PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Nem azt mondtam h csak kis hülyegyerekek vesznek DS-t, hanem azt, hogy ha egy kis hülyegyerek ha kér vmi kütyüt, akkor ds-t fognak neki venni, nem PSP-t. És amúgy is a ds fog jobban tetszeni a kis hülyegyerekeknek, lehet mindenhol nyomkodni, tamagocsi, überalles. Az eladásokról meg annyit h a tamagocsit is vették, mint a cukrot, mégsem a legjobb "konzol", hogy úgy fogalmazzak. Egyszerûen nagyobb az igény olcsóbb jópofa játékszerekre, mint komolyabb, drágább hordozható konzolokra.
Az, hogy a DS grafikája szar, az tény. És én azt is tudom, hogy a DS elméletileg nem is a grafikáról szól. (hiszen mennyi esélye lenne ebben a PSP ellen? 😄) Lehet is nagyon jó kis 2D-s játékokat csinálni rá. Csaképpen ha megnézed a kiadott játékokat DS-re, olyanokat találni köztük, amik bizony a DS alig létezõ 3d-s grafikáját akarják erõltetni, aminek a végeredménye valami olyan szintû hányadék, hogy ahhoz képest az ngage is egy álom, pedig az sem kutya. Csak hogy egy példát is mutassak, hogy mirõl beszélek:

Szóval én elhiszem, hogy a ds nem a grafikáról szól... De hogy néz ez ki?? Én belátom, hogy a ds nem a grafikáról szól, a játékgyártók meg nem látják be? Nekem számít a grafika, a játék kinézete. Ezért van PSP-m. De aki DS-t vesz és ilyen kockajátékokkal játszik azt egyszerûen nem bírom megérteni. Ennél akármilyen 2d-s játék jobb. Márpedig veszik ezeket a játékokat is ugyanúgy.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zola2000
nekem 22 evesen van egy ds em, gamecubeom, tervezek wiit. De nem orulok a psp bukasanak, mert a kokemeny verseny, ahol a nintendo felkotheti a gatyajat kell hogy rakenyszeruljon nagyon a tamogatásara ne csak a kulsosokre hagyja es o csak a wiit nyomja... Na mindegy kar erte az N tud valamit. (akinek a playstation jatekok tetszenek az inkabb tvn nyomja, nem tesz ilyent meg ha el is jatszik a gondolattal csak a nintendo ert a handheldhez, de nemcsak ahhoz azert van ilyen sikere a wiinek is.

A

Kicsit hülyeségeket beszélsz. 31 éves vagyok. Van DS-m és Psp-m is. Ergo nem vagyok "kishülyegyerek", de ez mindegy.
Ha csak a tiszta számokat nézzük, akkor igen durván megbukott a psp. Ez tény, nem vitatéma. Errõl szól a cikk.A játékosokról beszélsz, pont azokról akik sokkal többet vettek az általad savazott gépbõl.
Szted szar a grafikája. Oké. De a Ds már elég régóta nem errõl szól. Csak ezt te nem látod. Vagy látod, de nem érdekel. Ez is egy érv.

scorpeeon
Dejó, kiadták a 3.03-at... Mi értelme ennek??
Az egyetlen újítás: “The number of PLAYSTATION®Network titles that can be played under has increased.” Tehát több PS1-es játék. Amit úgysem tudunk használni... A DevHook még nem tudja emulálni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lamase
psp videoconverter 4.013.1b

