PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
itt van a noob 😄

kemény zuhanas, nagy ugralas telleg xDDDDDDDDDD
QuickP viszi a .3gp-t

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

t0mmy
igen

t0mmy
szerintem nálad már rég eltört valami hogy miért kell ezt ide beokoskodni miért nem lehet egyszerûen átlagosnak maradni miért akarsz kitünni?? miért nem inkább eltûnsz???
fáasztó a hazugságaidat olvasni!

Letöltöttem a Karl0s féle GTA LCS-t (CSO).
222 Mhz-en kb. 2 másodpercenként akad :S
333 Mhz-re állítom a DevHook-ot, akkor lefagy rebootkor...

Csak úgy sikerült elindítanom 333-on, h umd nélkül devhookoltam, és reboot után raktam be a demo umd-t. Viszont így is ugyanaz a helyzet 😞 Nagyon szaggat...

Nem csináltam vmit jól, vagy csak azért akad, mert nagyon le lett tömörítve CSO-ba? :S
ColdFire
jah, eleg gaz... :'(((

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lolman
de sajnalom blackfish nem lesz egy paintal megszerkesztett 3.00-as psp-s kepem!😞)

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

téleg eltört van rola video i skészült róla!!

t0mmy
ez nem semmi!!!!!
NE HAZUDJ AYTUK!!

ColdFire
en ugy lattam lesz pspre is... :S

eltört a csuklom parkourozás közben így nem tudom most elküldeni a képeket!

psp-s nincs

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

t0mmy
addigra blakfish már feltöri a 3.0át és megoldja nekünk 😄

lolman
egyet ertek T0mmy en is varom a gta vcs-t csak mi lesz ezzel a 3.00 fw kovetelmennyel?
/amugy en nem emlegetnem azt az inkubator szokevenyt meg vissza jon!xDD /

es hogy jon ide a pc-s just cause?

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

warez
dondolom az itt terjengö torrenten (black...) is fent van
pc verizora gondolsz ugye

ColdFire
holholhol? link pls

az már kint van egy ideje
lassan 1 hete

t0mmy
hümm hol van a hazudós?? elment photoshop tanfolyamra? 😛

t0mmy
inkább az új GTA 😊

ColdFire
just cause kene mar...

TrIp
fifa jövõhéten lesz valamikor... úgytudom

ColdFire
1.5 nem hinnem h kell, devhookal minden megy, mint ahogy pspfilezen is van irva

scorpeeon
Nah, nagyon jófej lett így a banner de az 1.5 listát azért nem ártana meghagyni! 😊 FIFA 07-el mi a helyzet amúgy?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

torrente
Elég jó játék. Én fõleg azért kedvelem, mert van benne angol feliratozás, s abból jól lehet új szavakat is tanulni.

t0mmy
és milyen?

torrente
Az YS nem új, nekem már 4,5 hónapja megvan (USA verzió).

t0mmy
nem tudja valaki véeltlenül hogy a keresztapában hogy lehet a köztes animációkat átugrani??! rohadtul zavar már!!!

t0mmy
hejj ezek vackok ! 😄

ColdFire
mondom...
csak jap versio volt...

lolman
keresni kell egy modit aki eltávolitja ezt petõ intezetes egyedet örökre!😊 és végre megint arrol le szó ami a topik neve.

Jah... <#confused>
ColdFire
ket hete vittem vegig... 😛

Kijött a MotoGP!

Rip
Úgy látom, hogy a Szökés alatt valahogy a flame is leállt 😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

TrIp
de ez milyen gáz, hogy van egy félhülyénk, és ez a téma a psp fórumban, hogy hogyan lehetne eltávolítani...<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jahja

ColdFire
Azt neki! Azt neki!

t0mmy
több hónapos bant a hazugoknak!!! 😛

juppííí

ColdFire
irjunk spoilerbe, azt ugyse tudja kiolvasni 😄DDDD

t0mmy
csak halkan hogy ne tünjön fel neki hogy ezt akarjuk 😛

ColdFire
várjuk😊
de az még mindig csak 1 hét bann... :'(

szerk: ez vicces h én kaptam bannt, õ meg nem, pedig én a semmiért kaptam, õ meg az állatságért semmit nem kap...

hát bár ez nem a mi hibááánk... na mind1 😄

scorpeeon
ISTENEM!!4 <#idiota><#idiota>
Legalább vette volna a fáradságot, hogy Photoshopban átírja 3.0ra, de nemm! ÁÁÁ!
Najó sztem még1 beszólás, és megkaphatja az 5. pontját! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
ha nem csialsz visszateszem a képeket...
olyan topik is kéne, h 3.0ás, me itt senki se fog beszélni rola...
csak te, meg egy pár ember...

t0mmy
ha nem nyit akkor visszarakod 😛

t0mmy
Coldfire töröld aut a vackot ezért megéri ha megcsinálja azt az új PSPs topikot :S😄😄😄😄

ColdFire
sajnálom, nem tehetem, igazságmájsztró 😄
ugyse nyitnál 😄

t0mmy
soha nem kell magadra venni csak megvárni a megfelelõ embertõl a megfelelõ választ... 😊

oké ha törölve lesz aza képes hülye hozzásszolás.

ColdFire
😊)))

edios
Még talán annyit, hogy valahol nem fair, ha így össze van szennyezve a téma, és ezekután leordítjátok az embereket, h olvasson vissza!

Vagy-vagy, nem?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!