PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psp4 ever suck warezolok és dses lámák

VLB
és akkor a golyórágórol nem is beszéltünk😄

Lalikum

Suzukiból is sok fogy..... (és nem a mocikra gondoltam)
VLB
okításba nem megyek bele, mer akkor elfajulnának a dolgok. viszont az tény hogy titeket a legjobb cukkolni.
Persze szépen elmesélhetném hogy mér fogy jobban az egyik a másiknál, de az is lehet hogy nem érdekel.
ahogy az sem érdekel hogy itt fittiztek hogy nektek hogy imádott ds-etek viszik mint a cukrot (ettõl még szegény gép ugyanolyan korcs marad), viszont ritka zsánalmas dolognak tartom, hogy a ds ttopicban egy 5 éves ds-es megtalál egy fél éves cikket hogy lehet temetni a psp-t, és beszól a többieknek "gyertek srácok írjuk be a psp topicba hogy annyi a gépüknek vajon mit szolnak majd hozzá hú de jó lesz..."
szal néha elõjön belõlem vg és ki kell monnyam hogy elég volt ebbõl a hupákolásból és elhúzhattok a retkes faszba. Még mielötte bárki kontrázna a hozzászolásomra és folytatná a ds psp párbajt, én most mondom hogy ne ma cikkel és a tényekkel van bajom hanem kizárólag a gyökér lámákkal. nem a cigányokat kéne kiírtani hanem titeket.

Lalikum

Ehhhhhh.....
EMBEREK!!!!!!!!!!!!!
Több 9.900 Forintos Elta hangfal fogy mint 2.000.000Ft-os B&W.....
Akkor most az Elta jobb? Sikeresebb?
Más kategória és PONT!
Ennyire egyszerû a dolog. Soha nem vennék a 10 éves gyerekemnek PSP-t.
De ezt már sokan mondták.......
próbáld meg a tudatlan hozzánemértõ 5éves ds-esekkel megértetni, vajh nagy és kiváló eszed szerint miért fogy jobban a ds? hátha megvilágosodunk és nem kell ostobán meghalnunk... csak szállj le a magas lóról, h jobban halljuk majd okításod... lol

mitõl szûklátókörû? leírja adatokkal a jelenlegi helyzetet. nem olyan sikeres a psp, mint a ds. ez tény, de ismétlem magam...
neked jobban tetszik a psp, ez oké. de ez nem változtat azon, ami van. a ds jobban fogy, a psp meg nem annyira(és finoman fogalmaztam). ebbõl következhet majd vmi. ezt sugallja a cikk, de nem szentírás, nem jövõbelátás. nem kell ennyire elvakultan védeni a géped...

psp ds vitához sok geci warezolo fasz miatt bukik meg a psp.

2.80 Kernel Access Exploit from Team C+D!!!

igazad van és a ps2-t is tönkretette a warez társadalom 😊

a hozzáállásról meg annyit, hogy olvasd el mit írtam a kapcsolatomról a másolt játékokkal 😊)

Te elolvastad a hsz-emet mielõtt reagáltál??! 😊

21 vagyok, és PSP-m van. De ez teljesen lényegtelen szerintem.

lowdog: ha szûklátókörûséggel vádolod a cikket, akkor legalább te ne legyél az: amit írtam, az egész PSP-s warez társadalomról írtam, és persze azt is tudom, hogy nem fog mindenkihez eljutni.
Ez a hozzáállás, amit képviseltek ("én nem számítok semmit se úgyse") pedig egy vicc. Mindenki ugyanannyit számít, mint te. Az pedig nem semmi, hanem minden.

-the invisible-

lamase
eléggé vad összehasonlítások.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Eléggé sántítanak ezek a dolgok azért.
Az ár igenis nagyon sokat számít. Fõleg akkor, amikor van egy olcsóbb DS is a piacon. Te mondjuk 100ezerért vennél PSP-t? Na ezért adja veszteségesen a konzolt a Sony.
PC piac is teljesen más. Ott nincs többféle PC, amik nem kompatibilisek, ezáltal jóval nagyobb a vásárlóerõ, ráadásul több ember rendelkezik PC-vel, mint konzollal. Amúgy a PC játékpiac is halódik, szóval ez nem a legjobb példa...
Filmipar szintén más: lehet nálunk elég siralmas már a helyzet, de pl. az USÁban még mindig nagyon sokan járnak mozikba, ráadásul óriásiak a DVD eladások is.
Adidasra és Nikera nem is igazán reagálnék. A ruhahamisítás a nagyobb piacokon nem volt soha jellemzõ. Ez csak nálunk volt isznyat biznisz, amikor irreális volt az ilyen cipõk ára.

