PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
hamár rpg akkor én inkább ezt a diablo stílust csipázom(action rpg) (hack'n'slash)ami igazából nem rpg de oda sorolják mert van benne fejlõdési rendszer..
ennek jeles képviselõje az Untold Legends 1-2 psp-n....nekem nagyon bejöttek csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti ezt a stílust..

http://pspfilez.extra.hu/

t0mmy
nem szeretem a teniszt alapbol a focit se nagyon, de szerintem nem jo a psp ilyesmire mert széttörik a kezemben annyira csavarom =)

Sir Quno Jedi
Háde a BoF3-4-et már õsidõkben lejátszottam anno, most nem kérek a remake-bõl, htx! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jrpg?

Tales of Eternia minden mennyiségben, esetleg Magna Carta Portable, Breath of Fire 3 se' rossz.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sir Quno Jedi
A GTA nem az én mûfajom, én inkább a jRPG-ket kedvelem japó konzolokon (többnyire). Azokhoz meg ez a kis képernyõ sztem. nem a legideálisabb/szemkímélõbb. Bár vannak jó próbálkozások.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem, ezt csak feldobtam, mint téma 😊.

Lehetne ilyesmiket csinálni, ahol két adott játékról az emberek véleményt mondanak...

Én például a Virtua Tennis-re szavazok, mert egyszerûbb, de szórakoztatóbb, jók a minijátékok, gyors motor.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

öregharcsa
most komolyan.egy handheld gépnél ez nem lenne alapkövetelmény hogy akárhová megyek legalább látszódjon a képernyõn hogy mivan???
nem pedig kiegészítõ cuccokat keljen vennem.
na mind1 ilyen a sony és más cég is...sajna...

t0mmy
igen ezzel nekem is bajom van de amit vellet azt a logitech tokot azzal lehet egy kicsit árnyékolni!

öregharcsa
én is azért vettem mert melóhelyre való utazásnál(reggel-este 1óra tömegközlekedési eszközön) kíválóan alkalmas arra hogy ne figyeljek másokra és még jól is szórakozzak közben...1 valami nem tetszik a képernyõ tükrözõdése ..de az nagyon!!!
nappali fényben alig látszik valami rajta....

t0mmy
hát a foci van a jobb oldalon <#idiota> (az a jobb ahol nem a szived dobog 😛 )

ezt miért kérdezed? meg akarod venni??

Melyik a jobb, miben jobb, s miért?

vs.

t0mmy
én iagzából a GTA miatt vettem meg meg persze azért mert lehet zenét hallgatni és filmez nézni! nagyon jól tud jönni ha a vonaton vagyok és unatkozom és megnézem a kedvenc sorozatom egy-egy részét!

igazábol a játékok nem nagyon tetszenek rajta ugyhogy állandóan meg a pénz a cserélgetésük miatt! de a GTA-t semmi pénzért nem cserélném/adnám el! otthonra meg nem kellene nekem konzol mert nem nagyon tudok a tv elött ülni! Amikor kisebb voltam emlékszem a gameboyomra! nagyon sajnálom hogy eladtam! imádtam a mario 1-et 😊
szal a következõ játék szerintem amit majd megveszek az az uj GTA lesz! 😊 már várom...

Sir Quno Jedi
Most mint említém majd jobban figyelek rátok és kiderül ki alkalmas rá. Sok topicnak nincs házigazdája, avagy nem is volt soha. Szal. bármi lehetséges.

De elég az offtopicból, jöjjenek a PSP infók! (megjegyzem én is majdnem vettem egyet, csak nem igazán van alkalmam handheld-ezni, otthonra meg jó a PS2+PC)

t0mmy
mindegy nekem

bocs

Sir Quno Jedi
Majd ha valami warez gyanús, kikérem a vélaményeteket oké?! De mint említettem konkrétan nem töröltem warez miatt (csak amiatt) még itt.

