PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
valakinek müxik ez a USB-n keresztül vinyorol jáccás?
Leirás megcsinálva,és semmise,megvana gépen a boot USB-röl,de pl: devhookban nem lelem amit leirás ir,hogy opcioban is lehet állitani hogy USB-röl menjen.(0.46-os)

ColdFire
loál 😄
az 1.5el lehet emuzni a 2.71et 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

technodome
Sziasztok.

Olyan ügyben szeretném a segítségeteket kérni, h van 1 psp-m aminek 2.01 a verziószám. vettem hozzá eredeti tekken játékot és az már 2.71es. ez eddig nem is baj de találtam egy olyan oldalt ahonnan lehet letölteni játékot. viszont nem olyan verziószámút ami nekem van. van vlmi olyan program amivel át lehet emulálni a 2.01 vagy a 2.71-et mondjuk 1.50re vagy épp olyanra amit az adott játék kér?

aki ért hozzá az légyszíves segítsen már nekem mert ehez a részéhez még nagyon kezdõ vagyok.
elõre is köszi

ColdFire
ússz egyet 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ja kijátszottam a gtát! 40%nál ! =D moat mit tegyek? motorozgassak benne?

megjelent a 2.82 frimware és uj loco roco demo!! óóó jeee =D

macselek
Nem tom mér lennék fasz(ha rám értetted). azért kérdeztem mert azóta mikor utoljára voltam itt 700 új üzenet volt és nem akartam elolvasni mind ahhoz
hogy megtudjam van-e. SZtem te vagy a fasz

VLB
jó gyüjtögetést vg, szorítok.

Lalikum

torrente
A képek alapján X-Men Legends színvonalúnak tûnik.

ThugEdge
az új marvel cuccot próbálta már vki?jó?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Lesz ez még több is, iszonyat sok fasz van ezen a fórumon.
kisgabo
megin büntipont? <#vigyor1><#ticking>

lolman
jaj vg😊))

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Persze!
macselek
Szasztok! Van már 2.80 downgrade?

Annál a résznél vagyok elakadva amikor a haver csatlakozik a motorcsónakkal és kinyirok mindenkit ,de van egy konténer amit valószinü C4 kell felrobbantani,de mellette a dobozba nincs olyan.Mi a teendõ :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

TrIp
na végigvittem a killzone-t... és lesz második része is, legalábbis a sztori nem ért véget mert ricot elrabolták

t0mmy
igazából tökmindegy úgysem szeretem a rep.szim.-eket

Gascoigne
Pedig mûködik, nem kell hozzá 2.81

Ps3 ID: Gascoigne74

t0mmy
az nfojában nem az van ahogy láttam...

" Requires firmware 2.81 to play so it doesn't work with latest devhook.
We'll have to wait for a new version of devhook. "

ColdFire
ace combat mindegyiken devhookon muxik....

ColdFire
nekem teccik, nagyon zsir..

Az tok jo,elvileg azzal mukodik majd az ace combat,meg valszeg a 2.81-es gamek is.

Jimi Hendrix

lolman
Allitolag hamarosan jon az uj Devhook! Booster a Betat kiadta szuk korbe tesztelni!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

ez se rossz
Marvel Ultimate Alliance (c) Activision
a PSYPSP közremüködésével

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

VLB
én karimról is kopik a felirat rendesen, az enyém 1 gigás amúgy, interspáros volt a csomagolás, bontatlan, de úgy vettem occsóban kézbõl.

Lalikum

Az ace combat mukodik valkinek?És hogy tetcik a game?vagy ez mar 2.81-et igenyel?

Jimi Hendrix

ThugEdge
egy másik jópofa:
Snoopy_Vs_The_Red_Baron_USA_PSP-pSyPSP
mai nap illetve a hajnal,de hát akkor én alszom inkább, durva volt release ügyben(pc-re is gondolok)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

lolman
ja nekem is tetszik csak neten menne! help vki

Lacc
Nekem meg tetszik.
torrente
Nincs meg hozzá a hátterem és igazából nem is érdekel.

lolman
amugy nekem nem megy a multi nem kapcsolodik az EA Serverhez!:S

lolman
pont ott vettem😄

lehet hogy nem hamisitvány de rossz és nem normális ahogy viselkedik!

scorpeeon
Én asszem konzolstúdióban vettem, ott csak nem adnak hamisítottat... Vagy igen? 😊 Eddig nem volt vele baj

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
multit próbáld 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

PSP Video ExpressPSP Video Express 😉
lolman
én is felvettelek😄

jóvan bocsi TrIp😊)))

torrente
Medal of Honor, single player:
ocsmány grafika, kicsi, sablonos pályák és rövid küldetések, kiszámítható ellenfelek. Csak leamortizálják a szépen felépített imaget, kell ez nekünk? Nagyon gagyi.

ColdFire
te is vegyel fel msnre: 15573

torrente
Melyik az a bolt, amelyik hamisítványt árul és mellé 2 éves garit ad?

TrIp
jah és a MoH-ba jövök én is majd, ha megérkezik végre a wlan roueterem....

TrIp
jóvan, csak érdeklõdtem egyébként, és komolyan kérdeztem... 😊

lolman
pl irták a pspupdates-en hogy a Sony 2gb High Speed-es memoriakártyákkal "nincs minden rendben"

szervizelés alatt azt értem hogy kicserélik!
2év garnacia van rá!

bazz most te mire gondolnál 3 hónap mulva lekopik rola a felirat nem olvassa be semmi!( a sandisk meg már 1 éves lesz semmi kopás és minden beolvassa) kb ennyi ha megfelel TrIp uraság!

lolman
ok beszállok én is😛

ColdFire
vegyel fel msn-re:
[email protected], és akkor jaccunk egyet

ColdFire
még lehet ma, prison break után 😄

ColdFire
ma lekapom, holnap nyomjuk ok?

scorpeeon
Elég jó multija van 1ébként: van deathmatch, ctf, sok pálya, minden fegyó. Kicsit CoD2 érzetem van amikor játszok vele. Az irányításhoz hozzá kell szokni persze. poén, kellemesen csalódtam benne. Az elõzetes képek rondák voltak, játék közben viszont nekem nem tûnik olyan rondának csak kicsit, viszont cserébe szép nagy pályák vannak, meg 32 playeres deathmatchek, ctf-ek, nagyon ott van 😄

scorpeeon
én mindig level9-et használok, nekem is 500mega lett.

TrIp
azt honnan tudod hogy hamisított?? meg egy memókártyán mit tudnak szervízelni?