PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
milyen az? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ThugEdge
most a lentebb általam írt powerstone collectiont látta vki?mert én még sehol,pedig az nagy isten

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

scorpeeon
Hát, annak nem örülnék... Mennyi idõ alatt bannolnak? (gondolom ha nyitok másik accountot úgy sem tudom átverni õket, mi?) Ez a killzone csak 500 mega... kicsit fura, legtöbb jó játék 1 giga felett szokott lenni...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Swy
jajj de jó nekem!
Igy megy ez 60 vagy 200ezer....mind1

http://bf2s.com/player/swy/

ColdFire
most inditom a gépet a killzonet :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Bannolni fognak, vagyis nem tudsz majd több torrentet leszedni amig nem javitasz rajta.
scorpeeon
Nem is rossz ez a blackcat, 270kB-al jött végig 😄
Csak a ratiom jelenleg 0.017, ami kicsikét szegényes 😊

scorpeeon
milyen kis rejtélyes 😄

scorpeeon
yeah! már szedem is!

ThugEdge
hû micsoda fájin nap:
Power_Stone_Collection_EUR_PSP-DMU

Hali!

Remélem a következö komentedbe már hanyagolod a killzone-t!

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Hali!
a rosszcsontok már tölthetik a killzone-t<#ejnye1>
tekken kérdés: a command list-ben a csillagot melyik gombokkal lehet elérni?
A WRC azért volt olyan olcsó, mert már közel 1.5 éves játék, ráadásul ritkaszar, szóval ne nagyon villogjál vele... Nem arról van szó, hogy nincs pénzem rá, hanem, hogy szart nem fogok megvenni! Mint minden konzolra erre is iszonyat sok a szar/gagyi játék! Ami megragadja a szívem, azt megveszem, mint mondjuk a Loco Roco. 😉 Amúgy pedig, ha hiszed, ha nem a gyártók is tisztában vannak azzal, hogy akinek van egy csöppnyi esze kiprobálja a játékot illegálisan, és ha tetszik, akkor megveszi! Szart elméletileg nem lehetne eladni ezen a piacon, mégis sikerül a készítõknek, az olyan emberek miatt mint te... Iszonyat játékdöpping van már PSP-re is, ha te az összes játékot meg akarod venni, akkor sok sikert hozzá!
t0mmy
válaszolok helyette:

1. MERT AZ VAGY!
2: 6500ért kapsz gigás kártyát (szóval tényleg balek vagy!)

senkinek nem esik jól fikázni mást de te tényleg balek vagy nincs erre jobb szó!

ja és keresgessed csak a szuper hatezerötszáz forintos játékokat és vegyél belõlük jó sokat hogy aztán rájöjj hogy két játék áából veszed meg a két gigás kártyát amire mellesleg ha te annyira nem akarsz "tört <#idiota> játék"-ot akkor tudsz rámásolni empéhármat vagy valami klassz kis filmet amiket ha meguntad a szuper boltbanvett játékodat el tudod ütni velük az idõt. ez nem fikázás ez csak az én véleményem ami nem tükrözi az sg.hu PSP-hez való hozzáállását!

köszönöm

ColdFire
linket neki 😄 pmbe... 😊))

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Family Guy PSP Psyfer

vagy akár a torrentleechre..ez a killzone relase még semelyik oldalon nincs fennt a google szerint😞

NIncs valakinek blackcatsre megghivója?thx

Gascoigne
Killzone_Liberation_USA_PSP-LiGHTFORCE <#taps>

Ps3 ID: Gascoigne74

vg!

1. Mien jogon minõsítesz baleknak? Nem ismersz ne kritizálj!
2. Miért babrálja a csöröd hogy én nem akarok tört játékokat futtatni a psp-n? Azért mert megtudom venni az eredeti játékot és neked nem telik rá?? Arról nem hallotál még hogy vannak olcsóbb psp játékok is. Én pölö 1 hete vettem meg a WRC-t "kemény" 6500 ft-ért. EREDETI GYÁRI BONTATLAN!!! Szted ez sok egy gyári játékért?? Ha igen akkor warezkodjál csak és legyél büszke rá. Tipikus magyar mentalisát. Gratula!
3. Nem fogok visszajönni olyan kérdéssel: hogy mikor jön majd ki 2.81-es downgrade mer nem érdekel. (Ha nem jutott volna el odáig: Nem fogok tört járékokat futtatni a psp-n ergo nem is érdekel lesz-e 2.81-es downgrade!)

Mégegyszer köszönöm a választ!