t0mmy
azért nem láttad hogy milyen vagyok mert gondolom nem olvastál vissza annyit és mert nem vettem részt a napokban lezajlott ugatásokban! ez a te harcod volt neked kellett megbirkoznod vele! nem tudom hogy az érettségemet mibõl mérted le de a kegyetlenségemet szerintem biztos nem láthattad! nem mindenáron házigazda akarok lenni cask szeretném hogy ne a moderátorok vagy xy emberkék szétszélesszék a topikot mert ebbõl cask az lesz! alaptagok akarnak innen elmenni csak mert neharaagudj meg te nem értessz hozzá! az anyázás oké hogy törölted de semmi, ismétlem semmi illegális nem zajlott itt soha! senki nem mondta meg senkinek hogy innen és innen töltsd le a játékot vagy hasonlók! az ha valaki letöltötte valahonnan Magyarországon legális. az hogy ezt hogy inditsa el az azt lehetõvé tevõ folyamat és program szintén legális! tehát nem tudom milyen warezról beszéltek!
de mindegy egy szó mint száz úgyis úgy lesz ahogy ti akarjátok még ha annak nem sok teteje van akkor is...

Sir Quno Jedi
Mind1, lényeg hogy még nem jött el a te idõd. 😄

Sir Quno Jedi
Khhhm. Nem tûntél sem túl érettnek, sem túl kegyetlennek hozzá. Már megbocsáss, nem a képességeidet akarom lebecsülni, csak nem láttam meg még benned azt, amit meg kéne! 😄 Majd én figyelek most rátok egy ideig jobban és ha látok pozitív jeleket, majd újragondoljuk ki legyen az új házigazda. Ide erõs kéz kell.

Ja és a legjobb házigazdák általában baromira nem akakrják elvállalni, még hosszas unszolásra sem. Mivel tudják, hogy ez kizárólag felelõsséggel jár és kész szívás. 😄 (igaz is)

Én nem házigazdaságra jelentkeztem 😊.

Offkoz nekem mindegy, csak legyen aktív házigazdánk 😄.

t0mmy
én elvállalnám...

Sir Quno Jedi
Kinek?! Moralosan szerette volna, már-már elintéztem neki, mikoris kiderült, hogy õ ehhez még túl fiatal és nem elég megfontolt/nyugodt, legkevésbé sem alkalmas rá. Majd ha lesz egy megbízható, a többség által elfogadott, nyugodt jelentkezõ (ilyen öregharcsa típusú), akkor talán. Egy jó házigazd bármi is legyen, nem folyhat bele az anyázásba, flémbe, nem lehet részrehajló, mindig higgadtnak és nyugodtnak kell lennie. Mármint házigazdaként, amúgy hülyülhet kedvére (máshol).

t0mmy
a házigazdai jogot nem lehet átadni? mivel a házigazda már megin inaktiválodott...

t0mmy
jó erre én sem tok mit mondani igazából ugyhogy szerintem oké lesz minden

Sir Quno Jedi
Nézd, ha nem faszkalapoztok le automatikusan privátban pl. mint egyesek, nem lesz baj. Szerintem...

t0mmy
oké beleszokunk szerintem vagy ha nem azt észrevesszük úgyis ha valami baj van... 😊

Sir Quno Jedi
Amúgy azért is törlök, ha valakinek a törölt hozzászólására válaszolsz, vagy reagálsz, mivel, eléggé hülyén tud kinézni enélkül egy topic. (meg jönnek az itt is felbukkant találgatások!). Most is törölnöm kellett volna öregharcsa hzsz.-ét, mert egy törölt (fröcsögõs) hzsz.-re válaszolt, de maga a tartalom megérdemelte, hogy maradjon, mivel láthatólag érti amit mond. Ezért most kivételesen maradt. Egyéni elbírálás is van kéremszépen! Nem csak negatív, de pozitív diszkriminációt is alkalmazunk. 😄

t0mmy
a lényeg: 13179, 13174

köszi a rendességet 😛😊

Sir Quno Jedi
Én sem emlékezhetek mindenre (te sem), de biztos volt jó oka, hogy töröltem. Az hogy nem kaptál büntipontot pedig bizonyítja, hogy nem volt "olyan" a tartalma, amiért járna. 😄 Írd be újra amit szeretnél (a lényeget), ha most jól sikerül ígérem nem törlöm. De ha igen, akkor is elmagyarázom, hogy most miért (kiváló oktatási anyag, ugye). Jó így?! 😄

t0mmy
ez oké de az én hsz-emet is törölted pedig igazából köze nem volt hozzád...

