PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TrIp
jól mûködik psx emu? hallottam valami olyat hogy a sony hivatalosan is ki fog adni egyet vagy miszösz... errõl valaki tud konkrétabbat?

oké 21:00 után már ne kérjétek tõlem!!

na kinke kell psx emulator a pspéjére?

t0mmy
persze nehogy bevalld hogy hibáztál... 😛

Kösz, nem kõ!
akinek kell az emulator vegyen fel msn re. ma 21:00 ig elküldöm. [email protected]

olyan nics bele javítotak az írásomba!!!

t0mmy
hehe 😛

Rip
Hmmm, nem lámázni kellene, hanem megnézni, mit írtál. A Playstation1 az a PSX.
Te PSPX-et írtál...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Linket!! 😊

(Hmm, most nézem PSPX? Nem PSX?)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

omg mekkora láma vagy hát playstation 1 emulator pspre!!!

t0mmy
és az micsoda???

Van PSPX emulator PSP-re!!!!

t0mmy
szolj ha sikerült...

Killzone_Liberation_DEMO_USA_PSP-REBORN van ilyen, jó lesz!
Rip
Ok, de ez eleg maceras minden oldalnal. Valahogy alapertelmezettnek kellene beallitani a Westernt.

t0mmy
LÁL ··

lolman
ehez már külön szótár kell!

Tehát bármilyen verziót visszalehet már állítani ?
-Minden firmwaret lehet downgfadelni?

Ezt mivel lehet ?
-és hogyan lehet downgradelni?

Vagy hogyan ??
-...

1:nem, nem minden firmwaret, eddig csak 2.00-tól -> 2.71-ig lehet downgradelni!
2:!F.A.Q! olvasd el és megtudod!(gyengébekk kedvéért fentebb találod pirosan irva!)

Fórrás: Lama uti szótár!😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

t0mmy
te mit is szeretnél pontosan??

Tehát bármilyen verziót visszalehet már állítani ? Ezt mivel lehet ? Vagy hogyan ??
sziasztok !
Nekem egy olyan kérdésem van hogy milyen UTIL ok vannak PSPre ?
zZövegszerkesztõ vagy (doc,txt) megjelenítõ esetleg táblázatkezelõ létezik e hozzá ?
R0sc0
hogy lehet PSP-n videokat nézni neten keresztul? értem mint youtube, vagy myspace-s videokat.

t0mmy
+36705277935

t0mmy
át kell állítani ez encodingot asszem westernre amikor bejön a lap...

lolman
nekem is ez van mar egyhonapja! probaltam mar font cseret de ezeket a kis sg forumos betuket akkor is ekezet nelkul jeleniti meg!😞 nehez igy kibogaraszni a mondatokat foleg hogy 80%-ba psp-rol nezem az sg forumokat!

amugy anno 2.50 2.60 fw-n nem volt ilyen gondom.

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Sikerült elínditanom Godfather-t nekem nagyon teccik 😊
Én még arra se nagyon jöttem rá hogyan kell netezni a psp-vel... Ahoz kell vmit fizetni? ? ? Vagy tudna adni vki egy linket ahol vmi leírás van? ? ?
Rip
Jaja, ez nekem is így van, még nem jöttem rá, miért.

DnP
Mikor netezem, alapbol rosz karaktertablat hasznal, hiaba allitom at arra ahol ekezeteseket is megjelenit, mindig visszallitja. Valami magoldas letezik?

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

t0mmy
a pspfilezon ott van hogy melyik játékot lehet ultiba játszani...

scorpeeon
Én próbáltam, de eddig nem sok játékkal ment a multi. NBA 06 ment ahogy emlékszem. Sok más nem ment. Talán amiket próbáltam, azok közül csak az NBA ment...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

TrIp
telefonszám elég sztem...

torrente
Enyém sem használt...
Egyébként címet vagy nevet nem írt senki sem, hogy hol lehetne ennyiért kapni.

TrIp
neten próbáltál már játszani valamit?? hogy mûxik a dolog? mert ha jo akkor veszek egy wlan adaptert énis 😛

Rip
Hehe, beuzeltem vegre a PSP-met, upgrade downgrade megvolt, megy a net is, jee! Csak a moka kedveert ezt is PSP-rol irom 😊 Amugy ma vettem meg, es a FAQ + nehany kerdes eleg volt az elindulashoz, javaslom mindenkinek ezt.

bye

t0mmy
valaki már irta itt hogy a huga kiszedte az korongot a muanyagbol... azt nevezném törtnek...

lolman
ez mostmár nekem is erõsss!

Nem lehet, amúgy pedig olyan PSP-n nincs, hogy "tört játék"!
Azt szeretném kérdezni hogy ha egy psp upgradelve lett akkor lehet még rajt tört játékot futtatni vhogy?Válaszokat elõre is köszi:-) (2.0-ra lett upgradelve)

t0mmy
szerintem a jedi jön ide minket szopatni kamu regekkel...

TrIp
nemazé de most postoltak 13ért vadiújakat... sok szerencsét! <#bee1>

torrente
Van egy 2 gigás sony pro duo kártyám 14e-ért. Ha valakit érdekel, írjon privátot.

scorpeeon
Kipróbáltam a Godfather-t, a grafikája szinte pont ugyanolyan, mint pc-n <#idiota>. És a kocsik ablakai ugyanúgy feketék és nem átlátszóak, csak bejátszásokkor. A kocsivezetõs részeket egy szerûen kivették a játékból (ez jó is és rossz is egyben), egyszerûen nem lehet beszállni a kocsikba. Beletettek vmi mob wars játékmódot, de sztem hülyeség az egész. A kocsivezetõs részeket és a mob warst leszámítva ugyanolyan mint PC-n...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
sd kártya <#idiota>

BIRKA, OTT A FAQ FENT!!!!!!!!!!!!! Mi a fasz van itt?
SrAta
azokat hova kell másolni a psp memory stickjén

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
töltöttem le progikat a gépre
pspre való progikat

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Milyen sd kártya? Mivan?
SrAta
hahó
légyszi valaki hová kell rárakni a programot az sd kártyára
pspval lett megformázva csak könyvtárat mondjatok lécci

lolman
nem nem játszik le alapbol avi-t
és téma váltáshoz külön program kell!