PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DnP
Mit szolnatok vg nagyurhoz ? 😊 whooooaaaaaa 😊

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

t0mmy
Amint azt látod a topik házigazdája már egy ideje megint nincs jelen! Lehet egyszerûbb lenne valakire megint áttenni, vagy nem tudom itt létezik-e, hasonló jogosultsággal felruházni valakit aki egy kicsit intezivebb

bfg900
Eladi jatekok:

SOCOM - 7.000
King Kong - 5.000

bfg900 kukac webthings.hu
Ass, biztos nem Te vagy a leggyengébb láncszem 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ass
Nem érzem magam sértve, hiszen eszmecsere, érdekegyeztetés folyik a rovat jövõjével kapcsolatban. És nem is megyek el a személyeskedés irányába sem, hiszen nem szokásom.
"A fórum nem demokratikus, itt központi elnyomás van..."
Ezt - bár a "fórum", mint nyilvános, egyéni véleménnyilvánító média elvével ellentétesnek találom, és nem érzem sem szakmailag indokoltnak, sem felhasználóorientáltnak, - képes vagyok elfogadni: ha ez a szabály, ez a szabály.
A véleményemet, miszerint egy moderátor feladata a rovat szakmai és etikai felügyelete, (nem pedig a rovat szüneteltetésével való fenyegetõzés, mint moderálási eszköz,) továbbra is fenntartom. Viszont úgy vettem észre, hogy moderátor(ok) nélkül nem mûködhet egy fórum hatékonyan, de ha az adminisztrátorok, moderátorok, stb. ezt máshogy gondolják, azt is készségesen elfogadom (és biztos vagyok benne, hogy nem én leszek a fórum bomlasztója, azaz a "leggyengébb láncszem" a gépezetben).
Egy szó, mint száz: részemrõl a téma befejezve, nem veszek magamra semmit és nem haragszom senkire. Szívesebben beszélgetek a PSP-rõl, mint a fórum kézbentartásának rejtelmeirõl és fortélyairól... <#vigyor0>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

Sir Quno Jedi
Ha sértve érzed magad, annak két oka lehet:

1. Neked szól, akkor meg jogos volt és nincs okod megsértõdni, de te mégis megtetted, ergo van valóságalapja!
2. Nem neked szól, akkor meg mi a probléma?!

Játékokról/hardware-rõl lehet beszélni, kultúráltan! Csencseli, anyázni, nyíltan warezolni nem. Ez ilyen 1xû, nem hiszem, hogy túl nehéz lenne felfogni?! Vagy mégis?!

Az pedig, hogy te mit hiszel, mi a példamutató moderátori magatartás itt és mi nem, az magánügy, nem a te problémád! Gondolom ez is világos?! A fórum nem demokratikus, itt központi elnyomás van, ezt is tisztáztuk ezerszer már évekkel ezelõtt. Ha valami nem tetszik, az nem baj, lehet kultúráltan szólni/kérni, de ha továbbra sem úgy lesz ahogy szeretnéd, azt is el kell tudni szép csendben fogadni (magam is megtettem 1000x). Ilyen az élet (is).

Kijelölhetnénk egy moderátort ide közületek is, de azzal rosszabbul járnátok, meg õ is (elég példa van a részrehajló moderátor kontra vérpistikék harca epikus drámára). /me nem vagyok részrehajló, azt is megbüntetem aki anyázik, meg azt is aki visszaszól, így korrekt! 😄

Én segíteni szeretnék nektek, nem bezárni a topic-ot. De ha ehhez az szükséges, hogy pár napra bezárjam, megteszem, ez van. Ha az sem segít, akkor a tisztelt user-ek is mennek ban-ra. Az már általában segít.

MEGINTCSAK elmondom, hogy akinek nem inge az NE vegye magára! (berakhatnám banernek is 😄)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

X(

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

maffioso
télleg azt nem lehet hogy vmi nyelvet letörlök meg ezt meg azt és akkor kisseb lesz az iso?😄

\"If in doubt, flat out!\"

öregharcsa
értem..köszi a tájékoztatást...

http://pspfilez.extra.hu/

ass
Hú, én pedig akarok! Gran Turismo, Driver, Crash Bandicoot... ide velük! <#circling>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

ass
<#vigyor> Ja,ha az átvezetõ részeket és a többi nyelvet is kiszeded, akkor biztos...

pfff
ez sok
majd elolvasom a rippelt verziot
ugyhallottam 300karaktert lefarag az eredetibõl

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

ass
Persze, hogy nem, sõt... az egyértelmûen a felhasználóknak szólt, hogy ne töröljék magukat az elkövetkezõ fél órában attól félve, hogy beszélgettek játékokról, tehát "warezoltak" és mindjárt csönget a BSA...

