PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BubaMester
Ebbõl következtethetek arra ,hogy nemsokára jön egy 2.80 downgrader? Vagy ha nem akkor ez miért jó?

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

nem kell temetni, de tudod, a mai világban, ha nem vagy elsõ, akkor senki se vagy. fõleg a sonytól nem megszokott ez.

utolsó sorod: nem látok más lehetõséget én sem.
és az is teljesen igaz, hogy a sony nem fogja feladni csak úgy a psp-t, hálistennek 😊 nagy presztízsveszteség lenne.

-the invisible-

edios
Egyébként miért beszél mindenki úgy a psprõl, mintha "halott" lenne? Ha valamibõl kevesebb fogy, mint a "konkurenciából", akkor azt máris temetni kell? Én azért nem így látom.. Csak úgy nem fognak leállni egy 1-2éves konzol támogatásával, ami japánban kb 5-6. helyen van, amcsiban még kicsit elõrébb!

Ami azt illeti egy ilyen árkategóriájú hordozható gépnél nem is lehet olyan sokkal többre számítani, az marketingszöveg, hogy eladási listák élén lesz😊 (Persze, majd ha olcsóbb lesz..)

Valahol nemrég olvastam, h nálunk pl a karácsony slágere a psp!

Úgy gondolom, hogy még pár évig biztosan lesz neki hivatalos támogatás,hiszen az õ érdekük is, hogy sokan vegyék. Ha az eladási statisztikák egyre lejjebb mennek, akkor több pénzt fognak beleölni, ugyanis ha most abbahagynák, akkor az egész világ rajtuk röhögne(feltéve ha ps3 miatt már nincs ez egyébként is így😊)..

Nos még volt az a terv is, hogy megkétszerezik a psp-s játékok listáját, ez is egy "felélesztési" törekvés!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

lamase
Én adok rá garanciat. Japánból veszem õket.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
nemformázom le😄

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

kiváncsian várom a fejleményeket!!

feldobtam és vártam ki lesz az az okos... lol

scorpeeon
Felhívtam egy Sony boltot a hamis memkarik ügyében, azt mondták, hogy szervízbe vigyem be, ott tudják biztosan ellenõrizni, hogy hamis-e. Ki is néztem magamnak egyet ami jó közel van, felhívtam õket a biztonság kedvéért, és mondták, hogy igen, tudják ellenõrizni. Szóval valószínûleg beviszem majd oda. Ha hamis, viszem vissza a konzolstudióba: vagy cseréljék ki eredetire, vagy adják vissza a pénzt. Ha eredeti, akkor mégsem olyan rossz a konzolstúdió.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

576 láma!

mikor lesz 3.03 butitas????????????????????

<#mf1><#mf1><#violent>

milyen csend lett... mindjárt linkelek vmit 765-rõl... muhaha

Adatot biztos nem :-DDDDD
scorpeeon
Vagy mind3 😊 Amúgy nemtom, az ára gyanús, fogalmam nincs, hogy honnan szerzi Lamase, és sztem õ maga sem tudja biztosan h eredetiek-e. Adadot nemhiszem h vesztenek még a hamisak sem. Átvileti sebbeségre azt olvastam, hogy a hamisaknak nem 80Mbit/s, hanem "csak" 60 😊
Garancia van a kártyáidra, Lamase? Mert ha van, akkor nem lehet vele sokmindent veszteni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nem megy rajta a warez, azért olcsó. 😄

ez a téma egy doktorihoz elég lenne, ezért csak röviden 😊
mo-on évek/tizedek-századok/ óta "vagánynak", "menõnek" számít a törvények kijátszása, kiskapuk keresgélése stb. sorolhatnám a történelmi miérteket /törökök, oroszok stb/, de felesleges. a mindenkori hatalom kijátszása nálunk alap lett. ez már olyan szépen elsimult és beépült a köztudatba, h észre sem vesszük napjainkban. pl adócsalás, ugye. aki nem csinálja, az szinte már nem is ember. a legbecsületesebb is rájön, h min. "1-2 ezrest" el lehet úgy tüntetni, h az ne tûnjön fel... szóval a lényeg, h ez vhogy bennünk van /tisztelet a kivételnek/, és a következõ több száz év is kevés ennek kiirtásához. és kis ugrással el is érkeztünk napjainkhoz és a mo-i konzolbizniszhez. "gyári játékot veszel, hülye vagy?" "minek az eredeti, 80 ft a dvd" stb. nem folytatom. ergo nem csak csóróságról van szó, hanem az elején taglalt "vagányságról" és beidegzõdésrõl. mert nem egy embert ismerek aki megtehetné, de nem teszi, mert minek. nincs kultúrája itt ezeknek a dolgoknak. hozzáteszem /mielõtt a torkomnak ugranának páran/, nehéz is lenne kultúráról beszélni /pl.: aranyárban van, magyar booklet nélkül a legtöbb kiadás, stbstb/