-the invisible-

igazad van, teljesen értelmetlen és lényegtelen 😊
komolyan!

viszont végre egy jó kis flém, van mirõl beszélni, nem csak arról hogy "milyenbetülegyenadobozonhogytuggyakisotfuttatni" "hogykellbutitanimelyiketlehet" 😊

VLB
mikor már örül az ember, hogy egyre kevesebb a noob downgradelõ a fórumon, akkor jön pár 5 éves déeses flémelni. hávazz meghülyülök. Egyébként naív dolog azt hinni, hogy ha veszel eredeti játékot, megmented a konzolt. Mo-nak semmi beleszolása nincs az ilyen dolgokban, még ha minden lakos venne egy játékot se lenne jobb/rosszabb a helyzet. Nehogy azt hidd hogy más országokban is ilyen nagy az arány a warezolóknak.
Itt sokkal többrõl van szó hogy a ds mér lett ennyi sikeres, amit a chip agyatokkal most nehéz lenne megérteteni, ezér nem is fogom, inkább mek reggelizni.

Lalikum

szia

én továbbra is tartom hogy a cikk egy faszság. de nem azért amit a többiek itt irogatnak (grafika ilyenek). hanem egész egyszerûen azért, mert szûklátókörû - nincs mögötte tartalom, gondolat.

azt meg szerintem ne próbáld senkinek bemesélni (fõleg magadnak ne), hogy ennek a fórumnak a támogatása kell a PSP fennmaradásához 😊, illetve hogy mi fogjuk megbuktatni a Sonyt a konzolpiacon. de jó is volna ha ennyi hatalmunk lenne, mint fogyasztóknak (hozzátehetném, közép-európai fogyasztóknak).

nekem pláne ne mondd akinek csak UMD játékai vannak, még soha nem futtattam ISO-t a gépen (bár 1.5-öm van, devhookkal, homebrew-t is használok). a wareznek nem az a lényege, hogy "meglopd" azokat, akik megdolgoztak az elkészítésével, de errõl itt a legtöbbeknek hiába magyaráznék...

nem mondom, hogy a PSP vagy a PS3 nem fog megbukni, nem is nagyon érdekel - lehet te írtad azt a cikket, mert itt is csak jóslatokat látok, de hát azt már ükanyám is kiolvasta az üveggömbbõl szal... 😊

Köszi szépen a segítséget.

A DS vs. PSP vitához:
Szerintem ennek a vitának legalább akkora értelme van, mint hogy mi volt elõbb: a tyúk vagy a tojás.
Hiába tartanak egyesek szent beszédet, aki warezol, az warezol, nem hatja meg, hogy a Sony csõdbe megy. A Sony meg hülye, hogy veszteséggel árusítja a gépet, aki akar egyet, úgyis megveszi. Szerintem fölösleges ezen lovagolni, mindenkinek magánügye, hogy warezol-e vagy sem. PC-n is rengetegen warezolnak, mégis fejlesztenek rá játékokat. És érdekes módon még a filmipar sem ment csõdbe, csak mert sokan töltik a filmeket a netrõl. Sajnos a piac ilyen, aki gyenge, az csõdbe megy. Meg az Adidas és a Nike sem ment csõdbe, pedig azokat is hamisítják, más termékekrõl meg már ne is beszéljünk.

PSP - DS vitához pár gondolat

A cikk egyáltalán nem hülyeség, nem tudomészrevettétek-e, hogy rólatok szól. Ti itt szinte mindannyian hozzájárultok a PSP bukásához! Azzal, hogy warezoltok, és életetekben soha nem vettetek még eredeti játékot! (tisztelet a kivételnek természetesen) Szereted a PSP-t? Gratulálok! Akkor lehetnél minimum annyira gerinces, hogy néhanapján megveszel egy eredeti játékot rá! Nem hogy PSP-t, de sárgakazettás szart se érdemelnél!

Szidjátok a DS vásárlókat. Azokat a vásárlókat, akik - veletek ellentétben - nagyon keményen TÁMOGATJÁK a konzolt. És most nem fogod elhinni, de azért választanak egyre többen DS-t, mert tudják, hogy még évekig számíthatnak rá.
A PSP pedig szépen, lassan meghal. Úgy, hogy magával rántja a PS3-mat is. És így véget is ért a Sony 1995 óta tartó uralkodása a konzolpiacon.

-the invisible-

zola2000
aki csak alapgepet vesz az veszteseget termel a sonynak. Vesztesegesen adja a gepet a sony. A haszon a jatekokbol jonne, azt meg nem veszik.

