PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
én amikor a tankal kell menni, a masodik raketavetos mindig lelovi a tankom.... ezt már egyszer tovább vittem, de utánna a tank ellen, ha azt kilovom, mit kell csinalni?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lacc
Ez még leírva is túl egyszerûnek hangzik <#idiota>
TrIp
nah én úgy csináltam, hogy elõször lövöm shotgunnal gépfegyverét, aztán amikor kinyitja a rakétavetõit, akkor felszedem a ládából az én rakétavetõim, és pont 2-2 elég mindkét oldalának... aztán a mesterlövész puskával szétlövöm a gránátdobálószervét <#idiota>
ezután kiengedi a robbanó pókokat, azoknak shotgun. a sima gépfegyverrel szétlõvöm az õ gépfegyverét és megint pókok... de mint a zállat annyit... itt akadtam el :S

lolman
igen erre én is kivi lennék de nem válaszol senki

3/4 rész pls segitsen vki kinyirni azt a nagy monstrumot!

de mondjuk már ugy is csak egy hét vagy kettõ és itt a VCS😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

TrIp
egyetértek! k.nehéz...
ha valaki rájön hogy milyen módszerrel lehet megölni azt a marhanagy tankot, akkor ossza meg velünk 😊

torrente
Az egy nagy bunkó volt, aki a Killzone programját írta. Hogy lehet egy játék ilyen iszonyat szivatós? A 2/2-es pályánál abbahagytam, elegem van belõle.

kisgabo
vg-tõl ne számíts jobbra. <#vigyor1> lelépett a barátja, mostanság bedilizett.

torrente
A Mystet már valaki próbálta? Azon kívül, hogy kalandjáték, mit lehet róla tudni, milyen a játékmenet, a grafika, stb.?

ColdFire
és mivel jáccol? 😊))

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gladiator
megoldottam

Gladiator
jééézusom ilyen szar beszólást... mint vmi ovis...

vki másnak vmi ötlet?

VLB
melyik is ez az emu?

Lalikum

Valóban nem vagy olyan... sokkal olyanabb vagy! <#eljen>
Gladiator
elolvastam, igazándiból ilyen, hogy umd mount, meg umd version nincs is ott ahol szerinte lennie kéne. elolvastam, nem onlywrite újreg vagyok, de nem segített... de hát így jártam, talán túlélem... de legalább vígasztal, hogy nem vagyok olyan seggfej mint te.

A nyított umd-be inkább pisálj bele, úgy tuti menni fog! Nem, nem fogja leírni senki, mert már le van írva a Segítség a jártasabbaknaK oldalon iszonyoatosan szájbarágósan! Ha pedig ennyire szerencsétlenûl béna vagy, akkor FELEJSD EL AZ EGÉSZET!
Gladiator
nekem haverom vmi olyasmit mondott, hogy nyitott umd-vel csináljam ezeket. na, vki leírná rendesen lépésrõl lépésre, hogy kell, mert a faqban lévõ dolgokat nem vágom😄 bocsi a lámázásért. amúgy már 50x megmutatta, de mindig elfelejtem, most meg nem veszi fel a telóját.

Zárt umd-vel? Mivan??????? Kazi?

Ott van fent a "Segítség a jártasabbaknaK", olvasd már el a Devhook részt!!!
Gladiator
ok. szal végig zárt umd-vel csináljam ezt újra megint. vmi eredeti játék kazi legyen bent, vagy üres legyen?

ColdFire
dehogynem
a játék ikonja lesz ott
csak várni kell kicsit

Gladiator
olyan nincsen utána a game menüben, hogy umd

Gladiator
uhh, mer akkor mi van?!

ColdFire
nem kell kinyitni az umdt, ha a menube megy vissza, akkor ugyan ugy inditsd el mint egy umdt
game- umd (menube)

Haverod PSP-jével baSakSol?

Uhh vazzeg.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gladiator
ja, és a játékok nem isok, hanem 'cso'-k.

Gladiator
valaki segítene? tök új vagyok, csak haverom itthagyta a PSP-jét, és próbálnék elindítani rajta vmit. FAQ-t olvastam, de nem vágom. Nekem vmi olyasmit magyarázott, hogy nyissak meg vmi képeket, aztán game menu, meg ilyenek. de vhogy sehogy sem akar elindulni. odáig eljutottam, hogy a képeknél megnyitottam vmi HEMD cuccot. aztán utána vmit csinált, nagy kék képernyõ, meg ilyenek. aztán game menü memory stick, ott devhook 0.4X to 2.71-et vagy mit kiválasztottam. erre bejött egy oldal, ezekkel a lehetõségekkel:

start
umd select
firmwae
cpu clock
boot select
other menu
exit

aztán kiválasztom a játékot, start, de visszamegy a menübe és ennyi. ezt nyitott umd-vel csináltam végig. mit hagytam ki, rontottam el?

lolman
vki help!

