40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37103 cfw-t kellene szereznem valahogy. :) ebben kellene segitség. nemhiszem, hogy senkin nem tud:( -
#37102 Aki már használta őket, attól véleményt kérnék (ill. tapasztalatairól is írhatna):
a.) PSP Grip (ezzel egy PS1 kontrollernek néz már ki a gép, jobb fogás)
b.) PSP Component Cable (TV-re köthető a cucc) -
#37101 nem értem ezt a pandora batteryt sem. most egy mem kártyára kell feltennem az uj firmwaret, és azután...?
valaki, könyörgöm:D
-
#37100 segitsen valaki firmwareozni könyörgom. de nem értem a utubeos videokat.
memokártyán amit cserélnek azon van az uj firmwre? honnan tudom leszedni?
légyszives.
-
#37099 ne csinalj butasagot. nem erdemes penzt kiadni ilyesmire. ezt akarki megtudja csinalni. segitunk ha nem megy. -
#37098 Összegről még nem beszéltük,csak az ő véleményét kikérve azt tanácsolja,hogy frissítsem.
Attól félek,hogy ez a régi CFW már nem lesz jó a GT-ra amit mindenféleképpen be akarok szerezni és az jobban fájna,ha ott derül ki,hogy bocsi driver elavult.
Legfrissebb progim nemistom,most a fifa09 van ami tökéletesen fut.
-
#37097 Van egy nagyon régi lista, hogy milyen játékhoz, milyen FW kell!
Csak már 2007 óta nincs frissítve! :D Ilyet kéne keresni, csa istenért se találok külföldi fórumokon se!
-
#37096 Nekem is 3.80 M33 fut a gépemen, és idáig minden tökéletesen megy! :)
Viszont abban igaza van, hogy az újabb játékokhoz azt hiszem már most is újabb FW kell...
De menyiért akarná megcsinálni? -
#37095 Inkább adok rá pénzt,csak legyen jó,ne ott derüljön ki,hogy hát igen a driver elavult.
Én meg amihez nem értek azt szakértő kezekre akarom bízni.
Azért kérdezlek titeket,mert én nem értek hozzá,és több helyről kapott vélemény után tudok dönteni. -
#37094 te magad is meg tudod csinálni ha elérkezettnek látod az idejét... ezért NEM szabad egy Ft-ot sem adni végképp nem elkérni!
Nyilván aki csinálja ezt egy fillért nem ad a programok fejlesztőjének!!!
Undorító!!! -
#37093 Sziasztok,
Egy elavult 3.80 M33-as CFW-t használok a gépemen.Minden tökéletesen fut.Eddig.
A kérdésem az lenne,hogy érdemes-e egy újabb CFW-t rápakolni a gépre vagy küldjem el a francba az embört aki pénzért csinálná meg nekem.:)
Az ú állítása szerint az újabb progik nem fognak futni rakta.
Mennyire van igaza a srácnak? -
#37092 -
#37091 Mégegy interjú -
#37090 Pár Gran Turismo-s finomság megint:
GT psp gameplay az új psp-n
GT psp E3 trailer (HD-ben érdemesnézni!)
Gran Turismo PSP E3 interjú -
dark night #37089 hello bocs,hogy itt hirdetem de van egy eladó psp slim-em,békés megyében!
akit érdekel írjon privát üziben!!
kösz hello -
#37088 Assassin's Creed:Bloodlines Debut Trailer -
#37087 nekem még nem akadt önként jelentkező aki segítene. légszives.
:)
-
#37086 Nohát, ez esetben lehet, hogy a cucc azt hiszi, hogy be van dugva a füles mindig, ezért nem szól a beépített hangszóró. Meg kell nézetni a hangkimenetet. -
#37085 Üdv!
Nem régiben egy kedves barátom rámhagyta PSP –jét.
Használt, 2hibája van:
1. Egyáltalán nem szól rajta a beépített hangszóró.
2. Ha a fülhallgatót beledugom csak az egyik oldal szól, ha nincs teljesen beledugva, akkor szól mind2 oldal.
A kérdésem az lenne, hogy vajon a két hiba összefügg?
Valamint, szedtem a netről egy PDF manualt, ami az én fordításom szerint azt írja, hogy a hangjegy gombbal előhívható EQ csak akkor jelenik meg, ha fülhallgató van bedugva, ez alaphelyzetben valóban így van? Mert nálam mindig megjelenik.
Köszönöm! -
#37084 LOL XD -
Csak77 #37083 Volt egy szűz csajom gimiben, ő is ezt mondta... -
soror62 #37082 jobban szeretném kézbe fogni vétel előtt -
#37081 vatera, teszvesz, ebay -
soror62 #37080 Sziasztok!
Baja környékén vennék PSP-t.
[email protected]
köszi -
#37079 köszönöm:)
-
#37078 4.05 a firmware. elirtam. bocs -
#37077 ez egy slim psp, 4.03as firmwareel.
en mar reg nem hackeltem psp-t ugyhogy nem vagyok benne annyira temaban. en pandoras modszerrel hackeltem, de mar van mas modszer is. varj egy kicsit mig feljonnek a tobbiek is, ok biztos tobbet tudnak majd segiteni.
ameddig varsz addig lesd meg ezt az oldalt. regisztralj es forumon tobb informaciohoz juthatsz. -
#37076 egy | kettő | három -
#37075 töltöm. -
#37074 az UMD meghajto hogy nyilik? egy olyan gombbal mint amileyennel bekapcsolod a psp-t?
a legtisztabb az lenne, ha toltenel fel valahova egy par kepet. -
#37073 a bal oldaloln a van a memkártya slot
-
#37072 gondolom FAT, mert a balfelső sarokban ugyan ott van a wifigomb, de memkártya slotot nem látok. de van benne egy négygigás kari, nem én raktam be:)
-
#37071 ha vastag, nehez es a hata kidudorodik, akkor FAT.
ha a meokartya slotja a bal felso sarokban van, a WLAN gombja a tetejen, es a hata lapos es konnyu a psp akkor slim. -
#37070 hm. na most hogy FAT2000es slim [...] azt hogy tudom eldönteni? A doboza jelenelg elérhetetlen számomra, ha azon van:) -
#37069 milyen szerias psp-d van? FAT, 2000es Slim vagy 3000es Slim?
aztan mondd meg, hogy milyen firmwared van, ezt a kovetkezokeppen: menj be a SYSTEM-system settings-system informationbe (a System Software sora).
ha ezeket tudjuk, akkor konnyebben tudunk segiteni. -
#37068 özben megnéztem nekem milyen firmware-em van, a system settings ben: Version. 4.05. ezzel kell valamit csinálni, hogy futtathassak ISO játékokat?
-
#37067 szisztok. hozzá jutottam egy psphez. elolvastam a FAQ-t, azonban kb 1 napja van PSP-m:) Jólenne, ha tudna valaki segíteni. ISO játékok, meg firmware futtatásban.
Egyelőre nincs gőzöm sem, hogy hogyan kellene firmwaret frissíteni, milyenre. Tudtok segíteni? Köszi
-
#37066 szerintem neked fogalmad sincs az egeszrol, ne sertodj meg ram, hogy ezt irom. olvasd el a GYIK-ot (Gyakran Ismetelt Kerdesek).
es az nem firmwared hanem firmware-ed azaz van custom firmware a psp-n. -
szadokko #37065 letöltöttem a custom firmwaredet és kitömörítettem és egy eboot file van benne ezt hova rakjam? -
#37064 igen, ha van custom firmwared.