Szerintem Quno Dzsedáj nem is mondott olyat, hogy a játékokról nem lehet beszélni 😊.

ass
No, gondoltam - bár tulajdonképpen pont ez az a téma, ami aztán abszolút nem kapcsolódik a PSP-hez - bekapcsolódok az okfejtésbe.
A PSP topicban vagyunk, tehát elvileg bármirõl lehet írni, kérdezni, válaszolni, okfejteni, szidni (játékot, nem pedig embert), ami a PSP témakörébe szorosan vagy kicsit szellõsebben tartozik (pl. másik kézikonzol, nagyobb konzolok, stb). Az általad említett két fõ probléma tulajdonképpen jogi jellegû: a warez szerzõi jogi, az anyázás személyiségi jogi, ezeket (elvileg) könnyedén lehet(ne) kezelni és egészséges keretek között tartani, akár a felhasználók hozzáállásával, akár moderátori tevékenységgel. Viszont a "warez" kizárólag a szerzõi jogvédett fájlok illegális cseréje és/vagy terjesztése, tehát a játékokról -, legyen az akár megjelenés elõtti, vagy már utcán, boltotkban lévõ - beszélgetés, eszme- és tapasztalatcsere, személyes vélemények, indítási módok, problémák, stb. már nem warezelés. Az, hogy kinek honnan van meg az említett szoftver, az rá tartozik, de semmiképpen nem jelent feltétlen illegális tevékenységet, törvénysértést. Ha megveszem az eredeti játékot, azt csinálok vele otthon, amit akarok: játszom vele, díszdobozba teszem, összekarcolom, széttöröm... és igen, le is rippelhetem magamnak ISOba, mert gyorsabban töltõdik a kártyáról. Csak ne kerüljön ki a kezeim közül.
Megértem az oldal üzemeltetõi (és a megbízott moderátorok) azon törekvését, hogy a warez kérdést meg szeretnék szüntetni, ezt pusztán az oldal fennmaradása miatt teszik és minden joguk meg van rá. Ugyanakkor véleményem szerint a warez témáról beszélgetés miatt nem kell szüneteltetni vagy megszüntetni egy topicot, fõleg nem akkor, ha az a rovat témájához szorosan hozzátartozik. Nyilván nem sért sem szerzõi, sem személyiségi jogot, ha beszélgetést kezdeményezek egy játékról, ami megjelenés elõtt van. Azt sem tartom elfogadható magyarázatnak, hogy "már csak a warezrõl esik szó". Ez egy szakmai jellegû fórum, a játékokkal kapcsolatos problémák ugyanúgy hozzátartoznak a rovathoz, mint a hardver megjelenések és a felhasználókat ez érdekli túlnyomórészt. Ki tehet arról, hogy ma a PSP-vel kapcsolatban szinte kizárólag a játékindítási problémák kerülnek szóba és egyéb hír szinte nincs is?
A néha személyeskedésbe fajuló vitákhoz nem fûzök kommentárt, mindenki lerendezi a másikkal, ha gondja van. Olvasok külföldi fórumokat, ahogyan sokan másol is. Ott is elküldik egymást az anyjukba, ha nem tetszik valami, ettõl még nem kapálóznak sem a moderátorok, sem az adminisztrátorok, sem senki más, csak az érintettek. És, ha már itt tartunk, én magamra nézve sértõnek érzem a "vagy meghúzzátok magatokat, vagy bezárom egy idõre, hogy pihizzetek egy kicsit" megnyilvánulást, azt hiszem ez nem igazán egy példamutató moderátori hozzászólás.
A PSP rovat átalakul, fejlõdik, a felhasználók jönnek-mennek, a téma változik... azt hiszem ez normális. Ezért kellene máshol/máshogy új fórumot készíteni?

