PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze szépen elmesélhetném hogy mér fogy jobban az egyik a másiknál, de az is lehet hogy nem érdekel.
ahogy az sem érdekel hogy itt fittiztek hogy nektek hogy imádott ds-etek viszik mint a cukrot (ettõl még szegény gép ugyanolyan korcs marad), viszont ritka zsánalmas dolognak tartom, hogy a ds ttopicban egy 5 éves ds-es megtalál egy fél éves cikket hogy lehet temetni a psp-t, és beszól a többieknek "gyertek srácok írjuk be a psp topicba hogy annyi a gépüknek vajon mit szolnak majd hozzá hú de jó lesz..."
szal néha elõjön belõlem vg és ki kell monnyam hogy elég volt ebbõl a hupákolásból és elhúzhattok a retkes faszba. Még mielötte bárki kontrázna a hozzászolásomra és folytatná a ds psp párbajt, én most mondom hogy ne ma cikkel és a tényekkel van bajom hanem kizárólag a gyökér lámákkal. nem a cigányokat kéne kiírtani hanem titeket.
Lalikum
EMBEREK!!!!!!!!!!!!!
Több 9.900 Forintos Elta hangfal fogy mint 2.000.000Ft-os B&W.....
Akkor most az Elta jobb? Sikeresebb?
Más kategória és PONT!
Ennyire egyszerû a dolog. Soha nem vennék a 10 éves gyerekemnek PSP-t.
De ezt már sokan mondták.......
neked jobban tetszik a psp, ez oké. de ez nem változtat azon, ami van. a ds jobban fogy, a psp meg nem annyira(és finoman fogalmaztam). ebbõl következhet majd vmi. ezt sugallja a cikk, de nem szentírás, nem jövõbelátás. nem kell ennyire elvakultan védeni a géped...
a hozzáállásról meg annyit, hogy olvasd el mit írtam a kapcsolatomról a másolt játékokkal 😊)
Te elolvastad a hsz-emet mielõtt reagáltál??! 😊
lowdog: ha szûklátókörûséggel vádolod a cikket, akkor legalább te ne legyél az: amit írtam, az egész PSP-s warez társadalomról írtam, és persze azt is tudom, hogy nem fog mindenkihez eljutni.
Ez a hozzáállás, amit képviseltek ("én nem számítok semmit se úgyse") pedig egy vicc. Mindenki ugyanannyit számít, mint te. Az pedig nem semmi, hanem minden.
-the invisible-
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Az ár igenis nagyon sokat számít. Fõleg akkor, amikor van egy olcsóbb DS is a piacon. Te mondjuk 100ezerért vennél PSP-t? Na ezért adja veszteségesen a konzolt a Sony.
PC piac is teljesen más. Ott nincs többféle PC, amik nem kompatibilisek, ezáltal jóval nagyobb a vásárlóerõ, ráadásul több ember rendelkezik PC-vel, mint konzollal. Amúgy a PC játékpiac is halódik, szóval ez nem a legjobb példa...
Filmipar szintén más: lehet nálunk elég siralmas már a helyzet, de pl. az USÁban még mindig nagyon sokan járnak mozikba, ráadásul óriásiak a DVD eladások is.
Adidasra és Nikera nem is igazán reagálnék. A ruhahamisítás a nagyobb piacokon nem volt soha jellemzõ. Ez csak nálunk volt isznyat biznisz, amikor irreális volt az ilyen cipõk ára.
-the invisible-
komolyan!
viszont végre egy jó kis flém, van mirõl beszélni, nem csak arról hogy "milyenbetülegyenadobozonhogytuggyakisotfuttatni" "hogykellbutitanimelyiketlehet" 😊
Itt sokkal többrõl van szó hogy a ds mér lett ennyi sikeres, amit a chip agyatokkal most nehéz lenne megérteteni, ezér nem is fogom, inkább mek reggelizni.
Lalikum
én továbbra is tartom hogy a cikk egy faszság. de nem azért amit a többiek itt irogatnak (grafika ilyenek). hanem egész egyszerûen azért, mert szûklátókörû - nincs mögötte tartalom, gondolat.
azt meg szerintem ne próbáld senkinek bemesélni (fõleg magadnak ne), hogy ennek a fórumnak a támogatása kell a PSP fennmaradásához 😊, illetve hogy mi fogjuk megbuktatni a Sonyt a konzolpiacon. de jó is volna ha ennyi hatalmunk lenne, mint fogyasztóknak (hozzátehetném, közép-európai fogyasztóknak).
nekem pláne ne mondd akinek csak UMD játékai vannak, még soha nem futtattam ISO-t a gépen (bár 1.5-öm van, devhookkal, homebrew-t is használok). a wareznek nem az a lényege, hogy "meglopd" azokat, akik megdolgoztak az elkészítésével, de errõl itt a legtöbbeknek hiába magyaráznék...
nem mondom, hogy a PSP vagy a PS3 nem fog megbukni, nem is nagyon érdekel - lehet te írtad azt a cikket, mert itt is csak jóslatokat látok, de hát azt már ükanyám is kiolvasta az üveggömbbõl szal... 😊
A DS vs. PSP vitához:
Szerintem ennek a vitának legalább akkora értelme van, mint hogy mi volt elõbb: a tyúk vagy a tojás.
