PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
nem volt szép dolog 😛

t0mmy
Blackfish: nyissál már légyszi egy olyan PSP topikot ahol a 3.0ás fwrõl irsz bõvebben légyszi...

t0mmy
nem az abaj hogy rá hanem az hogy miért rá! ugy utálokm a hazugságot hogy eszméletlen!
vagy a 3.0át ugy gondolod hogy 30 napos?? 😛

ColdFire
sry😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
az h már 100hsz erre az okos gyerekre pazaroltunk kb

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

t0mmy
te az a tipikus gyerek vagy akit a suliban mindenki utál mert egy senki vagy aki a hazugságaival akar kitünni és nem veszi észre seajnát magát hogy röhelyeseket mondd és ezzel mégjobban elássa magát!!!

VISELKEDJÉL MERT ELFENEKELLEK!

t0mmy
itt banra van szükség a sok hazugság miatt?? mi a frnc értelme van?? fõleg ilyenben?
mi az elõny belõle?

aza tizorai pénzem

t0mmy
ez nem semmimi az asok pénz ott?? eladták a kocsit hogy vegyenek PSPt?? 😛

ColdFire
és akkor? h lennék már annyi xD

ColdFire
11 éves? kém vagy? xDDD
ezt honnan veszed? mert eddig oregebbnek neztek, de fiatalabbnak nem...

lolman
és akkor?

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

eza coldf alias messer a 11 éves nem normális!!nem is ezeket küldtem neki

Sir Quno Jedi
Kicsit törölgethetnél a mai termésbõl, ha már ekkora az igény rá! 😄 Ne csak engem útáljanak! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ColdFire
3210? ezt meg honnan szoptad ki? nem talalt torpedo kiraly, es meg a szam se te noob 😄DDDD

ColdFire
igen? nah tedd már be forumba!
engem itt nem járacc le öreg, én bizonyitok, de csak magyarázol

edios
Nah akkor a téma továbbra is a PSP, mert a Végén még törlik. Bár ahogy elnézem, errefelé ez nem annyira bevett szokás!
(Kár h vannak ilyen emberek, akik felhalmozott idegességüket úgy vezetik le, h a nap Végén idejönnek, és oltják a népet.)

Sry az offért, No More Off!

Vége

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Elég eylüh vagy, ha olyat kérdezel ami benne van a faq-ban! Még te sértõdsz meg?? Ne szorakozzál már, mi az, hogy véletlen???!!!!!! Kis törékeny lelkedre szeretnél pár puszit is esetleg? Ezt én mondhatnám; Megértem, de akkor ebbõl kéne kiindulni a topik tisztántartásánál!!!!!
edios
Az illetékeseknek szólt!

Egyszer véletlenül olyat kérdeztem, ami benne volt faqban, és jöttek a kedves reakciók a topik másik VéGébõl...<#levele>

Megértem,de akkor ebbõl kéne kiindulni a topik tisztántartásánál!

Köszi

t0mmy
mi nem tudunk banolni! 😛😄

lolman
nem ezt mondom már miota...!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

edios
Egy normális fórumon az ilyen emberektõl elköszönnek és ban. Ti mit szórakoztok?

ColdFire
hello 😄

kurvasok új release jött ki
t0mmy
megjött a 2 gigás kártyám juppí... 😄 mehet a teleonomba a régi 1 gigás... duplán jóljártam! 😄

t0mmy
az abaj hogy nagyon sok helyen vannak ilyen rosszimdulatú emberek...

scorpeeon
Õ találta ki 😄 mondott õ már cifrábbakat is 😄 pl hogy a 2.80-on alapból mennek az iso-k 😄D gigalol Azért mert õ elcseszte az övét azzal h upgradelt, azt akarta biztos h ha már neki szar lett, legyen mindenkinek szar 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fenéket lesz alapból benne, külön kell majd megvásárolni... jó, hogy nem azt mondod, hogy a PS játékok meg ingyen lesznek... akrib et
t0mmy
hol hallottad?

a 3.0 ás frimwaréba lesz alapbol psx emu és az jó lesz!!

