PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, de hogy kell odaküldeni?????
TrIp
ha van azon a pályán társad akkor küldd oda õt... ha nincs akkor passz

másodikon, asszem... aszongya fel kell robbantani a tankot ami utban van c4-el, de nincs sehol c4.
ColdFire
melyik pályán?
amugy sztem bele kell szállni, balra tole van egy kezleolvaso vagy mi, az nyitja a kaput

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

KillZone hogy kell c4-el felrobbantani azt tankot ami utban van?
ColdFire
mindent 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VLB
csak nektek hiszek. amúgy tudtam hogy ezt fogjátok írni😄

gondolom már várod ezt a röpcsi szimulátort is: eztete

Lalikum

ColdFire
de én már nem hiszek senkinek.

akkor tök mind1 h mit mondok nem? :d

VLB
nekünk még az az észrevétel hogy nem lehet néha kikapcsolni (sleepre) a gépet a játék alatt, szal picit vicc.
Amit még megkérdeznék hogy nálatok van-e duplaugrás pár karakaterrel (pl Wang Tang), mer egyik haverom mondta hogy az õ változatában van, de én már nem hiszek senkinek.

Lalikum

ColdFire
már jó

VLB
nyomd meg az x-et 😄
ha így se jó😛 akkor format kari és újra rá a játék és a devhook.

Lalikum

lolman
A hamarosan érkezõ Vice City Stories-t, a PSM nevû magazin elsõként próbálta ki, akiknek igen csak tetszett a játék. A végsõ pontozás 9,5/10 tehát elég jól szerepelt, ám, hogy nem 10/10 lett bizony súlyos okai vannak:

-Ha Vic többször úszik hosszú ideig, egy idõ után bele fullad a vízbe

-A fõküldetések cirka 15 óra alatt elvégezhetõek, így minden bizonnyal ez lesz a legrövidebb GTA

-Az ellenséges banda emberei, többször neki futnak a falnak

-Saját csapattársaid, nem félve attól, hogy tele pumpálod õket ólommal, be fognak futni lövéseid elé, ezzel a küldetés végét okozva

-Persze vannak ám jó dolgok is! A Rockstar méltán lehetett büszke az új célzó rendszerre, ami valóban sokkal használhatóbb, mint elõdje a Liberty City Storiesban.

Forrás: gtaplace.hu

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
Vki segiten plz!
A KillZone-ba elakadtam a 3 rész 4-dik pályájánál -amikor harcolni kell azzal a NAGY VAS MONSTRUMMAL!

kilöttem rá az össze golyomat rakétát is gránátot is de csak annyit értem el hogy füstöljön😊

vki help elõre is köszi!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

maffioso
kösz
pitypangnak eg lécci monddel amit neked irtam

\"If in doubt, flat out!\"

ColdFire
black szerintem a tobbség leszarja a küldetésedet, szval ezt fejezd be

ColdFire
tmfoto.hu

vazze nag ynehezen felérek a toronyba erre van még geci helikoptert kell leöni !!! :@ kezdhetem elöröl.

ColdFire
ez már csak balfaszság

ColdFire
maffioso azok nem az aprohirdeteseim haem pitypangé

maffioso
csoky
2gigás memosticket hol tok a legolcsobban szerezni?vagy ha vkinek van és neki nem kell.....pü me thx

\"If in doubt, flat out!\"

jól van de nagy nehezen felérek akkor aza csávó ameik a ládák mögött van azt nem birom lelõni!!

TrIp
az az uccsó küldetés, a hegyoldalba van pár ember azokat leölöd fölérsz a tetejére és kész

siclian gambit nál tartok hajóval megyek nagyon sokat aztán szárazföld.

