40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • szadokko
    és ha kicsomagoltam akkor az iso mappábba tegyem?
  • rnd
    El tudom képzelni micsoda sürgős, égető probléma lehet... ember életek múlnak rajta...
    Winrar, winzip, totalcommander vagy bármilyen más modern fájlkezelő kicsomagolja...
  • öregharcsa
    csomagold/tömörítsd ki...
  • szadokko
    Sziasztok ha letöltök egy rar filet azzal mit kell csinálni hogy tudjak játszani? pls nagyon sürgős lenne vagy ha valaki felvesz msn re és elmondja nagyon megköszönöm [email protected]
  • öregharcsa
    pedig a biztonsági beállításokkal van gondja..nézzetek utána a faterral..
  • atinho10
    mikor jön ki?
  • greg benz
    Hali!

Nem tudom volt-e már: gran turismo
  • atinho10
    a kódot is beütöm ami jó mert megkérdeztem apámat és azt mondta jó le is irta . Na és utána test connection és azt irta ki .
  • atinho10
    nem nyomok a psp- egy keresést és védelem WPA-PSK (TKIP)ez
  • NEOreg3
  • öregharcsa
    nem védett/titkosított véletlenül a hálózatod??(wepa)
  • atinho10
    sziasztok nekem 1 éve van psp,de nem tom internethez csatlakozni.van router de nem megy igy se pedig jó minden csak nem tom mi a hibe ezt irja ki:A connection error has occured.A connection to the access point could not be established.Check the scurity settings for the network and try again . NEm tudjátok mi lehet a baj???
  • neszoljalbe
    Igen, eszerint csinálom, és amikor telepítené, alul fut a piros csík , megkérdezi, hogy akarom e az AIR mód ot használni , igenezem , utána még fut a piros csík valamennyit, aztán kiírja , hogy nem tud csatlakozni , és hogy menjek fel valami oldalra ... Azt gondolom, hogy valamit rá akar telepíteni a psp re , de az nem engedi, mert amikor sima nettel le akarok tölteni valamit , akkor 80010011 es hebát ír ki , pedig 2gb os sony ms kártyám van ... NEMÉRTEM , HELP ! Ja PSP fat em van , lehet hogy ez lenne a gond ?
  • PoisonChihuahua
    Itt egy leírás. (angol)
  • neszoljalbe
    HELP ! Opera minit szeretnék psp-m re telepíteni, pspkvm ben csatlakozok nethez, akarom telepíteni opera minit , de mindog azt írja ki , hogy nem találja a kért oldalt ... már nagyon sok opera mini telepítőt kipróbáltam , de mindegyiknél ezt csinálja . Valami ötlet ? Különben psp progival megy a net , de az nagyon szar ...
  • Miley Cyrus
    igen, MO.-n is elvégzik...
    Xvid4Psp nevü progi a best konverter mind Psp-re mind bármi másra..
    A Hackelés megére persze<ha nincs garid boltba# mert ha van és hackeled akk elvész...mennek az UMD játékok is. Mpeg4et jáccik le csak alapon, progival Avit is.<nekem soha nem sikerült^^:P:D#
    egy 1-2ezer forintot kérnek ált. pl Blahán van egy jo hely vagy a Kosztolányi D. tér és a Moricz Zs. Krt. között is..[[::<bocs ha reklám#
  • LeventeV
    hat azt nem tudom. en sajat magam csinaltam, meg az aksibapiszkalos modszerrel. mondjuk mar vannak egyszerubb modszerek is. tavaly meg csak ez volt. nekem meg is kurodott az aksi emiatt, habar huzta 1 evet szoval nincs miert panaszkodjak.

na de visszaterve. a pspshungary-n van forum ahol hirdetnek ilyesmit. azt nem tudom, hogy milyen intervallumban mozognak az arak.
  • Cyberdevil
    Ehhez kapcsolódoan lenne 1 kérdésem: megéri-e hackelni a psp-t? Gondolok itt arra hogy a megjelenő játékokat mind felrakják netre, vagy attólh hackelve van mennek az eredeti játékok is? Látom h csak az mpeg 4-t épes alapjáraton lejátszani, ez még nem is akkora gond, ott a konverter, sztem.
  • LEGO Star
    Jah és ezt a hackelést Magyarországon el lehet végeztetni?
  • jordylee
    Eladó fekete PSP 1004k. Hibátlan, karcmentes állapotban,32MB és 1 GB-os memóriakártyával,gyári tartozékokkal. 6 db eredeti játék van hozzá!

Érd:[email protected]
  • LEGO Star
    Aha! Köszi!
    És ez a hackelés mennyibe kerülne kb. ?
  • LeventeV
    1. hackelni kell a psp-t eloszor.
    2. mindegyik psp lejatsza az mp3 (zene) es mpeg-4 (video) formatumokat. homebrew progikkal mas formatumokat is le lehet jatszani, de ehhez hackelni kell a psp-t.
    3. 1000-t (FAT psp-nehezebb vastagabb, elso szeria) ujonann nem tudom, hogy arulnak-e meg. nekem 2000es van (Slim psp-veknyabb konnyebb, ujabb szeria). 3000es szeriat nem volt alkalmam meg kiprobalni (+ mikrofon van rajta es mas a kijelzo, de ha jol tudom hibak merultek fel a kijelzonel).