öregharcsa
de ez még csak a kezdet! pc-n sokkal szarabb volt az elsõ emulátor de most már más a helyzet....
itt is fejleszteni fogják(remélem).
én különösen örülök neki mert van egy rakat psx játékom amikkel nagyon szeretek játszani.
úgyhogy hajrá fiúk lehet belehúzni a fejlesztésbe!!!

http://pspfilez.extra.hu/

t0mmy
na kéremszépen egy kezdetleges FAQ:

Hol érdemes megvenni?

Mielött PSP-t vásárolsz döntsd el, hogy neked mi a fontosabb:
- vagy olcsóbb (általában külföldrõl behozott), kisebb garanciaidõvel
- vagy drágább njormál 12 hónapos garanciás.
Ha ezzel megvagy lehet keresgélni. Itt a google jó barátod lehet a "PSP webshop" (magyar találtaokra szûkítve), mert így biztos megtalálod a lakhelyedhez, vagy a legolcsóbb lehetõséget. (mielõtt megrendelnéd/elmennél érte, érdemes a bolttal egyeztetni hogy milyen az FW-je és esetleg hogy van-e fehér ha az a vágyad).

Milyen a Fw-je a gépnek amit el akarnak adni neked?
Legegyszeûbb megkérdezni a boltban amikor megveszed hogy ne érjen csalódás.

Kell elsõ alakalommal tizenx órát teölteni az aksit?

Elvileg a litium-polimer aksikat nem kell, de szerintem biztos nem ártassz neki ha elsõ alaklommal teljesen lemeríted, és mondjuk egy éjszakára töltõn hagyod. Vagy persze szived joga eldönteni, én ezt tettem.

Megfelel-e a PSP alaplapja a downgradeléshez?

A Sony kiadott egy másik alaplappal szerelt PSP szériát amit nem "ajánlatos" downgradelni. Ezt úgy tudod ellenõrizni hogy kinyitod az UMD meghajtótés megnézed hogy látod-e akárhol ezt: IC1003. Ha igen akkor NE kezdj neki a downgradelésnek, mert utána eldobhatod a géped. Más változatokról, még nem volt negatív visszajelzés.

Lehet downradelni a gépem?

Downgradelni csak a 2.0-2.71-es fw-rel rendelkezõ gépeket lehet.

A PSP-vel videózni is lehet, de hogyan?

A PSP mp4-es formátumú videókat játszik le. Bármilyen AVI-ból lehet ilyet készíteni. Nekem a PSP video 9 program vált be, mert könnyen kezelhetõ és még a PSP-re is felmásolja ha szeretnéd és akkor nem kell veszõdnöd, hogy hova is másoljam a videókat.

Mekkora memóriakártyát vegyek?

Ha nem Giaga packos PSP-t vettél (amihez adnak egy 1 gigás kártyát) akkor érdemes egy 2 gigást venni és rögtön le van tudva a tárhely probléma. (egy UMD lemez kapacitása 1,8 giga)

A PSP-vel lehet internetezni?

Igen lehet ha van wlan routered ha akármilyen vezetéknélküli hálózati lefedettség.

Miért nem jeleníti meg a bögészõ a magyar karaktereket?

én nem tudom, de megoldható ha az encodingnál westernre állítod...

"Befagyott" a PSP-m, mit csináljak?

Nem kell feltétlenül az aksit kivenned, a bakapcsoló gomb folyamator nyomásával "resetelhetõ" a PSP.

Hogyan kell használni a devhookot?
Letöltöd, úgy ahogy van a gépre másolod, a játékoknál a memóriakáryáról elindítod, és beállítod ezeket:

UMD SELECT: (válaszd ki az ISO-t)
UMD MOUNT: ISO ANYUMD
UMD VERSION: no change
FIRMWARE: 2.71
CPU CLOCK: 222 Mhz (333 MHz ajánlott a játékokhoz, fõleg ha tömörítve vannak CiSO-val)
BOOT SELECT: Reboot XMB

Ha ezzel megvagy akkor START. Ha át szeretnéd állítani az órajelet akkor miután a START-ra nyomtál (miután resetelt) nyisd ki az UMD meghajtót.
Ezzel a gép menüjébe kerülsz ahol nyomd meg a HOME és a SELECT gombokat és válaszd ki a kívánt órajelet.

Mi az a CISO?

A CISO egy tömörítési eljárás amivel az ISO fájlokat lehet kisebbre alakítani. Az újabb devhookokban alapból ott vana tools könyvtárban.

t0mmy
ugyan nem cak õ fogja megkérdezni hanem még 10en mások, és mellé m,egkérdezik hogy honnan tudom letölteni a legújabb játékokat és mivel tudom elindítani!

Ezzel az a baj, hogy a FAQ-ban is le van írva ugyanez... de teljesen mindegy, mert pár nap mulva úgyis megkérdezi újra!
Lacc
Ha ott a felirat a lapon, ahogy a kép mutatja a faq-ban, akkor nem lehet. Egyébként lehet, többet mi se tudunk, ha nem így van, rosszul tudtuk.
Unalmas vagy!
t0mmy
szerintem jogos...

lehet VG nem, de én annyiszor elmondtam hogy használjátok a keresõt a lap alján... miért olyan nehéz ezt megérteni???
beírod azt amit keresel és megkapod a válszt!
jelenesetben neked ez a válaszod: #8817

torrente
IC6001-rõl még nem volt szó, faq-ban nincs és ezért kaptam a lebaszást vg-tõl...

t0mmy
eszméletlen hogy mi folyik itt... nem csoda hogy a "nagyja" elmegy innen!

majd itt marad a sok noob és majd kérdezgetik egymástól hogy akkor most mi van?? miért nem lehet keresni ezen a rohadt fórumon??!!!

Sir Jedi Quno: te miért nem azokat piszkálod akik nem tartják be a fórumok (akár iratlan, akár nem) szabályait és nem kérdezik meg NAPONTA ugyanazt???!!!
nem nekik kéne a bünti pont meg a ban?? Ezen jó lenne ha elgondolkozna a "vezetõség"!

öregharcsa
ebben van valami...marhanagy a banner és kicsi a FAQ felirat, alatta meg marhaság....de ez már a házigazda dolga!

Próbáld ki, hogy olyan szemmel jössz be a topicba, mintha nem tudnád hogy van FAQ. Kicsi betûk és szar szín, lehet sokan észre sem veszik....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

öregharcsa
nem neked szántam a válszt, ha így értetted bocsi.

azoknak szántam ezt a kis szösszenetet akik baxnak elolvasni a FAQ-t és ezerszer megkérdezett marhaságaikkal bosszantják itt a jónépet!

torrente
Hol van szó az IC6001-rõl? Akrib.

torrente
Jó, hogy régebben segítettem neked, most meg lehülyézel... Kösz, jólesik.
Hol van szó a FAQ-ban az IC6001-es alaplapról? Keresd már meg nekem!

A FAQ nem kellene hogy nagyobb betûkkel legyen kitéve? Például, hogy szembetûnjön, hogy van.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Gascoigne
Én így csináltam.

Ps3 ID: Gascoigne74

öregharcsa
néha úgy érzem magam itt mint ha ez egy analfabétákból és hülyegyerekekbõl álló debil iskoláscsapat játszótere lenne az egész.(tisztelet a kivételnek)

lusta, olvasni képtelen emberek, elmebeteg-idióta beszólások és ehhez hasonló hozzászólások tarkítják az egész topicot....
miért nem lehet elõbb tájékozódni-olvasni és csak utána kérdezõsködni??
ezt nem értem, ha én meg tudom tenni akkor más miért nem???
felül pirossal FAQ!!!
ez nem fogmosási technika hanem egy olyan oldal ahol már a kérdésekere elõre megírt válaszok vannak CSAK OLVASNI KELL!!!
ezt miért nem lehet megérteni, nem véletlenül van odabiggyesztve!!!!

üdv mindenkinek

Sir Quno Jedi
Ha nem értik, akkor jóak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az akrib szó jó lesz?