PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
ja megvan kösz mindenkinek a sígtséget muahahaa

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
nem tud vki mondani egy helyet ehhez:
D4P Tetra Pack
mert a leírást elolvastam pspfilezon,de magát a packot nem lelem,de lehet csak vak vagyok
thx

TrIp
akkor mi az amirõl lehet itt beszélni? mi az amit engedélyezel?

egyébként a zúj devhook-ot hogy lehet megcsinálni hogy menjen 333mhz-en? mert mintha olvastam volna hogy úgy nem szaggat a gta cso-zva...

t0mmy
ameddig a házigazda igy teszi a dolgát nyugodtan törölheted akár a topikot is mert mondhatni felesleges!

EZ NEM DEVHOOK MEG, HOGY LEHET-E a GÉPEMET DOWNGRADELNI TOPIK!!!

Sir Quno Jedi
Megmondtam, hzsz. tól-ig lista és töröljük! Azért szükséges ez, hogy ne az egész termést töröljem (pedig szerintem néha ráfér 😄) és ne a palotaforradalom legyen a téma.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Használtan 6-7e, de újonnan, fõleg az új játékokat nem kapod meg 15.000ft alatt...
Azért ez így egy kicsit erõs,mert nem kell feltétlenül 12.000ft-t kiadni egy eredti játékért.Nekem 12db eredeti játékom van most,és átlagban 6-7 ezer forint volt darabja,GTA LC-ért adtam a legtöbbet anno azt 14.000-ért vettem.

t0mmy
a banner alatt elhejezkedõ szép piros FAQ felirat meg helytelen mert az NEM faq... hol vannak ott kérdések és válaszok??
kedves házigazda tedd már a dolgod!!!

t0mmy
biztos megvetted az 50 játékot mert mind tetszik és persze minddel jászolis...
miért vagy ilyen komolytalan?? miért érzed azt hogy itt vagy akárhol valaki leszel ha elkezdessz hazudozni? hmm?

Hali
A GTA-LCS megy nektek CSO-ba tömörítve?
Mert nekem szaggat, lehet ezellen vmit tenni?
VLB
na miva nem találtad meg a töröl gombot?
😄
aggyá neki izmusból XD

Lalikum

TrIp
hajrá<#taps>

ColdFire
nállam csak egy nyomás, és volt hsz, nincs hsz 😄😄😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

öregharcsa
na tessék <#falbav> kellett neked emlegetned!!<#hehe><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

van pspém!

TrIp
figyi, nem bántásból mondom, de tényleg te vagy a lúzer ha mégegy kommentet pazarolsz erre a csira blackfishre... csak összevissza beszél, de ha nem szólnak hozzá meg nem beszélsz róla akkor egy idõ után átmegy mondjuk a nintendo ds topikba<#hehe>
szerintem soha nem is volt psp-je...

VLB
"Nekem nem a nem rippelt" hihi de idióta vok néha😄
szal a full verziós RR foglal annyit ha vki esetleg nem tudná kilegózni😛

Lalikum

DnP
Nascart valaki tola mar? kepek alapjan nem tul meggyozo...PC-n sem birtam igazan, bar a nascar heat-tel okorkodtem orakat forgalommal szemben 😊

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

VLB
A 3.0-ban félek igazad lesz...GT4-et szerintem indenki várja mint atom...
Ridge racert bátran próbáld ki, nem fogod megbánni! Régen én is láttam haverékat hogy nymták PSXen, akkor nekem se aangyon tetszett, de most vmi angyon frankó! Az egyik legélvezetesebb árkád autóverseny, van egy feelingje amikor 1 körön keresztgül végig az elsõ 3 versenyzõ együtt van, és fél másodpercen belül értek be! Próbáld ki, de az eleje még nagyon könnyû, szal azon lehet kicsit uncsi lesz végigvergõdni...de megéri.
PSP-s Most Wantedben az irányítás gáz, Rivals nagyon jó mások ellen, szal azzal is csak azér játsziottam hogy 110%ra felhúzzam a gépem😄 haverok ellen nem rossz dolog...😄
Nekem nem a nem rippelt Ridge R. 597 megát foglal cso-ba tömörítve, és nagyon jól mûxik csoban, nyugodtan használd úgy, és így már messze nme 80%-a a gigás karinak.

más:
haver 40e ér vett 1.5 value pack-es gépet 2 gigás karival.......lementem hídba.

