PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és tegyük hozzá hogy nem reagál azonnal a váltásokra..egy idõ után meg hiába nyomogatom már nem hoz elõ semmit..ilyenkor restart 1.5be majd újra próba..

ez az usb-s dolog nekem sem akar összejönnni.oké nem fagy ki mert engedélyezve van az usb enable mod viszont 2.71ben a rendszerválasztó menüben ha a psp-n levõ játékokra váltok a home+r-el akkor behozza, a vinyón levõ játékok amiket usbhostfs vagy milyen elérési úton ad be azoknák nem csinál az égvilágon semmit..szóval nem pakolja ki a kis umd lemezt..ilyenkor mi a teendõ?

lolman
mikor jelenik meg a Killzone Liberation?

elõre is köszi!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Nem, tegyed fel a 4.6-ost, nem nehéz!
Értem,de nekem nem 0.43-as devhook van meg,hanem a 0.44-es.Abban nem tudsz segíteni?
A fenti faq oldalon van komoly leírás! Amugy én spec úgy csinálom mostanában, hogy egyszer elinditottam a 2.71fw emut vagy egy hónapja, és miután felmásoltam a játékokat iso-dirbe, csak a home+balfentgomb kiválasztom, aztán már megy is! Ennel egyszerübb megoldás nincs!
Sziasztok!Vona egy kis gondom a devhookommal.Amikor megnyomom a kört és bemegyek a beállításaiba,az UMD Select-ben nem tudom kiválasztani,hogy ISO,vagy CSO formátumú játékot töltsön be,csak olyan van ott,hogy UMD Disc.A demo UMD disc-et ki kell venni ilyenkor,vagy mi?Kérlek segítsetek!
elég volt nekem az elsõ küldetés
nagyon rossz játék

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Szasztok!
Másnál is kifagy a Gangs of London 10-15.küldetés körül,vagy csak egyéni hiba?
torrente
A film tök sz@r.

lolman
jah😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

öregharcsa
hát nem tudom, ez engem nem fog meg.....inkább a filmet nézném vagy a játékot nyomnám psp-n!!
pedig nagyon szeretem a silent hill játékokat...
a képregényt meg papír formájában(újság) jobban bírom....
érdekes kezdeményezés...

http://pspfilez.extra.hu/

Ne csak játékra használd a PSP-det!

Most megnézhetsz 2 órányi digitális képregényt, meghallgathatsz 20 felejthetetlen betétdalt, láthatsz egy exkluzív videó interjút a film rendezõjével és találkozhatsz a Silent Hill játékok ritka felvételeivel.
öregharcsa
hát ha képregényt akarsz nézegetni...

Lacc
Attól, hogy nem játék, még lehet jó. Ha valaki kipróbálta írhatna róla valami véleményt is.
TrIp
ehhh... de amikor mondtam hogy ez nem játék, akkor le lettem hurrogva <#boxer>

ThugEdge
lényeg:ez olyasmi stuff mint az mgs-digital novel ilyen film,lehet kis interaktív szarság és leírja hogy lehet elindítani

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

És ennek mi a lényege kb?magyarul..

lolman
ja sztem se😞
nem is töltöm tovább...

ThugEdge
nem fog neki elindulni,mert az nem is játék,olvassatok külföldi fórumokat is
btw:
Thanks alot People!!! I am a bit angry b-cause no1 responded to my comment... I was in need of help and no one assisted me... Anyways I am leaving this comment 4 those in need of Assistance... STEP 1.>>Unpack the Silent Hill Experience rar file(At this point you should have 4 folders (DH,ISO,UMDEMULATOR,PSP)STEP 2.>> Copy all 4 folders onto your Mem Stick Root. STEP 3.>> WITH PSP AT HAND*** Enter the UMDEMULATOR which at this point should be in your Memory stick option Under the game file.. SETTINGS ARE AS FOLLOWS: speed/velocidad= 266/133, iso emulation mode/modo de emulacion= MENU INICIO,iso type/tipo de iso= VIDEO, Finally every YES or NO option MUST be set to YES. STEP 4.>> Once your settings match the ones provided you must choose the SILENT HILL gm from the list at the bottom. You will the be taken to the psp menu. Here choose video and VOILA You're good to go!!!!!!!!!!!!!!!! ENJOY PS DOn's Pisss YOUR Pants
ennyi

