PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudja, hogy az out az milyen kiterjesztés?psp játék amúgy (2 is van)

Nem tom, itt biztos nem!
ass
Ha tüzetesebben megvizsgálod a #13065-ös hozzászólást, azon belül portable barátunk aláírását, észre fogsz venni egy számodra igen fontos információt.

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

maffioso
sanyi te nem tanulsz abbol amit reagálunk?a wrc az jo árban van meg még talán aza másikis de használtat nem fog senki ép ennyiér venni
amugy a wrc ajánlatod az tetszik

\"If in doubt, flat out!\"

roliairsuni
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
Segítséget szeretnék kérni. Tud valaki segíteni?
2.5-ös PSP-m van, és ezt szeretném 1.5-re lebutítani.
Ehhez kellene egy kis segítség.

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
Hy all

nem tudtok valami progot ami magától belövi a proxyikat a gépen (pc)?

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Nemnem, pont hogy bírom a másságot...Persze nem mindenben 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Eladó PSP játékok !

WRC (World rally Championship) 4 000 ft
Pursiut Force 6200 ft
Tales Of Eternia használt, 8999 Ft
Monster Hunter új, 8999 Ft

Syphon Filterre is cserélek!

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

bazzz
ez a dühöngõ baba már félelmetes!!!!!

Sir Quno Jedi
rasszistae

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gondolom ha fehérbõl lenne annyi, mint most a feketébõl, és fordítva, a fekete lenne az etalon...
Bár engem nem érdekel nagyon milyen a színe 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nem biztos hogy a tiéd, de mondom hátha...Fekete tuti nem kell, nekem ha psp-m lesz ismét, fehér 1.50-es jöhet csak szóba 😊 vagy ne lássam soha.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ass
Nem tudsz annyit fizetni, hogy a fehér, gyári 1.5-ösömet megkaparintsd! <#vigyor1>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

t0mmy
ja hát az a tekken bowling az bóvli(ng)! 😄

tekken
hát...<#confused>
énse látok benne nagy játék idöt
az össze tekken ugyan annak látom, szinte semmi változás, csak new emberek
szerintem
meg uj gagyi játék modok

Vennék fehér 1.50-es karcmentes psp-t (impossible mission) 😊

Tekken5
A Tekken a legjobb 😉 <#vigyor2><#wink>

Mi az a nagybaj
davhook leírás van a pspfilez.atw.hu oldalon

t0mmy
kéne csinálni a gumiszobában egy devhook topikot...

Aki vágja a Devhookot az légyszíves vegyen fel msnre minnél hamarabb mert nagy bajom van. elõre is köszi. [email protected] a címem
MOst olvastam, hogy az uj Sir Quno Jedi barátunk nagyon érdeklödik az x-box 360 íránt

CHEAPBOY
van olyan hogy tokos PSPs?

Aki TOkos, az kurvara nem PSPzik.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sir Quno Jedi
Azért írtam "eltávolították"-ot, mert tudod, hogy miért! 😉

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ass
MINDEN játék futtatható a 0.44-es Devhookkal. Nincs kivétel. Ha mégsem fut, akkor az ISO van megpiszkálva, a FW fájljaid nem tökéletesek, és néha a kártya formázása oldja meg a problémát.

az NFS underground Rivals-t megnéztem a listán és elindul többi kivan húzkodva, az azt jelenti hogy devhookall az alap beállításokkal elindul?
ass
Mi az, hogy nem lehet errõl beszélni?! Már hogyne lehetne?! Arról nem szabad beszélni, hogy egy ISOt illegálisan honnan és milyen releaseben tölthetsz le. A Devhook egy ingyenesen terjeszthetõ, tehát freeware program, mint az összes többi segédprogram (PSP-s és PC-s egyaránt), ami a pspfilezon van!

Értsétek meg, hogy a warezelés fogalma kimerül az ISO terjesztés és/vagy csereberélés tevékenységében. Azt, hogy mit, milyen beállítással és (hangsúlyozom: INGYENES) segédprogrammal indítható el, az se nem törvénysértõ és nem lóg ki a rovat témájából!

