se mondtam hogy ingame. -
rnd #36855 Ennyinek a feléből is kijön egy Photofast dupla microSD slot-os adapter (ami kvázi raid0-ba rak két microSD-t, $5.4 az ára) és 2db 8 gigás Class6-os microSD is (5600Ft/db). Akkor van 16 gigád ami cirka 12 mega/sec-el ketyeg. Ha kell akkor otthon pontosan lemérem hogy mennyivel, bár a psp tapasztalatom szerint 5~7 mega/sec fölé nem tudja hajtani. -
#36854 óriási különbségek vannak 1-1 PSP cím közt, a közelében sincsenek a játékok 90%a egy GoW, FF7CC, Silent Hill Origins kombóhoz. Rengeteg az összetákolt selejt, amire nem fordítanak semmi figyelmet, csak kiadják mert a neve ugyis eladja majd... Nagyon szép dolgokat kilehet hozni a PSPből, de 10 játékból ha 1-2 megüt egy normális szintet és akkor nem is arról a szintről van szó amit az előbb felsorolt játékok képviselnek. -
#36853 Tuti hogy ilyen lesz a játék grafikája, csak nézzetek szét az idáig megjelent autóversenyekre. ProStreet? Underground?
A GT is "csak" egy Test Drive Unlimited, Juiced 2 szintet fog elérni -
#36852 Figyelj!
Én elhiszem, hogy mindenki őrülne, ha a gameplay videónak megfelelően nézne ki! Akkor az én polcomon is ott lenne, az 100!
De nézd meg az idáig kiadott PSP játékokat, valamelyik is csak ELÉRTE ezt a szintet, ami a GP videón van? -
#36851 ugyanmár, mindenki látta a gameplay videót, amin "kicsikét" máshogy néz ki, ez a kép az átverés. ez a screenshot no comment. sztem valami több éves változata lehet, fejlesztői környezetben, minden post effect kikapcsolva, vagy vmi hasonló -
#36850 -
#36849 Milyen érzés átvertnek lenni? -
#36848 Itt megtekinthetitek az új képeket a Gran Turismo-ról! -
#36847 -
#36846 az ingame videonak is ilyen volt a grafikája... -
#36845 Azért tegyük hozzá, hogy ez a fotómód és nem ingame. -
#36844 jesszusom azért ebböl már egy rendes psp is kitellik:D
am meg sztem a kép nem psp-s, de hátha retrozunk és jön egy kis diavetitö a kedvenc konzolunkra is
az aksi sem drága, párezerböl meguszod..:)) -
#36843 tetszik, de ennyiből inkább psp-t vennék kb :)
egyébként nekem is egyre aktuálisabb lenne egy memkari, de ennyinek a harmadát sem szánnám rá.. meg hasonlóan fontos egy új aksi, úgy tűnik, h 4 év alatt tényleg annyira elhasználódott, hogy csak otthon tudok játszani vele, úgy h rá van nyomva az áramra. így gyakorlatilag nem nevezhetni hordozhatónak az egész szerkezetet. főleg mondjuk úgyis otthon játszok vele, de akkoris.. -
#36842 Azon gondolkodtam, hogy egy PSP megbarkózik ezzel? Vagy egyáltalán kihasználja? :O -
#36841 Ez nagyon megtetszett, a maga 20mb/s-os olvasási és 15mb/s írási sebességével! :) Plusz még egy pendrive átalakító is jár hozzá! -
#36840 hihetetlen mit ki tudnak hozni a PSPből! -
#36839 -
dark night #36838 képeket akartam nézni a googléban..:D de nem netezésre való az biztos... -
#36837 De basszus! Az is 30K! :D -
#36836 nah, kezd játszhatóvá válni ez a patapon 2 :)
leginkább azért volt nehéz eddig, mert azt hittem, hogy megúszom, ha minden pályát egyszer csinálok meg.. fejleszteni kell keményen, ha valami anyagra van szükség, több szinten megcsinálni egy pályát. így most van egy 3-as szintű ultimate pataponom is, és egymás után több pálya is sikerült. -
amdrula #36835 Sok mindent nem tudsz vele tenni, max kikapcsolod a képeket vagy bekapcsolod a Conserve Memory lehetőséget, ha még nincs bekapcsolva.
Megpróbálhatod kikapcsolni a JavaScriptet, esetleg törölkni a cache-t.
De nemtom milyen oldalt akarsz nézi.
Amúgy ennek a memóriának nincs köze a memória kártyádhoz, úgy, mint a PC-ben a memória és a HDD sem ugyanaz. -
lowdog #36834 add fel. nem netezésre való a készülék. -
#36833 Internet Browserben view settings ->
Animation - off
Javascript - off
Flash - off
Converse Memory - on
Ha még így sem elég neki, akkor az Images-t is kapcsold ki!
Ja és a Cache-t tedd 2 megára. -
dark night #36832 ezt idáig én is tudtam hogy ezt írja ki de ez mit takar magában??
mit csináljak vele hogy legyen memória...???
mert ugye 2 gigás kártyámon még vagy 200mb szabad hely van... -
amdrula #36831 Lehet én vagyok a hülye, de szerintem azt jelenti, hogy nincs elég memória az oldal kép tartalmainak a megjelenítéséhez. -
dark night #36830 hello
az mit jelent h nincs elég memória az oldal kép tartalmainak a megjelenítéséhez??
bekockázodtak a képek a neten:P
mit csináljak neki?? -
#36829 Mindenképpen a SanDisk-et ajánlom!1000000000000000x megbízhatóbb!!! -
#36828 az összes online aprós sony fake (na jó, 95%-uk)
ha meg a sandisk ugyanannyiért gyorsabb, akkor minek is foglalkozol még a sony-val? -
#36827 De, van eredeti Sony 16gigás!
Boltban 30K! Írási/olvasási seb.: 5mb/s
A SanDisk Ultra II-es 16gigás is 30K, viszont az már 15mb/s!
Teszveszen, Vaterán vannak Sony-k 11-12-13ezerért! Nem tudom... :/ -
#36826 sztem a sony nem gyártott 16ggigásat...de javitsatok ki ha tévedek..:)) -
#36825 Hol bírnék venni legolcsóbban egy [lehetőleg] eredeti, gyors 16gigás PRO DUO-t? -
#36824 nagyon remélem hogy megcsinálják.. -
#36823 Sziasztok!Megújult a honlapom(új dizájn,nagyobb tárhely,több funkció)!Megtekinthetitek ITT!!!
ÜDV:. -
#36822 sztem hasonló nézetű lesz, mint a ds változat, arra lett tervezve az egész..