PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
De jó, hogy te ilyen jól ismersz engem!

Mit flame-elsz állandóan? Honnan a francból tudod te, hogy én magamnak szedem a szinkronos filmeket? Birka.
Annak szedem, aki nem vágja az angolt, én nincs kedve vacakolni a néha elég gyengére sikerült felirat kibogozásával.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Én utálom a szinkronos filmeket, egyenesen a film megalázásának tartom! Ha te ilyen igénytelen vagy, az a te bajod!
Rip
Már miért lennék ingyenélõ, ha egyszer 1:1-es rate-tel dolgozok? Ahogy nagyon sokan mások is... Ez nem függ a torrentoldaltól, ez az embertõl függ.

Akkor így írom magyarszinkronos filmek. Így oké?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Hahaha, valamiért a 30valahanyadik oldalt olvasgattam, sorry a szpemért! <#idiota>

Igen, az ilyen ingyenélõktõl ovakodnak a magyar torrent oldalak mint te! Magyar szinkornos filmek... gratulálok!
edios
Ebbõl az következik, hogy aki ma Magyarországon akar vásárolni PSP-t, nem kell odafigyelnie semmire, hisz 2.71 fölötti FW-s gépeket nemigen lehet kapni, az alatt meg minden típussal ki lehet szúrni vhogy!

Lehet h akkor kéne egy kis Fakjú ápdét!<#wave>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rip
Hopika, ezt kicsit korábbra akartam 😉

Rip
Hmmmm, igazából sosem értettem ezt a magyar torrent scenet.
Mindenhová meghívó kell,regisztráció, nagy titkos szektajellegû az egész 😉

Annyi nagyon jó külföldi torrent oldal van (pl. a www.torrentz.com, ami sok egyéb torrentkeresõt is átböngész a kért cuccért), amihez nem kell semmilyen hercehurca, regisztráció, miegymás, és tényleg minden fent van, fõleg, ami a PSP cuccokat (is) illeti.

Egy dolog nincs fent nyilván, magyar szinkronos filmek, de azt meg dc-rõl szedem 😊

Na dehát végül is nekem mindegy 😉

Peace <#eljen>

persze ez a "mai" nap egy hetes
figy: ez pspfilez oldalán van:
devlaucher271 + HENb + FW1.50 FULLPACK by pspfilez
Devhook 0.45 port for 2.71 + Homebrew Enabler rev B by Dark_AleX! Devhook 0.45 port for 2.71 + Homebrew Enabler revision B + FW1.50 !
Dark_AleX új Devhook változata 2.71 tulajdonosoknak, amivel FW1.50-et emulálhatsz és ezáltal ISO

+ ezt írta ass:
A mai nap szenzációja (a PSX emulátor béta megjelenése elõtt):
devlaucher271 + HENb + FW1.50 Fullpack!
- Devhook 0.45 port for 2.71
- Homebrew Enabler revision B
- FW1.50
Dark_AleX jóvoltából mától downgradelés nélkül is futtathatók az ISO-k magasabb FW-eken, akár TA-082-n is! Elõször futtasd a HENb-t, aztán a devlauncher271-et és máris egy emulált 1.50-ben vagy és játszhatsz homebrew játékokat, indíthatsz ISO-kat pl. a Devhook 0.46-tal.
lolman
ilyen már miota van!

de ezt nézzétek meg ez lehet?(devhook emulation 2.80 firmware)

http://www.youtube.com/watch?v=X--9H6XEokk

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scorpeeon
Ezzel a módszerrel akkor emulálod az 1.5t, és ott is emulálod a 2.71et? 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
A DevHook az új FW-k emulálására, ISO-k futtatására való...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

edios
Én csak onnan veszem, h pspfilezon van egy ilyen hozzászólás:
"#1.262(Bali222): tökmindegy az alaplap, Magyarorszégon meg úgy se kapsz 2.8at (tudomásom szerint) -->> már nem kel downgradelni, hiszem már lehet 2.71en is isozni stb. "

Valamint van egy ilyen videó

http://youtube.com/watch?v=J-6e1pSGtBs

Itt egy 2.71-es géprõl hívja be a srác az 1.5öt. Ez pedig "hagyományosan" fordítva szokott lenni nemigaz? Már csak az a kérdés, h ha van egy 2.71-es TA-082es gép, arról lehet-e közvetlenül emulálni egy másik 2.71-et, hogy fussanak a játékok!<#crazya>

Max08
Mégegy kérdés,ne haragudjatok hogy ilyen naív vagyok PSP ügyben!Tehát:mire való a Devhook???Mert ha downgrade-eltem a PSP-t akkor azt a progit mire lehet használni!Világosítsatok fel légyszi!!!

