PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy a DS grafikája szar, az tény. És én azt is tudom, hogy a DS elméletileg nem is a grafikáról szól. (hiszen mennyi esélye lenne ebben a PSP ellen? 😄) Lehet is nagyon jó kis 2D-s játékokat csinálni rá. Csaképpen ha megnézed a kiadott játékokat DS-re, olyanokat találni köztük, amik bizony a DS alig létezõ 3d-s grafikáját akarják erõltetni, aminek a végeredménye valami olyan szintû hányadék, hogy ahhoz képest az ngage is egy álom, pedig az sem kutya. Csak hogy egy példát is mutassak, hogy mirõl beszélek:
Szóval én elhiszem, hogy a ds nem a grafikáról szól... De hogy néz ez ki?? Én belátom, hogy a ds nem a grafikáról szól, a játékgyártók meg nem látják be? Nekem számít a grafika, a játék kinézete. Ezért van PSP-m. De aki DS-t vesz és ilyen kockajátékokkal játszik azt egyszerûen nem bírom megérteni. Ennél akármilyen 2d-s játék jobb. Márpedig veszik ezeket a játékokat is ugyanúgy.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A
Ha csak a tiszta számokat nézzük, akkor igen durván megbukott a psp. Ez tény, nem vitatéma. Errõl szól a cikk.A játékosokról beszélsz, pont azokról akik sokkal többet vettek az általad savazott gépbõl.
Szted szar a grafikája. Oké. De a Ds már elég régóta nem errõl szól. Csak ezt te nem látod. Vagy látod, de nem érdekel. Ez is egy érv.
Az egyetlen újítás: “The number of PLAYSTATION®Network titles that can be played under
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A PSP-nél jobb handheld konzol nem létezik a világon. A bukásáról enyhén mondva erõs beszélni... Akinek a ds tetszik a 2d-s játékaival (illetve amelyik 3d-s, még azon a kis kijelzõn is kockahegyeket látni), az vegyen olyat, nem érdekel. Nekem a ds grafikai szempontból kb a nullával egyenlõ, a sok kis hülyegyereknek meg megveszik, mert olcsóbb, mint a PSP és "jópofa", lehet tamagocsizni rajta, és egy kisgyereknek nem is kell jobb. Attól, hogy többen veszik, nem jelenti azt, hogy a PSP-t nem veszik elegen. Mint játékosoknak való konzol a DS sztem édeskevés. És igenis vannak ütõképes címek PSP-re, lásd: GTA:LCS,VCS, Ridge Racer, Tekken😄R, Daxter, Killzone Liberation stb. (ezek PSP exkluzívak) illetve vannak bõven korrekt átiratok is: pl. PES 5-6, MK:Unchained, Toca Racer, Outrun, Burnout, Prince of Persia, Colin McRae Rally, Lego SW, Crash, (Deception), és vannak egészen új típusú játékok, pl Loco Roco.
És lesz@rom h kik mit írnak róla, és ezért a nintendo mennyit fizet nekik, az viszont biztos, hogy a PSP-nél jelenleg (számomra biztosan) nincsen jobb handheld konzol, és vannak rá jó játékok dögivel. Ennyi a lényeg.
A
Rossi, egy nagyon kedves fórumtagunk hunyt el.Nyugodjon békében.
Ahhoz hogy devhook fusson és iso game-kat lehessen hasznalni downgradelni kell 1.5-re a PSP-t. Igaz ezzel elveszít pár funkciót. AZ IC1003-ra utaló feliratot nem találtam.
Nem lenne szerencsét ha karácsony elõtt tönkre menne. 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Könyörgöm: banner, nagy piros betük alatt: Segítség a gyengébbeknek
Rákatt. Keres. Olvas.
FAQ olvasás után és Devhook forumot is olvasvan.
Egy PSP-t kene beuzemelnem 0.51-s devhook-t letoltottem es felraktam, menuben megjelent és inditáskor - this game connot be started
the data is corrupted
A firmware 2.60-s. Devhook forumot olvasva nem tul egyszerunek tunik inditasa.
A help azert kell mert nem az enyem a gep hanem egy kissrac-e.
Elore is koszi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
link
32 gigás MS pro? kemény 😊
Lalikum
My sport is tranSPORT!!! :)
felraktam ezt a devhookot és ezt írta ki:S
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
this game connot be started
the dta is corrupted
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
naponta...
nem unod még?
veszel egyet és kész...