PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Az kemény azért, 10 perc amíg bebootol 😊 Nemhiszem, hogy túlságosan használható lenne...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Na mind1 akkor, nekem 1elõre jól mûködik hál'istennek, remélem ez így marad még sokáig. Miféle fizikai hiba van rajta? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

plas
http://pspfilez.atw.hu/userguide/PSPguide-hu_mp4_kodolas.htm

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Üdv! Feliratokat lehet valahogy ráerõszakolni a videókra?
lolman
pspupdateson olvastam errõl és ott azt irták hogy nincs minden "rendbe" azzal a 2gb-os m. kártyával

és ezt nem attol mondom mert nekem tönkre ment azért ezt te se gondolhatod konolyan...

ennyi tönkre ment kész vehetek egy ujjat és a SZAROS konzolstudiot leirtam örökre... ezt irják hogy fizikai hiba miatt nem cserélik hát b*asszák meg!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
nem kamu én már futattam rajta kb 9:30 perc volt amig be bootolt😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scorpeeon
Én egy õsi Sony TV-t próbáltam, sikertelenül.

DnP
naja.. infra taviranyito van, de nekem semmit sem kezelt eddig. Pedig mukodik, megneztem digikameraval es villog, de yamada dvd-m, canon fenykepezogep, semmi sem ment vele. 😞

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Banyapapa
én csak a devhook boot memory stickre katt,elindul lesz 2.71,és ott a psp menüben bárhol nyomok home-L-t,alul kiirja éppen mit akar betölteni,ennyi.

sWbFII
elírtam jajj 2.71 ,de nálam akkor is: game->emory stick->evhook0.46 launcher és itt választom ki a dolgokat(1.5->2.71) na szal ez van ...és nem vok vele megelégedve😞

"Not Weaken.... Weeeaken"

Banyapapa
eztet nem értem.
2.71ben a home gombot nyomod,és a "L" gombal kiválasztod a ISOt

sWbFII
ó! én meg azthittem,hogy azzal lehet 2psp között kapcsolatot létesíteni😄 akkor itt egy másik: v1.5-ön minden fut,de amikor devhoodal beállítom a 7.1-et akkor már nem indulnak a másolt dolgok....és újra kell índítanom az egészet😞 nálatok is ez van?

tcs007
2 válasz:vannak olyan prograkmok amik használják az infrát pl:távirányitó progi
bluetooth nincs a psp-be 😄

ColdFire
1 kérdés: van a pspbe bluetooth? xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sWbFII
2 kérdés:hogy tom az infrát használni? bluetooth-al lehet telefonokról is fogadni vmit?-mert nekem nem sikerült

sWbFII
2 kérdés:hogy tom az infrát használni? bluetooth-al lehet telefonokról is fogadni vmit?-mert nekem nem sikerült

sWbFII

ColdFire
ha már pimp my ride van... legyen Hack My Psp is <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sWbFII
www.psp.uw.hu na,szal itt is vannak jó dolgok,bár én nem nagyon nézegettem mostanában.Ha nem teccik,akkor meg ne nézd!

kisgabo
aki nem a devhook-ra alapoz, annak biztos jó... <#vigyor1>

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

torrente
http://www.psp-hacks.com/category/47

sWbFII
(95-sorry)

sWbFII
egy ilyen modern gépezetet képesek megvéníteni egy "windows Kr.e.98" -al??!!

sWbFII
sorry,hogy megen ezzel jövök,de ugyan leírtatok pár címet a 2.71 letöltéséhez,de egyik nem jó,másik meg sem jó,de a harmadik már szinte....,de az sem mûködik....lassan fél 11 és én még mindig 1 oldalt keresgélek,ahonnan le tom tölteni😞 SOS ti biztos tudtok másikat is
elõre is köszi
Én

scorpeeon

fake vagy nem fake?
Nagyon durva! 😊

ColdFire
gondolom aki dolgozik, (nalam suli lenne) azoknak van összeallitva egy csomo gamma benne... szvsz

VLB
örülök hogy tetszik, net a legjobb gém benne.