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Neked elindult a Silent Hill játék?Én ugyanazt a verziót húztam le de nálam nem megy.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

lolman
amugy meg blackfish neked nem kéne ide járnod amilyen véleménnyel vagy errõl a topikrol inkabb nyiss egy olyan topikot kinek van a legtöbb büntetõpontja...

lolman
ja😊

t0mmy
dehogynem nyison csak mégegyet csak mondjuk ija azt hogy psp2 topik 😛

lolman
jah lehet dehát mit veszithetek?😄

meghát EUR espalpsp õk nem nagyon foglalkoznak filmel meg állitolag ténleg kint van a játék hát holnap kiderül!(jöhetne kicsit gyorsabban is😞!

blackfish neked 100 büntetõ pont se lenne elég hogy megértsd nem kell más PSP topik jó ez meg a pspfilez!

t0mmy
szerintem nyiss mégegyet...

ColdFire bíztatására nyitotam ujbol egy PSP topikot.

akko most nem nyicc?

TrIp
hallod, szerintem ez nem játék amit te szedsz le... ez ilyen filmes baromság nem??

öregharcsa
ja, csak mivel te vagy a felbujtó lehet nálad is figyelembe veszik...megéri???

tudod jõn a jedi oszt annyi.....😄

Ez az Experience.

ColdFire
még 1 bünti és kibaxák, azé jó ötlet nem? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

öregharcsa
jó lenne ha ilyen hülyeségekre nem vennéd rá, még viccnek is rossz!!<#ijedt><#csodalk>

lolman
persze hogy nem!
ém már töltöm le 1.58gb
fájlnév: Silent.Hill..-..rar

ColdFire
akko most nem nyicc?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Silent Hill Origins (PSP) Trailer

New Silent Hill Origins Gameplay

Jó lesz! Olyan az irányitás mint a Resident Evil 4! Azért jó lenne, ha lennel PS2-es is ebbõl. 😊
Üdv!
Lego SW-ban mi a rákot kell csinálni a Hoth csatában? Már feldöntöttem a kis lépegetöket, azért egy bounsz cuccot kaptam. De nem tudok továbjutni 1xüen. A helyszinen van 2 db ilyen akna vagy bomba gyártó egység, azokat tudom szigonyozni. Mit kell csinálni???

t0mmy
éppen csak a játékot nem mutatta meg hogy milyen... ezt a kamut... mi a jó ebben nekik?? 😞

Igen.
lolman
http://www.youtube.com/watch?v=bDVO71JhNFA

ez valami kamu?

lolman
coldfire te most itt tudsz törölni üziket?vagy te most modeátor vagy itt mert ha az vagy szeretnék veled beszélni!

ok=)

ColdFire
sztem nyiss egyet, és akkor tiltakozunk h ne zárják be 😉

ok, nyissak?

JohnnySmith
És nyithatnál még 2-3 PSP topikot is......

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

lehetne már uj frimware v demo!!!

torrente
Használj 0.46-os DevHook-ot. Azzal mindent el tudtam eddig indítani.

Nah kijött egy másik verzió a Silent Hill játékból de ez nem 1.6 GB csak 420mb ha el is indul még a másik meg sem nyekkent tuti nem lesznek benne átvezetõ videók de talán indul,letöltöm.Más:a Moto GP csakis Jap.verzióban létezik?Sajna nem ismerem oly jóra eltalált betüjeleiket😊Jah tényleg akkor mi is a helyzet ezzel a Blackcat oldallal mivel itt a vita közben elfelejtettetek értesíteni a regisztrációs munkálataimról😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

menny el lottózni 😊 és ha ott is nyersz felezünk 😄 én nem akarom fikázni nem alacsonyodom le hozzá....és mellete nem is akarok emgint büntit kapni.de ami sztem bunkó dolog az ez és õ. ennyi.....de mind1 haggyuk
lolman
haggyátok már egymás fikázását ez psp forum! nem ki a legk*ocsogebb ebbe a topikba, forum...

VLB
félek hogy nagy fos lesz, csak ne legyen igazam...

Lalikum