A KillZone-ba elakadtam a 3 rész 4-dik pályájánál -amikor harcolni kell azzal a NAGY VAS MONSTRUMMAL!

kilöttem rá az össze golyomat rakétát is gránátot is de csak annyit értem el hogy füstöljön😊

vki help elõre is köszi!

KÖSZZZZZ!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Lacc
Szvsz már teljesen jó a sebessége. Legalábbis azoknál a játékoknál, amiket próbáltam, jó volt (Harvest Moon, Advance Wars2, Golden Sun, Tony Hawk).
Jah, az elég jó már, bár egy picit még mindig lassú.
ColdFire
csak egy va sztem 😄DD

kisgabo
tud valaki egy ütõs GBA emulátort PSP-re?

SegaCD emulátor van PSP-re? Nagyon durva lenne a Novasorm-al játszani PSP-n. 😄
nagyon köszönöm!
egyáltalán nem is tudtam hogy van lehetõség ekkora játékokat elindítani PSP-n! inkább ezredszer újrajátszom ezeket mint a legtöbb új megjelenést PSP-re...

Lacc
A Grim Fandango-t viszi a ScummVM? A többi az oké, de hogy még ezt is... Nem gondoltam volna, kell szereznem végre egy 2 gigás kártyát ehhez 😊

Btw: Aki próbálta már a Star Trek Tactical Assaultot, annak van szöveg pl. a párbeszédeknél? Mert nekem se ott, sem az Objectivesnél nincs, így meg elég nehéz kitalálni, mi a nagy helyzet.
ezt kivittem😄

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

ColdFire
vettem😊
amugy szép a logom? (thx Pheaper!!!)

PSP-n is, PC-n is ugyanúgy megy, hála a scummvm-nak! Probáld ki! 😊
ColdFire
PSP (PlayStation Portable) package (3.9M .zip)

ColdFire
de ez ugye pspn jácchato nem PCn? 😄DDD

ColdFire
ez jó kérdés😊
Amugy a címekkel ovatosan elvtárs!

hogy indulnak el PsP-n?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

http://www.torrentz.com/torrent_256902.html

Ebben minden benne van! 😊 Mindegyik megy PSP-n is, ami durva a Rebel Assault demója is megy, ami a "Day of the Tentacle (with speech!)"-ben található! 😊 Még magyarosításokat is lehet találni hozzájuk!

Day of the Tentacle (with speech).rar 198 Mb
Day of the Tentacle.rar 99 Mb
Full Throttle.rar 341 Mb
Grim Fandango.rar 1,211 Mb
Indiana Jones 1- and the Last Crusade.rar 49 Mb
Indiana Jones 2- and the Fate of Atlantis (with speech).rar 160 Mb
Indiana Jones 2- and the Fate of Atlantis.rar 116 Mb
Labyrinth.rar 1 MbLoom Enhanced.rar 422 Mb
Loom.rar 100 Mb
Lucas Arts Adventures - Mega Pack!.nfo 0 Mb
Maniac Mansion Enhanced.rar 9 Mb
Maniac Mansion.rar 10 Mb
Monkey Island 1- Secret of Monkey Island (CD Version).rar 90 Mb
Monkey Island 1- Secret of Monkey Island.rar 76 Mb
Monkey Island 2- LeChuck's Revenge.rar 208 Mb
Monkey Island 3- The Curse of Monkey Island.rar 1,074 Mb
Monkey Island 4- Escape from Monkey Island.rar 1,456 Mb
Sam & Max - Hit the Road (With speech).rar 155 Mb
Sam & Max - Hit the Road.rar 70 Mb
The Dig.rar 659 Mb
Zak McKracken- abd the Alien Mindbenders Enhanced.rar 88 Mb
Zak McKracken- and the Alien Mindbenders.rar
az jöhet nekem is 😊

ColdFire
csuszik a hang a videomban 😞

The Dig
Full Throttle
Grim Fandango
Sam & Max Hit The Road

Ezek vannak, egyenként 700 mega. Lehet csinálok belölük valami jó kis release-t... 😄
The Dig Spielberg írta kalandjáték. Nagyon alap! A rossz terminátor 2 ipse szinkorinzál benne.

Itt az intro
ColdFire
ez mi is? kép vmi?

ColdFire
a lefele nyilat nyomd, utanna a jobbra balra nyillal valaszthatod mit csunajjon, utanna X

Van nekem egy Lucasarts Entertainament Pack cuccom, amiben 4 régi scumm játék van, megnézem a DIG-et, teljes verzió (700mega) és tökéletesen megy PSP-n, kurvajó!!! Kiváncsi vagyok, hogy a Grim Fandango is megy e!