én egy MKSM-hoz hasonló játékot szívesen látnék, nem tudsz valamit?

akkor már ketten vagyunk ritkák 😊

én azért nem downgradeltem még, mert van még 3 játékom amit nem játszottam végig (2-t ki se bontottam 😊 )

t0mmy
tekkenen én is gondolkozom csak annyira azért nem tetszik... nem látok benne annyi játékidot mint a GTAban

nemtom én is filózom rajta hogy megveszem...bár a tekkentakartam a videók miatt 😊 de amit megveszek tutira az a cod3 lessz😊
t0mmy

a GTA tényleg jó játék sokat játszottam vele meg is érdemli hogy eredetiben vettem meg! sot a kovetkezot is nagyon várommár 😄

ass oldalán vannak devhookok nem sok nézd meg ott szerintem...

nem baj még erre az 1re válaszolj please utánna engem bannolhatnak is.....ha ennyi eszevan a népnek akkore well done....erre nemlehet mit mondani.....nem is mondok 😄 csak 1utsó helpet 😊 thx
t0mmy
errolmár nem szabad ezen a forumon beszélgetni...

cshõ 😊 1 olyan kérdésem lenne hogy kis ismeri a devhook azt a verzióját amikór rámész psp-n elõjön egy ilyen kampó és zene szól asszem kék a háttér mert ezen a devhookon ment a gta lcs a fixes változata persze flash fix nélkül 😊 csak újraktam a vinfost és nemtalálom 😞
t0mmy
nyilván nem fog banolni miért tenné?? én a ritka ember vagyok akinek eredeti játékai vannak! 😊

😊 == nem szítjuk. dzsedáj biztos tudja mire gondolok... ne félj, ettõl nem fogja bezárni ezt a topikot vagy bannolni téged 😊

nekem btw semmi bajom ezzel a topikkal. nehéz ugyan nem warezrõl beszélni, meg van néha anyázás is - ilyenkor vagy mosolygok a hsz-eken vagy el sem olvasom ami nem érdekes... tõlem jöhet a moderálás, úgysem dáwngrédeltem még 😊

t0mmy
ne szitsuk már légyszi nem kell....

"ezért eltávolították a 0dayFTP és hasonló témákat és az egész programbeszerzés szekciót úgy ahogy van"

megaLOL 😊

Sziasztok!
Lenne kérdésem Tekken DR kapcosaltban.
Amikor Combo listben ezek a jelek [] vannak két ütés/rugás közt az mit jelent??

Sir Quno Jedi
Ezt St-tõl kérdezd õ a fõnök?! 😄 Kell. Egy fórum nagyon emeli a látogatottságot (lásd. index). Anno pedig...de az régen volt...

Egyáltalán mi a fenének a sg.hu-ra fórum?
Sir Quno Jedi
Nohát elhiheted, hogy nem én találom ki a szabályokat. Sõt, túlontúl elnézõ is vagyok, meg engedékeny. Van ahol egy rossz szó és mész a süllyesztõbe. Itt nagyon nagy szabadság van (mármint a konzolosok fóruma). Szerencsére minket konzolosokat valamiféle természetellenes abominációnak tartnak a vérpécések és így szabadjára engedtek minket, mióta külön le lettünk választva a játékosok fórumától. Sõt, meghagytak egy gumijellegû és egy csencselõs topic-ot is a hagyományoknak tisztelegve. De ez már történelem... D

Sir Quno Jedi
Már intézem, de nem eszik forrón a kását...

Sir Quno Jedi
Köszönöm!

nagyon brutál ez a Sir Quno Jedi gyerek... mint egy kis hitler 😉
t0mmy
nagyon jó szerintem jelentkezz Sir Quno Jedi-nél, kérdezd meg tõle hogy egyáltalán van-e ilyen és akkor kiderül hogy mi van ...

Én szívesen vállalnám 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

t0mmy
nekem mindegy csak legyen jelen és szoljon rá a többiekre ha épp nem megfelelõ a téma!