PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TrIp
ugye nem arra a valakire gondolsz akinek a neve v-vel kezdõik és g-re végzõdik???<#fejvakaras>

ColdFire
nem e kap? sok mindent nem értesz még...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

thx srácok a helpet! amúgy nemondok se nevet se semmit mert multkór normálisan elmondtam a véleményem és 2hét bantkaptam.......itt meg van 1 emberke aki halál bunkó de nem õ nemkap semmit....ennyit számit a protekció a mai világban 😄
ColdFire
NFS: Carbon | PSP version
2006.11.04.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
akko dobj linkeket nekem pmbe😄

TrIp
ha ez megnyugtat akkor nem használom azt az oldalt, mert folyamat azzal basztatja a kliensem hogy "don't hammer", ráadásul lassú is! ennyi!
ismerek még kábé 8 psp-s torrentet, és ha kell valami akkor kérésedre nem a black-catsrol fogom tölteni.<#action>

Válaszoltál ja, csak totál baromságot! Kicsi barátom, a torrrent nem csak annyi, hogy hány seeder van... mellesleg látszik, hogy soha a büdös életben szedtél semmit onnan! Ismételni tudom csak magam, NE HASZDNÁLD azt az oldalt!, jobb lesz nélküled, nem fogsz hiányozni!!!!!!!!!!!!!!
TrIp
te szerencsétlen, kinek hiszed magad itt?? minek kell már megint ugatnod, belekötsz akibe tudsz, és sírsz hogy jajj mennyi itt a noob meg a többi idióta!!? kérdezett, válaszoltam neki (nem TE, én válaszoltam), és a régebbi torrenteknél tényleg nincs sok seeder, és még azok is kicsi uppal nyomják fel a cuccot... szóval, barátom, STFU

próbálj meg hozzátenni a színvonalhoz, aztán érvekkel kritizálni esetleg!

VLB
ne updatelj...
1.5öd van, akkor minden ok,tod emulálni rajta a 2.71-et is.
Ja és 2.71en a 2.5öt igénylõ játékok is mennek, és eccer betölt a devhook, onnan csak hibernálod a gépet, és télleg olyan mintha 2.71ed lenne, nekem pár hónapja ki se volt rendesen kapcsolva a gép, szal ne félj tõle, és ajánlom a faq-ot neked is.

Lalikum

nem igazán
2.71-en nem mennek a játékok ezért kellenek az 1.5 fw-s gépek hozzá, mivel csak ezen megy devhook meg minden

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

olyat megéri csinálni hogy updatelem 2.71-re és ha olyan játékvan aminek nemtom 2.5 vagy máskell akkór devhookal nyomom?
ColdFire
havonta változik, ha 2.71ed lesz, cserélheted, 1.5nél elég trükkös

rendben köszönöm. még 1kérdésem van azt tudod hogy miért lila a psp-n a háttér? nemtom 1ik pillanatról a másikra a kékrõl vagy milyenvolt átment lilába :S
lehet olyan kéne
nkem 0.44 van

köszi. nekem 4.3-van...olyat szedjek le ami támogat 2.71-et? és úgypróbáljam?
ColdFire
vg pls help: #14288

megy vele

te meg menny el pappnak neked is több sikered lessz. jah és thx a helpet tom
t0mmy
vedd meg eredetiben talán akkor sikered lesz...

helloka. devhookal megy a lego star wars 2? nekem nemakaródzik menni :S de még rpóbálkozom
Lehet, de minek? <#szomoru2>
ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sir Quno Jedi
Izéke, ezt szebben nem lehet megfogalmazni-e?! Csak szólok!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Te itt ne beszéljél itt ilyen baromságokat! Elöbb legyél tisztában azzal, hogy miként müködik az a kurva torrent! Javaslom, hogy takarodj le arról az oldalról, jól meglesznek nélküled is!
de a tv-hez is wifi kell nem?

TrIp
szerintem az a silent hill amirõl te beszélsz az nem a játék... a blackcat-en meg játékok vannak, szinte az összes, de nincs elég gyors seeder, nem fogsz túl nagy sebességgel tölteni onnan

Silent Hill ISO formátumu game elindul valakinek?Többi játék szépen indul de ez nem megy😞Jah és a Blackcat oldalon,hogy kell regisztrálni?Bár nem tudom az oldal tartalmát mi van rajta játékok?Filmek?Warez oldal?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ColdFire
vg miért van az, hogy blackcatan az ujjonan feltoltott gémeknél nincs seeder se peerer már 4 napja?

amugy tolcsd le ezt: How to play live TV on PSP (incl. FOX, NBC, Com...
lehet rajta hiresebb tvt nézni (pl cártón netvórk 😄), meg streamos rádiokat hallgatnni, még magyrokat is, szval zsír

lolman
koszi!

amugy nekem is tetszik a lego star wars 2 jo kis funos jatek!😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Döbbenetes, hogy a Lego Star Wars 2 pontosan olyan mint PS2-ön... nagyon komoly tartalékok lehetnek még ebben a gépben.
öregharcsa
745.73 mb tömörítve

http://pspfilez.extra.hu/

Ridge Racer 2 mekkora méretû?

TrIp
ezt csak tényként közöltem<#vigyor>
de egyébként szept. 19!

lolman
nem ezt kérdeztem😊...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

TrIp
kint van az nhl 07 is... meg ridge racer 2 japánul 😄

lolman
Vki tudja mikor jön ki a psp godfather?

elõre is köszi!