Hiába tartanak egyesek szent beszédet, aki warezol, az warezol, nem hatja meg, hogy a Sony csõdbe megy. A Sony meg hülye, hogy veszteséggel árusítja a gépet, aki akar egyet, úgyis megveszi. Szerintem fölösleges ezen lovagolni, mindenkinek magánügye, hogy warezol-e vagy sem. PC-n is rengetegen warezolnak, mégis fejlesztenek rá játékokat. És érdekes módon még a filmipar sem ment csõdbe, csak mert sokan töltik a filmeket a netrõl. Sajnos a piac ilyen, aki gyenge, az csõdbe megy. Meg az Adidas és a Nike sem ment csõdbe, pedig azokat is hamisítják, más termékekrõl meg már ne is beszéljünk.
A cikk egyáltalán nem hülyeség, nem tudomészrevettétek-e, hogy rólatok szól. Ti itt szinte mindannyian hozzájárultok a PSP bukásához! Azzal, hogy warezoltok, és életetekben soha nem vettetek még eredeti játékot! (tisztelet a kivételnek természetesen) Szereted a PSP-t? Gratulálok! Akkor lehetnél minimum annyira gerinces, hogy néhanapján megveszel egy eredeti játékot rá! Nem hogy PSP-t, de sárgakazettás szart se érdemelnél!
Szidjátok a DS vásárlókat. Azokat a vásárlókat, akik - veletek ellentétben - nagyon keményen TÁMOGATJÁK a konzolt. És most nem fogod elhinni, de azért választanak egyre többen DS-t, mert tudják, hogy még évekig számíthatnak rá.
A PSP pedig szépen, lassan meghal. Úgy, hogy magával rántja a PS3-mat is. És így véget is ért a Sony 1995 óta tartó uralkodása a konzolpiacon.
-the invisible-
A
2: a faqban irva van hogy (a segitség a gyengébbekne😛-ben),2.71röl nem kell gta (de tessék elolvasni mindent rola)
http://pspfilez.extra.hu/
Karácsonyra szeretnék psp-t venni, és lenne néhány kérdésem (bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, olvastam a fórumot meg a faq-ot is, de van ami nem tiszta elsõre):
1. Boltnak a consolecorner-t néztem ki, szerintetek érdemes ott vásárolni?
2. A downgrade-eléshez csak a GTA Liberty Stories jó vagy más UMD lemez is?
Köszi a válaszokat elõre is.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
„sony memory stick 4gb”: 1–10., összesen: kb. 2 060 000 találat
Amit a cikkben leírtak az sztem igaz. Vagyis PSP multimédiás mindenes akar lenni ami warezzal jól kihasználható, de ebbõl nem lesz Sonynak bevétele, és otthon fotelban nagytvn élvezetesebb. A nethez túl kicsi a képernyõje, és egyéb gondok.
A DS meg azokat célozza meg akik eddig a kezükbe sem vettek egy konzolt.
Nõket, idõsebbeket. A szülõ meg gondolom jobban örül, ha a nem csak szétlövömrugom játékokkal lehet játszani.
A DS-bõl meg RENGETEGET adtak el, Novemberben megelõzte a nextgen nagygépeket is.
Az UMD filmeket már a kutya sem veszi.
Az egy dolog hogy, nektek bejön, de ti az alapgépen kívül nem igen hoztok bevételt a Sonynak. Tisztelet a kivételnek.<#vigyor3>#vigyor3>
"Ezt megkönnyítendõ, a Sony hamarosan piacra dobja 4 GB-os Memory Stick kártyáit, amelyek együttmûködnek a szolgáltatással, és az ígéretek szerint akár tíz teljes filmet is eltárolhatnak."
Az SG van nagyon lemaradva, vagy a nem éppen eredeti példányok elõbb jelennek meg? 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(Úgy érzem, hogy N inkább a fiatalabb korosztályt célozta meg vele.)
Hadverileg ugyebár nem egy kategória, szóval sztem igazából nem lehet összehasonlítani. PSP=majdnem ps2, DS=majdnem ps1😊
Játékok tekintetében meg ugye csak szubjektív véleményt lehet mondani, kinek melyik lista tetszik jobban. Nekem egyértelmûen a psp-s, ezért vettem egy hete egy psp-t<#vigyor3>#vigyor3>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
És a ds-re én nem mondtam, hogy sz@r, csak azt, hogy nekem nem tetszik. Ha nem lenne más, akkor talán vennék olyat. De itt a PSP 😊
Most már minden szép és jó. NFSC fut szépen. 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Ismét kérdezek, csak úgy törnek fel a kérdések belõlem...
Naszóval, azon gondokoztam, hogy az én PSP-m nem túl új, szal valszeg a gyárban a firmware-t amit ráraktak, az még jó downgradehez. Szóval tudtok olyan, vagy lehet olyan reset gomb, stb a PSP-n ami totál töröl mindent és a gyári dolgokra áll vissza? szal új firmware, beállítások, minden hopp törlõdik... Tud vki ilyenrõl? Mert a gyári ráégetett firmware ugye az alaplap része, sztem ROM-no tárolódik, ami ugye read only memory(csak olvasható, kvázi új firmware nem írja felül, szóval mit tudtok errõl?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Home-ra elojon a devhhok setting menuje. Tudok allitani mindent, kiveve az UMD Image opciot. Gondolom ezen kene valtoztatni, hogy memo kartyarol ISO-t tudjak futtatni. Ugyan leirasok vanna Devhook korabbi verzioihoz, de a 0.51-hez nem talalta. Kerdes hogyan lehet hasznalni ISO file-t?
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp