PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Nekem valami 500 mega körülire tömörítette level 7-el.
lolman
okés kb mennyire?(hány mega)

mert holnap viszem a 2gb hamisitott sony memoria káryámat szervizbe!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scorpeeon
nemtom van e de cisoval nagyon be lehet tömöríteni. devhookkal indul

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lolman
van hozzá ripkit és mivel indul a medal of honor?

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scorpeeon
nem semmi ez a medal of honor 😄 és megy multiban 😄 jön vki?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

torrente
Nem jó. Mindegy, ismerek más "üzleteket" is.

öregharcsa
Jó hír azoknak akik "el-flashelték" a gépüket.
eddig ugye az volt hogy a sony megjavította vagy mehetet a kukába.
most van egy másik verzió...kedvenc szervízemben már megoldják ezt is, kb 4,5 órás mûtét után és 12e-ft otthagyásával újraéled mehalt géped tökéletesen mûködve(még mindíg olcsóbb mint újat venni)....ez csak az "el-flashelt" gépekre vonatkozik!!!
más szervi bajokat is gyógyítanak ,de az most nem lényeges...<#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

ColdFire
semmim nincs, eddig se volt flashes bannerunk, es az elozo bannert se én csináltam

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
A régi SWF sincs meg?

torrente
Írjál Tripnek privátot!

ThugEdge
valaki kérem küldje el a killzone mentést ha túl van a 4 lábú szaron😊
plíííííz
[email protected]

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Gondolom elöbb felül kell írni pc-n a file-okat, aztán mehet psp-re.
ColdFire
csinájj 😉
Ami eddig volt, az elveszett az sgn...

jax
VG! Nem tudod, hogy a scummvm proginál hogyan kell felrakni a magyarosítást? Leszedtem a Sam & Max-et, hozzá magyarosítást is, de nem tudom felrakni.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

scorpeeon
Nem ártana sztem a topicnak ha az a rohadt kép a helyén lenne. Bár sztem a flash-es az jobb volt annál sokkal, nemtom mért kellet lecserélni, még híreket is bele lehetett tenni pl. 😄

ColdFire
menyj bele a profilod beallitasaiba, és ott "Reset passkey"-t pipáld (a végén van), és utánna a kliensbol torold a torrentet, es probald szedni ujra 😉

torrente
Error: Tracker Response Error:missing key in Tracker: http://idealis.100webspace.net/announce.php?passkey=8c80f68157fe9170ee594315dc6711b8

Ezt akkor írja ki, amikor elkezdeném az egészet letölteni. Próbáltam zenét is, az eredmény ugyanaz.

ColdFire
es ezt mikor irja ki? a torr. kliens? vagy hol?

torrente
missing key

ColdFire
probald meg még1x...
milyen hibát?

ok. megcsináltam és azt írja ki a PSP hogy Corrupted Data!!!Ilyenkor mi van?
<#falbav>

ThugEdge
áááááá
ez a killzone
annyira vártam ezt és úgy elbaszák a kedvét az emnernek,mi a csöcsé kell ennyire nehézre csinálni egy boss fightot-ugye a 4 lábúra gondolok-illetve nem is az,hanem ha már ilyen nehéz,akkor az emberünk reakciója gyorsabb is lehetne,nemtom ti hogy érzitek,de olyan kurva lassan mozog a tag,eddig tökre élveztem de most már nincs is kedvem hozzá,pedig megnézném mi van utána
ha vkinek megvan ezutánról akkor dobhatná a savejét
[email protected]
thx

torrente
Nem lehet, hibát ír ki.

ColdFire
télleg ám xDD

ThugEdge
Load with latest devhook, enjoy!
persze ettõl még nem biztos,hogy elindul,de csak tesztelik má,bár ha így lenne nem lennének nuked stuffok😊

scorpeeon
MoH:H és Ace jön is 😄 Az Ace az a repcsis dolog? Ja, és ezeknél már kello szarakodni prx-ekkel, vagy alapból meg vannak javítva vagy nem is 2.8asok?

Banyapapa
télleg,bocs,ezt nemis figyeltem ott még.
Akkor télleg lehet ilyet,de én nem probáltam még

A másik dolog ami feltûnt, hogy nekem MP_ROOT könyvtár van a pspn, nem MS_ROOT, pedig a leirások mindig MS_ROOT-ról beszélnek.

Hmm, én ugy olvastam a pspfilezban a hozzászólásoknál, idézem:
"Mert már nem kell downgradelni a 2.71-et, hogy ISO-kkal tudj rajta játszani. Ha a devlauncher-t használod 2.71-en, akkor azzal tudod emulálni az 1.5-öt, ami kell az ISO-k futtatásához. Amikor az emulált 1.5-ben vagy, a devhookkal visszaemulálod a 2.71-et és máris játszhatsz bármivel.
"
Most akkor ez hülyeség? Hozzáértõnek tûnik a csávó pedig.

Banyapapa
Nem muszály,de az a devhook progi csak 1.5-ön hajlando elindulni,és abbol lehet "kamu" 2.71-et állitani be (ill arra álitotta be magát nálam automatan).

öregharcsa
Moto GP EURO5 PSP-CHRONiC

http://pspfilez.extra.hu/

ColdFire
csaak nektek, tõcsétek:
Ace Combat X

Najó, kicsit elegem van.
Ugye nem muszály downgradelni a psp-t, mer a devlauncherrel el lehet indítani 2.71-en is a játékokat. Már ezzel szórakozom egy ideje, a magyar és angol leirás alapján próbálom csinálni ami a pspfilez.atw.hu -n van, de nem megy.

Nagyon megköszönném ha valaki egyértelmûen leírná hogy mi a rákot kell letöltenem, mit kell vele csinálnom, és hogy tudom rajta futtatni az iso-kat, és a cso-kat.

Ha már ezren kérdezték és már többször le lett irva a topicba, akkor pls mondjátok hogy hányadik oldalon mer nem találom. Elõre is kösz.

ColdFire
azért mondtam h vészhelyzet esetére, ronda graf nem kell 😛

torrente
Elég csúnya grafikája van a MoH-nak. Egészében nézve nekem a Gun vagy a Syphon Filter sokkal jobban bejött.

torrente
Nálam már vészhelyzet van.

ColdFire
ace combat jon le...
moh csak vészhelyzet esetére 😄

😄,Koszonom.

Jimi Hendrix

Rip
Ahh, igen, ez az! Akkor én már nem nézek utána 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nyugi lesz idöd megnézni
mivel 2.80 downgrader-t keresel magyar leírásal
2.71-ig lehet downgradelni, szal még várhatsz a gameplayel

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Elobb leszedem hogy megnezem milyen,es ha kurvajo akkor nem torlom le😄.

Jimi Hendrix

torrente
Irány a bolt! <#ravasz1>

Lacc
GBA romokat IRC-rõl szoktam lehúzni. EFnet-en #gbanow csati.
Medal of honor is kijott.

Jimi Hendrix

Hurra,ezt nagyon vartam.

Jimi Hendrix

Rip
Pedig igen jó játék! <#vigyor1>

Amúgy igen, a lentebb említett Frozen-roms pont arra jó, hogy csak azt szedd le, ami neked kell.
Lehet még IRC-vel is bohóckodni, ott is egyesével lehet leszedni a romokat, de most nem ugrik be a server neve.
Ha gondolod, utánanézek.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Jha, oké! 😊

TrIp
dezsííír.... köszi 😛

ThugEdge
szintén kint:
Ace_Combat_X_Skies_Of_Deception_USA_PSP-Start2