PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy a 3.0át ugy gondolod hogy 30 napos?? 😛
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
VISELKEDJÉL MERT ELFENEKELLEK!
mi az elõny belõle?
ezt honnan veszed? mert eddig oregebbnek neztek, de fiatalabbnak nem...
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
engem itt nem járacc le öreg, én bizonyitok, de csak magyarázol
(Kár h vannak ilyen emberek, akik felhalmozott idegességüket úgy vezetik le, h a nap Végén idejönnek, és oltják a népet.)
Sry az offért, No More Off!
Vége
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyszer véletlenül olyat kérdeztem, ami benne volt faqban, és jöttek a kedves reakciók a topik másik VéGébõl...<#levele>#levele>
Megértem,de akkor ebbõl kéne kiindulni a topik tisztántartásánál!
Köszi
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
itt is fejleszteni fogják(remélem).
én különösen örülök neki mert van egy rakat psx játékom amikkel nagyon szeretek játszani.
úgyhogy hajrá fiúk lehet belehúzni a fejlesztésbe!!!
http://pspfilez.extra.hu/
Hol érdemes megvenni?
Mielött PSP-t vásárolsz döntsd el, hogy neked mi a fontosabb:
- vagy olcsóbb (általában külföldrõl behozott), kisebb garanciaidõvel
- vagy drágább njormál 12 hónapos garanciás.
Ha ezzel megvagy lehet keresgélni. Itt a google jó barátod lehet a "PSP webshop" (magyar találtaokra szûkítve), mert így biztos megtalálod a lakhelyedhez, vagy a legolcsóbb lehetõséget. (mielõtt megrendelnéd/elmennél érte, érdemes a bolttal egyeztetni hogy milyen az FW-je és esetleg hogy van-e fehér ha az a vágyad).
Milyen a Fw-je a gépnek amit el akarnak adni neked?
Legegyszeûbb megkérdezni a boltban amikor megveszed hogy ne érjen csalódás.
Kell elsõ alakalommal tizenx órát teölteni az aksit?
Elvileg a litium-polimer aksikat nem kell, de szerintem biztos nem ártassz neki ha elsõ alaklommal teljesen lemeríted, és mondjuk egy éjszakára töltõn hagyod. Vagy persze szived joga eldönteni, én ezt tettem.
Megfelel-e a PSP alaplapja a downgradeléshez?
A Sony kiadott egy másik alaplappal szerelt PSP szériát amit nem "ajánlatos" downgradelni. Ezt úgy tudod ellenõrizni hogy kinyitod az UMD meghajtótés megnézed hogy látod-e akárhol ezt: IC1003. Ha igen akkor NE kezdj neki a downgradelésnek, mert utána eldobhatod a géped. Más változatokról, még nem volt negatív visszajelzés.
Lehet downradelni a gépem?
Downgradelni csak a 2.0-2.71-es fw-rel rendelkezõ gépeket lehet.
A PSP-vel videózni is lehet, de hogyan?
A PSP mp4-es formátumú videókat játszik le. Bármilyen AVI-ból lehet ilyet készíteni. Nekem a PSP video 9 program vált be, mert könnyen kezelhetõ és még a PSP-re is felmásolja ha szeretnéd és akkor nem kell veszõdnöd, hogy hova is másoljam a videókat.
Mekkora memóriakártyát vegyek?
Ha nem Giaga packos PSP-t vettél (amihez adnak egy 1 gigás kártyát) akkor érdemes egy 2 gigást venni és rögtön le van tudva a tárhely probléma. (egy UMD lemez kapacitása 1,8 giga)
A PSP-vel lehet internetezni?
Igen lehet ha van wlan routered ha akármilyen vezetéknélküli hálózati lefedettség.
Miért nem jeleníti meg a bögészõ a magyar karaktereket?
én nem tudom, de megoldható ha az encodingnál westernre állítod...
"Befagyott" a PSP-m, mit csináljak?
Nem kell feltétlenül az aksit kivenned, a bakapcsoló gomb folyamator nyomásával "resetelhetõ" a PSP.
Hogyan kell használni a devhookot?
Letöltöd, úgy ahogy van a gépre másolod, a játékoknál a memóriakáryáról elindítod, és beállítod ezeket:
UMD SELECT: (válaszd ki az ISO-t)
UMD MOUNT: ISO ANYUMD
UMD VERSION: no change
FIRMWARE: 2.71
CPU CLOCK: 222 Mhz (333 MHz ajánlott a játékokhoz, fõleg ha tömörítve vannak CiSO-val)
BOOT SELECT: Reboot XMB
Ha ezzel megvagy akkor START. Ha át szeretnéd állítani az órajelet akkor miután a START-ra nyomtál (miután resetelt) nyisd ki az UMD meghajtót.
Ezzel a gép menüjébe kerülsz ahol nyomd meg a HOME és a SELECT gombokat és válaszd ki a kívánt órajelet.
Mi az a CISO?
A CISO egy tömörítési eljárás amivel az ISO fájlokat lehet kisebbre alakítani. Az újabb devhookokban alapból ott vana tools könyvtárban.
lehet VG nem, de én annyiszor elmondtam hogy használjátok a keresõt a lap alján... miért olyan nehéz ezt megérteni???
beírod azt amit keresel és megkapod a válszt!
jelenesetben neked ez a válaszod: #8817
majd itt marad a sok noob és majd kérdezgetik egymástól hogy akkor most mi van?? miért nem lehet keresni ezen a rohadt fórumon??!!!
Sir Jedi Quno: te miért nem azokat piszkálod akik nem tartják be a fórumok (akár iratlan, akár nem) szabályait és nem kérdezik meg NAPONTA ugyanazt???!!!
nem nekik kéne a bünti pont meg a ban?? Ezen jó lenne ha elgondolkozna a "vezetõség"!
Próbáld ki, hogy olyan szemmel jössz be a topicba, mintha nem tudnád hogy van FAQ. Kicsi betûk és szar szín, lehet sokan észre sem veszik....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
azoknak szántam ezt a kis szösszenetet akik baxnak elolvasni a FAQ-t és ezerszer megkérdezett marhaságaikkal bosszantják itt a jónépet!
Hol van szó a FAQ-ban az IC6001-es alaplapról? Keresd már meg nekem!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
lusta, olvasni képtelen emberek, elmebeteg-idióta beszólások és ehhez hasonló hozzászólások tarkítják az egész topicot....
miért nem lehet elõbb tájékozódni-olvasni és csak utána kérdezõsködni??
ezt nem értem, ha én meg tudom tenni akkor más miért nem???
felül pirossal FAQ!!!
ez nem fogmosási technika hanem egy olyan oldal ahol már a kérdésekere elõre megírt válaszok vannak CSAK OLVASNI KELL!!!
ezt miért nem lehet megérteni, nem véletlenül van odabiggyesztve!!!!
üdv mindenkinek
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3