PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja tesztelve, nálam megy azóta rendesen. 😊
Igen, ha van mondjuk ps1 játék vagy valami cucc a GAME-ben akkor nem csinálja.

Miley Cyrus
véégre megy rendesen, lehet jáccani<#vigyor2><#crazya><#idiota>

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Miley Cyrus
am kell a pluginis?

GP2100
Akkor lehet, hogy nekem azért nem csinált problémát a játék, mert tele van homebrew cuccokkal a game mappa.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Miley Cyrus
tesztelve a rockbandas cumo ezzel?
mert akk kiprobálom<#buck><#buck>

A rockband problémára itt a megoldás, ha valakinek esetleg szüksége lenne rá:

A PSP\GAME mappába csináljatok egy üres txt-t vagy másoljatok bele valamit, ezután nem fogja törölni. Ha meg már késõ, és nem jelennek meg a játékok, akkor se kell se formázni, se telepíteni semmit, csak létrehozni a PSP\GAME mappát, mert igazából azt törli ha üres...

PoisonChihuahua
Ha valakinek van Platinum verziós Prince of Persia: Revelations-sza, az dobjon már egy privit, mert lenne pár kérdésem hozzá. THX!
tdu Toyota
jah hoppá xD köszi 😉

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

BB7
Mégse olyan jól olvastad el a FAQ-t? 😄
"1, Alapok / Fogalmak
FirmWare /FW/ = A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetõbb funkciókat biztosítja a hardver mûködtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak). Jelen esetben a rendszerfile-okat tartalmazó és azokat futtató szoftver. Felfoghatjuk a PSP operációs rendszerének.
"
tdu Toyota
jah az egy verzió?

tdu Toyota
olvasgattam a faqot nagyon jól levan írva minden szép munka csak egyet nem értetem ami egy csomókérdésbe benne volt.Mi az a FirmWare??

tdu Toyota
sziasztok melyik pspt érdemes most venni 3000 vagy 2000? úgy hallotam a 3000-t nem lehet fleshelni.de fleshnélkül is lejátsza a filmeket? memoria kártyára rá és megy is? a válaszokat elõre köszi (jah és bocsi a kis warezért)

Tinman
10 percet se használt Final Fantasy VII. Crisis Core PSP német nyelvû 4.500-ért eladó, PERFEKT állapotban, minden vackával, tokkal vonóval.

Csere is szóba jöhet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

LeventeV
kikurt veluk a szerver, de azt igertek, hogy a heten ujra fognak jelentkezni egy uj tarhelyrol

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi lett a PSP Hungary oldallal? Azt látom hogy már csak jelszóval lehet bejelentkezni,de az enyémmel nem enged be.Pedig regisztrált tag vagyok.Kihez lehet fordulni segítségért?Csak két hétig nem voltam fönt az oldalon.

Miley Cyrus
ki tud valamit a 'Hannah Montana: Rock Out the Show'-rol?
h mikor adják vagy stb..?
kössz<#vigyor2><#finom>

Gideon Wieth
nekem se volt eddig semmi 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

nálam random csinálta a hibát. töröltem, pedig jó kis játék...
Miley Cyrus
<#idiota><#buck>nekem ilyesmi nemvolt, majdha kijön a game akkor megprobálom<#vigyor>

Aramir
Persze inkább ne próbáld ki <#vigyor>

Aramir
Nekem akkor kavart be, amikor megakartam nézni a készítõk listáját a creditsnél (vagy hol, már nem emlékszem), aztán csak fekete kép mellett villogot a memókártya ledje, mint az õrült. Kikapcs, bekapcs, és már nemis tudtam megnézni sem, hogy milyen játékok vannak vannak a kártyán.

Miley Cyrus
mindent megcsináltam, plugint felraktam ellenöriztem jáccottam 5-6számot kiléptem és ugyanaz<#violent><#boxer><#falbav>
eléggé szar ez...://

GP2100
Mi baja van van a RB-nek? Min. 7-8 órát játszottam már vele és semmi kárt nem okozott, nem értem, hogy mirõl beszéltek. <#nemtudom>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Aramir
Utólag nemfogja kijavítani a RockBand okozta károkat, csak megelõzi azt.
Másolj le mindent a kártyádról, majd formázd, ahogy javasolták lentebb, aztán másolj vissza minden játékot és játékmentést, illetve tedd fel a plugint újra.