A

Banyapapa
1.:igen.én is ott vettem enyimet,rendesek voltak nagyon.
2: a faqban irva van hogy (a segitség a gyengébbekne😛-ben),2.71röl nem kell gta (de tessék elolvasni mindent rola)

öregharcsa
akkor mégsem olvastál figyelmesen......van egy másik link is alatta....na ott olvass szorgalmasan....ez a GTA-s cucc már rég nem kell.....

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék psp-t venni, és lenne néhány kérdésem (bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, olvastam a fórumot meg a faq-ot is, de van ami nem tiszta elsõre):
1. Boltnak a consolecorner-t néztem ki, szerintetek érdemes ott vásárolni?
2. A downgrade-eléshez csak a GTA Liberty Stories jó vagy más UMD lemez is?
Köszi a válaszokat elõre is.

lamase
ez nem ezen múlik, hanem hogy hol gyártják. ez nem olyan mint a nike cipõ, hogy hamisítják.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Swy
most askarok venni PSP-t 55-ért. Csak alapgépet. Az jó ár?

http://bf2s.com/player/swy/

scorpeeon
Neten rákerestem h honnan lehet felismerni hogy hamis a mem.stick. Én konzolstúdióban vettem és szinte tuti h fake a leírások alapján. Pl az eredetit 1910 megának írja, a faket 1956/1959 megásnak, nekem 1959-nek látja... A hátoldalán meg az eredetinek lézerrel van belevésve a szöveg és nem lehet kézzel kitapintani, hamisnak rá van printelve a szöveg. És az eredetihez 5év garanciás papírt is kelllett volna kapnom... Szóval ez vszínüleg fake. Nemtom még h mit csinálok. Lehet h megpróbálok intézkedni, de ha tönkremenne hamar, akkor tuti gondok lesznek...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

VLB
lefogja nyomni a 4 gigás árát?

Lalikum

lamase
amúgy most fog megjelenni a 8 gigás is.

lamase
a játékkal nincs baj, akinek van pénze pspre az játékokat is megveszi. én pl. rögtön upgradeltem 3.02-re, nem érdekelnek a másolt játékok. ami kellett megvettem, gtavcs, gtalcs, smackdown, carbon.

lamase
sg kicsit le van maradva😊
„sony memory stick 4gb”: 1–10., összesen: kb. 2 060 000 találat

bodocsroland
Gyerekek nekem 2004 vége óta vannak PSP-im,és persze mióta megjelent a Devhook azóta használom eme nagy szerû programot.<#nevetes1>De el kell ismerni hogy a nagy többségnek fingja nincs a Warezhoz,és ezért nagyon drágálják a játékokat.Meg persze a gép se két fillér.<#wink>

nah valaki adjon egy linket ahol találók 2.0hoz downgradert leírással együtt..elõre is kössz
Nekem volt psp-m és DS is.
Amit a cikkben leírtak az sztem igaz. Vagyis PSP multimédiás mindenes akar lenni ami warezzal jól kihasználható, de ebbõl nem lesz Sonynak bevétele, és otthon fotelban nagytvn élvezetesebb. A nethez túl kicsi a képernyõje, és egyéb gondok.
A DS meg azokat célozza meg akik eddig a kezükbe sem vettek egy konzolt.
Nõket, idõsebbeket. A szülõ meg gondolom jobban örül, ha a nem csak szétlövömrugom játékokkal lehet játszani.
A DS-bõl meg RENGETEGET adtak el, Novemberben megelõzte a nextgen nagygépeket is.
Az UMD filmeket már a kutya sem veszi.
Az egy dolog hogy, nektek bejön, de ti az alapgépen kívül nem igen hoztok bevételt a Sonynak. Tisztelet a kivételnek.<#vigyor3>

scorpeeon
Lamase, azt elárulod, hogy hogyhogy lehet már nálad kapni 4 gigás kártyát, amikor a legújabb híren az SG-n ez van:
"Ezt meg­könnyí­ten­dõ, a Sony hamarosan piacra dobja 4 GB-os Memory Stick kártyáit, amelyek együttmûködnek a szolgáltatással, és az ígéretek szerint akár tíz teljes filmet is eltárolhatnak."
Az SG van nagyon lemaradva, vagy a nem éppen eredeti példányok elõbb jelennek meg? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

edios
Egyébként én sem értem, hogy a DSnek miért van ennyi vásárlója! Talán sokan úgy gondolkoznak, hogy az utcára inkább az olcsóbb gépet vinnék ki(amit vmennyire meg is értek), bár ez japánban meg amerikában nem hiszem, hogy nagyon fontos szempont. Továbbá jól lehet butítani a népet az érintõképernyõvel,valamint arra is tippelnék, hogy a DS vásárlók átlagéletkora kisebb mint a psp-seké.
(Úgy érzem, hogy N inkább a fiatalabb korosztályt célozta meg vele.)
Hadverileg ugyebár nem egy kategória, szóval sztem igazából nem lehet összehasonlítani. PSP=majdnem ps2, DS=majdnem ps1😊
Játékok tekintetében meg ugye csak szubjektív véleményt lehet mondani, kinek melyik lista tetszik jobban. Nekem egyértelmûen a psp-s, ezért vettem egy hete egy psp-t<#vigyor3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

leírással....
scorpeeon
Jólvan, ennek is tehettem volna a képét pl:

