PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
formatalod a meoriakartyat es helyrejon, nem lesz semmi gond. csak ne felejtsd el a jatekok menteseit elobb felmasolni a gepedre, hogy aztan vissza tudd tenni oket. en azt hallottam, hogy ez egy biztonsagi megoldas a warez ellen, de azt is hallottam, hogy ha bemasolsz egy kepet a jatekok mappajaba akkor ez nem fog tobbet elofordulni (de ezt nem tudom biztosan.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

vixo
az utóbbi...

Sziasztok Problémám a következõ lenne, 4gb os memóriakártyám van feltettem a játékot mmint a Rock band-et játszottam, kiléptem belõle és azt jelzi ki utánna hogy nincs játék a memory sticken, 5.00M33-6 ez van a psp-m en. és ki is jelzi hogy 40 mb szabad hely maradt és kiírja h nincsen játék.
Tud valaki segíteni?
Valakinek volt ilyen problémája?
Vagy az lehet hogy nem befejezett a játék !?
ViniSoundz
eszed legyen 😊 loool
Szerintem ezt nem itt kéne megvitatni... ha már lopsz, legalább eszed is legyen...
vixo
<#violent><#banplz>

hello akinenk ki van feleselve a gépe az honnan szokott letölteni játékokat mert vannak honlapok sok de kifejezetten valami psp-játék letöltõ oldal is van valahol??
kösz!!

5c0rp330n
szerintem csak wifi, kábelen át psp-n netezni.. hát nemtom, sztem nem egy nyerõ dolog már csak kényelmi szempontból sem 😊

balla27
sziasztok!a psp csak wifi netre képes,vagy kábellel is rálehet csalni.remote control miatt lenne fonntos?itthon már látom a ps3 menümet a psp-n.de én ezt a funkciót pesten akarom használni,és nem a wifi jelre akarok hagyatkozni

LeventeV
en inkabb megvarom a vegleges verziot, meg aztan azt igertek, hogy hetvegente ujulni fog a letoltheto zenek listaja, csak meg azt nem lehet tudni, hogy fizetni kell-e majd erte, vagy mi? de azert ketlem, hogy a ket szep szemunkert ingyen fogjak adni azokat a szamokat amikert a keszitok fizetnek, de biztos lesz valami alternativ megoldas <#idiota>

vixo
valószínûleg azért csinálja,mert ez még egy nem teljesen befejezett verzió,1 hónappal elõbb kikerült és,h miért azt a psp hungary.hu-n is megírták:

"
Rock Band : Unplugged Kilopva!
Kilopva!

Sajnálatos hírt kaptak az új Rock Band játék készítõi. Az új játékot ugyan is valaki kilopta a fejlesztõi részegükrõl, és a terjedését már nem lehet megállítani. Ez a legnagyobb rémálma minden játék fejlesztõnek hisz ha majdnem 1 hónappal elõbb ki játszák a játékot minthogy megvehetnék Nem lesz sok hasznuk így a játékból az bizonyos.
"

5c0rp330n
iso-ban ahsználd, ne cso-ban.

LeventeV
Gyozodj meg rola, hogy a jo mappaba kerult. Ha ez megvan es megse megy akkor formatald le a memkaridat csak elotte NE FELEJTSD EL ELMENTENI A FONTOSABB ADATOKAT, gondolok itt a mentesekre.

adamq01
Sziasztok a ezt írja ki mikor a tekkent föl raktam iso ban: The can not be started the date is corrupted
Mit kell ilyenkor tenni? Lehet h rosszul töltöttem le?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

a rock band kicsit be van gajdulva nálam. néha, egy-egyx nóta betöltése elõtt kiírja, hogy memory stcik removed. holott minden a helyén, és más játékoknál nincs ilyen hiba. rejtély. az ms tiszta, a foglalatban sincs kosz, hogy esetleg kontakt hiba lenne, vagy valami hasonló
Utkozben megoldodott.
Spontan leformaztam a memory sticket.
Hali,

Egy olyan problemam van hogy eddig mindent olvasott a psp-em,
de most se CSO-t se ISO-t nem latja, annak ellenere hogy bemasoltam.
Mast, tehat zenet filmet mind latja es le is jatssza.

Elore is koszi
lostprophet
Akkor úgy látszik csak IP-bant kaptam, mert más géprõl ugyanúgy be tudok jelentkezni felhasználónevemmel :/ (meg egyébként proxy-val is)
De hogy miért tiltottak, fene se tudja...