Sir Quno Jedi
Köszönöm!

Sir Quno Jedi
Nem törlök "minden" hozzászólást. Ha hiszed, ha nem. Nyugodtan maradhattok és folyhat tovább az eszmecsere, csak normális mederben follyék!

Sir Quno Jedi
Aki mégis flémelni/anyázni szeret, annak ott a "A Pc-s játékoknak leáldozott" flémtopic és dühöngõ. Persze ott is csak bizonyos (bár igen tág) keretek között.

Aki csencselni, annak ott az "Olcsó konzol,game".

Sir Quno Jedi
Megjegyzem felõlem nyugodtan beszégethettek devhook-ról, vagy amirõl jólesik. Nyílt warez-elés ne legyen, a többi egyelõre nem tiltott (anyázást/flémelést leszámítva).

Lehet beszélni az új és régi játékokról, megjelenésekrõl, hardware-rõl, SONY bulvárhírekrõl, van ezernyi téma.

Ja és megkérek mindenkit, hogy ne tegye közzé ezen topic-ban a méllyenszántó gondolatait rólam, vagy munkásságomról, sem az SG-rõl, fõleg amíg nem tud visszaolvasni sem, csak nagyhirtelen beleböfög valami szaftosat! Törlést és büntipontot von maga után. Htx!

Jogvédõk kíméljenek!

Sir Quno Jedi
1részt nem tudod mi volt a törölt hozzászólásokban, másrészt nem tudom mit nem lehet megérteni rajta, hogy ha lebarmoztok, leseggnyalóztok (és ezek még csak a finomabb jelzõk) engem vagy másokat, attól még nem fogom bent hagyni a vulgáris megjegyzéseket tartlamazó hzsz.-eiteket. Pedig kéne néha mementóként.

Példa (gyk.):

"Jaj de jó a devhook xxy.zz, tök jó ez a topic!

Ja és jedi a jó kúrva anyádat baszd szájba te tetves ganaLlytúró álatfatyadék!!!44 Hüjje vagy, takaroggyá a faszba!"

Tehát ez a nem helyes hozzállás és törlésre kerül a "tartalmi" résztõl függetlenül!

Valamint az erre reagáló hzsz.-ek is törlésre kerülnek és az arra reagálók is. Bár itt már lehet némi elbírálás az ügyben részünkrõl.

Konkrétan warez miatt nem nagyon töröltem még, hagyok egy kis idõt, hogy megszokjátok a rendet.

t0mmy
ass ne viccelj ez nem mehet igy sokáig! megoldás=devhook topik a gumiszobában... kész! itt a játékok ott meg a devhook mûködése, elõnyei, hátrányai!

Sir Quno Jedi
Account-ot nem törlünk senki kedvéért sem. Ez is 1000x el lett mondva.

KillR
ezt hogy érted?? törlöd az accountodat??

ass
Akinek kérdése van, azt szívesen látjuk a pspfilez message centerén. Bár csak egy egyszerû üzenõfal, de legalább nem törlök minden hozzászólást a "rendbetételre" hivatkozva.
Én hamarosan beszüntetem itt tevékenységemet és tagságomat, ami egyrészt Sir Quno Jedi rövid, de fáradságos "munkájának", másrészt pedig... de ne menjünk a dolgok elébe.

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

Jól beszél

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

t0mmy
de itt nem is volt varez... senki nem adott elérhetõségeket!!
a devhook és a játékok elindítása meg megint nem warez!

Skynet
F1 2006 elindult már bárkinek is dev-el? Nekem kifagy a PSP kiírásnál...
öregharcsa
na erre írtam hogy diktatúra(az õ bevallása szerint is)..õ dönti el hogy mi való ide és mi nem...de már ez is off úgyhogy abbahagyom...

t0mmy
szerintem nem volt anyázás mert az én hiozzászolásomat is törölték amiben semmi rosszat nem irtam nem szemékélyeskedtem!

minden általa wareznak vélt hsz-t töröl...
pedig megint el kell mondjam hogy a devhook és az általa elinditható játékok nem esnek a magyarországi hatályos törvények súlytása alá!