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

17548-ra egy választ dobhatnátok😊
scorpeeon
Ez de nagy hülyeség!
A PSP-nél jobb handheld konzol nem létezik a világon. A bukásáról enyhén mondva erõs beszélni... Akinek a ds tetszik a 2d-s játékaival (illetve amelyik 3d-s, még azon a kis kijelzõn is kockahegyeket látni), az vegyen olyat, nem érdekel. Nekem a ds grafikai szempontból kb a nullával egyenlõ, a sok kis hülyegyereknek meg megveszik, mert olcsóbb, mint a PSP és "jópofa", lehet tamagocsizni rajta, és egy kisgyereknek nem is kell jobb. Attól, hogy többen veszik, nem jelenti azt, hogy a PSP-t nem veszik elegen. Mint játékosoknak való konzol a DS sztem édeskevés. És igenis vannak ütõképes címek PSP-re, lásd: GTA:LCS,VCS, Ridge Racer, Tekken😄R, Daxter, Killzone Liberation stb. (ezek PSP exkluzívak) illetve vannak bõven korrekt átiratok is: pl. PES 5-6, MK:Unchained, Toca Racer, Outrun, Burnout, Prince of Persia, Colin McRae Rally, Lego SW, Crash, (Deception), és vannak egészen új típusú játékok, pl Loco Roco.
És lesz@rom h kik mit írnak róla, és ezért a nintendo mennyit fizet nekik, az viszont biztos, hogy a PSP-nél jelenleg (számomra biztosan) nincsen jobb handheld konzol, és vannak rá jó játékok dögivel. Ennyi a lényeg.

vki írna egy oylan progit amivel filemekt lehe tátalakítani psps formátumra meg zenét elõre is thx
nagy faszság ez a cikk... se eleje, se vége, semmi nincs benne, de ami mondjuk PSP-nél elég fontos lehet a jövõben (ha már annak jövõjérõl cikkezgetünk), legalább a PS3-mal való kapcsolatát illett volna megemlíteni, vagy egy picit elgondolkodni rajta...

zola2000
(Kattints a lenti linkre)

A

zola2000
Úgy látszik, hogy hamarosan megint megszûnik a verseny a handheld fronton 😞 Ez azért nem túl jó.

A

nem jobb az 1.5 devhook 3.02-vel? én azt használom. praktikusan mivel tud többet ez a hibrid darab?

bodocsroland
De tedd fel,el se hiszed hogy mennyit veszítesz vele ha kihagyod.<#taps>

bodocsroland
Dehogy halt meg ass honnan vetted ezt a hülyeséget.<#falbav>
Rossi, egy nagyon kedves fórumtagunk hunyt el.Nyugodjon békében.

torrente
A MoH single playerje pár óra alatt végigjátszható, ráadásul el is van cseszve.

Köszönöm!

scorpeeon
Igen. Azt még hozzáteszem, hogy létezik egy hibrid 2.71 fw, ami ötvözi az 1.5 és az emulált 2.71 jó tulajdonságait. Én nem tettem fel, (1.5-öm van) ezért tapasztalatot nem tudok mondani vele kapcsolatban. És lehet h elveszít pár funkciót, de ha emulált módban vagy (3.02), márpedig én mindig abban vagyok, akkor olyan, mintha 3.02-d lenne, minden funkciójával együtt.

scorpeeon
Multiplayerben a MoH biztosan jobb, single playerben inkább a BiA. (bár MoH-ban nem sokat játszottam single playerrel)

Kedves Fórumozók! Szerintem fenségüket és méltóságukat megsérteni... Nah tehát, az lenne a kérdésem, szerintetek melyik a jobb, a BiA😄-Day vagy a MoH:Heroes?<#confused>

Megerõsítés képen csak, hogy nem értettem félre a dolgokat.

Ahhoz hogy devhook fusson és iso game-kat lehessen hasznalni downgradelni kell 1.5-re a PSP-t. Igaz ezzel elveszít pár funkciót. AZ IC1003-ra utaló feliratot nem találtam.

Nem lenne szerencsét ha karácsony elõtt tönkre menne. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

scorpeeon
Ok, kicsit tényleg egyben van. Külön kéne jobban választani a 2-t, mert kicsit tényleg úgy néz ki elsõ ránézésre, mintha csak a FAQ-ra lenne egy megjegyzés és egyben lenne vele.

Sorry, de nem figyeltem hogy külön oldalra mutat a zöld felirat.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

scorpeeon
"A firmware 2.60-s." <#wow3>

Könyörgöm: banner, nagy piros betük alatt: Segítség a gyengébbeknek
Rákatt. Keres. Olvas.