Max08
Én is itt taáltam meg:F.A.Q.-ból való:A Sony kiadott egy másik alaplappal szerelt PSP szériát, amit nem "ajánlatos" downgradelni. Ezt úgy tudod ellenõrizni, hogy kinyitod az UMD meghajtót és megnézed hogy látod-e akárhol ezt: IC1003. Ha igen, akkor NE kezdj neki a downgradelésnek, mert utána eldobhatod a géped. Más változatokról, még nem volt negatív visszajelzés

scorpeeon
na, én errõl nem hallottam de lehet h csak én vok lemaradva. 😄

Max08
Ok,megtaláltam a F.A.Q-ban!Bocsika!!!😄😄😄

Max08
Sziasztok!Nincs PSP-m,de majd szeretnék venni egyet!Azonban lehet hogy téves hitben élek!Tehát:minden 2.0-ás firmware-bõl lehet 1.5-öt csinálni???Mert olyanról hallottam,ha az alaplapodon egy bizonyos szám szerepel,azt nem lehet downgrade-elni!Vagy ez a dolog csap chippeltetésnél érdekes?Tehát ha ez a bizonyos szám szerepel az alaplapon azt nem lehet chippeltetni?Világosítsatok fel légyszi 😄😄😄!!!

ColdFire
sztetek megunja black ha minden hszét törlöm? 😄DDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

edios
Dehisz most nem az a téma, hogy megoldották vmelyik devhookkal a ta-082-n is 2.71rõl emulálást?

Könyörgöm, 2.71 gépet nálunk nem lehet kapni!
scorpeeon
2.71 vagy azalatti fw legyen és az alaplapjára is figyelni kell, hogy ne IC1003 legyen. (asszem IC6001 lehet, de ebben nem vagyok biztos)

Swy
ne ugass már be!!!! csak kérdeztem!!! nyugi...

http://bf2s.com/player/swy/

ColdFire
nézzé utánna máshol??????????????
orulj h vki ilyet is csinál...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Swy
Hosszú olvasás után (F:A:Q) sem jöttem rá 1valamire!!
Hány féle/fajta PSP-létezik?
Nem színben hanem a belsejében!!
Elsõsorban a magyarországiak érdekelnek.
Melyiket érdemes megvenni ahhoz, hogy elinduljon rajta a másolt játék is? (1x azt hallottam hogy ez oprendszertõl függ)

?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

http://bf2s.com/player/swy/

lolman
Remélem soha is kidobnak innen örökre!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

vazze mikro jár le a büntetõpontom?

scorpeeon
Tényleg megjelent! Már szedem is. Ebbõl nincs magyar kommentátoros változat? 😊

Bazzz, nekem ennek a töredéke van meg!
TrIp
ugynéztem van sushi release is....

legújabb megjelenések listája: itt

lolman
de mâr megjelent!
köszönet a psyPSP-s srácoknak!

scorpeeon
nincs PSP-re még ugye?
NBA 07 viszont van már, valaki próbálta már?

magyarul a pc-s fifa nagyon bejön
kiprobálom a psp-set is

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

ColdFire
1 párszor...

t0mmy
akkor ne azzal indítsd

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

TrIp
FIFA_07_EUR_PSP-pSyPSP <#wow1><#nyes><#vigyor><#vigyor>

Hali !

Daxter-t hogyan lehet elindítani dh_044-el? Elkezdi tölteni aztán nem csinál semmit.
windrunner
Ez majdnem olyan biztos mint a BPTv-s Jósda.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Sohase nem lesz.
ColdFire
lol
PSP.Passport To London EUR-pSyPSP

ColdFire
kivancsi vagyok mikor lesz a gps-hez magyar map...
majd a motorra felteszem a pspt, ugyis adnak ki tartokat is majd...
havernak van gpse, nem psps, havi 2000szval nem huzos...
remelem a gps is elér vmikor mora...

Nincs rá esély, mert az annyira új, hogy szinte kizárt, hogy nálunk kaphatóak lennének!
visszaolvastam, de nem tudtam meg, hogy van-e arra esély, hogy ne 2.8 fw legyen rajt <#wow1>
ColdFire
szétrugom a seneked... :|

Hali, szeretnék beruházni egy psp-re, de szeretném ha futnának rajt a tört játékok 😊 , ha most veszek egy új psp-t akkor biztos, hogy 2.80 fw lesz rajta?
LOL <#nemtudom>
Lacc
Don't feed the troll.