És a ds-re én nem mondtam, hogy sz@r, csak azt, hogy nekem nem tetszik. Ha nem lenne más, akkor talán vennék olyat. De itt a PSP 😊

2.0-s downgradert hol találok?
scorpeeon
De, kockázat mindig van. Miközben megy a downgrade, becsapódhat egy meteorid. Vagy véletlenül kinyílhat a fedél és kieshet az aksi. 😊 Ezeken kívül nem sok kockázat van ha a leírás alapján jársz el 😊

lamase
van helyesírás prog pspre? rakd fel azonnal

de engem cska az érdekel hoyg ah ez mind így van ahoyg leírtam SEMMI kockázat nincs a butitásba?😊
scorpeeon le írtam miylen az alaplap meg miylen az Fw...az Fw 1.52 szal az tuti jó😊 az alaplap pedig bal odlalon nehezen látható szám de asszem IC6001 avgy IC9001 talán
beteszed a létezõ legszarabb játék képét... thx. a játékgyártók pedig belátják és elég ritkán erõltetik az általad felhozott hw-s hiányosságokat vagy ha mégis, teszik azt olyan körítéssel és ötlettel, ami eladhatóvá teszi(nintendogs pl). btw nem a 3d-s megjelenítésrõl vitatkoztam, hanem arról, h arra olyan játékok vannak amiket psp-én sose fognak megcsinálni. sorolnám tovább a pl-ket, de nincs értelme. a mondandóm inkább arra irányult, h azért mert neked vmi nem tetszik, az még nem azt jelenti, h szar. nem mindenkinek az az álma, h a ps2-õn és xbox-on végigtolt gammákat zsebkonzolon a magáénak tudja...

Koszi
Most már minden szép és jó. NFSC fut szépen. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

scorpeeon
Ha jó az alaplap és 2.71 alatt van akkor igen, downgrade-elhetsz. Mint ahogy azt már 40szer leírtuk 😊

17556-re scorpeeon válaszolj lécci vagy valaki elõre is kösszi😊
scorpeeon
Fõkönyvtár/ISO mappába beteszed az iso vagy cso file-t. Ezután home gomb ott amd image ott jobb/bal nyilakkal Emulationt válassz.

Hixer
Hello!

Ismét kérdezek, csak úgy törnek fel a kérdések belõlem...
Naszóval, azon gondokoztam, hogy az én PSP-m nem túl új, szal valszeg a gyárban a firmware-t amit ráraktak, az még jó downgradehez. Szóval tudtok olyan, vagy lehet olyan reset gomb, stb a PSP-n ami totál töröl mindent és a gyári dolgokra áll vissza? szal új firmware, beállítások, minden hopp törlõdik... Tud vki ilyenrõl? Mert a gyári ráégetett firmware ugye az alaplap része, sztem ROM-no tárolódik, ami ugye read only memory(csak olvasható, kvázi új firmware nem írja felül, szóval mit tudtok errõl?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Sikeresen tul vagyok, downgraden. Devhook telepitesen es 3.02 emulacioban fut a szerkezet.

Home-ra elojon a devhhok setting menuje. Tudok allitani mindent, kiveve az UMD Image opciot. Gondolom ezen kene valtoztatni, hogy memo kartyarol ISO-t tudjak futtatni. Ugyan leirasok vanna Devhook korabbi verzioihoz, de a 0.51-hez nem talalta. Kerdes hogyan lehet hasznalni ISO file-t?

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

én nem értem hoyg nem számíta grafika....ezt butaságnka tartom...minél jobba a grafika annál élvezhetõbb a dolog...a Ds emg azé veri a PSP-tme drága sé az ember inkább vezs DS-t ennyi...és azt nekem nem mondja senki hogy ha választhatna psp vagy ds közül õ egy ds-t kérne...
vettem PSp-t! C van a dobozon az FW 1.52-es az alaplap is elv jó bal oldalon van de nem nagyon látoma számot de sztem jó...semmi képs e ta-082-es sztem!!! ha ez mind igaz akkor a downgradetõl nem hallhat emg ugye? smemi baja nem lehet tõle igaz?