Lalikum

Semmi baj én is elnézést kérek a szarkazmusomért, mert akkor csak pusztán félreértettelek..elõferdül:S Ridge Racert még nem próbáltam ki, mert akkora relasem van ami csoban mostmár nem foglalja el az egész memkarit(1gb) csak a 80%át..és mivel még ps-es korból emlékszem rá lehet, hogy tévesen de akkor nem volt egy hû de nagy durranás..de egy gt4-re nagyon befizetnék..a sonyt ismerve addig elhúzzák mig ki nem jön a 3.0fw és ahhoz fogják kötni a használatát..

haha nekem az tej pénz.

Nyilván egy 16 éves gyerenek csak PSP játékokra 50*12000ft=600000ft-ja van, biztos ez a havi zsebpénz... felesleges ekkorákat hazudni, itt nem balekok vannak! Nyiván mi vagyunk a lúzerek, amikor te sírsz itt az új fw-ért, és az új demókért... valamit mi vagyunk lámák, mert a kérésünk ellenére up-oltál 2.80-ra a loco roco demó kedvéért... ennyi.
VLB
JA és bocsi nem cseszegetésbõl írtam, hogy mekkora béna vagy és nem istenítésbõl mondtam magamra hogy én mekkora király, csak egy szemléltetõ példát akartam hozni kedves PSP-s barátainknak. Mer én se vagyok ám akkor király, sõt...
Emléxem amikor utsó pályák hiányoztak Dreamcasten Metropolis Street Racerbõl, akkor én is oda vágtam néhányat a gamepadra, el is szaródott a memókari egybõl...
De egy mentség van, ha a játék hibájából szív az ember, az téleg frusztráló, ezt megértem én is...

Lalikum

VLB
MW PSP-n alapból fos, nem kell foglalkozni vele...nem mintha pc-n nem az lenne de...
Inkább Ridge Racerezz, én most azt csinálom...
no meg Wipeout 😄

Lalikum

TrIp
mármint úgy hogy neten 😊

TrIp
hali, tört játékkal lehet wlan-on játszani? probálta már valaki?

Bár a DeathJr-ról ThugEdge-nek is hasonló véleménye van ahogy elnézem😊

MOndjuk lehet, hogy te egy hiper-szuper vbrutál vezetõ vagy😊 Pc-n pl nem okoz semmi nehézséget nekem sem az MW..de ha összehasonlitod a kettõt akkor a nevén kivül nem sok minden ugyanaz benne..de mivel neked ezek szerint fél perc volt a psp-s mw ezért majd veszek tõled pár tanácsot esetleg órákat vezetésbõl ha megengeded<#worship>
szeretem a kihivást persze, de amikor valami 48adszorra sem sikerül azért ne mondd, hogy neked nem bosszantó, vagy nem szegi kicsit a kedved..mert ha nem akkor ajánlom neked a Death Jr-t szeretettel<#papakacsint>...elvégre lehet, hogy csak én vagyok akkora láma, hogy abban is elakadok..vagy csak azért mert be merem vallani 😊

VLB
valószinû...

Lalikum

heh😄 van pénzem játkokara kb 50 eredeti játékom van 😄 csak kérdeztem lámák😄

VLB
Egyszerûen nem tudom megérteni, hogy vki a demókra és új firmware-re szomjazik hazánkban. Megen az lesz mint a multkor hogy jeee frissitettem, már van ébresztõ a pspmen, meg blabla, 1 hétre rá meg megkérded hogy va-e erre az új firmware-re downgrade. Jesszus hány éves lehetsz...
Ha nincs pénzed játékokra, akkor maradj már a seggeden és várd meg a 2.8 downgradet........nem veszed észre hogy mindenki rajtad röhög?

