PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lamase azt mondta nem lehet vele downgradelni:Smost mi az igazság?
scorpeeon
Nem hangzik rosszul 😊 MHz plugin van már hozzá? A PS1 emulátorral nemtod, h mi a helyzet?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
biztos ráfér. Azért nincs értelme, mert akármelyik hamisítottal is lehet downgradelni. Teljesen mind1.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

de nem arról bezsélek ha nem a downgradelés 32mb-rõl lefezényelhetõ?
scorpeeon
Ez vmi fejlesztõi progi, 3D cuccokhoz.

ráfér?😊és mé nincs értelme?
scorpeeon
Nekem fogalmam nincsen, hogy eredeti-e a kártyám, de azzal csináltam a downgrade-et. Miért ne menne? Sztem a legbóvlibb hamisítvánnyal is menne. De ha ennyire félsz, csinálhatod 32megással is, de nincs sok értelme...

lamase legalább erre válaszolj akkor:
melyik a memory stick gyökér könyvtára?az MP_ROOT vagy pedig simán amikor belelépek a meghajtóba?ahol van egy PSP meg egy MP_ROOT mappa meg két memo stickes cucc?
lamase
<#falbav><#falbav>

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

annyira nem olcsó a psp...de egy épitõ jellegû hozzászólásnak örülnék
lamase
próbáld ki bazdmeg

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

17690re PLZZZZZZZ
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lolman
vissza lehet tenni az 1.50 de nem biztos hogy szükség lesz rá nekem nagyon tetszik...

fõelõnyei: gyorsabb rendszer a devhook-hoz képest nem foglal a memoriakártyán se helyet...
a game menüböl undulnak a gamek(isok)

mhz állitás pluginnal lehet amit készitenek ehhez is mert az se-c pluginok nem mûködnek!

Szóval érdemes feltenni!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

válaszoljatok plzzza 17690esre
32mb-srõl lehet downgradelni? rá fér minden? mert akkor inkább arról csinálom...
scorpeon nem azt akarom rosszul fejeztem ki magam ha az van benn és arról downgradelek meghal e a psp....
scorpeeon
Amúgy meg egy memkarit hogy akarsz downgradelni? <#idiota>

global game mennyire megbízható?
lamase honann vezsed?te mindent megakarsz magyarázni mert a te 17ér árulod a 4gigásat sztem inkább azok a kamuk...
scorpeeon
Tud mindent, csak vastagabb, mint az eredeti kicsit, kisebb az átviteli sebessége kicsit és lehet hogy 2 hétig bírja, lehet, hogy fél évig.

lamase
nem lehet downgradelni, sõt..

és a hamisitványba mi a rossz??mit nem tud?downgradelni elehet?
lamase..aha hát nem tom..global gametõl rendeltem..honann veszed hoyg rossz?
ColdFire
ez miez?

Dassault Systemes Virtools v4.0.0.26

The Virtools 4 Life Platform ushers in a unique solution for pervasively
developing and deploying 3D experiences on personal computers, game
consoles, Intranets and the web, demonstrating Dassault Systemes
commitment to bringing the power of 3D to all user communities.

The open-ended architecture of Virtools 4 supports a wide variety of 3D
formats. 3D Content Capture plugins support most commonly used DCC
software formats (3ds Max, Maya, XSI, Lightwave, Collada) for importing
and exporting 3D XML files, making real-time 3D technology easily
available.

Now based on the new Product-Context-Scenario (PCS) paradigm, Virtools 4
allows users to imagine, share and experience highly interactive 3D
content. This new paradigm represents a highly intuitive means of
capturing the 3D experience and easily mapping product behavior, along
with contextual environment scenarios.

With PCS, the Virtools 4 Life Platform enables easy development of
virtual experiences such as driving, shopping, product use, maintenance
and marketing tests.

Virtools 4 also extends the range of target environments for deploying 3D
experiences: Microsoft Windows and Apple MacOS computers, Microsoft Xbox
and Sony PSP game consoles, Intranets via 3D Office and 3D XE Players,
Internet via the 3D Life Player, as well as immersive environments via
the VR Library.

This broad scope highlights the diversity of potential deployment options
and provides a large range of communities with a powerful solution to
create and experience life content.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Lenne pár kérdésem a 3.02 OE-A-val kapcsolatban:
-ehhez muszáj gondolom flashelni a PSP-t, ugye? És hogyan tudom majd "leinstallálni", eltávolítani a flash-eléssel együtt? Mert ha flashelem, gondolom nem elég annyi az eltávolításra, hogy a memstickrõl letörlöm, mert magán a PSP-n van rajta egy része. Ha pl fel van már vmi flashelve és még vmit felflashelek, nem lehetnek gondok? Nem kockázatos ez a flashelgetés? Milyen hártányai lehetnek a flashelésnek? Ha esetleg nem jönne be, hogyan tudom 1.5-re visszatenni, minden flashelést eltávolítani?

