PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bikra, ott van fent a fogyatékosok által is kedvelt és használt faq! Miért nem tudod kinyitni a szemed, vagy visszaolvasni egy kicsit?
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Ma vettem egy psp-t(tört 1.5)DevHook progi van rajta 3 játék.De amikor el akarom indítani a játékot akkor egy kék ablak jelenik meg és onnan se kép se hang.Ha lenne valamelyikõtök olyan rendi lécci vegyen fel msn-re azt dumáljuk meg hogy mégis mit hogy mér merre mert nekem nem mondtak erröl a géprõl igazából semmit.Msn-címem:[email protected] A segítségeket elõre is köszönöm!:-)
SrAta
hahó egyébként avit alapból nem kéne lejátszania????

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
és megmondanád hogy témákat hova lehet???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ok köszzi

lolman
x:/MP_ROOT/100MNV01 <--- ide a videót
x:/PSP/PHOTO <--- ide a képet

de ezt megkapnád ha a psp-vel formáznád le a mem. kártyádat!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

ajánlom ezt az oldalt: http://www.psptippx.atw.hu/ itt mindent megtudsz!
Videó hoz egy conwertáló kell
SrAta
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy psp-s memory stickre hogyan lehet videót másolni milyen mappát kell csinálni a stickre
mert azt tudom hogy zenének music
de videónak meg képnek???

lolman
hello

akinek van blackcats-re accountja az lécci vegyen fel msn-re!

[email protected]

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
zsir😊

edios
A PS1es emulálás egyébként hogyan fog zajlani? UMD-n újra kiadják a játékokat?<#wow3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

t0mmy
kezdenek jönni a térképprogramok... 😊
http://psp.ign.com/objects/850/850302.html

t0mmy
miért mást mivel lehet elinítani??

t0mmy
nem tom milyen bolt én potán rendeltem...

a godfather mivel lehet elinditani (800megás) ? ? ?
edios
Melyik boltban kerül egy két gigás kari 12500ba?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

godfather
t0mmy
sony 2 giga 12500

lolman
hello

akinek van blackcats-re accountja az lécci vegyen fel msn-re!

[email protected]

UMD játékot keresek olcsón akinek van eladó írjon.
[email protected]

Hülyeség, ez nem jelent semmit.
scorpeeon
Akkor Sony. Vki itt vett 2 gigás sandisket és 2 nap alatt meghalt. És 2 gigás Sonyt vettem és kifogástalanul mûködik.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Én meg abban a lol helyzetben vagyok, hogy egyetlen UMD-t vettem: a GTA:LCS-t. És késõbb kiderült, hogy ez a játék az, ami memstickrõl fagy, és ez az egyetlen játék, amivel megoldható többek között a 2.5/6 downgrade, és homebrew 2.0 felett 😄 Mellesleg ez a legjobb játék PSP-re 😄 (A Vice City Stories megjelenéséig vszínüleg ami nemsokára bekövetkezik)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Vki próbálta már az AVI Player-t PSP-n? :S
Rip
A Sony 1Gbyte-os 11, a Sandisk 14k

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ez a gáz nekem is a GTA LCS-nél... burnuot, sims2 megy de a gta fagy 😞

TrIp
szerintem sony-t vegyél! mennyibe kerül egyébként?

VLB
jézusom ezt nem ide akartam😄...töröljétek meg ezt is😄

sry coldfire

Lalikum

VLB
egy prophecys karit át lehet küldeni egy másik prophecys accountra?

Lalikum

Tud vki segíteni, h h kell elindítani a Shin Budokai-t? :S
Fekete képernyõ indítás után...
Rip
Memóriakártya kérdés:

Meilyiket érdemes venni? A Sony-ét, vagy a SanDiskét. Az 1 gigás változatban van 3ezer különbség a sony javára.

Gyorsabb a Sandisk?

Elõre is köszi!

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

lolman
amugy a killzone mikor jon ki?

es Booster-rol meg mindig semmi hir?:~(((

lolman
hat lehet te tudod

t0mmy
azért bõven nincs annyira régen 2.8 hogy mindenhol az legyen... az fw-t az meg amugy is látod a dobozon!

lolman
Nem hiszem mert már a psp-ket 2.80 fw-el adják ha jól tudom...

lolman
http://konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=226

t0mmy
2gigás kártyát lehet venni 13000ért, én még a giga packot 55ért vettem...

1.5ös gépet nem hiszem hogy találsz, de ha a másolt játékok miatt kell akkor szerintem még az összeset vissza lehet állítani 1.5re... max az alaplappal lehet szar de az meg ígyis-úgyis necces...

Hol ? Amúgy hol tudok venni olyan PSP-t amin 1.50es rendszer van ? Hálás lennék ha valaki segítene- árban is meg hogy mit érdemes venni hozzá, az tutko hogy legalább 1gigás kártyát szeretnék e a 2 is jó ha nem nagyon megy 60 felé (ÉRTSD: 55-60 ezer léig 😊
Rip
Akkor lyáó 😊

t0mmy
nem hiszem de amugy akármilyen alapfényképezõ adatkábele is jó...

Rip
Egészen meglepõ módon kérdezni fogok 😊

Adatkábel híján Wi-Fi-n keresztül is rá lehet tölteni a dolgokat a memory stickre? Csak mert van egy usb-s wifi adapterem, és ha nem muszáj, nem veszek (egyelõre)

t0mmy
én 55ért vettem a giga packot áprilisban (hihi) 😛

Rip
Ide is kösz!

Rip
Ok, kösz!
(Mákom volt, ismerõs nyerte, neki nem kell, 40k-ért átpasszolja, hihi)

t0mmy
a mem. kártyán a gyökér könyvtárban csinálj egy "ISO" könyvtárat és oda másold be a dolgokat...
és kell hogy legyen egy UMD a meghajtóban...

lolman
1.) igen nem kellpatchelni!
2.)aha a demo umd disc mindig legyne bent a psp-d be!

lolman
http://gtaplace.hu <-- ezeken az info-kon kivul semmi!

Rip
Még 2 kérdés:

1.) Az új DevHook 0.46-tal már nem kell az ISO-t patchelni, csak felmásolni a memory stickre, és kész?
2.) Kell-e eredeti vagy a Demo UMD ISO-k futtatásához? Vagy ez csak régebben kellett a FW váltáshoz?

Bocs a kérdésekért, de egyik napról a másikra döntöttem, hogy veszek PSP-t is, és gyorsan gyûjtöm az infokat, hogy ne akkor kelljen bénázni, ha már megvan 😊

Kösz,

Rip

lolman
ja nekem is az az egy gondom van! de azért jobb lett mint a pc-s verzio!!!