PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ezután kiengedi a robbanó pókokat, azoknak shotgun. a sima gépfegyverrel szétlõvöm az õ gépfegyverét és megint pókok... de mint a zállat annyit... itt akadtam el :S
3/4 rész pls segitsen vki kinyirni azt a nagy monstrumot!
de mondjuk már ugy is csak egy hét vagy kettõ és itt a VCS😊
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
ha valaki rájön hogy milyen módszerrel lehet megölni azt a marhanagy tankot, akkor ossza meg velünk 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ott van fent a "Segítség a jártasabbaknaK", olvasd már el a Devhook részt!!!
a játék ikonja lesz ott
csak várni kell kicsit
game- umd (menube)
Uhh vazzeg.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
start
umd select
firmwae
cpu clock
boot select
other menu
exit
aztán kiválasztom a játékot, start, de visszamegy a menübe és ennyi. ezt nyitott umd-vel csináltam végig. mit hagytam ki, rontottam el?
A KillZone-ba elakadtam a 3 rész 4-dik pályájánál -amikor harcolni kell azzal a NAGY VAS MONSTRUMMAL!
kilöttem rá az össze golyomat rakétát is gránátot is de csak annyit értem el hogy füstöljön😊
vki help elõre is köszi!
KÖSZZZZZ!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
egyáltalán nem is tudtam hogy van lehetõség ekkora játékokat elindítani PSP-n! inkább ezredszer újrajátszom ezeket mint a legtöbb új megjelenést PSP-re...
Btw: Aki próbálta már a Star Trek Tactical Assaultot, annak van szöveg pl. a párbeszédeknél? Mert nekem se ott, sem az Objectivesnél nincs, így meg elég nehéz kitalálni, mi a nagy helyzet.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

amugy szép a logom? (thx Pheaper!!!)
Amugy a címekkel ovatosan elvtárs!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Ebben minden benne van! 😊 Mindegyik megy PSP-n is, ami durva a Rebel Assault demója is megy, ami a "Day of the Tentacle (with speech!)"-ben található! 😊 Még magyarosításokat is lehet találni hozzájuk!
Day of the Tentacle (with speech).rar 198 Mb
Day of the Tentacle.rar 99 Mb
Full Throttle.rar 341 Mb
Grim Fandango.rar 1,211 Mb
Indiana Jones 1- and the Last Crusade.rar 49 Mb
Indiana Jones 2- and the Fate of Atlantis (with speech).rar 160 Mb
Indiana Jones 2- and the Fate of Atlantis.rar 116 Mb
Labyrinth.rar 1 MbLoom Enhanced.rar 422 Mb
Loom.rar 100 Mb
Lucas Arts Adventures - Mega Pack!.nfo 0 Mb
Maniac Mansion Enhanced.rar 9 Mb
Maniac Mansion.rar 10 Mb
Monkey Island 1- Secret of Monkey Island (CD Version).rar 90 Mb
Monkey Island 1- Secret of Monkey Island.rar 76 Mb
Monkey Island 2- LeChuck's Revenge.rar 208 Mb
Monkey Island 3- The Curse of Monkey Island.rar 1,074 Mb
Monkey Island 4- Escape from Monkey Island.rar 1,456 Mb
Sam & Max - Hit the Road (With speech).rar 155 Mb
Sam & Max - Hit the Road.rar 70 Mb
The Dig.rar 659 Mb
Zak McKracken- abd the Alien Mindbenders Enhanced.rar 88 Mb
Zak McKracken- and the Alien Mindbenders.rar
Full Throttle
Grim Fandango
Sam & Max Hit The Road
Ezek vannak, egyenként 700 mega. Lehet csinálok belölük valami jó kis release-t... 😄
Itt az intro