Lalikum

Ha gyári 2.71 firmware van a psp-n akkor hogyan lehet rárakni .iso fájlokat,ugyanugy ahogy levan irva a faq.-ben?Elakadtam a dolgokban.

tcs007
hát kocka nyelven hat he uck
de itt most ork ime un ami egy psp-s játék

tcs007
énse tom milyen ez a game 😄 mi a rák a lényeg benne?

kisgabo
mi az a WTF?

scorpeeon
most néztem meg pár screenshotot ebbõl a wtf-bõl... tejóisten <#idiota> nem áll össze a kép

WTF überkirály! hajnali fél 4ig tóltam, annyira elborult. Tollra kupakolni rulz! 😄

Még ilyet!

Crazyn
Lehet, hogy lámakérdés, de ezekszerint jogosan tettem fel. 😉
A faq-ban csak annyi van irva a netezés részhez, hogy WiFi oszt kész 😉

Köszi a választ

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

scorpeeon
nem marad meg. Emulálni lehet devhoohhal.

Crazyn
Na most figyeljetek gyerekek, mert nagyon hülye kérdést fogok feltenni:
Ha veszek egy 1.5-ös PSP-t, akkor ugye azon mennek devhook, video meg minden? Namost, ezen ugye nincs böngészõ elvileg. Ilyenkor mi a teendõ? Ha felnyomom mondjuk 2.71-re és utána downgradelem, akkor megmarad a böngészõ?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

scorpeeon
Ez a Phil Collins koncert nem semmi 😊 Amúgy nem tudja vki h Hunter (katonai) helikoptert honnan lehet szerezni? Az utolsó küldetésben benne van ugye, de azután is használnám szívesen 😊

scorpeeon
Nem biztos, hogy ennyire örülnünk kéne a 3.0-nak... Ki tudja, h ha majd erre jönnek a játékok, hogy fogják feltörni... (fogják-e 1általán)

lamase
Eladó egy fehér, hibátlan, bontatlan psp minden tartozékával, 1 év garanciával, minden papírral. Ez a jófajta alaplapos. (Base Pack)
54990 Ft, és állom a postát. Hozzá kedvezményesen vásárolható memóriakártya 9ezer forintért (2G😎, vagy eredeti VCS 8500Ft-ért. Érdeklõdni [email protected] címen!!!

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

még csak japán van:
3.0 FW
kinnt van végre a 3.0-ás fw!
Link
Köszi

lamase
Nézd meg ezt a hozzászólást, és hajtsd végre a törést.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Banyapapa
valahol azt irták,át kell nevezni RAR-ba,és kicsomagolni.

Csõ. Töltöttem le netrõl psp-s játékot aminek a formátuma .ps (?).Nem udjátok azzal mit kell csinálni hogy vigye a psp?

lamase
Hát ez gáz, én 12ért adom postaköltséggel együtt. <#hehe><#lama>

Sziasztok!
Nemrég vettem psp-t,van hozzá 2 eredeti játékom az egyikröl frissitettem a rendszert 2.71-re.
Namost az lenne a kérdésem hogy honnantól kezdjem a F.A.Q olvasását ha .iso játékot akarok a pc-rõl rárakni.Melyik pontot lehet kihagynom.
Olvastam azon az oldalon pár dolgot de csak összezavart 1 picit és nincs kedvem hazavágni a gépet.
Elöre is köszi a segitséget és a türelmet!

t0mmy
én tõlük vettem még 55ért a gigapackot kb januárban... akkor ez egy olyan ár volt hogy tuti valami buher volt vele! szerencsére tökéletesen mûködik (lekopog)!

öregharcsa
"""A konzolstúdió nem árul "kamionról lesett v. fake" árukat"""

na ezen jót röhögtem....

rájuk mindent el lehet mondani csak azt nem hogy korrektek-hozzáértõk-segítõkészek és hogy jó áraik vannak....

http://pspfilez.extra.hu/