PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Megszereztem ugyanis a Resident Evil 1 eboot-ját. A readmeben azt írták, hogy 3.72-es popsloader kell neki. Ezt le is szedtem. Addig eljutottam, hogy recoveryben "enabled"-re állítom a pluginoknál, de a játék indításakor, mikor ki kell választani a pops verziót, bármelyiket választom, kifagy a PSP. Ha nem használok Popsloadert akkor viszont a PS logónál fagy ki a játék.
A CFW: 5.00 M33-6
Szóval ha lehet írja le valaki RÉSZLETESEN, hogy hogy kell megoldani a pops helyes telepítését.
Elõre is kösz!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
A GTA szaggatás meg általában csak memókariról futtatott, hibás ISO-knál jön elõ! <#hehe>#hehe>
Az UMD-s trükk meg baszott egyszerû, csinálsz egy PSP-s .iso-t, benne egy darab konvertált videófájlal. Ennyi. <#wow2>#wow2> Csak érteni kell hozzá és a laikusokat simán, gyakorlatilag bármivel át lehet cseszni, a szomorú meg az, hogy el is hiszik. <#lama>#lama><#taps>#taps>
Mégegyszer megismétlem: A PSP GYENGÉBB HARDWARE mint egy PS2 szal már itt elbukik, hogy PS2 játékokat képes legyen egyáltalán futtatni!
Ha ezek után is bedõlsz ill. értetlenkedsz, akkor mi már nem tudunk mit csinálni...
PS1-es játékokkal viszont tudsz játszani rajta.
http://the-best-ways.blogspot.com/2007/12/how-to-play-gta-san-andreas-on-psp.html
Jah,meg vmi új színesebb Banner,lehetne több is és így váltakozna,mint a PS fórumnál!
Mert pl a Capoeira gammánál Q4 2009cet írnak ki bár most már láttam olyat is,h 2009 december 30. van kiírva megjelenésnek :S:S
pedig már naon rég várom ezt a gammát,elõször úgy volt,h 2009.február elején jelenik meg volt is pontos dátum meg minden,majd át tolták március végére megint pontos dátummal megjelöllve,most meg eltolták decemberre??? :S:S:S
(olyasmi mint a rizikó?)
keresnék vkit aki vállal pandorázást..Budapesten
pm!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
szoval a gondom h 3.52 m33-m van és 5.00t szeretnék...lehet ugye?nem slimem van
lekell vinnem megint 1.5ig vagy ugye nem?mertmost ha elkezdem az uptade-t akkor kidobja nekem h minimum 3.52es kell és nem vágom lehet vmit elnéztem
elõre is köszi
\"If in doubt, flat out!\"
Na arra gondoltam ,hogyha Verseghy is beleegyezik ,hogy színesebbé szebbé lehetne tenni a topikot!!Szóval jöhetnének olyan elképzelések amik megvalósíthatók!
Nekem személy szerint az lenne hogy különféle psp-s képeket -összegyûjtenénk odaadnánk a bannermûhelyes srácoknak és csináltatnánk egy jó kis bannert
-valami háttér kép természetesen psp-s is jól jönne a topikba
-és a fórum boxba is egy szolid kis ötletes dolgot rakhatnánk
véleményeket kérem!
és ha Verseghy beleegyezik indulhat a projekt..
Gabo, tökigazad van, annyi hogy most per pill máshol sem szebb az élet :S konkértan tegnap beszéltem egy canadai rokonnal, hááááát ... 😞
angliában én 30 fontért vettem játékot, ami akkori árfolyamon 9k volt, magyarországon ugyanez 13900 ft.
nemcsak csórók vagyunk, de még hüjének is néznek minket..
aki varezol, tegye azt, mert nemhülye kiadni többezer forintot egy rosz játékért, csak a normális jo játékokat veszi meg ami megéri, sé elöveszi akár több honap után is ha kijátszotta {pl én}
aki nem varezol, ütheti a mellét hogy én befizettem mindent, ilyen meberekböl kellene több és nem ott tartana az ország ahol tart 😊
én leszarom kinek mi a véleménye nagyivben 😊
''''szerintem''''
Lassan le lehetne állni, csak halkan megjegyzem...
"aki hazudik az csal, aki hazudik az LOP,
hazudni, csalni csunya dolog!"
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ennyi lenne, de ostoba vagy.
rohadó országban, tróger nép vagyunk. x
ennyi lenne, de ostoba vagy.
rohadó országban, tróger nép vagyunk.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De nem baj, fussuk le mégegyszer ugyanazokat a köröket! <#lama>#lama><#lama>#lama>
De tudom: a politikusok a hibásak... <#rolleyes>#rolleyes> (merthogy annak sincs semmi köze a témához)
vegyem meg, mert az neked jó?
Örüljetek hogy a pénz az öletekbe hullik és fulladjatok meg.
Erre meg csak annyit: hiszed vagy nem hiszed, de (szinte) mindenkinek meg kell dolgoznia a pénzéért. Ha arra vársz hogy az öledbe hulljon, akkor lehet, hogy ott a hiba! Tanulj, dolgozz szorgalmasan és neked is lesz pénzed. Bár tudom, hogy ez sokkal strapásabb és fárasztóbb, mint a sült galambra várni....
A warez nem befolyásol semmit. Nem tudom feltünt-e de pl a GTA IV is siker lett.. De lefogadom hogy a fele nem vette meg. /// Én megvettem és hónapokig elvoltam vele, és még a pénzét is megérte. remek példa hogy jó játék fogy rossz játék nem fogy, közepeset letöltik :-) ennyi.
Összességébe nem azt akarom mondani hogy a warez nem bûn, hanem azt hogy ha valakinek nincs rá pénze hogy megvegyen minden játékot ami érdekli, az warezoljon. Ha majd MO-n olyan helyzet lesz, hogy normális fizetése lesz az embereknek, nah majd akkor fogom azt mondani hogy a warez rossz....
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3