PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzson
Üdv! 😊

Ismerõsöm vett psp-t, új firmware-s, és ha bedugja a memóriakártyáját, amin mp3-mok vannak, a médialejátszó nem talál rajta semmit. Van valami trükk az mp3 memcardról való lejátszásának?

Thx elõre is.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

torrente
Lehet, hogy ezzel az új fajta downgradeléssel nem indítható a GTA LCS? Régen volt egy másik gépem, azt még 2.00-ról downgradeltem és mûködött a GTA. Ez a 819,9MB-os verzióm van meg:
Grand Theft Auto Liberty City Stories EUR UMDRiP PSP-LIGHTFORCE.

Így néz ki a struktúra:

Memory stick
|
|- mphgameloader
|
|- mphloader.prx
|
|- flash0/ (with sub folders and files)
|- flash1/ (with sub folders and files)
|
|- PSP/
|
|- GAME/
|
|- MPHGAMELOADER
|- MPHGAMELOADER%

Természetesen az UMD EMULATOR nevû progit is felmásoltam, ahogy kell (kipróbáltam a 0.8c-vel és az újabb runumd-s verzióval is).

lolman
hat jah az idegen nyelvu videok lettek relinkelve!nekem nem szagatott 333mhz-n!

ma jon a VCS usa verzio?D xD en meg holnap megyek haza...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

torrente
Teljesen más a te verzióddal és az 'eredeti' 1,4GB-ossal játszani. A teljes verzió abszolút nem szaggat, a tiéd viszont sajnos kegyetlenül.

Az USA verzió ma...

scorpeeon
Úgy már mindjárt més lenne 😊 De ez eléggé félreérthetõ, nem egyértelmûen látszik belõle a VCS (még ha az is akar lenni). 2 nap múlva jön elvileg a VCS? jee! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

macselek
Gondolom azér mert ilyen vice city storieses lett ha jól látom😄

VLB
na mégis meg tudtam csinálni a rippet, nem tudtam hogy akármilyen iso kreáló progi nem jó psp játékokhoz, szal umdgen kellett...

Akinek ripkit kell:
http://moel.extra.hu/nfsripkit.rar

így 371 megás lett a carbon, amibõl csak az idegen nyelvek hiányoznak.

a te oldaladon lévõ egyik a full iso, viszon a cso-t nem tom milyen ami 400 megát foglal, mert ha a fullt csózod le 9esen is akkor 787 mega.

Lalikum

VLB
ja az a cso verzió már a rippelt, ok sry. Csak az idegen nyelvek vannak kirippelve belõle ugye?

Lalikum

VLB
lehet én vok megen a hükye, de csak a full ISO és a CSO változatot látom.

Lalikum

torrente
Gratulálok az oldaladhoz! <#worship>

lolman
nezd meg a fr33wrz.try.hu-t fent van a szerkesztett verzio!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

VLB
Van vkinek mûködõ ripkitje Carbon-hoz?

Lalikum

VLB
hát inkább torrent...azé szép dolog hogy feltöltögetsz, ezt díjazom grat. Majd a kövi játékomat majd tõled töttöm le😄

Lalikum

scorpeeon
nee, mért lettél rózsaszín??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
szereted ha lehánynak? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Nekem is, de még 333-ban is szaggatgat idõnként... CISO tömörítés lehet a baja? Vagy alapból ilyen szaggatgatós a játék? Élvezhetõ még a játék (222-n már neccesebb) de azért idegesítõ kicsit h beszaggatgat. Ezt leszámítva viszont azt kell h mondjam, h ez az elsõ olyan NFS PSP-re, amivel valamit foglalkoztak is. nem 15 kocsi van benne, mint amennyi az elõzõkben, hanem olyan 30, ami már korrekt szám. Pályákból is jó sok van, és végre szabadon bebarangolható az egész pálya, mint gépen, és a rendõrös üldözés sem olyan nevetséges mint MW-nél PSP-n (gépen nem volt rossz, PSP-n viszont ritkaszar, nevetséges). Gépen még nem ismerem a játékot, de ezek a kápregény-intrók sem rosszak amit sztem PSP-re csináltak kifejezetten, szóval végre tényleg foglalkoztak vele, elég korrekt lett.

lolman
nem fut rajta a Devhook inkább downgradeld le 1.50-re!

lolman
semmi nem kell neki simán fut devhook 0.46-al!

kisgabo
mivel futtatod? kell neki valami prx csere?

BECKHAM07
lehet h nagggggyon hülye kérdés de van Devhook 2.00-ás FW-re?
mert igazából az emberek amint rájöttem csakis azért downgradelik a psp-jüket mer kell a devhook a tört játékok elindítására, mostanában én is gondolkoztam azon h downgradeljem a psp-m mer azért minden játékot megvenni eredetibe az nem kis zsé..vagy esetleg van vmi olyan UMD emulátor ami megy 2.00-ás FW-n???<#nemtudom>

PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....

