PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
megvan már?

ColdFire
48 ora mulva johet is... :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

TrIp
jaja, én is pont most néztem<#vigyor>
dungeon siege kiváncsi vagyok milyen lesz...

torrente
Grand Theft Auto Vice City Stories EUR PSP-pSyPSP

"It works with latest Devhook."

Fent van a TL-en!

VLB
sokan vannak neten?
és moh-al sokan játszanak neten? Lehet beruházok eg ywifi routerre.

Lalikum

TrIp
na szevasztok, kinek kell itt untold legends?? van egy 170 megás CSO-m, és nem akad, meg semmi sincs belõle kiszedve max az update... feltöltsem valahová?

scorpeeon
nem jön vki carbonozni? scorpeeon néven megtalál a lobbyban aki akar 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
sztem is kama, még csak el sem kezdi szedni a bitlord, vmi hülye hibát ír

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

öregharcsa
isohunt....

http://pspfilez.extra.hu/

Igencsak kamu szagú a cim, ammellet sehol nem látom egyelöre. Merre találtad? (akár priviben)

t0mmy
oldal alján a keresõ vagy ott van a faq...

Sziasztok! Segítséget szeretnék valakitõl kérni! Vettem egy PSP-t és a verzio ami rajta van 2.60-as és nem tudom megcsinálni h 1.50 legyen! Igy nem is tudok jáccani rajta! Lécci segítsen már valaki!!!
öregharcsa
küldtem privit...<#integet2>

lolman
a Grand Theft Auto Vice City Stories PSP UMDRIP.rar ez kamu vagy igaz nekem eleg gyanus vkinek lejott mar?

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Ace Combat is indult...

R0sc0
Sajnos devhook nem fogja vnni a GTA: VCS-T!!!!
2.81 firmware lesz szükséges hozzáá!

"The game requires PSP firmware version 2.81 to play. An update is included on the game disc."

Forrás: http://pspupdates.qj.net/index.php

Iagazatok van, már a Gamefaqs is átjavitotta. Jó pár helyen pár napja még 30.-át lehetett olvasni. Sorry.

t0mmy
na kivánci leszek hogy egyáltalán megjelenik-e vagy hogy a devhook viszi-e...

Game: Grand Theft Auto: Vice City Stories (PSP)
Release Date: Oct 31, 2006

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

scorpeeon
Van pár játék aminek csak a csonkított változata van fent mindenhol, ez elég idegesítõ tud lenni. Nem szeretem a megnyirbált játékokat...

scorpeeon
Ezt honnan vetted? Nem az USA-ban jön 31-én, azaz holnap?

Kitömörítettem azt az Untold legends cso-t, ami 171 mega volt letöltve, és megkaptam ugyanazt az iso fájlt ami eddig is megvolt (a 68 megás rar-ból), és akadozik.
Nagyon kérem ha valaki tudja honnan lehet leszedni a jó verziót, ami elvileg 855 mega isoban, az írja meg, mer én egyszerûen nem találok semmi mást ezen a verzión kívül.

scorpeeon
Nah, ki is játszottam a Carbont, tetszett, a végén megszereztem a Murciélagot, mind3 értéke a maximumból kilóg egy centivel! 😊 Fel mentem multira de alig volt pár gyerek akivel tudtam volna játszani, mind kiléptek amikor meglátták a kocsimat 😄 Nekik minden értékük kb 2 volt a 10bõl, nekem meg minden max 😄 A története sem volt rossz, a végén van egy csattanó, amire nem számítottam 😊 Amúgy általában érdemes a CISO-t használni, nekem ez a Carbon az elsõ olyan játék ami valamennyire akad ciso-ban, az összes többi szinte kíválóan elfuttott és fele akkora helyet foglal 😊

Kösz, sikerült, csak még annyit, hogy ha bepipálom a "decompress cso'-t, akkor nem kell a számoknál állítanom semmit, vagyis mindegy melyiken van? (mer azt tudom hogy a tömörítés mértékét jelenti, csakhát kicsomagolásnál ennek nincs értelme gondolom)

Kicsomagoltam a Gangs of Londont, de 969-bõl 993 lett csak, ez így rendben van? Mi értelme volt 24 megáért becsomagolni?

Igen arra,de nekem ugyan ilyenem volt elotte,es az ketszer hangosabb volt,vagy ugynolyan taviranyitosbol is van nem gyári?

Jimi Hendrix

Gascoigne
A gyári füles halkabb, ha erre gondolsz.

Ps3 ID: Gascoigne74

torrente
Nem lehet, mert ugyanolyan mindegyik gép hangereje.

Hi,vettem uj psp-et hasznalt helyett,es itt max hangeron fele olyan hangos mint az,valamit belehet alitani hogy hangosabb legyen?

Jimi Hendrix

válaszok:1.cs'n dax,nekem nem szaggat rossz verzió,az is rossz verzió szedj le másikat

Rip
deadeb + mochee

Hjajj, alattad kettõvel írtam...

