PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

mcdrusza
hogy érted h csak tegnapig mûködött??
öregharcsa
egyébként is angol volt az alap(és úgy is maradt)...igen úgy indítottam...

http://pspfilez.extra.hu/

t0mmy
Wiley.Hacking.the.PSP.Cool.Hacks.Mods.and.Customizations.for.the.Sony.Playstation.Portable.Jan.2006.eBook-DDU

ez megvan nektek?? :S

t0mmy
sajnos a GTAval sem lehet már... csak tegnapig mûködöt...

mcdrusza
2.1-es psp-m van, és az lenne a kérdésem hogy oldom meg csippeltetés nélkül h rá lehessen rakni játékokat?
at a GTA-s trükkön kívül😊
ColdFire
XD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

t0mmy
<#eljen> király <#eljen>

Olyan jó hangulatúak a hozzászólásaid, mindig örömmel olvasom <#nevetes1>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nem, mert már nem érdekel ez az egész.. <#eljen>
maffioso
azután raktad angolra miután elinditottad a gémet devhookkal kiléptél és ugy? és utána mint umd kell elniditani

\"If in doubt, flat out!\"

öregharcsa
kipróbáltam... nem vált át másik nyelvre pedig angolra raktam mindent(ez volt az alapbeállítás is)

macselek
Szevasz vg!!!! Nem teszed vissza a logód?

öregharcsa
ezt kipróbálom...köszi

ass
<#wink>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

t0mmy
hátdetényleg ekkora marhaságot... pfff mint amikor azt mondját hogy rosszat tesz ha nem ment közben váltassz a bicajon... FASSÁG!

t0mmy
jóltetted hogy megvetted nekem is megvan... sõt a tekkent is eredetiben fogom megvenni!

maffioso
nekem ez volt a sims2vel
devhookal elinditottam francia
kiléptem a gémbõl és a systemcuccnál átnyomtam franciárol englishre

öregharcsa
köszi

Ne légy ideges!
ass
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy honnan vetted ezt az egzakt információt. Mindegy, "te szóltál", köszönjük.

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

ass
Á, már sejtem. Biztos valami gyilkos, lappangó kód miatt. Csak az lehet.

ass
Óriási hülyeséget mondtál, de tiszteletben tartom a véleményedet, hogy te csak eredeti játékot vagy hajlandó venni.
1 kérdés csak: ha megveszed az eredeti UMD-t, ledumplod a tartalmát a memóriakártyára (ami bájtra pontosan meg fogy egyezni az UMDvel), az mitõl fogja elrontani a PSPdet? (Amellett, hogy SOKKAL gyorsabban fog futni a kártyáról, mint a lemezrõl.)

ass
Ezt nem lehet általánaosítani. Az a felelõs, amelyik fájlba beleteszik a játékkészítõk. Nincs szabvány, hogy a pl. LANGUAGE.HUN a magyar, a LANGUAGE.ESP pedig a spanyol. Ráadásul az sem biztos, hogy a különbözõ nyelvek külön fájlokban vannak. Sõt, az is elõfordul (pl Gangs of London), hogy 1 db 1GB-os fájl van az ISOban, egy speciális tömörítéssel és abban van minden.

Amugy nem érdemes nem eredeti játékkal játszani, mert fagy a játék és elis baszhatja psp-t, én szoltam. Megvettem eredetibe a Gta LCS és piszok jó, én csak eredetit veszek.
ass
A CSO'n'DAX sokkal jobb. Ha a pspfilezról töltöd le, ott le van írva, hogy ehhez nem kell a MICR0S0FT .NET Framework-öt feltelepíteni. És oda-vissza konvertálja a CSO-DAX-ISO formátumokat.

