PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ha van mondjuk ps1 játék vagy valami cucc a GAME-ben akkor nem csinálja.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
mert akk kiprobálom<#buck>#buck><#buck>#buck>
A PSP\GAME mappába csináljatok egy üres txt-t vagy másoljatok bele valamit, ezután nem fogja törölni. Ha meg már késõ, és nem jelennek meg a játékok, akkor se kell se formázni, se telepíteni semmit, csak létrehozni a PSP\GAME mappát, mert igazából azt törli ha üres...
"1, Alapok / Fogalmak
FirmWare /FW/ = A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetõbb funkciókat biztosítja a hardver mûködtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak). Jelen esetben a rendszerfile-okat tartalmazó és azokat futtató szoftver. Felfoghatjuk a PSP operációs rendszerének."
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Csere is szóba jöhet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Nem tudja valaki, hogy mi lett a PSP Hungary oldallal? Azt látom hogy már csak jelszóval lehet bejelentkezni,de az enyémmel nem enged be.Pedig regisztrált tag vagyok.Kihez lehet fordulni segítségért?Csak két hétig nem voltam fönt az oldalon.
h mikor adják vagy stb..?
kössz<#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
eléggé szar ez...://
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Másolj le mindent a kártyádról, majd formázd, ahogy javasolták lentebb, aztán másolj vissza minden játékot és játékmentést, illetve tedd fel a plugint újra.
felraktam a rockbandet 1x jáccottam vele és eltünt, mint itt másoknak.
feltettem a 'CFW Folder Blocker v1.1'-t, de nem mutatja...igen megnéztem recoveryben a pluginoknál enabled/engedélyezve/ van...akkor mi a baj?
ezt csináltam: felmásoltam a gyökérk./seplugins-ba a cfwblock.prx filét aztán csináltam mellé egy game-txt nevü filet abba meg ennyit irtam: 'ms0:/seplugins/cfwblock.txt 1'
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
én is csak ma vettem észre(tök gáz), de újra mûködik a pspfilez oldala..
akit érdekel a szokott helyen találja meg..(csak kattints az "Amikre szükséged lehet" feliratra a banner alatt)
köszönet érte D@areeo-nak!
üdv
öregharcsa
http://pspfilez.extra.hu/
de nem nagyon értek hozzá esetleg elmagyaráznád ??
kösz!! a 1.5-et töltöttem le!!
hogyan tudok adobe flash playert felrakni a psp-re??
mert a youtubon videókat akarok nézni és ugye kell neki ez a lejátszó!!
jó az a adobe is amit gépre rakok fel??
sokáig tölti be az oldalt ahonnan le akarnám tölteni psp keresztûl!!
ha gépen letöltõ a memory stickre rámásolom a lejátszóprogramat akkor lehet nézni??
Nagyon sok borítót ismer, többek közt a psp-t is.
Ingyenes, magyar nyelv is van benne!!
Innen le is szedheted
Igaz nálam a psp borítónál el kell forgatni a képet mert rosszul méretezi. Max ennyi a + teendõ...
Image size-nál be kell állítani a pontos méreteket. Ha ez megvan ellenõrizd le a document size-nál is, hogy jó lesz-e.
Másik lehetõség:
Nyomtatásnál hajlamos felajánlani, hogy jobban kitöltse a teret. 100% legyen beállítva az elõnézeti képnél!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Érdemes kamu Sony memkártyát venni ha olcsó?
pl. 6000 = 8Gb
vagy felejtõs?
köszi
sehogy sem tudom méretre igazítani a képeket :S
5.00 M33-6-os CFW-d van?
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Igazából nem is tudom, hogy vághatja tönkre, mert nem a flash memóriára másolod. :S
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx