PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
nekem is csak nagyon ritkán van rajta hang... a legtöbb játék feliratozza a párbeszédeket a zene meg amugysem nagyon érdekel

mondjuk locorocot hanggal kell játszani!! 😄

Lacc
Ha elõadáson játszok, akkor tökmindegy nekem 😛

Btw már lefújva, 2.6-al nem volt hang. 2.71-el van már, elnyomkodtam.
Kurvajó lehet hang, zene nélkül! 😄 Ennyi erõvel minek a kép??!! 😄
Lacc
Egész frankó ez a lego SW2, egy az egyben megegyezik a más platfromra készültekkel. Ezért jó nagy is lett. Eddig gond nélkül fut tömörítve, azt leszámítva, hogy nincs se zene, se hang... Ha valaki kipróbálja beírhatná, hogy nála is ez-e a helyzet.
Igen, van! A 2.81 a legújabb, tedd fel!
t0mmy
miért itt kérdezed?
menj a hivatalos oldalra és nézd meg ott... használ már az eszed egy kicsit mielött másokkal végezteted el a semmi munkádat!!

hallle! mi a helyzet? van vmi uj demo vagy frimware?

öregharcsa
azt mondjátok meg nekem hogy a jelenlegi faq-ban mi nem érthetõ egy kezdõ számára???
képekkel illusztrált, hogy még a teljesen hozzánemértõ mûszaki analfabéta egyének is megérthessék, ráadásul oda van írva alá hogy mit kell csinálni...az hogy nem tudnak olvasni egyesek az már általános iskolai képzettség hiányára vall!!!(tudom én meg nem tudok hejesen íní<#vigyor>)

http://pspfilez.extra.hu/

a pspden a devhookban által bekapcsolt usb aktiváláson, nem?

én mindenféle launcher nélkül játszottam a wormsel mert ez van meg nekem is..szerintem mindig az a jobb ha semmi sem kell hozzá..a launcher elszaródhat..egy eboot fájl az meg nem.olyan ez mint ha külön program lenne és ennyi.mondjuk lehet hogy felkéne másolnia az x könyvtárat is de tutira nem kell launcher hozzá..nem vitatkozásból mondom elvégre izlések és pofonok de szerintem minél kevesebb progi kell valami elinditásához annál jobb

lolman
de érdekes nekem is van PSP és 1.5 ráadásul és még Pesti is vok ez már csak csoda lehet...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

VAN PSP-m aki akarna game sharingbe nyomulni az vegyen fel MSN-re [email protected] <1.5ös FW-m van 😉> Pesti vaok szóval pestiek ezerrel vegyenek fel pls, azt go tali vhol azt game xD lan party 😄

torrente
RunUMD is simán elindítja! Az ilyen X könyvtáras játékokat ezzel a progival a legegyszerûbb elindítani.

ThugEdge
nem boldogulok ezzel az usb-s dologgal
fent van dh.46,tetra pack megvan mindent a pspfilez leírásai szerint csinálok és csak kifagy
még olvastam egy olyat,hogy a devhook vagy a Devhook Direct USB Boot mod indítása után állítsam usb enabledre.de hol???
segíjjetek má(ha akartok)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Köszi a segítséget, megpróbálom.<#puszi>
lolman
amugy meg Spymann az nekem se indult el töltsd ke hozzá a FIX-et és akkor menni fog!

nem kell ide Sony PSP topik ez is jó lesz csak vissza kell álljon a rend😛

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Gyertek a Sony PSP topikba amit én nyitotam!!!!

jah persze ha 1.5ös fw-d van különben felejtõs..iso mappád ha nincs a gyökérben hozzd létre.ehhez nem kell adevhook sem ez magától futtatós ax addig kelett mig launcherek voltak

Spymann az ebootokat a psp/game mappába másold
a worms ow-t az isoba
az xet felejsd el

gép bekapcs memokártyára mész és láss csodát ott figyel a games inditóikonja..katt rá és jó játékot

Hi!
Nem tudom elindítani a Worms Open Warfare, PLS segítsetek. Több helyrõl is leszedtem, de mindenhol ugyanaz, 3könyvtáras:
-PSP\GAME\worms\EBOOT.PBP
\WORMS%\EBOOT.PBP
-WORMS_OW
-x

Azt írták több helyen is hogy csak másoljam simán a memóriakártyára, de mikor el akarom indítani, bejön egy fekete képernyõ, és ott bármit nyomok kilép.
edios
Mivel valószínüleg máshogy nem tudok segíteni, hajrá, és mindent bele a FAQ-hoz!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nem kell nektek összeszedni semmit, meg lesz oldva! Türelem! 😉
Engedély megadva az én verzióm ma éjjel elkészül és felrakom a tárhelyemre azután belinkelem és mindenki eldöntheti, hogy jó-e vagy mi hiányzik belõle

lolman
ok!

ha meg lenne a Lego Star Wars 2 akkor feltölteném de a fszom tele van ezzel a Torrentezéssel nagyon lassu!

100%, hogy hozzájárul mivel mindig mindenkinek segített..neki ez megtiszteltetés😊 Valamint az oldala üzenõfala egyre nagyobb forgalmat bonyolít mindent meg lehet tõle kérdezni valaki ott is segít majd😊
Lolman örülök ha tetszik az ötlet kicsit nekiülök gondolkodni és elkezdem összeszedni a dolgokat.

ThugEdge
nekem megvan és ki is próbálnám,ezért szerettem volna az usb-s dolgot,mert most tele van a memcsi és nincs kedvem fel-le másolgatni félben lévõ játékokat
amúgy nem is sürgõs,de ezt az usb dolgot fasza ötletnek találom,majd holnap megpróbálom,már tudom hogy kell

ASS
faszán megírta
összeszedjük öket egy lapra és kirakjuk
aztán kiírjuk rá, hogy F.A.Q. powered by Ass
vagy elöbbb megkérdezzük hozzájárul-e

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

lolman
lehetne már egy kis nyugi és no káromkodás már bocsánat de az olyanok teszik olyanná ezt a forumot akik káromkodnak állandoan!

és mindenbe belekötnek ez meg hogy kihova iurkál sztem nem érdekel senkit egyszerü amit irsz ass-nak ide is bemásolod ennyi és nem kell vitázni meg anyázni!

amugy már töltöm a Lego Star Wars 2 enegem is érdekel😛

amugy bolyongo igen jó ötlet és akkor nem kellet volna elkezdeni vitatkozni egy hülyeségen!

szerintem a 2 ember veszekedõ hsz-ei is kuka..

kezdjük el összegyüjteni mi kell a faq-ba és azután csináljuk meg együtt..abszurd ötlet?

Lega star wars megvan már valkinek?
olyan mint pc-n?

t0mmy
graulálok!

ColdFire
te nekem ne magyarázz léccives ok? majd ha megirod a faq-t wordbe, es belinkeled ide, akkor én kiteszem fejlécbe, és nyomhatod oks?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

t0mmy
ügyivagy... csak inkább ha már ugyis tudod szerkeszteni ird át hogy az ott nem FAQ vagy ird oda hogy haladóknak... kezdõknek meg a lap alján a keresõ!

t0mmy
ez akkor kezdõdött amikor a hozzáértõ nagy Sir Quno Jedi idejött mert elküldtük a sok idiótát akik nem tudtak visszaolvasni viszont megvenni a psp-t és azonnal warezolni volt eszük...
tehát S. Q. J. idejött és azt mondta AKKOR hogy nem lesz topik mert ez warez...
(persze mivel ez Magyarországon ez nem warez nem is volt igazán érdemes, az alapemberek emiatt elszállingóztak és maradt pár hisztis uj és néhány hallgatag öreg)

ColdFire
mintha én nem tudnék a fejlécbe tenni bannert meg linket 😛😛😛
szted ki csinálta az egész fejécet, kivéve a bannert? 😛😛😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ThugEdge
jó igazad is van
csak azt nem tudom mi a halál faszára van ez a topik?
azt figyelem bárki kérdez itt rendszerint egy kurva értelmes választ nem kap(tisztelet a kivételnek)
nem is tudom mi a szarért gondoltam,hogy itt megkérdezem,külföldi fórumokon egybõl jön a válasz
...."akkor menjél oda"-mielõtt írná vki

t0mmy
hjajj hisz te vagy a házigazde és te kértél ötleteket.. amugy assnek segitek ha szól... itt nem nagyon érdemes mert ez már nem az a topik aminek lennie kellene!

tehát elöbb írok egy FAQt a pspfilez-ra mint ide... bocs!

Sir Quno Jedi
Kell csinálni egy FAQ-t?!...Kinek kell megcsinálni azt a FAQ-t?! Hmmm... 😄

Mondani könnyû, csinálni kevésbé, DE ha megvan, beteszem szívesen nektek a fejlécbe.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ColdFire
"kell csinálni egy olyan FAQ-t ami ténylegesen FAQ és oda tényleg lehet küldözgetni az embereket..."
na hajrá, eddig még ugyse csináltál semmit, csak mondtad a szöveged...

t0mmy
amugy meg az árkád sony boltjában van fehér PSP

t0mmy
miért nem probálod ki 0.46-tal akkor ha 45-tel nem mûködik?? miért vagy ennyire élhetetlen?? :S

VLB
utsó pár üzidre nem fogsz sok választ kapni mer nincs sok étrelme, lécci fogalmazd újra, akkor talán segíthetünk....,.lehet hogy mások értik, de én vhol nagyon lemaradtam :S

Lalikum

t0mmy
te is "okoskodsz" ezzel az erõvel! nyugodtan törölhetnéd a topikot mert ez már nem arról szól!

VAGY: legyen külön topik a devhookra és a downgradere!

coldfire: az ötletem nagyon egyszerû: NEM kell NEM SZABAD az offos témára reagálni! NINCS értelme 50szer leyrni ugyanazt!

kell csinálni egy olyan FAQ-t ami ténylegesen FAQ és oda tényleg lehet küldözgetni az embereket... De ass oldalára abszur egy kezdõt elküldeni!
szerintem ezzel egyet lehet érteni!

Sir Quno Jedi
No meg is fogalmaztad nagyjából az elvárható tevékenységeidet?! 😄 Nem 1xû mi, csak a kívülállók szeretnek mindig okoskodni, hogy neked mi lenne a dolgod...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ColdFire
szar a házigazda? te mit csinálnál? mondd, várom az ötleteket, a barom hozzászolások törlését hagyd ki, mert ez lehetetlen, ez te is tudod...

ha törölném a sok off-ot, akkor ennyi erovel azt is torolhetném, amire most valaszolok

ThugEdge
na erre vki?

VLB
Az olyan játékokat, amik gyakran töltögetnek memókariról a gép memóriába játék közben nem érdemes erõs cso-ba tömöríteni, néha még a 333mhz-re átállás sem segít(pl tombraider is a töltõs heyleknél csúnyán beszaggat). Az meg amásik hogy ha multizni akarsz, akkor muszály 222-n hagyni, hogy mûködjön a wlan, úgy meg a burnouttal hatalmas laggok vannak.
Amúgy home+select-el lehet állítani 222rõl 333-ra.

Lalikum

ThugEdge
nah mégis csak lenne egy kérdésem:
ez az usb dolog 0.46-al mûxik csak?
mert,nekem 0.45 van és nem igazán értem,mert összekötöttem mindent ahogy írva vagyon,de ahhoz,hogy indítsam a devhookot vissza kellett lépnem és már nem is vagyok pc-vel kapcsolatban vagy vmit eltoltam?

kint a Lego Star Wars psp-re

szivesen máskor is