PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
link:

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Rip
Kiváncsi leszek, mit tudnak kihozni belõle.
Bár eddig nekem a kontrolleres/handheldes irányítás mindig elég körülményesnek tûnt FPS játéknál az egér/bill után, de ez biztos csak megszokás kérdése.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ColdFire
Ford Bold Moves Street Racing USA PSP-pSyPSP

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Rip
Félreérted, én csak az õ rate-jén röhögtem. De elnéztem, mert még annyi sincs, csak 0,052! OMFG.

"0.075-os rate, hahaha! Na, ezért nem használok magyar torrentet 😉"

Pontosabban azok miatt az emberek miatt, akik ilyen gyenge rate-tel dolgoznak. Ez pont az a rate, ami akkor van, ha az ember csak letölt, és amint megvan, kiszedi a torrentet.

Na de hagyjuk is ezt, ez PSP topic, nem torrent.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

TrIp
ti most mirõl beszéltek, most komolyan?! nincs olyan torrentoldal ahol 0,075ös arány kell...

Rip
Haha, nem is tudom ki fikázta itt nemrég a másikat, hogy ingyenélõ (már torrent szempontjából), persze teljesen látatlanul.

0.075-os rate, hahaha! Na, ezért nem használok magyar torrentet 😉

Bocs vg, de ezen jót röhögtem. 😊

TrIp
na meséjétek már el hogy mi olyan marhajó ebben a powerstone-ben... mer nekem nem sikerült még rájönnöm

scorpeeon
Nekem éppen Power Stone, Ridge Racer 2, Killzone: Liberation

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ThugEdge
nem természetesen 2Gb-os de ezek mind ráférnek,semmi ripelés,a rendes releasek

Sziasztok!
eladó egy psp value 2.7-es fw-el, minden tartozékával és néhány extra kieg.-el: szövettok,doboz,papirok,csuklópánt,fülhallgató,64mb memo kártya,töltõ,törlõkendõ,terepszínû táska, demo umd, asztali töltõ,
és 4 db játékkal (UMD): GTA:Liberty City Stories,Burnout Legends,Prince of Persia:Revelations, NFS Most Wanted 5-1-0.
45 környékére gondoltam,de beszélhetünk...:9
akit érdekel, írjon
üdv

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

ColdFire
thx😊))

ColdFire
2gb ték

Azt hogy csináltad?Vinyód van?VAgy csak 4gbos kártya

torrente
Ha valaki eljutott a GUN végéig és kinyírta Reedet, akkor jelentkezzen és írja már le, hogy hogy kell kinyírni. Képtelen vagyok rá már napok óta, pedig le is töröltem a memóriáról. <#zavart1>

ThugEdge
az én összeállításom hasonló:
gun
killzone
powerstone
ezekkel elleszek egy darabig,addigra tán kijön a moh,bia és még más finomságok

he de jó,hogy 3 umd lemez is elfér a pspmen muahahha

Most rendezgetem a játékokat és van közöttük egy Initial D Street Stage nevû is, nem tudom ismeritek-e..Autóverseny és sok minden szempontból, fõleg autóválaszték terén a Grand Tourismohoz tudnám hasonlítani, sajnos azért elmarad attól, de kezdetnek nem rossz.Nekem csak a japán verzió van meg isoban olyan 1.2 Gb körüli

köszönöm😊
Cserébe max annyit tudok felajánlani, hogy pmben "kölcsönadom" az endless accom mivel ugyse nagyon használom.Az arányom 1.2 környékén van mert psphez igen karcsú a választék.

TrIp
mi az ami nem tetszik itt? <#action>

TrIp
köszi, egyébként volt 4 meghívóm a torrentleech-re és aszem hogy 2 hetente kapok újakat... szóval dobj majd valamikor egy pm-et és meghívlak😊

lolman
hm a Killzone-t mingyár ráteszem én is a Gun nekem is fent van😛

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Cold te úgy is bolondulsz a repülõs játékokért, ha nincs meg ez akkor szedd le:Reishikikanjousentouki Seikuuou
Sajnos ez is japán..cso-ban valami hihetetlenül kicsi de isoban 443Mb.

Endlessen jelenleg valamiért szünetel a meghivósdi, különben adnék neked(függetlenül attól, hogy mit irdogáltunk itt), fõleg, hogy nekem meg a torrentleechre vagy a blackcatsre kéne meghivó.MOndjuk ott nem is annyira szigorú a szabályzat mint ahogy hallom tõletek a torrentleechen vagy az új feketemacskán.

