PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Swy
mi?

http://bf2s.com/player/swy/

És még valami, miért irja ki a PSP hogy There's NOT enough memory!!?? internetezés közben?

de elolvastam hogy hova kell tenni és jó helyen van?akkor meg miért nem játssza le?

DnP
Figyi, inkabb dobj fel egy devhookot es emulalj 2.7et azzal netezhetsz amennyit csak akarsz,de szerintem se updatelj, nehogy megband kesobbiekben. 256ra telleg elfer ez az..en az alap 16 (vagy 32mar nemistom) is tokjol elvoltam....

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

jax
<#nyes>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Inkább a balek szó lenne ide a megfelelõ!
baggins
Vagyunk néhányan ilyen "állatok", akiknek nem fûlik a warezhez a fogunk... 😊)))

jaja
meg egy uj eredeti játék árán már kap 1gigás karit is.
Szal nem értem...

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Miért nem akarsz "másolt" játékokkal játszani? Arra a 256-os kártyára mondjuk 1000db nes, vagy 900 snes játék simán férfel, vagy bármelyik scumm kalandjáték... iszonyatosan naiv vagy! Aztán pár hónap múlva ne írj ide, hogy "mikor lesz downgrade 2.81-re" áthitozva!
Köszönöm a gyoers választ! Hetek óta az elsõ 😊 . Egyébként eladni tuti nem fogom mer egyáltalán nem áll szándékomban. Amúgy frissíteni fõleg a webböngészõ miatt (ha jól tom az új fw-ben benne van a flash támogatás) és amiatt mer elég sok .aac zeném van és nincs kedvem mindet átkonvertálni és úgy feltetteni a psp-re.

Mégeccer köszöntem a gyors választ!

Peace
TrIp
én azt mondom (ez a személyes véleményem), hogy addig semmiképp se frissítsd a géped 2.81-re, ameddig nem lesz olyan játékod ami igényli azt a fw-t... már csak azért se mert ha hirtelen beugrik hogy eladnád a psp-d akkor igy többet ér, meg könnyebb is eladni. ha mégis frissítesz szerintem a kanadai fw-t nyugodtan rátehed, ha eu-st akarsz rátenni, és nemtetszik neki, akkor max kidob egy hibaüzenetet (gondolom én), nemhiszem hogy ettõl elszállna, azért a sony nem errõl híres...

Hola!

Nekem egy kérdésem lenne. Már egy-két másik psp-s fórumba írtam meg mélt is dobtam egy-két okosabb júzernek hogy valaki adjon már nekem infót de eddig senki sem válaszolt és már nem 2 napja írtam. A következõ lenne:

Nekem kanadából van a PSP-m (Verzió: PSP1001 vagyis ha jól tom USA verzió) és jelenleg 2.00-ás fw van rajta. Mivel kicsi a memókártyám (256 Mb) nem akarok (és nem is fogok) tört gémeket futtani rajta ezér szeretném 2.71-re vagy 2.81-re upgradelni viszont nemtom hogy erre a psp-re csak az usa (kanada) verziójú fw jó-e vagy mehet akár az európai is. A 2.81-es fw-t leszedtem az us.playstation.com-ról már fel is tettem a memókártyára de addig nem akarom elindítani míg nemtom hogy ehhez a psp-hez ez a jó fw-e. Ha valaki tudd nekem infót adni hogy oké-e azt nagyon megköszönném mer sajna eddig sehol sem kaptam semmilyen választ.

Ha bárkinek van infója kérem írja már meg ide: [email protected]

Elõre is köszöntem!
ColdFire
de

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Swy
egyedül az írással nem tudnék megbékélni a PSP-n!!
Nincs valami megoldás?

http://bf2s.com/player/swy/

TrIp
jóvan tudom hogy van, de nem érdekelnek azok a szarok... azt hittem van még küldi 😞

ColdFire
szép aláírás?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
mive van taxis kuldetes, szarokat kell keresni stb...

TrIp
baz azt hittem hogy van még egy csomó a gta-ból mert csak 40%-nál voltam.... erre megcsináltam (mint utóbb kiderült) az uccsó küldetést amit salieri adott...és... CREDITS<#wow1>
mindezt 42%nál<#idiota>

torrente
Ha valaki már eljutott a Gun végére, ahol Reed-et kell kinyírni, az írja már le, hogy mi a titka! A játék során upgradelnem kellett volna a fegyveremet? Szinte meg sem tudom moccintani az életerejét!

Lizzy Sheffield
Nem mindegy h hova teszed fel

Lizzy Sheffield :-)

Ja, és miért írja ki a PSPm hogy This video cannot be played,amikor a PSP video 9cel konvertáltam a filmet és azzal is másoltam át?

Csõ. Az hogy kell upgradelni az official 2.71 fw-t amit innen töltöttem le?

VLB
realisztikusságot keresel RR-ben? Akkor szerintem már most törölheted az amúgy legfrankóbb psp játékot.

