PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy sztem bele kell szállni, balra tole van egy kezleolvaso vagy mi, az nyitja a kaput
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
gondolom már várod ezt a röpcsi szimulátort is: eztete
Lalikum
akkor tök mind1 h mit mondok nem? :d
Amit még megkérdeznék hogy nálatok van-e duplaugrás pár karakaterrel (pl Wang Tang), mer egyik haverom mondta hogy az õ változatában van, de én már nem hiszek senkinek.
Lalikum
-Ha Vic többször úszik hosszú ideig, egy idõ után bele fullad a vízbe
-A fõküldetések cirka 15 óra alatt elvégezhetõek, így minden bizonnyal ez lesz a legrövidebb GTA
-Az ellenséges banda emberei, többször neki futnak a falnak
-Saját csapattársaid, nem félve attól, hogy tele pumpálod õket ólommal, be fognak futni lövéseid elé, ezzel a küldetés végét okozva
-Persze vannak ám jó dolgok is! A Rockstar méltán lehetett büszke az új célzó rendszerre, ami valóban sokkal használhatóbb, mint elõdje a Liberty City Storiesban.
Forrás: gtaplace.hu
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
A KillZone-ba elakadtam a 3 rész 4-dik pályájánál -amikor harcolni kell azzal a NAGY VAS MONSTRUMMAL!
kilöttem rá az össze golyomat rakétát is gránátot is de csak annyit értem el hogy füstöljön😊
vki help elõre is köszi!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
2gigás memosticket hol tok a legolcsobban szerezni?vagy ha vkinek van és neki nem kell.....pü me thx
\"If in doubt, flat out!\"
Helló mindenkinek! Eladó egy fekete PSP 1.5-ös verzióval,(ezen futnak a letöltött játékok), 1 gigás Sony memo kártyával, fülhallgatóval, USB kábellel, töltõvel, 19 db játékkal (GTA:LCS, Scarface, Dragon Ball shin budokai, NFS Most wanted, NFSU rivals, The godfather...) A gép tökéletesen mûködik, az ára:62000 Ft. Ha valakit érdekli, akkor küldjön mailt:[email protected]
(sry, véletlen mind2t töröltem)
Tested.with....: PSP Device Hook Sample Launcher v0.46 + 2.71 FW,
PSP v1.50, Memstick DuoPro
Mivel lehet emulálni 2.81-et?
toltenem be, aztan kiirja h now loading...
utanna pedig nem lep be...
pedig egyszer jaccottam vele
nem mintha így olyan rossz lenne😄 sõt....legjobb.
Ha vki mixel új special itemet, az íra le lécci ide a receptjét hátha nekünk mégnincs meg.
Lalikum
Devhook 0.45 port for 2.71 + Homebrew Enabler revision C + FW1.50
Dark_AleX új Devhook változata 2.71 tulajdonosoknak, amivel FW1.50-et emulálhatsz és ezáltal ISO-kat is lehet indítani! A csomagban az új Homebrew Enabler rev C, a továbbfejlesztett devlauncher271_2 és a teljes FW1.50 található.
mondjuk ez a golden fw elnevezés szerintem is hülyeség
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
de mivel most már 2.71 egyne is futathatók isok meg homebrewek a 2.71 az uj golden frimware!
(már kivehetnék szerintem)
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Az én várólistámra is felkerült 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Lehet hogy az egyik kedvenc gamem lesz,jo ertekelest kapott.
Jimi Hendrix