öregharcsa
nagy kérdés jön!

a játékokban melyik file felelõs a nyelvi modulokért????tudja ezt valaki??
mert akkor a spanyol crasht(pedig multilang van odaírva) átnyomnám angolra és akkor lenne egy mûködõ angol változat végre...(az usa nem müxik<#wow3>)

öregharcsa
nincs helyed!

maffioso
sztem 8

Köszi az eddigi segítséget.
Mivel érdemes tömöríteni a játékokat?
A CiSo val érdemes szerakodni, vagy a CSO 'n' DAX a legjobb?
t0mmy
nem értek hozzá sajnos...
törlés, megszakítás??

maffioso
torrentnél mi a kis piros iksz?

t0mmy
majd én 😛 <#mf1> 😉

maffioso
csinájjak fuckot?😄

t0mmy
én meg párat 😛😄

maffioso
én 4et számoltam

t0mmy
amugy meg apjuk f4szát csak egy pár hozzászólást kellett volna visszaolvasni és meglett volna amit akar!!

t0mmy
errõl jut eszembe:
off
haverom nagyapja negy pecás volt, és néztek egy nap a spektrumon egy filmet a tengeri halakról, erre megszólal a nagypapa hogy: petikém már pedig ilyen hal nem létezik! (hagsuly) 😄

on 😄

köszi 😄

t0mmy
én inkább megmondom nekik hogy ilyet márpedig NEM lehet 😛

wáhhhhhhhhhhhhhh

2.5 /2.6 downgrade

-ha pl 2.1 -es fw van a gépeden akkor szed le a PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America
-a visszaszedéshez 2.0 updatés eredeti GTA szükséges.
-szükség van még erre a csomagra
Easy Downgrader 2.50/2.60 ---> 1.50 by Xtrusion ez magától feltesz minden szükséges dolgot ami kell
-fontos, hogy legyen töltön a psp
-itt egy video a visszaszedésrõl PSP 2.6 to 1.5 downgrade video
-a videó mutatja, hogy miután elinditod a gta-t belépsz a mentésekhez(jelen csomag esetében nem kell belépni, magától elinditja az eloadert) ott találod a eloader és betöltöd.
-után elindul az eloader, ráböksz a downgrade test-re.
-utánna csak várni kell, világit a narancssárga led(2-3 perc a müvelet, nekapcsold ki a psp-t!!!!)
-ha végzett kapsz egy híba üzenetet, csak rányomsz a o gombal
-restartól a psp, kiírja, hogy nemtudja olvasni a lemez(azért mert nagyobb fw kell a gta-nak)
-kinyomod a lemezt és már indul is a psp 1.5 fw-vel.

ezzel a modszerrel szedtünk vissza 1 psp-t, és sikeres volt a müvelet.
látszik a videon, hogy a kisrác kiszedi az akumlátor 5 percre meg, hogy vár az eloader elinditásával 10 secet. Ezek nem szükségesek (nálunk nem kellet).
nem kell agodni, hogy ezután nem fognak menni az eredet játékok amikhez nagyobb fw-kell, mert divhookal már 2.71-es is lehet a géped, és minden fut

írjátok be faq-ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(már nemtudom hányadszorra írom be)

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

gudájdí

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ColdFire
mostantol ha az ujregekenek vagy az ujpspknek (😄) gondja van, mondjuk azt:
infók alant Ass 😄

titkos kódolt üzenet 😄

t0mmy
nem sajnos még nem lehet... :S

mi is ezzel szenvedünk! de ha találnak valamit akkor megirjuk emailben neked ha meghagyod itt... 😊

Ott van egy rohadt link a banner alatt.

bazza
hi, mostmár kitaláltak valamit a 2.50 problémára? úgy értem lehet-e downgradelni 1.50-es re?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

t0mmy
belegyömöszöltél egy DVD-t?? <#idiota>

Most fotóztam <#nevetes1>

WÁÁÁÁ 😄

Most sikerült visszaszedni
t0mmy
ha már 1.5öd van akkor nem kell az eLOADER...

ha leformázom akkor eltünik az eloader is?
Mit kell és hova visszamásolni?