ColdFire
nem rossz összeállítás van a pspmen mi?:
Killzone
Power Stone
Pilot Academy /JAP 😞/
Gun

😉

ColdFire
NAH STFO! PSP VAN NEM TORRENT! 😄

lolman

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Hát ez egy tökéletes baromság!
TrIp
jah egyébként ha már itt tartunk, endless-re vagy bithumenre nincs valakinek egy fölös meghívója? <#help>

TrIp
nah jó lett ez a killzone, ideje volt már valami rendes játék a psp-re mer túl sok a gagyi...

torrente
Igen én is így tudom. Legalábbis a torrentleechen 40% alatt kirúgnak 4 napon belül.

TrIp
figyi, aszem hogy 0.30 vagy 0.40 alá mész akkor kibasznak a második hét után... ennyi a türelmi idõ, és ez azt jelenti hogyha 30 gigát leszedtél, akkor még van egy kicsi idõd hogy visszatölts úgykábé 10et és akkor maradsz 😛
mondjuk én poweruser vagyok ott, ha feltöltesz 25 gigát és az arányod 0.95 fölött van akkor te is az leszel automatikusan

ColdFire

scorpeeon
Tényleg elég ennyi? Akkor nem is lenne reménytelen a helyzetem...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Az durva lenne, aszem 0.075! Nekem 0.052, ez még éppen jó, bár én már 30giganál járok.
torrente
De mennyi fölé kell vinni? Azt nem találom seholsem. 50% elég?

If you do not have PSP
Better to buy one FW2.71 now
maybe later, you just can buy FW2.81 😛

Az L betût kell nézni...
Két hét asszem, addig kell javítani a ratio-n.
torrente
Pár nap múlva már nem lesz hozzáférésed. Újraregisztrálni nem lehet, csak meghívóval lehet majd újra bemenni.

scorpeeon
majd ha lejön, megmondom, de most lelassult 😞

ColdFire
lehet wifin tolni?

scorpeeon
már szedem is le, kiváncsi vagyok rája 😄 (úgy jön 120-al, hogy egy db seed van 😄)

VLB
hát röviden megmondva egész nyarakat játszottunk le vele.
szvsz a legjobb 4személyes multimóka játék. Nem lehet elmondani milyen, mindenkinek ki kell próbálni és adjon neki egy esélyt, nem bánjátok meg tuti.

Lalikum

VLB
még ha azt hiszed te is meg vg is hogy igazatok van, attól még nagy büdös rinocéroszok vagytok, velem és a többi warezolós ökörrel együtt, mer lehet hogy nem egy zsebbarát megolodás megvenni a játékot, de amit mi csinálunk az illegális akármilyen hülyén is hangzik számotokra.
Ráadásul csillió dollárral a zsebben eccerübb a psp élet. Soha többé torrent, nem kell devhookkal szarozni, csak szépen bemész a boltba és kész és a tiszta utat járod.
A másik hogy ne szídjá, ne bunkozzá le senkit vg, vkinek ez rosszul esik hidd el. Tom hogy leszarod, de bírd ki lécci.

Szal AceVentura neked van igazad, te legalább nem a sötét oldal rabja vagy és ez dícséretes. Leaglább van aki megveszi a játékokat helyettünk is és nem hagyják abba a psp gammák gyártását.

Lalikum

ColdFire
van benne online rész ami wifin keresztul megy?
leragadhatnank egy olyan jatekhoz, fel tarsosag letölti, akinek van wifije, és nyomhatnánk unalmas oráinkba 😄

ThugEdge
na zsír úgy látom neked is begyün

VLB
nem tom m ia gond vele, te irányíthatod úgy ahogy akarod...

Lalikum

VLB
ez komoly????????????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ power stone parti forever

Lalikum

ThugEdge
nagyon nagy,demoját toltam ilyen felül nézetbe rohangálsz egy kis pályán a mukiddal(lehet 4 közül választani) és közben mindig kis ládákból lehet megszerezni isten fegyvereket,közben gyüjtöd a power stone-kat és hiper képességeid lesznek,nagyon jó gyors,pörgös és mindemellett vicces eksön,a demoban ez volt,de szerintem képek alapján több móka is lesz benne,nekem nagyon bejön

képek,info

ColdFire
de az ai elég jó... elbujik a fal mogott, ha toltok megtamad stb

ColdFire
kiprobaltam a killzonet, az elejen eleg uncsi 😄DDD