Lalikum

Koszi.

Jimi Hendrix

ColdFire
proba nick 😄

Köszi!
torrente
demó-lemez

Hi,ha a dead to rights gamel lett downgradelve a psp-e akkor mas eredeti gamel nem is fognak mukodni a tort gamek,vagy van ra megoldas?elore is thx.

Jimi Hendrix

scorpeeon
Aha, oks 😊 A Ridge Racer 2-ben most is olyan szar a csúszás/farolás, mint az 1-ben? Mert nem találtam túl realisztikusnak ahogy mindig keresztbefordultam az úton, ezért nem játszottam vele. De mostmár mind1 végülis, azóta megvan, kipróbálom, aztán ha ugyanolyan mint volt, del. 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

te meg maradtál aki voltál..a gondolkodás még mindig csak másodrangú nálad (a többi kifejezésért valószínüleg kapnék pár büntit, szóval kihagyom😊 )

Azért mert normálisan megmondtam, hogy 2 hete megvan nem hetvenkedni akartam, szóval nem kéne kapásból nagyfiúst játszani és úgy beszólógatni, mert hasonló stílusban kaphatsz választ.Amúgy torrente a kérdésedre a válasz igen..eléggé hanyagolható ez a rész is😞

Lolman nagyon jó a kezdeményezésed, csak így tovább..én is használtam már párszor, mert jobb mint torrentezni.Azt hiszem csatlakozom hozzátok és inkább én is átköltözöm Ass oldalára, ott kevesebb az ilyen stílusú értelmetlen hsz-ek oldalainak száma..
Scorpeon a Passport to.. sorozat fõképp térkép kis interaktív városbemutatóval fûszerezve..ha nem szerepel uticéljaid között egyik város sem, akkor hanyagolható😊 (szerintem)

lolman
scummvm-psp --> __SCE__scummvm-psp
scummvm-psp% --> %__SCE__scummvm-psp

<#zavart2><#lama><#idiota>

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scummvm-psp
scummvm-psp%

hogy is lehet megcsinálni, hogy ne legyen corrupt data-ás? 😊
öregharcsa
na bocsesz fiukák de közben elmentem dolgozni....de úgy látom megoldódott ez a kis problem....

üdv a torrentleechen!!!

http://pspfilez.extra.hu/

lolman
ja kb ennyi😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

torrente
A pc-sel én sem játszottam, ez az elsõ Gun, amibe belekezdtem. Folyamatos történetvezetés van és nincsen olyan szabadság, mint a GTA-ban. Eddig volt már hajón lövöldözés, lovaglás-verseny, meg kellett menteni egy kocsmát a gyújtogatók ellen, egy hidat az indiánok ellen és lovas kísérettel kellett egy postakocsi útját két település között kísérnem miközben támadtak az apacsok. Egy hülye jogvédõ szervezet majd biztos fel fog szólalni a játék ellen, hogy rasszista (indiánellenes).
Vannak mellékküldetések is. Kereskedõknél lehet vásárolni, ami általában fegyver upgradet jelent.
Játék közben whiskeyvel lehet az életet feltölteni... 😊
Jó benne a Max Payne-szerû idõlassítás is.

ColdFire
aztán szted ismerem a pcset? 😄

lolman
ugyan arrol mint a pc verzio😊
vagy egymas utan jonnek a kuldik? fps? igen egymásután jönnek és nem nem fps, tps de idolassitásnál fps nézetbe vált!

jó game nekem is tetszik!

ColdFire
mirol szol? olyan mint gta, csak mas idobe?
vagy egymas utan jonnek a kuldik? fps? rts? mmorpg xDDDD ? 😊

ColdFire
ezt a megvevést fejezzétek be 😄

ColdFire
ezt a megvevést fejezzétek be 😄

scorpeeon
Jaja, tényleg megjelent, majd kipróbálom. De most látom h Ridge Racer 2 is megjelent érdemes "megvenni"?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

torrente
A Gun marha jó! Mindenki "vegye meg"!!

Elolapot valahol kilehet csereltetni,a karcosodas miatt?

Jimi Hendrix

TrIp
nekem kettõ volt, és a múlthéten 5ezerért vette meg egy srác a másodikat... sok sikert 😄

VLB
vennék demo lemezeket.

Lalikum

TrIp
elfogytak a meghívóim, csak 4 darab volt... most küldtem el az uccsót

torrente
Mindig 40% felett legyen az arányod, mert különben a felszólítástól számítva pár napon belül törölnek, ha nem tornászod fel afölé.

scorpeeon
Annyi gyalagost verj agyon, hogy összegyûljön a pénz, amit otthagynak neked miután szétverted õket 😄

TrIp
jah igen, asszem nektek kell várni a letöltéssel, mert rossz az arányotok, meg 0 a feltöltésetek <#nyes>

VLB
na monnyuk ennnek én is nagyon örülnék.
wow nekem se kell inkább gw.

Lalikum