(ui: Na erre majd úgy is jön hgy: mit képzelek én mint frissen regisztrált hogy visszaszólok. Nem nagyon érdekel. Megtudtam amit szerettem volna innentól kezdve úgy fikáznak egyesek ahogy akarnak. Ha ez nekik jól esik!
ThugEdge

scorpeeon
nekem is hasonló az arányom 😄 lehet h gondok lesznek? Pedig én hagyom h töltsenek rólam, dehát ha nem töltenek, nincs mit tenni 😄 (amúgy 3kb az upload limit, de így is 0 szokott lenni akkor meg mért állítanám feljebb? 😄)

torrente
A torentleech-en vigyázz az arányodra, mert megéri!
Egyébként kihagytam a mai szarhalmazból, pedig nagyon béna:

Scarface

torrente
A torentleech-en vigyázz az arányodra, mert megéri!
Egyébként kihagytam a mai szarhalmazból, pedig nagyon béna:

Scarface

ColdFire
azt mondta vg ennel nem kell eroltetni az aranyt 😄
bithun jo😊

torrente
Hát igen, nekünk magyaroknak ehhez sincs meg a kultúránk.

ColdFire
nincs kedve vkinek csinálni uj lokkot? nem vok ps master 😄

torrente
Abból élnek, fejlesztenek, tartják fent a rendszert, fizetik meg az új kiadványokat. Ezek az oldalak is pénzért szerzik be az újdonságok többségét.

ColdFire
meheheeeee
ColdFire14 (Ratio: 0.044)
xDDDDDDD

torrente
Én már úgy vagyok vele, hogy nem az a legfontosabb, hogy milyen gyorsan jön le, hanem, hogy jó legyen az arányom.

lolman
nekem ugyanez van a Blackcats-en 800kb seedeltek a Gun-t kb 10perc volt😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

TrIp
lehet nekik adományozni, aztán ha megvan a kess nemtom mi lesz vele, de ahogy nézem nem sok kell már 😊

ColdFire
e mi vg?:

Target: £400
Donations: £325

Ebbol az avatart lattam az kuka, a tomb raider jo lenne de a kamara miatt szenvedes az egesz jatek,sajnalom hogy elbasztak.

Jimi Hendrix

torrente
Ezt a sok szart, amit ma kipróbáltam. Ezeket nem ajánlom:
Samurai Warriors (hack 'n slash)
Bounty hounds (hack 'n slash)
50 cent Bulletproof
Rengoku 2
Splinter Cell Essentials (meg sem közelíti a többi SC-t)
ráadásként a Tomb Raider Legends-et is elnagyoltnak tartom, nem dolgoztak vele eleget, béna a kamera.

VLB
szerintem is devhook, azzal emulálod a teljes 2,71-et, webböngészõvel mindennel, veheted hozzá a játékokat, futni fognak. Ha még télleg esezdbe jut hogy most vmi homebrew cuccot szeretnél futtatni (nem tört játékokra gondolok) még mindíg ott van neked az 1.5 .

Lalikum

VLB
akkor viszont te vagy béna.
Uralni tudni kell a kocsit.
És épp ez az hogy drift közbe hihtetlenül jól lehjte irényítani a kocsit, pláne hogy erre az egészre épül a játék, driftelés nélkül végig sem lehet vinni a gammát.

Lalikum

DnP
Jo kerdes,tegnap nekem is irogatta szorgosan..fogalmam sincs miert. Miert nem kessel a memkarira? Miert ramban tokol?

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

TrIp
ez tök zsír lesz, mer a torrentleech is ilyen, és nagyongyors seederek vannak, minden lenn van pikkpakk 😛

Nem kell visszaolvasni, lent van a keresõ...
Ja, láttam már! Durva... 😉
ColdFire
vajon angol lesz?: Pilot Academy (Jpn) aka Pilot Ni Narou! Flying All Stars JAP

ColdFire
vg blackcat:

Within the Next 48 hours, We will be closing registrations and making the site Invite only, so if you have a bad ratio i suggest you get it up as fast as possible, because once your disabled, no 2nd chances.

We will be making the Tracker Uploader only, we will be promoting some members to uploaders in the next couple of days, and we also have an uploaders application form to fill out if you would like to become one

(Link will follow, when it is Uploaders Only)

- Staff -

xDDDDDD

ColdFire
veszel egy laptopot :| 😄DDD

Rip
A Ridge Racer már csak ilyen. Mindig ilyen volt, ennél nem a realisztikusságot kell nézni 😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

pffff
gyakran visszaolvasgatsz?

Hehehehe, #7461 hsz! LOL!!! <#eljen> <#lama> <#taps>
scorpeeon
Az még nem lenne baj h nem realisztikus, de egyszerûen a kanyarokban kisiklik a kocsi, szinte irányíthatatlanná válik, nem úgy csúszik az úton, mint kéne, egyszerûen keresztbeáll. az 1 legalábbis ilyen volt...

baggins
Relatív. Arra, hogy rátok mi lenne a megfelelõ, inkább nem térnék ki (szánalmas???).<#levele>