DnP
😊 orulok hogy van valaki akinek teccik 😊

Tekken5
Ezen a hozzászóláson röhögtem, LOL 😄 <#nyes>

DnP
Telleg eleg uncsi hogy minden masodik idetevett ember arrol kerdez hogy kell dannngredelni... meg a devhookot konfigolni..

Sir Quno Jedi
Oldjátok meg! 😄 Ha megvan beteszem nektek föntre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A mostani linkek még jók? Tehát ha ezek mellé kerülne az a FAQ?

Sir Quno Jedi
Még az is jobb megoldás, ha csináltok egy részletes FAQ-t és utána azt frissítitek, mint ha itt oldalakon keresztül megy a firmware vita a játékokról/PSP-rõl meg szó sem esik. Az kevésbé feltûnõ és a keresõk sem dobják ki.

Ha a topic maradhat, én eszméletlen könnyen le tudok mondani minden ilyen témáról...

Sir Quno Jedi
Én csak jót akarok nektek, mert ha jön Punker, akkor fejenként kaptok 5 büntipontot, esetleg egy végleges ban-t és törli a pinyóba az egész topic-ot. Velem lehet egyezkedni, engem meg lehet gyõzni, én meglehetõsen lágyszívû vagyok és idealista, de a legtöbb modi nem finomkodik (megjegyzem joggal).

Szal. jobb ha közösen kialakítunk egy elfogadható megoldást, mint ha a terror teljes súllyával csap le a magasságos egekbõl! 😄

Sir Quno Jedi
Jó régen még az SG volt a warezosok melegágya, de túl sokat támadták és túl sokat kockáztattak a tulajok, ezért eltávolították a 0dayFTP és hasonló témákat és az egész programbeszerzés szekciót úgy ahogy van. Ugyanez történt a politika fórumszekcióval is, mivel moderálhatatlan volt és túl sokat jelentgették fel az SG-t néhány aberrált elmebeteg fórumos ámokfutása miatt.

Még a gumit is meg kellett reformálni a keresõk miatt!

Ha választani kell a warez téma és az SG léte között, akkor az SG marad. Warez-olni lehet máshol/máshogy is.

DnP
😊 jajj te vigyazzz.. itt a fonok. . csak suttyomban 😊 Viragynelven..
"-Sziasztok, ojjan szep ido van.. rakjak kicsi viragokat ablakomba? Eseteleg ha elmondjatok mijjet akkor ojjat...
-Portable Bacsi, mi ojjan pieszpisset szeressuk tecciktudni.. tekkkenvirag jolesz.."

ja már nem szabad

rakjak fel valami gammát?

Sir Quno Jedi
Amúgy ha kizárólag warez+anyázás-ra van igény és ha ezt kiírtjuk innen, akkor elmegy innen mindenki, az sem probléma, nagyobb topic-ok is süllyedtek el már, sõt egész fórumok. Mondjuk ennél kevesebbért is raktak már át topic-ot a gumiba (ez is egy alternatíva).

(már azt hittem valami tragédia van <#idiota>)

Hali!

Én a moderálás mellett állok, nyugodtan törölj minden olyat, ami nem ide való 😉!

Sir Quno Jedi
Lehet, hogy neked igen, de az is lehet hogy nem.

ugyse...
marad minden ahogy
max megszünik az anyázás, de a warezt nem lehet megállitani
lefogadom, hogy a jedi is tele van warezos cuccokal

Sir Quno Jedi
Errefelé eléggé szabadon hagyjuk az embereket általában (még csencselõ/apró rovat is van, pedig azt máshol írtják), mert kicsi a közösség, barátibb a hangvétel, de ha elszabadulnak az indulatok és túl sok a panasz, akkor szorosabb a gyeplõ, míg nem javul a résztvevõk hozzáállása. A DS topic-ból is kettõt kellett csinálni, egyet a vérpistikéknek és warez-osoknak, egyet a normális, a játékokról eszmecserét folytató fanatikoknak. Kezdeményezték, életképes volt, maradt (pedig hajszálon múlt).

DnP
Hat akkor ennyi..

DnP

Sir Quno Jedi
A játékosok fóruma nem az én asztalom. Azért az ottani modik felelnek. Amúgy is hányingerem van a PC-s 13 éves warez-vérpistikéktõl. Nem is vállalnék ott moderátorságot!