öregharcsa
Lazlo figyi!

már leírta a jedi hogy nem itt moderátor hanem az egész konzolos fórumon és azért moderál(töröl)hogy megszüntesse a mocskolódó-anyázó idióta hozzászólásokat(ezek tényleg nem is kellenek ide)...volt ember aki erre felhívta szíves figyelmét.(moderátor topic) köszönd meg nekik...
õt nem érdekli hogy psp,gba,ps2..stb topic.a lényeg az hogy rendet szeretne tenni...az más kérdés hogy milyen eszközökkel...ezzel lehet egyetérteni, lehet együttélni, lehet morgolódni anyázni érte de mindíg õ fog gyõzni mert csak egy mozdulat és bezárja a topicot...
mint leírta itt diktatúra van!!!
ez ellen egy dolgot tehetsz(tehetünk) csinálunk máshol egy psp topicot de nem hiszem hogy ott más lenne a helyzet, legfeljebb más ember moderálna...
én tisztelem mindenki véleményét a tieddel együtt, de attól ez még nem fog változni...

üdv

t0mmy
áttennéd a gumiszobába ezt a topikot hogy lehessen használni is valamire?
mivel minden hsz-t törölsz ezért lehet hogy ott nagyobb siker lenne...
a felesleges cenzúráddal nem sokat érsz el max elküldöd a maradék embereket is innen!

Amugy megnézted már hogy az a tizenx hisztizõ ember akik rinyáltak neked hogy mi folyik itt, mit akart itt?? csak hogy megértsd miért kapták azt mit kaptak! biztos vagyok benne hogy a downgraddel kapcsolatban kérdeztek amit már mi is ununk és azért mondtuk nekik azt amit!

ha ezt a hsz-t innen törlöd legalább privátban válaszolj rá mert nem csak a falnak irogatom!!
köszi

Sir Quno Jedi
Megkérek mindenkit, hogy ne bocsátkozzon meddõ találgatásokba, hogy milyen hozzászólások kerültek törlésre és vajon mi volt a tartalmuk! Értelmetlen agyalás, offtopic is, így törlésre kerül automatikusan az összes ilyen hzsz. is.

Arra is megkérek mindenkit, hogy tartózkodjon a vulgáris megnyilvánulásoktól akár személyemmel, akár más topic látogatókkal, akár a fórummal kapcsolatban!

A törléstõl nem mentesít egy hozzászólást, ha amúgy érdemi információt is tartalmaz, mivel nem szerkesztjük át a kedves user hozzászólását, ezzel esetleg meghamisítva a magvas mondanivalóját, hanem teljes egészében töröljük!

Megértem, ha az átlagéletkor 14 év alatt van, de ez nem a sulinet online mocskolódószobája, remélhetõleg nem is lesz az, ha mégis, akkor még mindig nyitva áll a lehetõség a topic gumiba költöztetését illetõen.

Köszönjük a szíves megértésüket! További kellemes fórumozást minden kedves felhasználónknak!

Skynet
http://www.gamespot.com/psp/driving/granturismo/index.html
😉

Nem volt nehéz csak annyit kell a gugliba beírni hogy Gran turismo psp...
Apró angoltudással (vagy kéziszótárral) megfejthetõ a
RELEASE DATE: q4 2006 is.....
De ha se szótár se angoltudás szolj segítek...😊
szasztok biztos volt már táme fényévekkel ezelött... de én most jöttem még csak a psp-s récbe bele... ha vki tudna nekem segiteni h mit kell csinálnom azokkal a játékokkal amit leszedtem psp-re.... mármint kiirni vagy memcardra rakni vagy h mit merre... légyszi irjátok meg mert fontos lenni. elöre is köszi..
öregharcsa
szerinted már van?????

maffioso
vki tud adni 1 oldalt ahol viszonylag occson megotm venni a granturismo 4 et pspre?vagy ha vki eladná a sajátját azis jo esetleg csere?

\"If in doubt, flat out!\"