És ezek lassabbak , vagy adatot vesztenek?
Vagy csak nem eredetiek?
scorpeeon
A 4 gigás 17ezer 😊

kisgabo
mennyi nálad a 4 gigás, az nem high mi? és a 2-es nnyi? köc.

scorpeeon
Mindenben megfelelnek? A 2 gigásnál hány megát ír ki a PSP, ha leformázod?

hát ha apu-anyu veszi az auchanban áruhitelre 3éves törlesztéssel 600%os thmmel akkor nembiztos, és akkor jön ide pistike hogy ugye ezt lehet butítani (mintha nem lenne elég buta magától is hahaha 😊)

azért én nem veszek havonta egyet, mondjuk még az elején vettem 4 játékot hozzá eddig 1-et vittem végig a másik folyamatban és még van 2 bontatlan. lehet hogy keveset játszom?!?!

ok 😊
de ugye ez még nem "lefutott" meccs 😊 bár nem nekünk kell megvívni hanem a nintendonak és a sonynak.

csak gondolatébresztõ példának mondanám az ájpod és az ájtunes sikerét amit most már gyakorlatilag mindenki másol (xbox live, playsation online, és az ms meg a sony is ha jól tudom zeneboltokat meg filmletöltéseket szervez), nem véletlenül. õszintén szólva azt viszont nem tudom, hogy a nintendonál vannak-e hasonló tervek?! mostanság ha valaki ezeket az irányokat nem veszi számításba (pl egy cikk), azt sajnos nem tudom komolyan venni, és ebbõl a szempontból irreleváns hogy kit melyik oldalra húz a szíve, már ha húzza!

aztán persze lehet hogy bebukik a sony a psp-vel (nyilván ha nem adnak el elég gépet senki nem fogja a fizetõs tartalmakat töltögetni), vagy a ps3-mal, de ha így lesz, én biztos nem fogok sírni utána! (most lehet hogy plésztésönös testvéreim kiátkoznak 😊 )

lamase
leellenõriztem, amik nekem vannak eredetiek

persze, h belefér. ez lelkiismeret-nyugtató maszlag.

macselek
Ez hülyeség.."Aki megteheti". Én kb. egy hónapban egyszer veszek egy játékot. Ez sztem mindenkinek belefér. Ráadásul nem 15000ért. Nem azér mondom, nyugodtan warezoljatok, csak erre ne hivatkozzatok plíz mer idegbajt kapok.

utolsó mondatom tárgytalan(...elvakultan...), nem rád vonatkozott, valszeg scorpeeon járt a fejemben, igazából neki szólt. bocs.
én azt nem értettem, h hogy jön ide a ds szidása értelmetlenül és mindenféle valós alap nélkül. ebbe a körbe estél bele, én ezt olvastam ki, valszeg rosszul, mondom, scorpeeon hatása alatt álltam.😊 még1x bocs. de. a cikk még mindig arról szól szvsz, h önmagában a psp nem állja meg a helyét illetve a dsnek jobban megy. amire tervezték, azt nem váltotta be, a játékeladások nem verik az eget és ezt a sony is tudja... nem akarom, h meghaljon a gép, nem akarom, h ne legyen rá több játék/dehogynem legyen!/, de akkor is befuccsolni látszik a csodamasina EZEN a fronton. örülök, h mûködik majd a ps3-al, de én ezt sose fogom használni, mert sose lesz ps3am például... ez engem nem érint, csináljanak rá jó játékokat és akkor mindannyian örülünk.