öregharcsa
asszem akkor rengeteg topicot fogsz bezárni...
gondolok itt az összes "megjelent" pc-s játékra ahol nem az erdeti game hibái a téma...gondolom te is beleolvasgatsz néha egy-kettõbe....

http://pspfilez.extra.hu/

"PS1 Emu by the end of summer!!!"
nem hiszem, hogy ps1 gammákkal akarok nyomulni psp-n

Sir Quno Jedi
Ennek van mától vége. Nincs warez, nincs anyázás. A warez téma amúgy is központilag bünetetendõ errefelé (is).

ö a Rendszer hangja

DnP
Nemtom hogy mennek dolgok, tul regota nem vagyok forumos.. csak 2 honapja van netem 😊 Wareztema? En? Csak en? Figyi, ebben a forumban masrol nincs is szo tudtommal. Eleve ha mar megemlited a DevHook magikus szot (ojjan mint herripotterben a leviosa vagy mi 😊 ) maris warezmezo szep jatekokkal teli vilagaban setalgatol.. lelkesen.. kez a kezben spongyabobbal.. PSP a warezrol szol.. hala nagy SONYbacsinak. Majd ha lesznek 2000ft koruli jatekok, akkor nem lesz ertelme a downgradenek, mindenki megveszi eredetiben cuccait, felrakja a csilivili 3.14es firmeket, es el mint hal az egerlyukban.. de addig kenytelenek a Zemberkek feketemacsak es tarsai oldalakat latogatni utanpotlasert...

Amugy Te mivagyol? Nagyember? FelhInfobol nem derul ki, azalapjan ugyanojan kis forumozgato vagy mint barki itt.. Ja koszi, reggeli meg volt.. rantott hal eperjoghurtal.. 😊 szeressuk a valtozatossagot..

Sir Quno Jedi
Jó a duma, lehet ma nem kapsz büntetõpontot érte... 😄 Amúgy egyelõre veled nincs túl nagy baj (már ha leállsz a warez témával itt), de még lehet! Jó étvágyat!

Amúgy szemlátomást nincs sok fogalmad egy ekkora fórum moderálásának mikéntjérõl és hogyanjáról, de ez nem baj. Nem is kell hogy legyen.

DnP
Vagy csak most ert ra a Jedilovag.. Tatuinon nagy homokvihar volt, kesett a 4-6os villamos is, csubakka nem vett jegyet.. ot is megvagtak a "nagyok", aztan a hataron a torok vendegmunkasokat kellett halomra lezerkardozni, assemkismelo.. mig vegul ideert artatlan embereket molesztalni.. szep.. ezt tanitjak JEdi iskolaban? Yodaba biztos csunyan nezne most zold beka szemeivel... nah.. menek reggelizni.. hatha kapok egy megrovast mert nem voltam, pedig a forumszabalyzatban benne van: Egy rendes forumozo taplalkozzek rendesen! ..

t0mmy
nem is értem... nem is volt mostanában ugatás sem...

DnP
Ez a Jedi gyerek valami moderator volt? Es pont engem kezd szekalni? Sosem szoltam egy rossz szot sem senkihez.. lol nagyon.. aki idehivta aljjona sarokba gyorsan.. kukoricaval.. de nem a kezeben.. Es az a tizenegynehany ember is.. hatunkmogottszervezkedocsunyabacsik.. ejjnye... 😞

azért mert valami olyan helyröl van a füles, ahol nem lehet ennél hangosabb.
valamilyen törvény van rá :S :S :S.
de csak dugj be valamilyen másikat

A sajátja halk és gyenge alkotmány, a gép kimenete sem túl hngos...másik fülessel jobb eredményt kaphatsz, érzékenyebb típusokkal fõleg.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

thx<#eljen>

Nekem egy kicsit halknak tünik a psp fülhallgatója.
Lehet ezen segiteni? Vagy én nem hallok elég jól?
t0mmy
nem ezt mondtam... nekem azzal van bajpm hogy szaléadgáltok a moderátorokhoz ahelyett hogy itt bezsélnétek meg... nekem ezzel van bajom nem azzal hogy valaki nem tud semmit...
ugy látom te nem vagy tisztában azzal amit irtam!