PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van valakinek aktuális híre a PSP-hez kapcsolható GPS eszközrõl? lehet már kapni?

egy tipp mit ne szedjetek le
Scarface_Money_Power_Respect_USA_PSP-DMU

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Lacc
Csak a notebook aksikat eddig.
Sziasztok!

A sony nagy akksi visszahívása a PSP akksiját is érinti vagy csak notebook akksikat?

ez remélem jó lesz
oct10
Gun Showdown

akkor biztos várod a 2. részt
ami november 14.-én érkezik
Death Jr. 2: Root of Evil

TrIp
halljátok, a death jr. eddig a leg hardabb játék amit kipróbáltam pspn... k.nehéz... de a gta is idegesít néha 😄

Victor1103
Na végre rájöttem😊
Az elõzõ alkalommal 1.BMP-12.BMP-ig neveztem el a képeket és most is ugyanígy neveztem el õket és a gép gondolom azt hitte hogy ezek ugyanazok mint a múltkoriak és ezért nem ismerte fel õket,de úgy,hogy 01-12-ig neveztem el õket úgy már felismerte😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ColdFire
asszem a selectet nyomd meg egy párszor, utánna menni fog (változnak a karakterek)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Victor1103
Mindent jó helyre raktam.Én nekem már egybõl azt írja ki a bal felsõ sarokba hogy finished semmi más.Biztos az a baja hogy 1.5-ös a gépem😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

nekem a teljes se tetszett

scorpeeon
<#lama><#lama> Erre inkább nem is mondok semmit 😄 Egyébként meg csak 1 kérdés volt, amiben szó sem volt semmilyen warezrõl... Arról meg h kire illik az általad említett jelzõ, amit most nem neveznék meg, arról lehetne vitatkozni.
"Olyan mintha lopnál..." Ha ez lopásnak számít, akkor inkább lopjál, mint itt mindenkit idegesíts az idióta baromságaiddal és hazugságaiddal.

UI:ezentúl akkor nem ISO-t töltök, hanem CISO-t, hogy nehogy azt mondjad rám h lopok! <#idiota>

UI2: jöhetne már az az 5. pontod...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
csak nem demó ez is? 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

öregharcsa
tehát bent vannak az új képek (01-12 ig) és nem csinál vele semmit a progi???

ahogy lenyomod a O gombot látni fogod aszem a bal felsõ sarokban ahogy végigpörögnek marhagyorsan a képek nevei , majd kiírja hogy készen van, ezután a home gombal kimész és már megkellene változnia a háttérnek...

nem tudom neked melyik personalize van meg de nekem így néz ki a psp-n( v1.0-ás verzió)

PSP/GAME/PSPersonalize/EBOOT.PBP 199.874k
PSP/GAME/PSPersonalize%/EBOOT.PBP 386.410k

ha nem jó könyvtárba rakod nem fog jól mûködni....
a képeket én gyökérbe raktam...

http://pspfilez.extra.hu/

Victor1103
Hát kipróbáltam.Kb 1 percig nyomkodtam a O gombot meg folyamatosan lenyomva tartottam és semmi?Ennyi idõ alatt már kellene valaminek történni vagy még tovább kell nyomva tartani?

öregharcsa
faq-ban van egy jó kérdés amire van válasz is:

"Miért nem jeleníti meg a bögészõ a magyar karaktereket?"

Én nem tudom, de megoldható ha az encodingnál westernre állítod.......ez rendben van....

DE!: hogyan tudok ékezetes betûkkel írni hozzászólásokat fórumokon vagy bármit, esetleg ide bejelentkezni az sg-re mert ugye nincs ö betû benne..😞
na erre keresem a választ....ha valaki esetleg rájött az legyen szíves jelezze.

THX

Victor1103
Ok,köszi szépen<#worship>

Rip
Hehe, én még bírom a strapát 😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Áhh, már belefáradtam ezekbe a zombikba!
scorpeeon
A bannerban a nap beszólása alatt futó idézet ez ma volt? Mert lehet h errõl lemaradtam 😄

öregharcsa
nyomd folyamatosan a kör gombot amíg mindet megcsinálja!
ezt én is beszoptam az elején.....

ColdFire
játékcím: WTF

Work Time Fun xDDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire

ColdFire
vg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://blackcats-games.net/
Ezért volt sztem a 0 S/L😊)))
Szép lett nem?😊

köszi
Rip
FAQ?...