scorpeeon
Egyébként pontosan az a baj, hogy a memorystick-ek (kivétel persze amit a giga packben mellékelnek vagy drágán veszed) 80%-a hamisítvány (sõt, most olvasom h ebay-en több, mint 98%-os ez az arány) , amibõl a Sony semmi hasznot nem lát. Ebay-en is az összes majdnem hamisítvány. Lamase, ezt neked is mondom: sajnos nagyon sok a hamisított memory stick... És nagyon profi hamisítványok vannak, a hologram, a csomagolás, a kinézet... Majdnem tökéletes. Nagyon nehéz észrevenni, hogy melyik a hamis. Az eredetire 5 év garanciát adnak.
Itt egy elég jó leírás, ami alapján ellenõrizni lehet, hogy hamis-e...

pl
scorpeeon
Csak hogy a vitához én is szóljak: Ez tényleg ha nem is fél éves, 3 hónapos cikk. Szóval fogalmam nincs hogy miért kellett ezt betenni, amikor azóta megjelent a 3.0, 3.01-02 és most a 3.03 fw is, az új dh-król, játékokról nem is beszélve, szóval lenne másról is beszélni, mint egy negyed éves idióta cikkel.
Egyébként meg naív, aki azt gondolja, hogy mi miattunk fog megbukni a PSP... Aki megteheti, az megvehet minden játékot, nincs warezre kötelezve, egyszerûbb is mindent megvenni. Aki meg warezol, az úgy is warezol. Nem Magyarország miatt fog megbukni a PSP, fõleg nem mi miattunk. Mi sokkal nehezebben tehetjük meg, hogy eredeti játékokat veszünk, hiszen ez Magyarország: ötöd annyit nem keresünk, mint az Amerikaiak, és mégis másfélszer annyiba kerülnek a játékok. Arról már nem is beszélve hogy milyen megszorítások vannak/lesznek még itt. Nem sok magyar van, aki megengedheti magának, hogy az összes játékot megvegye. Aki megengedheti magának, az vegye meg, aki nem, nem amiatt fog megbukni a PSP. Csak azért senki ne vegyen eredeti játékot, hogy ezzel próbálja a Sonyt menteni, és nyugtatni a lelkiismeretét.
Ugyanis azzal, hogy megveszel egy 16ezerbe (!) kerülõ játékot, (most hasraütök) 3200 ft-al támogatod a politikusok sokmilliárd forintnyi vagyonát, luxusvilláját. Kb. 4000 ft-al támogatod vele a kereskedõt, 5000 forinttal a játék készítõit, ezer forinttal az elõállítási költségeket, és marad kb 1-2ezer ft a Sonynak.
Sokkal inkább fog pl az amerikaiak miatt megbukni, akiknél van pénz, mégsem vesznek sok játékot. Ha én is amerikában lennék és lenne bõven pénzem és olcsóbbak lennének a játékok, akkor én is vennék sok eredeti játékot.
Egyébként nekem is van eredeti UMD játékom, ha nem is sok... Néha érdemes játékot venni ha van 1 kis pénzed, annyiból mindenképpen jó, hogy szép kis csomagolása van, és akármikor beteheted, nem kell másolgatni. Viszont ezt csak a legnagyobb kedvenceimmel tehetem meg. Ez van, itt élünk.

😊

nem értem az összefüggést.
akkor ha a ps2-t nem gyilkolta meg a warez akkor a psp-t se fogja.

kisgabo
igy igaz, és nincs oka csökkenteni az árakat. de ugatni van ok.

ez a gond, hogy az eladási adatok ott vannak, a jövõrõl meg kábé annyi hogy a psp-nek vége. én psp-t használok, számos oka van, számomra ez a megfelelõ eszköz. DS-nek csak a specifikációit ismerem, élõben soha nem láttam és nem is próbáltam, ezért nem mondtam róla se jót, se rosszat.

talán csak én látom ezeket a lehetõségeket, vagy talán ezek nem is olyan jó dolgok, de a PS3-mal való együttmûködése a PSP-nek bejöhet... itt nem arra gondolok, hogy PS3-on keresztül lehet PS1 játékokat játszani a PSP-n, ez egy írtózatos baromság, még leírva is, pláne gyakorlatban... a kezdetektõl fogva voltak olyan hírek, hogy a PS3 és a PSP így meg úgy együtt fog mûködni - most elég ha azt nézzük, hogy akár irányítóként tudod használni hozzá. de ha tudsz tartalmat is cserélni köztük, filmjeidet, sorozataidat egyszerûen áttöltheted, magaddal viheted stb, és még néha egy-két jó cím is kijön rá, máris nem halott annyira a dolog.