ColdFire
van multi...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

R0sc0
carbont most prábltam ki. Nemrossz, de nagyo hasonlit a Most wantedra. Sztem még a pályák is onnan vannak. Még nem unom 😊)

lolman
áá CF nem vagy te igazi multis😛

ColdFire
sztem en mar le is toroltem 😄

de ace combatot mar ketszer kivittem 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lolman
ja az sztem is!

R0sc0
Nagyon király a MOHA: Heroes!
Neten is lehet multiba, érdemes kiprobálni.
Igaz kb 3 óra alatt ki lehet játszani a singelt de nagyon jó!

lolman
igen igaz hogy az elején index.php-t ir ki de ha elkezdi tölteni akkor már a rendes fájl nevet látod!

free download manager használok!

máskor lécci jobban figyelj!<#lama><#merges3><#idiota>

VLB
az összes fájl neve index.php, már nem tetszik
flashgettel nem akar menni
nekem nincs ezzel kedvem szarozni

Lalikum

ColdFire
én is probaltam, 222n szaggat mint a szar 😄

scorpeeon
nah, azóta ki is próbáltam. Inkább nem mondok még semmit, olyan keveset játszottam...

ColdFire
leechen uj volt a torrent, és ilyenkor haqgyni kell estére, mert keves a seed és sok a peer ezért lassan jön, de ha már több embernek lejön akkor gyors

scorpeeon
mostmár nekem is... bcrõl valahogy sikerült végül. de leech-rõl leszedtem, és 1 darab peert nem talált. Mostmár mind1, lent van. De elõbb kicsit játszok a PC-s demóval 😊

Nem a torrentoldalak szartak be.Nekem azureussal semmi gondom sincs már lennt is van a carbon pár órája

scorpeeon
csak kár, hogy minden torrentoldal vagy beszart (bc) vagy bejön, és ki is ír ott sok peert, de a letöltõ 1 db-ot nem talál (tl)... A fenébe.

scorpeeon
vedd meg 😊 (nem sok játékom eredeti, de ez az)

scorpeeon
ez tényleg gyors volt 😊

ColdFire
EUR jeee!!!
thx, nekem eddig csak jap volt!

öregharcsa
na ehhez a kettõhöz még 1.....<#vigyor>

http://pspfilez.extra.hu/

Ace Combat X Skies of Deception -
noopy_Vs_The_Red_Baron

eeegy???

öregharcsa
na még 1 repcsis cucc...

Pilot Academy EUR PSP-pSyPSP

http://pspfilez.extra.hu/

Gladiator
éppen a GTA-val játszanék, és most mennék át a 3 városrészre, shoreside vale-re, ám mindig kifagy, mikor tölti be a várost. vmi ötlet, hogy mitõl lehet, és hogy lehetne kijavítani?

Gascoigne
Remélem jobb lesz, mint a MOH.

Ps3 ID: Gascoigne74

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Need_For_Speed_Carbon_Own_The_City_EUR_PSP-pSyPSP... gyors volt 😊
R0sc0
hello!
Problémám akadt a PSPmmel. Mivel 1.5-ös ezért emulálom a 2.71 szovtvare-t. Nos az a probléma hogy mikor el akarom inditani a webbrowsert akkor nem indul, sõt ha utánna probálok belépni a Zene vagy játél mappába akkkor egyszeruen kifagy. De ugy hogy kikpacsolni se lehet, csak restartolni. Minden müködik rajta értem játlk zene film, csak hogyha az internetra akarok kapcsolodni akkor kiir egy hibaüzenetet.

Valakinek mûködik valamelyik FIFA 07 iso vagy cso online? Tudok regisztrálni és el is jutok a lobby-ig, ahol ellenfelet kell választani, de ahogy elkezdõdne a meccs - disconnect!
scorpeeon
omg... FAQ, Ass oldala amit javasolni tudok...

blackfish:
megjelent a 2.82? meg az ÚJ locoroco demó??
1. mért olyan nagy szám, hogy megjelent a 2.82, amikor neked már állításod szerint régen 3.0-ád van?
2. új Loco Roco demó?? Noormális? Inkább vedd meg a fullt, hidd el jobb a 46. demónál is!
3. Ne motorozgass, vagy ússzál, vagy gyûjts pénzt a pár napon belül megjelenõ VCS-re 😊

Lacc
Van ilyen oldal ahonnan játékokat lehet LETÖLTENI? Úristen, szerintem azonnal fordulj a rendõrséghez, ez törvényellenes! Talán oda is kimennek hozzájuk vízágyúval, az jár a mocskának.
Dehogy rád értettem, miért értettem volna rád? <#nemtudom>