PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
egyszerûbb ha a pspvel formázod és akkor nem kell szarakodni! és ezt a devhookot érdemes használni és ezt jó ha elolvasod!

Forrás

DevHook-bol melyiket érdemes használni?
A downgrade után mit lehet törölni a memstikrõl (az update file-t lehet?)
t0mmy
üdv a klubban 😊

ThugEdge
igen köszi srácok 1.5öm van már Moralosan hathatós msn segédletével,de télleg köszi mindenkinek

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

nagyon

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

t0mmy
nem nekem kellett de én is ilyesmit irtam remélem igy már menni fog neki! 😊

X:\PSP\GAME\UPDATE
aztán rányomni a memoria kártyán az update jelzésre.
legyen töltön, mert csak feszültségen lehet csinálni

t0mmy
amiért téged kitiltottak azért jóformán a fél fórummal megtehetnék... érdekes!

Neem, az pont lejárt, semmi köze nem volt hozzá! 😊
t0mmy
a kitiltással visszafizetik a befizetett pénzt is?? 😛

t0mmy
nem tudom hogy ebben " PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America" le van-e irva hogy hogy kell updatelni 2.6ra, de a srác ám nem ezt kérdezte amit ide bemásoltál...

Pff, "visszaszedés" szép magyar szó!
2.5 /2.6 visszaszedés

-ha pl 2.1 -es fw van a gépeden akkor szed le a PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America
-a visszaszedéshez 2.0 updatés eredeti GTA szükséges.
-szükség van még erre a csomagra
Easy Downgrader 2.50/2.60 ---> 1.50 by Xtrusion ez magától feltesz minden szükséges dolgot ami kell
-fontos, hogy legyen töltön a psp
-itt egy video a visszaszedésrõl PSP 2.6 to 1.5 downgrade video
-a videó mutatja, hogy miután elinditod a gta-t belépsz a mentésekhez(jelen csomag esetében nem kell belépni, magától elinditja az eloadert) ott találod a eloader és betöltöd.
-után elindul az eloader, ráböksz a downgrade test-re.
-utánna csak várni kell, világit a narancssárga led(2-3 perc a müvelet, nekapcsold ki a psp-t!!!!)
-ha végzett kapsz egy híba üzenetet, csak rányomsz a o gombal
-restartól a psp, kiírja, hogy nemtudja olvasni a lemez(azért mert nagyobb fw kell a gta-nak)
-kinyomod a lemezt és már indul is a psp 1.5 fw-vel.

ezzel a modszerrel szedtünk vissza 1 psp-t, és sikeres volt a müvelet.
látszik a videon, hogy a kisrác kiszedi az akumlátor 5 percre meg, hogy vár az eloader elinditásával 10 secet. Ezek nem szükségesek (nálunk nem kellet).
nem kell agodni, hogy ezután nem fognak menni az eredet játékok amikhez nagyobb fw-kell, mert divhookal már 2.71-es is lehet a géped, és minden fut

(már nemtudom hányadszorra írom be)

t0mmy
asszem a game mappába kell bemásolni azt az fw filét egy update könyvtárba és ugy kell frissiteni

ThugEdge
hali
a gép 2.01
megvan minden hozzá:
PSP_Firmware_260
Downgrader2.50-2.60ENFULL-Xtrusion
GTA(thx tudja magáról ki😊

most hogy kell 2.6ra tenni?mit kell pontosan csinálni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

t0mmy
megvan neked az USA tekken? 😊

t0mmy
má le is fikáztásk... 😛😄

Olvass vissza 😉.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

gang of london bétát probálta már valaki?

