40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#39834 Patapon3, találkozott már vele valaki? Videók alapján sok változást eszközöltek, elég komoly csaták láthatóak, már-már rajzolt Total War, komolyan! :D Miközben ugye maga a játékmenet semmit sem változott - miért is változna, nem? :) - nem tesztelte még innen senki? 21EUR Zavvi-ról, bár most jó az árfolyam legalább, így akár még jó vétel is lehetne. -
Invincible #39833 PSP slim 2001 es gép , anyagi okok miatt sürgősön eladó. Piros színű, hátulján god of waros minta
három apró hibája van: a hátulján egy nagyon kis területen lejött a festék. (az analogja néha lefele húz, de ellent lehet neki tartani. Olvastam hogy korigálható Joysens és egyéb progikkal is...) A képernyőn egy pixel kivan égve a jobb felső sarokba, ha nem mondják észre sem lehet venni, így hát ezt csak úgy élőben tudom megmutatni :D
és akkor a jó tulajdonságai :D
*flashelt, régi alaplapos
*legújjabb szoftverrel (phrome)
*8 gigás memokártya
*töltő
*god of war eredeti játék
*puha fehér tok
*adatkábel
számítógéphez
*törlőkendő
*megkímélt képernyő, gombok, tiszta karcmentes állapot :D
*egy angol umd film
Ár: 18000 ft. Az ár alkuképes ha nem postán kell küldenem megoldható úgy a személyes találkozó hogy nem én megyek le valahova :D
Személyesen átvenni Szolnok környékén lehet vagy Budapesten.
üzenetben lehet érdeklődni :D msn-en, e-mailben meg majd tudok képeket küldeni -
#39832 jol teszed :D
város game *.* -
darkmore #39831 Ha feltörés alatt Flashelést értesz = saját operációs rendszer lett a gépre feltelepítve, akkor az fix, hogy nem zavarja be a gombokat.
Szerintem szét kellene szedni és a gombokat megigazítani, tisztítani, cserélni. Ez nem igényel nagy szaktudást: a PSP-t 5 csavar fogja össze (mármint a kölső burkolatot) kettő van hátul, kettő az aksi alatt és egy a gép oldalán alul. Ha az igazítás tisztítás nem segít akkor valószínűleg rendelni kell egy alsó gombsort, ami nem drága, mert csak egy csík műanyag az egész, szerintem ez lehet elkopva. -
kriminalskate #39830 Uraim!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a PSP-met nemrégiben feltörték (ugyebár hogy umd nélkül játszhassak stb...) ám egy pár nap múlva, azaz ma, olyan hibája lett hogy játék közben magától START- ot nyom, vagy pl webcím beírásánál. Ezzel ellentétben ha zenét játszok le vele akkor pedig hiába nyomom nem regál semmit. Továbbá a SELECT gomb sem úgy működik ahogy az elvárható lenne. A PSP még a legelső szériák egyikéből való, de csak most lett feltöretve.(egyáltalán amiatt van??) Kerek valakit próbáljon meg nekem segíteni, tanácsot adni mit tehetnék most. Előre is köszönöm. -
darkmore #39829 Sikerült lua scripttel az első adag kódomat beletömni a psp agyába, frenetikus érzés.
Már régebben is pötyögtem C64 emu-ban basic cuccokat, mert olyan poén psp-n "fejleszteni" psp-"re" (na, jó c64 emura).
De itt csak fel kellett raknom egy luaplayer eboot-ot meg mellé a scriptet, plusz két png kép és kész:
--First PSP Stuff
--Author: darkmore
normal =Image.load("normal.png")
screen: blit(60,80,normal)
white = Color.new(255, 255, 255)
screen:print(200, 100, "Press the UP button!", white)
screen.flip()
while true do
pad = Controls.read()
if pad:up() then
screen:clear()
angry =Image.load("angry.png")
screen: blit(60,80,angry)
screen:print(200,100, "OK!", white)
screen.flip()
end
screen.waitVblankStart()
end
mint látszik roppan bonyolult, de hát ez még csak a kezdet, ahogy mondani szokás XD -
#39828 henezni relatíve egyszerű, az egyetlen zavaró hogy minden kikapcs-bekapcskor ha nem "alvómódba" teszed, akkor újra meg kell csinálni, két klikk ugyan, de elég frusztráló.