En azt mondom, hogy ha meg nem surgos akkor varj vele mig megjelenik a psp go, mert akkor a regebbi szerias psp-k ara csokkenni fog.

egyebb informaciokert latogass el a psphungary.hu weboldalra.
  • LEGO Star
    Hali!

Egy 12 éves fiú vagyok, és szeretnék venni egy PSP-t.
    Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban :
    1. A PSP-n hogyan lehet netről letöltött játékokat lejátszani ?
    2. Film és zene lejátszására is alkalmas az összes PSP modell ?
    3. Melyik PSP modell a legjobb ? (1000,2000,3000)

Bocsi, ha primitív kérdéseim vannak, de egyenlőre még nagyon tudatlan vagyok ezekkel kapcsolatban.

Előre is köszönöm : )
  • Miley Cyrus
    azért irtam Hardware hibát mert irta h már 1x ujrarakta a WinXp-t és akkor már rég kivan zárva a software, a Psp meg jo mivel irta h a haverja gépén minden jo..((:
  • Akuman
    köszi a tippeket, ki fogom próbálni őket
  • öregharcsa
    hello!

szerintem itt ugyanazokat a válaszokat kapod mint a pspfilez oldalán..szerezz be egy másik kábelt v rakd újra az XP-t mert lehet összefosta mgát(szokása) v nem jól érintkezik az USB aljzatban...
    van olyan mini usb csati ami nem jó a psp géphez(én is belefutottam már ilyenbe)de ez nem törvényszerű...ha mindegyik usb aljzatban kipróbáltad és mindenhol ezt csinálja akkor lehet kábel ill oprendszer hiba...
  • Akuman
    XP-t

de régebben ment, működött a dolog, de hogy azóta mi változott fogalmam sincs
  • PoisonChihuahua
    Ez azért elég összetett, nem kell mindjárt hardwarehibára gyanakodni. Milyen oprendszert használsz?
  • Miley Cyrus
    háát..ha ott rendes akk én az Usb kimenetre tippelnék..vagy az alaplapod rossz<a pcben>..esetleg az alaplap driverének az ujrarakása/frissitése..
  • Akuman
    hali
    8-9 hozzáaszalásól említettem hogy pc-ről psp-re való fájl másolásakor azt írja ki hogy "A megadott fájl nem található. Ellenörizze hgy helyes elérési útvonalat adott meg."

kártya formázás, majd rendszerváltás után is ez volt a gond

sikerült máshol kiprobálni a saját kábelemmel de egy másik géppel összekötni és felrakni játékot (kiírtam lemezre ugyan azokat a fájlokat ami előzöleg a saját gépemről nem ment) és ott gond nélkül sikerült.

Szóval az én pc-mel van a gond..na de mi? ebben kérnék segítséget, tippeket

előre is köszönöm
  • jordylee
    Eladó fekete PSP 1004k. Hibátlan, karcmentes állapotban,32MB és 1 GB-os memóriakártyával,gyári tartozékokkal. 6 db eredeti játék van hozzá!

Játékok: Fifa 07, Fifa Street 2 , NBA Live 07, tony hawks project 8, nba street showdown,
    PSP NFS MOST WANTED

Érdeklődni lehet: [email protected]
  • BB7
    xD
    De a változtatás jogát fenntartom!

Na így már igazi kisbetűs rész! :D
  • Verseghy
    Nyertél, akkor ezeket nem törlöm ki legközelebb!;)
    (De a változtatás jogát fenntartom!:D)
  • Miley Cyrus
    jaa..probáld meg kártyaolvasoval vagy h mobilba belerakod..
    és még h kérj kölcsön /ha van haverod vagy ilyesmi/ memokarit és probáld azzal..
  • Miley Cyrus
    gyári beállitások visszaállitás-ával probálkoztál már?
    nekem ilyesmi a 4Gb-os TDK pendrive-ommal van^^ azzal az h látja meg minden, de azt irja h lekéne formáznixdpfff
    m1..probálkozz
  • Akuman
    mind2 kártyám sony, 2 gb, meg egy 4-es. legjobb ami kapható volt
  • Miley Cyrus
    aha, de ö azt kérdezte milyet...
    Szal h a márkája stb..
    Én pl: Sony M2 2Gb+Adapter <muhahaha>
  • guppy
    sztem rosszat...
  • vixo
    milyen kártyát használx?
  • Akuman
    annyit tennék még hozzá, hogy formáztam a memókártyát, másik kártyát is probáltam és ugyan az

Win Commander is annyit ír hogy "Hiba: nem olvasható"

4.01 M33-2 van a gépen

tippeket kérnék :) elég elkeseredetten érzem magam :)