Felismeri, csak elõtte menj az USB Connection-höz a PSP-n belül 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

sza23
ok.ott a pont.

legújabbat
keresztül

sza23
ok. gondolom a legujjabbat célszerû leszedni.de van egy másik gondom is. a számítógépem nem ismeri fel a pspt usbn keresztül<#fejvakaras>

forrás: pspfilez 😛

t0mmy
azért jó az eredeti UMDkhez a devhook mert akkor nem kell az fwvel szarakodni

igy inditssd:

UMD SELECT: UMD Disc
UMD MOUNT: UMD DISC
UMD VERSION: no change
FIRMWARE: 2.60
CPU CLOCK: 222 Mhz (333 MHz-re is állíthatod, de úgy nem mûködik tökéletesen az internet)
BOOT SELECT: Reboot XMB

forrás köszi marlosan 😛

sza23
Csak pár napja vettem pspt.még csak olvasgatok róla.azt hittem, hogy az eredeti umdk-hez nem kell devhook.

t0mmy
akkor inkább a devhookot tedd fel

vagy ennyire nem vagy jártas ilyesmiben?

devhook fent van?

sza23
1.5

t0mmy
hányas fw-d van?

sza23
El akartam indítani a Fifa06 eredeti umd lemezt, de ezt az üzenetet írja ki, hogy: To start, you must update the system software. ilyenkor mit kellene csinálni?

t0mmy
én nem tudom de lehet hogy az egyik netes haverom tudja! <#nevetes1>

t0mmy
valóstzínû az egyik kondi ment benne szarrá... szedd szét és cseréld ki ! 😄😄

Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de psp-re nincs valami térkép vagy szótár progran?

Ja, amúgy már tegnap megrendeltem a cuccukat(töltõ, autós töltõ 😄, tok)

ass
Autós (szivargyújtós) töltõ. Pár ezer forint és egyébként is hasznos lehet (én a PSP-vel együtt azt is vettem), egy utazás során meg aztán végképp... <#nevetes1>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

ass
<#eljen>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

Gõzöm sincs, már használtan vettem úgyhogy nemtudom mit csináltak elõtte vele
A legjobb az h pénteken megyünk Görögországba, és psp nélkül az út... 😞

küldõdik 😊

ass
Hogy a fenébe romlott el? Mindegy, inkább a töltõnek legyen baja, mint a PSP-dnek... <#kacsint>

Jó ötlet😄 , de pont az romlott el, a biztosítékot is kiverte.
Nagy puff volt, már azthittem lesz valami baja(akkumlátornak)

ass
A PSP-d? Elvileg a gyári csomagolásban kellene lennie egy kis fekete mûanyagdoboznak, belõle mindkét irányban kilógó 1-1 méter kábellel... na, az a töltõ. Próbáld meg azzal.

ass
Egyetértek, plusz:
- autók: nudlik, teljesítményre és kinézetre is, eredetikhez közük nincs
- forgalom: valakinek nekikmész, félrerántja a kormányt és megáll (no intelligencia)
- kocsielvétel: kinyitod az ajtót, tulaj kiszáll, te be (mintha csak a sofõröd hozta volna az autódat)
- kézifék: mintha mindig banánhéjra hajtanál, megnyomásakor az autó ugyanarra megy, mint elõtte, csak keresztben csúszva. Elengedés után is néha még másodpercekig "behúzva marad"
- rendõrség: a legapróbb koccanásra ugranak (pl. kicsit nekikoccolsz a villanyoszlopnak) és keresztülhajtanak mindenkin, hogy emiatt megállítsanak
- nincs oldalra nézés vezetés közben
- busz: vezetéskor csak belsõ nézet
- hangok: motorhang szinte nulla, ellenben a vijjogást, meg a lövéseket ezerrel hallani

Egy jópofa azért van benne: amikor 4 rendõr nekiáll ütlegelni az autódat egy szabálytalanságból kifolyólag (ez is érdekes), nos olyankor vicces tekebábunak használni õket, miközben te az autóddal kézifékezve tekegolyóként szerepelsz... <#vigyor1>

Akkor mi van ha nem kapcsol be?

torrente
Ha tudsz angolul, akkor próbáld meg megkeresni itt a játék leírását (walkthrough):
www.gamefaqs.com

jóvanna' 😄 <#idiota> #11916

DnP
Ja es a forum nem hosszu o? 😊 pont en mondom aki meg ekezeetes betut sosem irt...

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Egy kérdés hátha játszik valaki a Breath Of Fire 3-al elakadtam az erõdben ahol össze kell szedni a kristályt csak a tõl és a jég van a ládákban, hátha valaki esetleg... a forgó kockában nincs semmi ?
DnP
Alantas infok nekem sem teccenek igazan.. 😊 Segiccseg hal lettem..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

ColdFire
letöltés megszakítva

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.