A "ciso" nevû progi kell hozzá, alapból ez csinál iso-ból cso filet így:

parancssorba:

ciso.exe szám játék.iso játék.cso

A szám 0-9 lehet, 9 a legjobb tömörítés (+ esetleges szaggatás), a 0 pedig a kitömrítés (.cso fileból vissza .iso-ba.)

Ha a játék nevében van space, akkor a játék nevét " " közé kell tenni, pl.

ciso.exe 0 "a jatek.cso" "a jatek.iso"

Ez "a játék" nevû játékodat alakítja a tömörített .cso fileból .iso-ba.

Remélem így már érthetõbb.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ColdFire
Carbonba hogy kell az autót eladni? sehol nem találom a sell gombot 😄
Kár hogy pspn nem lehet olyan kulonleges cuccokat csinalni, mint PC demoba (en alakitom a legbeomlo méretét stb...)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

öregharcsa
az lehet...én az eredeti 855mb-os verzióból csináltam a cso-t...amit könnyebb leszedni betömörítve mert kicsi..72mb(ha van ilyen)

Jó, az 171 megás, de mindegy.

Kösz, van egy 181 megás cso verzió untold legendsbõl isohunton, szerintem az lesz az ami neked mûködik. Sajnos Torrenleechre nem lehet regisztrálni, azt meg kevesen seedelik.

öregharcsa
felül "segítség jártasabbaknak"...olvasgasd, mert ha megmondom mivel akkor azt is megkérdezed "de hogyan müxik"....nos ott van részletes leírás...ja és megtalálod a programokat is...

üdv

Bocs, de ezt nem értem.

Sziasztok!

Lenne két kérdésem:
1 használ-é valaki az itteniek közül pdf olvasó progit a psp-jén. Ha igen, milyen az jól müxik.Ha nem, akkor hallotatok-é róla, hogy van-é ilyen, és letölthetõ-é
2 Mivel lehet cso kiterjesztésû fájlokat csinálni iso fájlból.
Segytségeteket elõre is köszönöm.
Dzson
Nem tom, a fickó aszondja új firmware van benne... Gondolom neki is ennyit mondtak a boltban. 😊

Szal, mindenképpen a gép music mappájába kell másolni, adattárolóról nem is játszik le semmit direktbe?

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Rip
cso -> iso

ciso.exe 0 jatek.cso jatek.iso

játék neve értelemszerûen a file neve 😉

Ha tartalmaz space-t a filenév, akkor " " közé kell tenni a filenevet.

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

öregharcsa
passz...asszem torrentleechrõl, régebben csak onnan töltögettem mert ez a legmegbízhatóbb oldal(hamar kibasszák a rossz releaseket)számomra

Honnan töltötted ezt a verziót? (nekem tuti nem ez van mer közelében nincs a 855 megának)

öregharcsa
nekem cso-ban 181mb és nem szaggat nem esik ki a kép(untold legends)...na közben megtaláltam...letöltésnél kb71,395MB kicsomizva 855MB! (Untold_legends_USA-PsP-DEV) ez tökjól müxik....ebbõl van egy SHRINKED verzió ami 383mb kicsomizva...na meg egy ESPALPSP hookboot verzió 373mb....eddig ennyit találtam...

Hali!
.cso fjlokat kitömöríteni lehet? Mer én inkább játszok .iso-val, és foglaljon több helyet de ne akadjon meg lassuljon...

Lehet hogy marhára nem vagyok aktuális, de a Ghost in the Shell letöltött verziója megy valakinek? Nekem akkor lefagy amikor a pályát akarná betölteni. Mintha régebbrõl emlékeznék ilyen gondra, ezt sikerült megoldani vagy meg kell vennem eredetibe?

Sima iso Untold Legends-el játszok (Brotherhood of the Blade), és akadásokat vélek felfedezni. Na nem durván, de néha egy-egy képkocka mintha "kiesne". Másnál is volt ilyen? Rossz verziót szedtem le? (68 mega volt letölteni, kicsomagolva valami 300 valamennyi.)

ColdFire
Carbonba hogy kell az autót eladni? sehol nem találom a sell gombot 😄
Kár hogy pspn nem lehet olyan kulonleges cuccokat csinalni, mint PC demoba (en alakitom a legbeomlo méretét stb...)

torrente
Csak az elsõ pályát csináltam meg, mert nem volt ehhez a játékhoz több kedvem, de ebben az egy pályában nem volt szaggatás, fagyás. A teljes verzióval játszottam, nem tömörítettel.

Nektek is kifagy (párbeszédnél leáll) sokszor a Splinter Cell Essentials? :S
kisgabo
igen, a tömörítés mértékétõl függ. nyilván a kitömörítés is erõforrás igényes.

Amugy minden tomoritett jateknal igy van,hogy akad,vagy lasabb?

Jimi Hendrix

torrente
MP3-at minden gép lejátszik, mindenféle segédprogram nélkül.
PSP/Music könyvtárba kell másolni.

t0mmy
milyazaújfrimware?