Sziasztok!
Szeretnék dvd filmet átkonvertálni MP4-be és psp-n lejátszani, mit ajánlotok?
ki mit használ?
nálam patent a lego star wars
kép hang zene
minden
cso

ColdFire
már nem kell thx, megy a cartoon network a pspmen 😄😄😄

ColdFire
tudna segiteni vki, aki angolos? kene egy forditas... pls

What to do:

1. Download PMP VLC v0.0.9 and extract contents to a folder.

2. Look in VLC folder and run vlc.exe

3. Install program using defaults. Make sure to let it create a shortcut to the desktop.

4. Copy folders PMPVLC009_JockyW and PMPVLC009_JockyW% to your PSP GAME folder.

5. Inside the folder PMPVLC009_JockyW you will find a PMP.ini file. Double click and it should open in notepad, if not do it yourself.

6. Copy and overwrite ALL of the text in the PMP.ini file with the following.

Code:

blablabla

7. Now click File--Save, then change all the 192.XXX.XXX.XXX to the ip of the computer running VLC Media Player (which we installed earlier)

8. To find out your ip in windows--Click on Start--Run. in the box type cmd and hit enter. Now in the DOS command prompt type ipconfig and hit enter. Your ip is now displyed. Change yours then save again.

9. This is now a good time to install TVUPlayer.

10. When installed, open it up and choose a channel to make sure it works. If so, close it and open its folder in C:/Program Files/TVUPlayer. In there should be a folder called "log.txt". Open it up and scroll to the bottom. There should be a port number somewhere. It generally is 8901 but could differ from PC to PC. Note this port number down!

11. Now double click your shortcut to VLC media player and see if it launches. If it opens successfully, go to file and click on Open Network Stream. In HTTP/HTTPS/FTP/MMS type in the IP address you were using above (the one you are runnng VLC and TVUPlayer from and then add a colon and the port number from earlier so for example... 192.168.2.5:8901. I normall find caching around 500 helps, but play with it to get your preference. Then put a tick in Stream/Save and then click on settings.

12. In the box labeled Target insert this line of code.

Code:
:sout=#transcode{vcodec=DIV3,vb=400,width=360,height=272,fps=18,acodec=mp3,ab=48,channels=2}:duplicate{dst=std{access=http,mux=ogg,url=192.XXX.XXX.XXX:1234}}

13. Again change the 192.XXX.XXX.XXX:1234 to the IP of your PC but leave the :1234 You can play around with the vb=400, width=360, height=272 to change screen size and picture quality to see what works best for you. This is just a "default" setting that should work for everyone. Also may want to change the same settings in the pmp.ini file.

14. Now reopen TVUPlayer and choose your channel. It should show you the channel after it buffers up.

15. Back in VLC, click OK, then OK again and now you should be streaming TVUPlayer. VLC should have a “timer” running in the bottom left of the program window.

16. Now turn on your PSP and run the PMPVLC009_JockyW homebrew, make sure you have set up a WIFI connection in v1.5 firmware before launching the program.

17. Turn on your Wlan switch and then press Right Trigger to enable wireless.

18. If connected you should see your PSP ip in green in the lower left corner and it should say Network ON. On the right you should see VLC server mode in green.

19. Now press Select, scroll down to Live Stream and hit Circle.

20. You should now see a black screen with Loading… for a few seconds then your TV should appear. If the image pops up but is distorted, just press Square and then Select and choose Live Stream again and it should work again.

X button pauses your live TV, the X resumes again. Square stops and brings you back to main menu.

After closing, VLC stays running sometimes and uses CPU speed, CTRL+ALT+Delete on the keyboard brings up the task manager. Look for a process called vlc.exe and choose end program to stop this and free up your CPU.

ColdFire
sonypsp

PSP Hírek
Fórumainkon is többen kérdezõsködtetek a PSP-hez csatlakoztatható kamera és GPS egységekrõl. Nos, a Sony Computer Entertainment Japan bejelentette, hogy a November 2-tõl 44 dolláros áron elérhetõ kamera, digitális zoom-mal lesz ellátva, (szerkesztõi szájhúzás) valamint 1.3 Megapixel-es képeket és videókat lõhetünk vele. Jó hír viszont, hogy Eye-Toy szerû játékokkal is használhatjuk majd.

A 6 grammos GPS egység viszont már akár olyan programokkal is együttmûködik, mint a Metal Gear Solid Portable OPS, Homestar Portable, Hot Shots Golf és természetesen különféle navigációs szoftverek. A GPS egység December 7-tõl kerül az üzletekbe 54 dolláros áron.

van 2.8 as frwaréra hombebrew játék!!!! egy tetris!!

"by the way"
Lacc
Talán úgy van ahogy mondod. Felteszem neked a kérdést: és akkor mivan?
igy még ugynúgy nem vágom mi az.

zola2000
Sok psp-s tõl hallom, hogy az õ gépük veri a ds-t eladásban. Ez 1 nagy félreértés szerintem. Csak azért nagyobb a híre, mert jobban reklámozzák, mint annó az n-gage-t.

Ezt olvassátok el.ezt

Nem kötözködés képpen mondom, csak azért, mert a feni dolgot már túl sok embertõl hallottam. Persze ettõl ,még lehet, hog ypot magyarországon több a psp mint az nds nemtom.

A

Loco Roco az isten! Legeredetibb játék PSP-re!
Lacc
Annak a zenéje valami agyrém <#buck>
"mellesleg"
MI az a Btw?