Amúgy én így csináltam: Upgrade 2,71, onnan downgrade 1.5-re, arra fel a DevHook 0.46, és voilá, lehet játszani.
Hogy melyik progi hogy mûködik, vagy hogy mit hogy csinálj, arra ott a FAQ (a normál + Segítség a jártasabbaknaK)

Amúgy siess, mert mindjárt jön vg, és lebirkáz 😉 <#vigyor>

(És valamilyen szinten igaza lenne, mert tényleg ott a FAQ... + vagy 3000szer le lett írva itt is a fórumon, keresõ meg van)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

sziasztok.Mst jutottam hozzá egy psp-hez,de memokártyárol nem mennek a játékok.Tudja valaki,hogy melyik szoftver kell rá,és,hogy honnan tudom letõlteni?(kezdõ vagyok)
Victor1103
Én most viszem a psp-n a lennethet a ps2-n pedig a silmeriát😊Szerintem mindkettõ remek😊
Egyébként #14877-re tudja valaki a választ?Help!!

jax
Aki szereti az rpg-ket, az próbálja ki a Valkyrie Profile-t. Hangulatos kis 2D-s rpg, sok szép átvezetõ-animációkkal. Bár az eslõ kb 40 perc unalmas, mer csak néha meg kell nyomni az X-et. A történetet mutatja be. De maga a játék már jó! Nekem 667 MB a teljes játék.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Victor1103
Hi!Lenne egy kérdésem:Egyszer már a pspersonalizzal 12képet be tudtam állítani a psp-mnek de másodszorra nem akarja megcsinálni.Mi lehet a baj?Formatáltam a memory sticket,jó helyre raktam a képeket meg a pspersonalize progit is de mikor elindítom egybõl "finished"-et ír ki és amikor kilépek a régi háttérképek maradnak bent.Please<#help>
Már 100-szor elolvastam a readme-t meg a lépéseket de egyszerûen nem tudok rájönni hol rontom el

DnP
Olla!

Kene pici help, nem tud valaki rendes mukodo MSN klienst PSPre? nem ebuddys kene, nem web alapu, hanem rendes kliens. Nem jon be az allando frissutsunk meg satobbi. Eddif semmi ertelmeset nem talaltam, az osszes csak igy szenved..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Vége van ilyen topic! Mennyünk oda!
Rip
Amúgy te elolvasod, amit az ember ír? Idézd, hol kértem én bármihez is linket, letöltési helyet, fõleg szinkronoshoz filmhez. Eszméletlen, mennyire ferdítesz, csak hogy olthass egy kicsit.
Mint írtam az elõbb, én adtam linket, nem kértem...
loser

Rip
Nem kértem, hanem adtam. Hopika...

ColdFire

Lacc
Legalább történik itt valami ugyanazon kérdések ismételgetésén kívül is (amik a faqban is szerepelnek).
Én soha nem írtam senkinek ilyet, hogy "Kussolj már el birka!!Mi a faszt képzelsz??"! Sajnálom, én nem vagyok Marlin a várázsló, nem tudok észt adni azoknak akiknek nincs! Szerinted az ilyen "adjatok ingyenes letöltési helyet, de olyat ám ahol szinkornos filmek vannak, és még a kisújjamat sem kell mozidani érte" hozzászólásokkal mit lehet csinálni? Tapsoljam meg?

Nem szoktam senkit letámadni! A hülye zombikat szoktam megdobálni, de mivel csak annyi agyuk van, hogy hörögni tudnak vissza, ezért ez egy jó móka!
macselek
Vg! szerintem télleg vegyél kicsit vissza, mert szerintem teljessen alaptalanul támadsz be mindenkit. Persze megértem azt ha az olyanokat akik még mindig a firmware-el jönnek(nem kell senkinek a szívére venni csak ha olvasgatná a fórumot nemcsak a FAQ-t akkor tudná)azokat már unod és kicsit dúrvábban(lebaszod õket😄)reagálsz, de vannak akik nem csináltak semmit és csak úgy beléjük kötsz: idézem Ripet:

Hmmmm, igazából sosem értettem ezt a magyar torrent scenet.
Mindenhová meghívó kell,regisztráció, nagy titkos szektajellegû az egész 😉

Annyi nagyon jó külföldi torrent oldal van (pl. a www.torrentz.com, ami sok egyéb torrentkeresõt is átböngész a kért cuccért), amihez nem kell semmilyen hercehurca, regisztráció, miegymás, és tényleg minden fent van, fõleg, ami a PSP cuccokat (is) illeti.