szerintem a minimum egy ilyen cikknél hogy ezen a vonalon (is) elindul... ha nem értesz vele egyet, nem kell, én csak a véleményemet írom le. ez nem a psp védelme - pláne nem tartom magam elvakultnak, de kérlek, támaszd alá ezen állításodat, hátha tanulok belõle valamit!
üdv

mert hálisten így nem keresi hülyére magát...

kisgabo
a magyar piac olyan fing vásárlóerõ, amire egy multi sem épít igazán. melyik 18-20 éves talicska fog eredeti gémet venni? majd ha magyarosítva, a fizetéshez igazitva lesz a szoftver, akkor lesz fogyás is. billfakker gétsz is 20 rongy fölött adja az xp-t, de rohadjon le a lába... ha nyomatná 10 rongyé, hülyére kereshetné magát.

lamase
kapsz

VLB
akkor ha megcsinálom a 3.03-as downgradet kapok ingyen 8 gigás memót? mer akko nekiállok:p

Lalikum

lamase
igyvan😄

VLB
ds-eseket 5évesnek nevezni a legjobb móka. látod te is hogy rácuppantál a dolgora, amúgy elnézést zola2000-tõl, õ ugyanis már van vagy 6 ugye😛

Lalikum

:-)
Õ is... De az is a Sony gyárból származik. Mondjuk ha a kamionos eset áll fenn akkor tényleg csak lamase :-D
kénytelen vagyok abból az egybõl itélkezni, mert jelen esetben az volt a hülyeség. eszed lehet, h van, de a mellékelt példa azt mutatja, h nem mindig használod. sztereotípia hegyek. ds=5éves. most erre mit mondjak és mit vonjak le?
cukkolásban pedig évek óta bent vagyok, nyugi, nem te fogsz rávezetni. lol. mondom kicsit gyere már lejjebb...

VLB
szerintem ennek csak lamase örül, de nagyon.

amúgy ps2-t hol tette tönkre a warez?

Lalikum

lamase
szerintem psp warez képesebb mint a ps2..

Az sem számít a Sonynak szerinted, hogy köcsög warezolók miatt mennyi Memorystick fogy? ;-)
VLB
garrison is megmondta, hogy pöcsként kell bánnod azokkal akiknek mások a nézetei mint neked.

Lalikum

VLB
ebbe az "én apukám úgyis erõsebb" dologba nem mennék bele. Én nem mondom meg senkinek hogy hol legyen és mire verje a farkát, nincs jogom hozzá. Olvasni, nézeõldni topicokban lehet, szabad, ajánlott, az orrodat is tiszticcsa.
Nem látok tovább az orromnál? Honnan tod hogy mekkora orrom és eszem van. Egy hozzászólásból ne ítélkezz.
Cukkolni télleg jó dolog, látom kezdesz ráérezni az ízére. Csak el kell találni a megfelelõ célszemélyt ugyebár?

Lalikum

jó, akkor nézzük máshogy: kevés gép fogy, ezekhez képest még kevesebb játék. hidd el, hogy semmi más nem számít a sonynak.
emellett viszont, sokan vannak akik ds-t vesznek psp helyett. bár nem egy kategória, mégis van összefüggés emiatt.

-the invisible-

nincs itt semmilyen téma. az van amit õ mond. nem érted?! <#taps>

hát öcsém, te ritka nagy bunkó vagy.
szóval neked mindenki aki mást vall az gyökér láma. akkor ennyi elég is volt belõled a témával kapcsolatban, htx <#kacsint>

-the invisible-

nem. téged jó cukkolni. mert te sem látsz tovább az orrodnál.
mellesleg senki nem szólt senkinek, ide is járok, mert van psp-m is, hadd írjam már le a véleményem. megengeded? olyan jó, h te eldöntöd mit lehet írni és hova... vicc vagy.

VLB
egy kultúrált psp-s ízléses hozzászolását olvashattátok. köszönjük blackfish hogy emelted az est fényét. megvan már az új downgrade? 😛

Lalikum