Eg ki segitseget szeretnek kérni.
FAQ olvasás után és Devhook forumot is olvasvan.

Egy PSP-t kene beuzemelnem 0.51-s devhook-t letoltottem es felraktam, menuben megjelent és inditáskor - this game connot be started
the data is corrupted

A firmware 2.60-s. Devhook forumot olvasva nem tul egyszerunek tunik inditasa.

A help azert kell mert nem az enyem a gep hanem egy kissrac-e.
Elore is koszi

öregharcsa
most is azt néztem...nincs annak semmi baja...

http://pspfilez.extra.hu/

MaSzKa
tényleg meghalt ass vagy csak a weboldala?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bodocsroland
Akkor mákod volt.<#mf1>

T-Com web áruházáról rendeltem PSP value pack-at és 46000 Ft volt és ami a legjobb a dologban 1.5 firmware van a masinában.

scorpeeon
"It has come to our attention that Sony and SanDisk will be collaborating once again in furthering the development of high capacity Memory Stick. Set to debut in 2007, the new generation Memory Stick will be known as the “Memory Stick PRO-HG” and will have a maximum capacity of 32GB!"

link

32 gigás MS pro? kemény 😊

torrente
Van egy 2 gigás Sony Memory Stickem 12000Ft-ért, csomagolásában, adapterrel és egy használt GTA Liberty City Stories-om 8500Ft-ért, tokkal, kéikönyvvel, térképpel. Privátban érdeklõdjetek.

VLB
ha nem akarsz 2,71-nél magasabb fw-t igénylõ játékokkal játszani akkor ja. Vagy ha devhookolni akarsz akkor is jo alapból.

Lalikum

bfg900
Tudja valaki, hogy a proharveres PSP adas vetel topik hova tunt?
purma
vagy elég,h ha csak ezt rakom fel: 271_SE-C_fullpack ?

My sport is tranSPORT!!! :)

purma
és a devhook müködéséhez kell még vmien program rá?

VLB
nekem nem csinál ilyet már.

Lalikum

Gran Turismo tényleg jöhetne már, folyamatosan tolják a megjelenést. A WalMartnál feb. 27.-i szállítással lehet elõrendelni. WalMart
Banyapapa
psp menüben, system settings-system information.
ott irja milyen verzio.

purma
pasz nem volt rajta semmi még,de müxik meg minden! hol kell megnézni,h 1.5-ös-e?

Banyapapa
1.5 volt a psp?

purma
és ez mit jelent teljes egészébe mert ma vettem a psp-t és még nem nagyon vágom,h mi,h van
felraktam ezt a devhookot és ezt írta ki:S

lolman
ujra boot-ol ugy hogy az egész fw-t ujra kell telepiteni😄

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

MaSzKa
Gran Turismo PSP mikoo lesz ? 2006q4 volt nem?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

purma
sziasztok azt szeretném meg kérdezni,h a devhook mért irja ezt ki?:
this game connot be started
the dta is corrupted

scorpeeon
Sztem minnél hamarabb megveszi vki annál kevesebb az eélye h rosszat fogjon ki. A barátom most vett és jó az alaplapja, 2.01 volt rajta. 1 év múlva lehet h már csoda lesz jót kifogni.

scorpeeon
Hogy érted h zavarja? Nálam 1.5 van és sztem nem zavar semmit 😊

Én is be voltam szarva kegyetlenül mielõtt megvettem. Én átérzem. Senki nem szeretne 50-60 pénzt kidobni az ablakon...
lolman
jaja én is azt használom néha azért zavarja az SE-C-t dehát azért 3.02 mindent megér!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
hányszor kérdezed még meg?
naponta...
nem unod még?
veszel egyet és kész...

scorpeeon
Most tettem fel amúgy a 0.51.0100 devhookot, eddig nagyon jónak tûnik 😊 És flashelni sem kellett.

scorpeeon
Nem mind1, mert kiderült h ez a TA-082 downgrader fake, vagyis kamu. Jobb ha figyelsz az alaplapra és az fw-re.