Egy dolog nincs fent nyilván, magyar szinkronos filmek, de azt meg dc-rõl szedem 😊

Na dehát végül is nekem mindegy 😉

Peace

Erre te így reagálsz:
Igen, az ilyen ingyenélõktõl ovakodnak a magyar torrent oldalak mint te! Magyar szinkornos filmek... gratulálok!... figyelj: Sajnos sokan arra használják a fórumot, hogy itt adják le azt a feszültséget amit bennük van(te is ezekhez tartozol) és ezzel elrontják a dolgot azoknak akik tényleg arra akarnák használni a fórumot amire való: megosztani egymással a tapasztalatokat, dumálni tájákozódni.

Figyelj tudom hogy erre hasonlóan fogsz reagálni: "Kussolj már el birka!!Mi a faszt képzelsz??" És azért reagálsz így mert ezt támadásnak véled, pedig nem az, ezt csak azért írom hogy ha van még némi esély arra hogy rendbe rakjuk a fórumot akkor tegyek is érte. Ugyan akkor ott van Blackfish; Õ sajnos ahogy nézem egy hülye fasz!! Nem vágja, vagy csak nem érdekli hogy mindenki tudja hogy hazudozik és folytatja... Õ rajta sztem nem lehet segíteni mert mint említettem õ hülye, de sztem te vg nem vagy az csak kicsit elszaladt veled a ló😄

Na mindegy csak ezt akartam: Üdv: Macselek

UI: bocshogy ilyen terjedelmes lett a hozzászólás

scorpeeon
sõt, amilyen nagylelkû vagyok, még talán 5ért is 😄

scorpeeon
ennyiért én is 😄

10.000 forintért odaadom az enyém!
VLB
még, mindíg vennék távirányítót PSP-hez. (gyk: remote control: http://shop.brando.com.hk/image/3rdpartypspheadphone1.jpg )

Lalikum

Rip
Hehe, na látod, ne szórakozz <#hawaii><#wink>
Remélem hamar törlik a postokat 😊

Szerintem ne fényezd tovább magad, már így is alig látok! <#nevetes1>
Rip
Jajj, vazze, álljá má' le.

"...ha egyszerüen nem érted meg a képen lévõ szöveget, és a beszédet?" Ezt honnan szedted? Azért az ember ha 10 évig tanul egy nyelvet, valami ragad rá.
Fõleg, ha ezen a nyelven dolgozik 3 évig. De mindegy, ez a világon senkit sem érdekel. Ahogy téged sem kellene, hogy érdekeljen.

vg, erre ne reagálj. birka xD

Rip
Oki. Sorry, hogy elvittem a dolgokat.

Vissza a PSP-re:

Hogy a fene lehet a Lumines ennyire addiktív 😉 Olyan egyszerû az alapötlet, mint egy fagolyó, és mégis! Eszméletlen, hogy tudnak egyesek 999,999 pontot elérni 😉 Vagy csak akár néhány 100ezret!

Megyek megnézem, van-e fent valami video a helyes módszerrõl, hehe.

Mi a rák van itt, babazsúr? Lelkibetegek esti összejövetele? <#taps> Azt mondjad meg nekem, hogy miként játszol bármilyen játékkal, ha egyszerüen nem érted meg a képen lévõ szöveget, és a beszédet? LOL!!!!!!!!!! Ja, ezt birkázást tõlem tanultad, legalább nekem ne mondjad vissza! Még ennyit sem tudsz??!! XD

Mellesleg nem kötözködöm, csak imádom az agy nélküli embereket izagtni. 😉 Olyanok mint egy zombi, beléjük kell rugni párszor, de akkor is csak hörögni képesek. XD
edios
Hagyjad, mindenkivel kötözködik..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rip
Ja igen, törölni kellene a legutóbbi hozzászólásokat, mert csak a személyeskedés ment, PSP nem.

windrunner
hujjuj ez legyen a legigénytelenebb tulajdonsága hogy szinkronosan néz filmeket...ember figyelj már a modorodra egy kicsit elég szar ugy olvasni a topikot hogy minden 3. hsz az hogy valaki leolt valakit de a segítség az mindíg elmarad...azért továbra is kultúrált emberek vagyunk, lehet ezt máshogy is....

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...