-
darkmore #39827 Inkább alaplaptól függ, mint szériától, ha jól emlékszem 3000-esben is van olyan alaplapos, amit fullra lehet flashelni, de ez ritka mint a fehérholló, a legtöbb 3000-est HEN-ezni kell, ahhoz semmi gyakorlatom nincs... -
#39826 2000 vagy 3000-es PSP-ket? -
#39825 Nézhettek hülyének, de májusban jön ki a Lego Pirates of the Caribbean PSP-re is és "instant-get" beszerzem. :P -
Jana32 #39824 Kösz szépen, működik minden!(Y) -
darkmore #39823 Nagyon egyszerű:
1. Google: PSP Prome 4
2. Letölt
3. Rámásol a PSP Game mappájába
4. PSP-ből futtatod, mint egy játékot.
Esetek 99% minden okés, ha nem akkor újra az egészet.
Persze felelősséget semmiért nem vállalok, de már 2 PSP-t frissítettem 5.50 GEN D3-ról Prome 4-re és semmi baj nem volt. -
Jana32 #39822 Egy kis segítséget kérhetnék hozzá? Nem nagyon értek hozzá, így vettem használtan már, hogy rajta volt minden... tehát hogy kell rá rakni? előre is köszönöm -
darkmore #39821 Igen, de én csak utángyártott cuccot láttam dealextremen. -
darkmore #39820 Rakj rá prome 4-et és úgy próbáld. -
#39819 Kérdezném, hogy a PSP-n a közepén körbefutó szürkés műanyagelem is cserélhető? -
Jana32 #39818 Jah egyébként 5.50 Gen-D3 van a gépen. -
Jana32 #39817 Nem találtam topicot, ezért itt kérdezném meg, hogy valaki játszott-e a Dragon Ball Tenkiachi Tag team-el? Ugyanis problémám van vele... virágbolti verziót szedtem le kipróbálás céljából, mert már sokszor estem abba a hibába hogy megbántam utána a vételt... a probléma, hogy kifagy egy idő után vagy ha olyan ultra skill-t nyomok be, ami elég látványos... olvastam hogy másnak is van ilyen problémája, ott annyit írtak, hogy át kell állítani 333mhz-re a proci sebességet, és jó lesz.. de nekem ez se oldotta meg. Mi lehet a probléma?
Ha megvenném eredetibe úgy megoldódna? -
Jana32 #39816 Köszönöm a választ megtaláltam az umd mode-t. Én is azért gyanakodom koszra, mert a gombnak a jobb oldala nem nyomódik le teljesen, meg gondolom nem nyagdulnak ki azért ki olyan könnyen a gombok, főleg a négyzet mivel nem az van használva legtöbbször. De szted ha elviszem sima számítógép szervízbe ott meg tudják csinálni? -
#39815 "Több lehetőség van: vagy az XMB (a psp alap menüje) lenyomod a select gombot is az előugró vhs menüben." Az "is" "és" akart lenni. -
#39814 Több lehetőség van: vagy az XMB (a psp alap menüje) lenyomod a select gombot is az előugró vhs menüben. Vagy pedig teljesen kikapcsolod a psp-t majd nyomd le az r gombot (és ne engedd fel) bekapcsolod. Így eljutsz a recovery menübe. Itt menj a configuration-be és megtalálod amit keresel. Ha nincs tapasztalatod az ilyesmiben akkor ne szedd szét a psp-t, inkább vidd el szervízbe. Youtube-on amúgy biztos van millió szétszedős video. Ja és igen, okozhatja kosz a nyikorgást. -
Jana32 #39813 Juteszembe lenne még egy kérdésem. Hol lehet átállítani az umd iso mod-ot? -
Jana32 #39812 Sziasztok! Nemrég vettem egy psp-t, nem voltam benne a témájában előtte, sőt most sem, játszogatok elvagyok, de nem értek hozzá nagyon... a problémám a következő: a négyzet gomb egy kicsit "nyikorok", néha nehezen nyomódik le.. ez azért van, mert kezd meghalni, vagy egyszerűen vmi kis kosz lehet alatta? Szétszedném, de nem nagyon merem... szét lehet egyáltalán??:S Félek hogy millió darabra hullana szét... ha valaki tudja hogy kell szétkapni, légyszi segítsen.. egyébként még a régi fat verzióm van, ha az lényeges. -
#39811 Cső!
