40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    esetleg itt?
  • kufi
    bocsi Goexplorer-re gondoltam es a psp nincs modolva.
  • kufi
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan problemam hogy vettem 1 gps vevőt a psphez de igo szoftvert nemtalalok hozza.
    Tudnatok segiteni hoogy honnan tudnam beszerezni a szoftvert?PSN en neztem de csak map pack-ek vannak .
    Elore is koszi.
  • Csak77
    Lassan 4 éves videó...
  • BB7
    OMG! :D
    Ghetto Joy!
  • Smithie
    PSP joystick :D
  • guppy
    hát jah, nem egy TN-panel...
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, felbontásban nem sokkal rosszabb, mint a PS2 játékok és az nem zavar 37"-en. Szokni kell, de elmegy. Az tény, hogy a PSP képernyője annyira penge és szép (jó betekintési szögekkel és színekkel), hogy ezt a minőséget nehéz hozni TV-ben.
  • szadokko
    vagy vegyen fel az aki részletesen eltudná magyarázni pls címem: [email protected]
  • szadokko
    valaki pls mondja meg vagy 3 szor letöltöttem a resi 3 at eboot file-ba de amikor elindítom a playstation logónál lefagy nem megy tovább mi lehet a baj? sürgős lenne
  • rnd
    Szerintem nem gáz annyira. Kábé olyan mint egy szarabbul kódolt videó, kicsit mosott a kép, de recésedés tuti nincs, komponensen legalábbis nem látni. Persze nem 20 centiről néztem hanem tévé méretnek megfelelően 2,5-3,5 méterről.
  • Prince of Máté
    Nem válik az be :/
    Nagyon gagyi, pixeles recés képe van TV-n, és észreveszed, hogy szar a grafika. Míg a PSP képernyőjén szépen mutat, TV-n ocsmány
  • NEOreg3
    mivel ugyanúgy fogja futtatni a játékokat, gondolom ha nem is ugyanaz (pl más technológiával van gyártva), de teljesítményben (nagyon) hasonló
  • LeventeV
    a psp GO belso hardware-je ugyanaz lesz mint az eddigi psp-je? gondolok itt procira, mert a kulso valtozik, a kijelzo merete is kisebb lesz stb.
  • rnd
    Szerintem remotejoy-al azt is lehet
  • Sir Quno Jedi
    Danke, utánanézek.

Már csak valami remote irányító cuccos kéne, hogy ne kelljen a PSP-t szorongatni és máris beválik nagykonzolnak is! :D
  • rnd
    Pont ezt írtam remotejoy-al lazán pécére tudod rakni a képet usb-n, onnan meg azt csinálsz vele amit akarsz...
    A másik program amit érdemes kipróbálni az a fusa sd, ezzel meg kompoziton is ki lehet rakni a játékot tévére (mert azzal csak xmb-t és videót lehetne) illetve a batár nagy fekete keretet el lehet tüntetni komponensen.
  • Sir Quno Jedi
    Köszi. Szal. valahogy megoldható, hogy a kép USB-n kimenjen PC-re és onnan moncsira/TV-re?!
  • Akuman
    Sziasztok

Lenne egy kicsit összetetteb problémám:

Az egyik psp-n 4.01 m33-2 -es dolog van, másikon 5.00 van(és extra opció, hogy eredeti sony-ként vagy "m33 megjató"ként legyen beláítva)

szinte minden új játék elindul(2 kivétellel) mind a kettőn (japán játékok is beleértve: Sengoku, Bleach-ek,stb, amcsi játékok is: warriors orochi, crisis core stb)
    DE!
    az első psp-n a Final Fantasy Dissidia (japán) elindul de a Dynasty Warriors Strikeforce(usa/angol) nem, a másik psp-n meg pont fordítva.
    Lefagynak.
    Nyílván szoftveres a probléma, de mivel egyikikünk se (psp tulajok) sem értünk a psp ezen részéhez, fordulok ide segítségért.
    Van jelenleg valami olyan verzió, ami esetlegesen mind2 korábbi vezió erősségeit tudja, vagy el kell fogadni, hogy némeik játék nem fog menni és pont :)
    Illetve, ismer valaki olyan helyen Pesten ahol ezeket a softveres dolgokat megoldják némi ellenösszef fejében?

