PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismerõsöm vett psp-t, új firmware-s, és ha bedugja a memóriakártyáját, amin mp3-mok vannak, a médialejátszó nem talál rajta semmit. Van valami trükk az mp3 memcardról való lejátszásának?
Thx elõre is.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Grand Theft Auto Liberty City Stories EUR UMDRiP PSP-LIGHTFORCE.
Így néz ki a struktúra:
Memory stick
|
|- mphgameloader
|
|- mphloader.prx
|
|- flash0/ (with sub folders and files)
|- flash1/ (with sub folders and files)
|
|- PSP/
|
|- GAME/
|
|- MPHGAMELOADER
|- MPHGAMELOADER%
Természetesen az UMD EMULATOR nevû progit is felmásoltam, ahogy kell (kipróbáltam a 0.8c-vel és az újabb runumd-s verzióval is).
ma jon a VCS usa verzio?D xD en meg holnap megyek haza...
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Akinek ripkit kell:
http://moel.extra.hu/nfsripkit.rar
így 371 megás lett a carbon, amibõl csak az idegen nyelvek hiányoznak.
a te oldaladon lévõ egyik a full iso, viszon a cso-t nem tom milyen ami 400 megát foglal, mert ha a fullt csózod le 9esen is akkor 787 mega.
Lalikum
Lalikum
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Lalikum
szereted ha lehánynak? 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
mert igazából az emberek amint rájöttem csakis azért downgradelik a psp-jüket mer kell a devhook a tört játékok elindítására, mostanában én is gondolkoztam azon h downgradeljem a psp-m mer azért minden játékot megvenni eredetibe az nem kis zsé..vagy esetleg van vmi olyan UMD emulátor ami megy 2.00-ás FW-n???<#nemtudom>#nemtudom>
PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
de ace combatot mar ketszer kivittem 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Neten is lehet multiba, érdemes kiprobálni.
Igaz kb 3 óra alatt ki lehet játszani a singelt de nagyon jó!
free download manager használok!
máskor lécci jobban figyelj!<#lama>#lama><#merges3>#merges3><#idiota>#idiota>
flashgettel nem akar menni
nekem nincs ezzel kedvem szarozni
Lalikum
thx, nekem eddig csak jap volt!
noopy_Vs_The_Red_Baron
eeegy???
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Papesz
Problémám akadt a PSPmmel. Mivel 1.5-ös ezért emulálom a 2.71 szovtvare-t. Nos az a probléma hogy mikor el akarom inditani a webbrowsert akkor nem indul, sõt ha utánna probálok belépni a Zene vagy játél mappába akkkor egyszeruen kifagy. De ugy hogy kikpacsolni se lehet, csak restartolni. Minden müködik rajta értem játlk zene film, csak hogyha az internetra akarok kapcsolodni akkor kiir egy hibaüzenetet.
blackfish:
megjelent a 2.82? meg az ÚJ locoroco demó??
1. mért olyan nagy szám, hogy megjelent a 2.82, amikor neked már állításod szerint régen 3.0-ád van?
2. új Loco Roco demó?? Noormális? Inkább vedd meg a fullt, hidd el jobb a 46. demónál is!
3. Ne motorozgass, vagy ússzál, vagy gyûjts pénzt a pár napon belül megjelenõ VCS-re 😊