Minek nincs hangja? A játéknak? A videónak? Zenének?
Milyen géped van? OFW/CFW?
Off:
Szét fognak szedni a fórumokon ha nem használsz írásjeleket.. vagy nem vettétek még az isiben?
Ezen ne sértődj be, de jobban fognak neked segíteni, ha megértik mit akarsz egyáltalán kérdezni. -
dvid95 #39810 csö nekem az a gondom hogy nincsen hangja hogyan oldjam meg -
Jak16 #39809 KonzolHQ nyereményjáték: PSP-re akár Golden Sun-t
http://konzolhq.hu/story-2238-KonzolHQ-nyeremnyjtk-8211-a-frenetikus-jtkok-csak-Rtok-vrnak.html -
#39808 Akkor számomra értelmetlen, ugyanis hidegen hagynak az új címek.. (bár eddig minden elindult). De azért kösz az nfo-t.
Inkább a Comic reader-t csinálnák meg... -
darkmore #39807 Új gémekhez nagyobb OFW verzió szükséges, a prome ezt áthidalja. -
#39806 Nem követtem mostanában az eseményeket. Miben jobb a Prome 4 az 5.50 Gen D-3-nál? -
darkmore #39805 Ja most látom, akkor a kérdés csak az, hogy 5.50-es az CFW vagy OFW?
Ha CFW, akkor valószínűleg GEN D3 lesz, amire Prome 4-et kell rakni.
Ha meg OFW, akkor bonyolultabb a téma, mert függ az alaplap típusától is, hogy lehet e downgrade-elni és fullra flashelni (= ekkor 5.50 GEN D3+Prome4 rakni rá), vagy más CFW-t rárakni. -
darkmore #39804 Milyen PSP-d van? 2000 v. 3000?
5.50 az hivatalos software, OFW? -
hekhubá #39803 PSP 2004 Slim van és erre milyen versiot kell leszedni hogy fussanak rajt játékok?
-
#39802 Így sehogy :) -
hekhubá #39801 Sziaszto!
Rátettem a PSP-rem az 5.50 verzíot és megtudná valaki mondani hogy kell rátenni játékot, vagy kell még leszedni hozzá programot.
Ha tudtok segíteni irjatok prívátba.
Előre is kösz. -
darkmore #39800 E-bay és dealextremen kb 800 Ft-ért lehet venni olyan aksit , amit átkapcsolhatsz pandorából normálba és vissza is, vagy forrasztol egyet magadnak, de erre nem mindegyik aksi jó. -
#39799 Már csak ember kell találni aki rendelkezik pandora batteryvel és magic memory stickkel mert ezek nisncenek a folyamatot viszont youtuberol nézve is 5 perc alatt végig lehet csinálni. -
#39798 Nem nem! Most derítiettem ki, hogy a slimem alaplapha V2-es és nem V3-as ami irtó jó dolog, mert a V2-est pandorával letudják downgradelni 6.37-ről is. Szóval az a szerencsém egy régi PSP-t vettem és még a régi alaplap van benne, jelen állás szerint V2-es slimmel bármilyen OFW-ról meg tudják pandorázni. Úgyhogy királyság van. -
darkmore #39797 (Bazz: 6.35 PRO-B3 a legújabb) -
darkmore #39796 Bocs a flood miatt, de most látom, hogy a OFW 6.35-re húzható CWF már ennél a verziónál jár:
UPDATE 6 6.35 PRO-B2 -
darkmore #39795 Kérdés:
"Hello. Érdeklődnék h egy 5.50 prome 3 as slim psp visz minden játékot memóriakártyáról, az újakat is? :)"
Válasz:
Frissítsd Prome 4-re, kb 2 perc az egész ;-)
Kérdés(szerű)
"De hiába tanulok, ha 6.37-ról nem lehet flashelni:S"
Válasz:
Most nincsen rá még megoldás, de 6.36-ot már sikerült megokosítani, szerintem nem kell rá olyan sokat várni!
Meddig lehet flashelni:
Ez elvileg bármilyen gépen működik, még a Go-n is, amin max OFW 6.35 van azt lehet flashelni! CFW 6.35PRO-A kell felrakni rá.
Amúgy meg van egy homebrew, ami letiltja a update-et a psp-n, hasznos, ha felelőtlen kezekbe kerülne a gép ;-)
Máskor meg használom a "válasz erre" gombot, sorry.