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

vixo
ez jó kérdés,engem is érdekelnének a plusz számok

LeventeV
a rockband unpluggedhez a plusz szamokat meg kell venni, vagy ingyenesen letolthetoek lesznek majd? vagy esetleg torrentoldalakrol is elerhetoek lesznek majd?

hamarabb kérdeztem mint gondolkoztam , már megy az 1.5-rá aztán onnan már bármit egyszeû ha jól emléxem...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

szevasztok, régebben volt pspém akkor nagyon képbe voltam, most egy kicsit kiestem belõle, szereztem egyet (fat, nem ta 82-es), 3.03 oe-c van rajta, olvastam faq-t annyira nem volt egyértelmû így elsõre, ha valaki leírná csak hogy kezdésnek mit csináljak, megköszönném....thx elõre is

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

vixo
kicsit hamarabb "kijött" a rock band unplugged,mint várható volt 😄
Ez most bearanyozta a napomat 😄

tomi890125
bannoltak 1 hétre valószínûleg!

The Only One!

LeventeV
huuu, mar megijedtem, hogy valami komolyabb dolog <#idiota>

mert nincs benne valós újítás, csak valami "biztonsági javítás", DA ilyenkor nem szokott új verziót kiadni...

LeventeV
miert?

nem valoszinu hogy lesz valaha is DA-fele...

LeventeV
5.03as custom firmware mikorra varhato?

USB-n keresztül..😄
NEOreg3
"Gyakran Ismételt Kérdések

Gyik vésztartalék."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

adamq01
Sziasztok! Hogytudok felrrakni letöltött játékokat a psp-re?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

LeventeV
nekem tok lazan bejon a mozzilaval, es eddig se volt semmi baj

lostprophet
Van még valaki, akinek nem jön be a psphungary oldala? Már 5 napja kapok egy fehér oldalt, kiírja hogy kész, és ennyi.

Másrészt: szokott valaki Xlinken multizni?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

LeventeV
mindegy, hogy slim vagy fat, ugyanaz a mese

vixo
Sokan fikázzák,de sztem egy próbát megér majd,ha kijön: SW The Clone Wars Republic Heroes
Nekem a sorozattal sem volt bajom,sztem egészen érdekes,élvezhetõ,a játékkal is ellexek majd. ^_^

ViniSoundz
kössz szépen, akkor neki is állok. szal akkor tuti menni fog a cucc. azt elfelejtettem mondani, hogy slim gépem van, de gondolom most mindegy. magamtól nem mertem csak úgy hozzányúlni.
LeventeV
ja es azutan csak kovesd az utasitasokat

LeventeV
megnyitod a memkarit. a PSP/GAMES/Update mappaba bemasolod a custom firmware EBOOT.PBP filet. letoltod az eredeti (official) 5os firmwaret. Atnevezed 500.PBP-re es bemasolod ezt is az Update mappaba. ezutan bontod az Usb kapcsolatot, majd a psp-t elinditva a Games menupont alol a memokarin megnyitod az m33 update-et. remelem ertheto lett 😉

ViniSoundz
egy kis help kéne nekem! 4.01 m33-2-es firmware van nekem psp-men. szeretném felrakni az 5.00 m33-6-ot. a kérdés pedig az hogy hogyan. átnéztem a faqot, de nem tudom pontosan, hogy lehet-e egybõl ápgrédelni.

amúgy a 4.01-est nem én raktam rá, hanem ismerõsöm, már régebben.

olyan leírást meg nem találtam, hogy ha nekem ez a firmware van, akkor hogyan is kellene tovább updatelni fw-t. pm-be is jöhet akár, mindegy, csak nem nagyon merek hozzányúlni a cucchoz. nem szeretném kinyírni szegénykét 😊
Balazs15
azá tecsoba még lehet kapni 3.8 as rendszerrel megáldott slimeket😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Prince of Máté
Nem ér többet a slimmel, mert az új slimeket sem lehet feltörni, tehát ugyanott van, csak PSP-3000-el jobban jár.

baaka
áj áj áj szerintem te kevered az m33 amire te gondolsz és az cfw.szóval magyarul egy hackelt dolog.

balla27
és melyik gépre van a magyar navigációs program?valami 33-as széria.az melyik?

balla27
köszi a választ.csak eredetivel akarom.sokkal szebb a képe,mint a többinek?csak 1 -2 játék kellene,mert egyre többet utazok buszon 3-4 órákat,és nagyon uncsi kezd lenni.mennyit bír az aksija?

LeventeV
ha mindenkepp eredeti jatekokkal akarsz jatszani akkor a psp3000, ha tervezed vasarlas utan a hackelest akkor psp2000

Balazs15
igen és hova dugod bele a floppy meghajtoba???
Balla27: ha csak eredeti játékokat akarsz futtatni akkor mindeféle képpen megéri

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

balla27
sziasztok!megéri a plusz pénzt a psp 3000?

nagy bele a lemez...😛

LeventeV
ez azert megcsapott...