Lalikum

VLB
ne magadból indulj ki...nem midnenki egy szinten van vezetési skillbõl.
Most Wanted pl szerintem pite könnyû, röhögve végigvittem, engem az frusztrált hogy nincs kihívás.
Pedig vki épp a kihívást keresi a játékokban. Ha te nem ilyen vagy, ajánlom a platform, fps játékokat easy szinten, vagy autósból az underground szériát, az is egy nagy vicc.
Ha nem ilyen vagy, akkor várlak egy partira Wipeoutban phantom módban 😄

Lalikum

Black..a Sony nem ad ki minden héten új fw-t vagy új demót..ha ezt nem tudod megérteni meg folyamatosan upgradelsz akkor neked egyszerûen nem itt a helyed..de ezt már mások is próbálták a tudtodra adni mindenféle módón..tényleg vegyél inkább egy Ds Lite-ot

Némelyik játék egyszerûen jászhatalanul nehéz..most wantedban is eljutottam a feketelista 6.ik szintjére ahol már úgy lökdösnek a rendõrõk a falhoz mint a biliárdgolyót..nincs az a nitró ami elég lenne hozzá..azért úgy a 10.ik próbálkozás után az ember agyát elönti az ürülék és legszívesebben röppályára állitaná a fejlesztõket egy fa-testápolóval..oké ha van nehézségi fok, különben a játék nem jelent kihívást..de azért az ember esze megáll ha valamit csak cheatelve tud végigvinni..játszott valaki már a wrc04el? Aki a legalább 3.ik fokozaton tud maradni benne a kocsijával 1 neadj isten fél percig az elõtt megemelem a kalapom..néhol olyan szûkek az utak hogy a joy legkisebb mozditására lefutsz róluk és pl a német rallyn 2oldalt ilyen kis kövecskék vannak az út mentén amibe beleakadni könnyû..jah és ahhoz hogy rükvercelj a gép vár pár másodpercet mig hajlandó engedni..ehhez és hasonló finomságokat szerinted mindenki tudna említeni..

wordsworth
Downgrade es szard le a demot. ha meg updateltel akkor verd a segged a foldhoz ^^

PSP user n\' soon ps3 user too :)

mikor jön ki uj demo vagy uj frimware már???

ThugEdge
na én ezért abba is hagytam😊ami frusztrál az frusztrál

Amúgy a Death Jr-hoz nincs valakinek mentése?Elég idegesítõ, hogy csak 4 életem van utánna kezdhetem újra az egész szintet és van olyan pálya, minek 8.szorra ugrok neki és az már lassan a psp-m testi épségét fenyegeti..vagy berágok és letörlöm a játékot a "3.14"csába...

Nekem van 7db eredeti játékom, egyben 30.000ft-ért odaadom. Külön nem.
Eladó UMD játékokat keresek max. 5000 forintig. Fõleg szimulátor, sport és lövöldözõs érdekel. Ajánlatokat priviben kérem! Köszi
sajna két hetet késik a gta😞

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

ColdFire
az alap hangszorot europai szabvány szerint készítették, azért olyan halk, még a leírásban is benne van

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nem véletlenül halk ám a fülhalgató
ahonnan származik ott valami csend korlátozásos hülyeség van, ezért halk

kicseréled a fülest, a kezelõ meg jó!

öregharcsa
az enyémnek pl semmi baja!!!

http://pspfilez.extra.hu/

de én eladom!!! írhj mail [email protected] és hango sis az enyém.

TrIp
nem akarja valaki eladni a fülhallgatóját távirányitóval együtt??

ColdFire
inkább vegyél kaját magadnak, az jobban megéri 😉

llehett veszed ink 1 dst.

Hát, egy DS játék 8mb-16mb-32mb-64mb-128mb-256mb lehet! Eddig kettõ 128mb-os játék van, a Resident Evil, és a Final Fantasy III, a többiek ezek alatt vannak! Teljesen más mint egy PSP, nem igazán 3D-re lett kitalálva a DS, mégis eröltetik rá az olyan játékokat is sajna!
lehet szorakoztatobb
most néztem a warezes gammák méretét ds-re
legnagyobb volt 300mb
nagy átlag 100mb alatt volt
madden 2007 18mb-vel meg lett oldva

nem lehet valami nagy a teljesitménye...