ColdFire
Pitypang18:
Helló mindenkinek! Eladó egy fekete PSP 1.5-ös verzióval,(ezen futnak a letöltött játékok), 1 gigás Sony memo kártyával, fülhallgatóval, USB kábellel, töltõvel, 19 db játékkal (GTA:LCS, Scarface, Dragon Ball shin budokai, NFS Most wanted, NFSU rivals, The godfather...) A gép tökéletesen mûködik, az ára:62000 Ft. Ha valakit érdekli, akkor küldjön mailt:[email protected]

(sry, véletlen mind2t töröltem)

Igen, azért írtam ki mégegyszer, mert kimaradt a memo kártya
torrente
Az elõbb kihagyta, hogy jár hozzá 1 gigás memória. Anélkül rohadt drága lenne!

Elég lesz már!
ColdFire
amugy télleg, miért is kéne segitenunk neked? xD

ColdFire
mi a feladat...

a gtába sikerült aza küldetés! most a sicilian gambit nál tartok 40% igaz, hogy a sicilian gambit az utolsó küldetés?

torrente
Még két pont és megelõzöl! <#pias><#nezze><#wilting>

Star_Trek_Tactical_Assault_USA_PSP-LiGHTFORCE

Tested.with....: PSP Device Hook Sample Launcher v0.46 + 2.71 FW,
PSP v1.50, Memstick DuoPro
ColdFire
wáááááááááááá xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Windows Vista már tudja!
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.
Mivel lehet emulálni 2.81-et?
ColdFire
blackfish itt a megoldás, és utánna nem basztacc minket, és még nekem se kell hszeket törölni 😄DDD

ColdFire
nekem most vmi baja van....
toltenem be, aztan kiirja h now loading...
utanna pedig nem lep be...
pedig egyszer jaccottam vele

VLB
ja 4en nyomjuk egymás ellen,netes nincs sajna.
nem mintha így olyan rossz lenne😄 sõt....legjobb.
Ha vki mixel új special itemet, az íra le lécci ide a receptjét hátha nekünk mégnincs meg.

Lalikum

ColdFire
ezeket a faszlamakat akik tesztelik a videokba xDDDD

ColdFire
nekem már most az a fav😊))

téleg futnak rajta az isok

Devhook 0.45 port for 2.71 + Homebrew Enabler revision C + FW1.50
Dark_AleX új Devhook változata 2.71 tulajdonosoknak, amivel FW1.50-et emulálhatsz és ezáltal ISO-kat is lehet indítani! A csomagban az új Homebrew Enabler rev C, a továbbfejlesztett devlauncher271_2 és a teljes FW1.50 található.

mondjuk ez a golden fw elnevezés szerintem is hülyeség

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Úramisten... ezeket te komolyan gondolod?
2.71 az új golden frimware (eddig az 1.5 volt)

de mivel most már 2.71 egyne is futathatók isok meg homebrewek a 2.71 az uj golden frimware!

2.71-en is mennek az iso játékok, de szerintem jobb az 1.5-ön ilyeneket csinálni
(már kivehetnék szerintem)

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

kisgabo
mi az ott felül? " 2.71 az j golden frimware " <#wilting>

Rip
No, ez tényleg nagyon jól néz ki! A videók elég meggyõzõek! Még a talaj/környezet is egész pofás!
Az én várólistámra is felkerült 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ace combat rev ign:8.7.
Lehet hogy az egyik kedvenc gamem lesz,jo ertekelest kapott.

Jimi Hendrix

rendõrségi kocsival vagyok és ugy csinálom amikor áttérek a másik szigetre azután felmegy a damagéja a rendõrségi szállitó autónak! attól még sokat kell menni. kimegyek azon a nagy körön és ott már meghal.

TrIp
menj mindig egy kicsit a kocsija elõtt, és száguldj bele ezerrel a blokádokba... ennyi a trükk, ha rendõrkocsival vagy akkor az bírni fogja

háj mizujs itt? gtában ott tartok, hogy salvotérának kell csinálnom küldetést egy olyan, hogy szállitják ki a bötrönbõl és támadnak rá vm maffia és nekem kell megvédenem! de nem birom megcsinálni!!