Miley Cyrus
hello
felraktam a rockbandet 1x jáccottam vele és eltünt, mint itt másoknak.
feltettem a 'CFW Folder Blocker v1.1'-t, de nem mutatja...igen megnéztem recoveryben a pluginoknál enabled/engedélyezve/ van...akkor mi a baj?

ezt csináltam: felmásoltam a gyökérk./seplugins-ba a cfwblock.prx filét aztán csináltam mellé egy game-txt nevü filet abba meg ennyit irtam: 'ms0:/seplugins/cfwblock.txt 1'

LeventeV
azt irtak, hogy talatak uj szolgaltatot es, hogy jovoheten ujraindul.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

vixo
nincs többé psphungary.hu(legalábbis egyelõre) :'(

öregharcsa
sziasztok!

én is csak ma vettem észre(tök gáz), de újra mûködik a pspfilez oldala..
akit érdekel a szokott helyen találja meg..(csak kattints az "Amikre szükséged lehet" feliratra a banner alatt)

köszönet érte D@areeo-nak!

üdv

öregharcsa

http://pspfilez.extra.hu/

jaszy
Nincs mit!

baaka
inkább töltsd le a 2.1 és az ultimate psp mappát másold a GAME mapábbe😄

letöltöttem a tubot...
de nem nagyon értek hozzá esetleg elmagyaráznád ??
kösz!! a 1.5-et töltöttem le!!

baaka
psp tube!ezt töltsd le és az tud nagyon sok videóportált!

PoisonChihuahua
A PSP böngészõjében alapból van flash player, de az nem kompatibilis a Youtube-os videókkal ill. a komolyabb flash animációkkal.
hello!
hogyan tudok adobe flash playert felrakni a psp-re??
mert a youtubon videókat akarok nézni és ugye kell neki ez a lejátszó!!
jó az a adobe is amit gépre rakok fel??
sokáig tölti be az oldalt ahonnan le akarnám tölteni psp keresztûl!!
ha gépen letöltõ a memory stickre rámásolom a lejátszóprogramat akkor lehet nézni??

Zetorg
köszi, ez jó, mûködik 😊

jaszy
UnderCoverXP

Nagyon sok borítót ismer, többek közt a psp-t is.
Ingyenes, magyar nyelv is van benne!!

Innen le is szedheted

Igaz nálam a psp borítónál el kell forgatni a képet mert rosszul méretezi. Max ennyi a + teendõ...

CaviaR
Egyik lehetõség:
Image size-nál be kell állítani a pontos méreteket. Ha ez megvan ellenõrizd le a document size-nál is, hogy jó lesz-e.
Másik lehetõség:
Nyomtatásnál hajlamos felajánlani, hogy jobban kitöltse a teret. 100% legyen beállítva az elõnézeti képnél!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

akkor nemvágom nemekem nem szokott vele problémám lenni

dienesoft
Persze. Amúgy a szoftverem 5.00 M33-4. Ez nem tudom, hogy most jó-e vagy nem.

Ezeknél a kérdéseknél az a jó, hogy NEKED kell eldöntened. Veszed ócsóér silány minõség -vagy- normálisat drágábban. Szinte mindenkinek van sztorija ami azt bizonygatja hogy az olcsó is lehet jó, vagy hogy mekkorát lehet szopni vele. Ennyi.
Zetorg
photoshopot próbáltam. átméreteztem centiben a képet akkorára, de mégis nagyobbat nyomtatott :\

Photoshop - bármelyiknél be lehet állitani a képméretet cm-ben is.

Sziasztok!
Érdemes kamu Sony memkártyát venni ha olcsó?
pl. 6000 = 8Gb
vagy felejtõs?
köszi

Zetorg
tudtok olyan borító nyomtató programot, ami tudja a psp formátumát?
sehogy sem tudom méretre igazítani a képeket :S

raven87
Érdekes, nekem pont ellenkezõleg. A Rock Band mentés visszatöltésekor kikapcsolat a PSP-met. Aztán mióta felraktam a CFW Folder Blocker-t minden mûködik frankón.
5.00 M33-6-os CFW-d van?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Aramir
Aktíváltad a plugint a recovery menüben? Csak azért kérdem, mert még nem próbáltam ki a plugint. Elvileg játék alatt elrejti a két könyvtárt, amit ez az új védelem baszogat. Nekem szerencsére nem vágta haza a gépem.

dienesoft
Ezek után folyamatosan fagyott a gép, a menüben lépkedés közben.Aztán csináltam egy formatot és repült a PES2009-es mentés, amit igazából nem lehet sehogyan se pótolni. Mondjuk abban én voltam a hülye, de attól még bánom, hogy föl akartam tenni a Rock Band-et...

raven87
Tönkre vágra a PSP-det? Nekem semmi gondom nem volt miután ráraktam.
Igazából nem is tudom, hogy vághatja tönkre, mert nem a flash memóriára másolod. :S

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

dienesoft
Nekem úgyanúgy eltûnt a játék és még jól tönkre is vágta a PSP-met...

Aramir
A CFW Folder Blocker v1.1-t tedd fel a kártyádra. Google segít ebben 😄