-mik a fõ elõnyei a devhookhoz képest? Gyorsabb a böngészõ? (devhookban kicsit mintha lassabb lenne gondolom amiatt, mert memkariról olvassa) A MHz-et ebben is lehet állítgatni? Abban tudom, hogy jobb, hogy a 3.02 összes funkcióját tudja, és emellett homebrew-okat is lehet futtatni rajta. És mintha azt írnák, hogy PS1 emulátor védelme ki van hackelve. Ez mit jelent? Hogyan lehet leszedni/futtatni PS1 játékokat rajta? Vagy PS3 továbbra is kell ehhez?

-a játékokat hogy lehet futtani/váltani rajta, milyen menüpont alatt?

Sry a sok kérdésért, csak ezekkel ha tisztában lennék, könnyebb lenne dönteni, hogy érdemes-e feltennem.

lolman
mégse bannoltak a blackcats-rõl😄

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scorpeeon
Elméletileg az eredetieknek 1910 mega körül kell lenniük. De semmi sem biztos.

scorpeeon
Fogalmam nincs. A legbiztosabb ha beviszed szervízbe. Én is azt fogom tenni.

lamase
az rossz

válaszoljon vki plzzzzz
high speed-es
Nekem a 2.0GB Memory srick pro duo formátás után 1939mb-t ír ki az jó avgy rossz?:S
mi van hoyg ha nem eredetia kártya?
BubaMester
Juhúú, akkor jól gondoltam. <#vigyor2>

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

lolman
jaja engem is már rég bannoltak de mostmár megvan a TUTI beszerzõ forrásom, szóval megb*szhatja magát a blackcats😄

lolman
nekem nem adták vissza a pénzt meg mondták hogy fizikai hiba(nem olvasta be semmi)a memoria kártyát se cserélték!BIZTOS HOGY HAMISITVÁNY VOLT!!!😞

lolman
Lamase mennyiért adod a 4GB karit?

melyik a memory stick gyökér könyvtára?az MP_ROOT vagy pedig simán amikor belelépek a meghajtóba?ahol van egy PSP meg egy MP_ROOT mappa meg két memo stickes cucc?
jah má meg van....😊
lolman
jóhogy szoltok hogy van már 3.02 OE-A is😊 Dark_AleX nagyon formájában van!
már teszem is fel😊
nem is kell már devhook😛

KIRÁLY...😄

rendeltme egy 2gb memory stick pro duot(high speed) de nincs rajt ugyebár smemiylen mappa mint pl PHOTO vagy GAME mint a hozzáadott memory sticken....mit csináljak? hozzak létre rajta könyvtárakat?
aminek pl sokan örüli fognak az a ps1 játékok másolásvédelmének feltörése benne, egyébként pedig hamarosan hasonlóan mûködhet mint a 2.71 custom. még vannak benne korlátozások, de nagyjából ugyanazok lennének az elõnyei mint 2.71 customnak

mondom belefér a havi egy gyári játék. nem warezolok. ne nekem címezd 😄

DnP
Most meg csak rest talaltak a pajzson, de hamarosan atutik az egeszet 😊 Be Patient! Hamarosan jon a down. Ja es ez az uj Custom 3.02es firm mire is jo pontosan? Nem latom ertelmet. Valaki tudja?

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

DnP
Engem mar par honapja bannoltak 😊 Aranyom nem teccett a sracoknak..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

scorpeeon
Ejnye, blackcat nem enged be, senkit nem, vagy csak engem bannoltak? 😊 A dizájn is megújult amúgy.

scorpeeon
Call Of Duty 3 érdekelne most engem, mintha az is mostanában jönne 😊

macselek
Szósincs róla. Én csak azér sajnálom hogy nemtudok warezolni, mert hiányzik a homebrew, meg a modding😞😊 a játékomat megveszem, nem töltöm. De mondtam, nincs bajom a warezzal, csak erre ne hivatkozzatok. Ennyi.

Nem tud vki vmit a Crisis core demórol? most kéne nemsoká kijönnie, nem?

scorpeeon
Király. Akkor ha kiderül, hogy hamis az én 2 gigásom, és visszaadják a pénzt, lehet h veszek nálad egy 4 gigásat 😊 Persze egyáltalán nem biztos, hogy hamis, az sem biztos hogy ha hamis, visszaadják a pénzt 😊