Válaszokat előre is köszi, akár privát üzenetként is
  • öregharcsa
    a ccd file a clone cd formátuma(ezt a progit használják a ps1-es backup készítéséhez)..az mellett még mi van?? img??
    azt még át kell alakítani egy konvertálóval(psx2psp) ami már jó lesz és indítható a psp-n.

a portable verzió leszedhető innen: portable psx2psp

figyelem a vírusírtó bejelezhet(pl avast), de nyugodtan szedd le..nem lesz semmi gond...nem vírus..(több gépen is tesztelve)

vagy innen: psx2psp portable

• Miley Cyrus
    XBM-Xross Media Bar <ez a psp|ps3 menüjének a neve#
    tehát ugy mint egy Iso-t.
    én régebben a Diabloval játszottam pspn, az gond nélkül ment...
  • szadokko
    Aki ért ehhez pls vegyen fel [email protected]
  • szadokko
    igen a ccd filet rar bol tömörítettem ki berakom game 150 be de az mit is jelent hogy xbm alól kell indítani?
  • Miley Cyrus
    amit <gondolom .rar-t# letöltöttél azt a game150-be kell asszem...
    aztán xbm alol inditani.
  • szadokko
    valaki pls mondja meg vagy 3 szor letöltöttem a resi 1 et eboot file-ba de amikor elindítom a playstation logónal lefagy nem megy tovább mi lehet a baj?
  • szadokko
    a ccd. filet hova kell tenni?
  • szadokko
    nem eboot
  • BB7
    .CSO kiterjesztés?
  • szadokko
    Sziasztok lenne egy problémám letöltöttem a resident evil 1.2.3. részét psp-re de az 1. és a 3. egy ponton mindig ugyanott nem megy tovább lefagy ez miért van? és hogy tudnám kijavítania a problémát vagy ha valaki megtudja mondani hogy hol tudom letölteni a tuti jó változatot aztis megköszönöm kössz előre is
  • rnd
    b.) <<<< mit szeretnél tudni?
    Brutál nagy fekete keret lesz a tévén, a kép kábé a képernyő 40%-át fogja kötölteni (tehát több a feketeség mint a kép maga) Egyébként fasza. Én inkább usb -> pc -> tévé módszert javaslom, ha már kábelez az ember akkor tök mindegy hogy mit-mivel köt össze...
  • Miley Cyrus
    hááát..
    jok vagytok^^:DD[[[:::
  • CaviaR
    Ezzel már csak az a gond, hogy bebuktad. Te most hivatalos FW-re frissítettél, aminek két hátránya van:
    -nemhogy az új játékokat nem fogja vinni memkariról, de már a régieket sem
    -vissza sem tudod rakni a feltört FW-t mivel a hivatalos ezt nem teszi lehetővé

Nem véletlenül írtam amit írtam. Ha nem értesz hozzá az még nem nagy bűn, ha utánaolvasni lusta vagy az már egy dolog, de ha egy olyan topikban ahol nagy piros betükkel ki van írva hogy tilos a warez és mégis a szádba rágják akkor legalább fogadd meg amit mondanak.
  • Cyberdevil
    Én is új PSP tulajdonos vagyok, nekem PSP Slim 3004, 4.21es Fw-vel. Elolvastam egy csomó hazai, illetve külföldi leírást, fórumot hogy miként lehet a letöltött játékokat futtani. Elég sok helyen olvastam hogy a 3000+ illetve a 4.01+os PSP-ket nem lehet feltörni. Aztán, még 1 kis keresés után rátaláltam 1 pack-ra, amivel állítólag fel lehet törni, de, ha lemerül, kikapcsolod, alvás módba teszed akkor minden visszaáll és kezdheted előről. Szóval nem igazán tudom h ezekből mennyi, illetve mi igaz. Másik h létezik-e már olyan módszer vagy nevezzük akárminek, amivel elérhető h a letöltött játékok is futtathatóak legyenek az említett tulajdonsággal rendelkező PSPken? Gondolom h már elegetek van az ilyen "ostoba" kérdésekből, szóval bocsi. :D
  • The FlashBack
    tehát az 5.03mat szükséges customfirmwarra cserélni? ezt a videót nézem: http://www.youtube.com/watch?v=ih--l4-mtNo&feature=channel
    ez szükséges lesz a későbbiekbem hogy játékot futtassak?
  • The FlashBack
    a custom firmware, és az én 5.03mam nem ugyanaz? mert, feltettem az UDM dumpert, de nem indul, hiba miatt.
  • amdrula
    XrossMediaBar, a psp kezelőfelülete.
  • The FlashBack
    azt mondja, csináljak egy ISO mappát, majd a pspben nyomja egy selectet az xmb menüben, és válasszam then go down to the UMD ISO MODE. jelenleg fin*** nincs hogy ezt hol lehet.
  • The FlashBack
    ja és még egy kérdés. most nézek egy tutorialt, és xmb menüt emleget. az mi is?
  • The FlashBack
    köszi. frissítettem.
    most a teendő, hogy fussanak a letöltött játékok?
    systeminfoban otvan az uj firmware verzió, szoval sikerült. mi kell még?
  • CaviaR
    pandorát elfelejt, 5.00 M33 CFW gugliba beír, letölt, memkártyára kiír, elindít, örül :)