PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ti menthetetlenek vagytok... sztetek ne molvastam már el? abbol nem derült ki azse hoyg kell hazsnálni video convertert se az hoyg mi a menete a downgrade elésnek... ennyi idiotát egy helyen.... senki nem képes segíteni csak leugatni a másikat
lamase
kisfasz ott a faq

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Lehet te ugy születtél hoyg tudtál midmnent a psp rõl... nagyokos
Jó kész.. hogy lehet valaki ennyire partaszt.. ezért utálok forumokra járni akik tudnak vmi rola azok nagyképûek akik meg nem azok levannak szarva ... nem tudod hülyegyerek nem isfogod . köszönöm szépen a segítségedet
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Na mind1 ne vezsekedjünk tényleg.. Downgradelni boltban lehet vagy itthon is lehet?
istenem.... mi köze ennek az angol tudáshoz, képzeld tudok angolul.. de most hoyg egy progiban mi micsoda ..
ColdFire
azért ha veszel egy pspt, angolul tudjál már 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

MOst én kérhetnék fejbelövõs szmájlit erre mondtam hoyg értem de hoyg kell hatsnálni a programot...
ColdFire
FAQ:

"A PSP-vel videózni is lehet, de hogyan?

A PSP mp4-es formátumú videókat játszik le. Bármilyen AVI-ból lehet ilyet készíteni. Nekem a PSP video 9 program vált be, mert könnyen kezelhetõ és még a PSP-re is felmásolja, ha szeretnéd, és akkor nem kell veszõdnöd, hogy hova is másoljam a videókat."

Jó most könynen bezsél egy oylan aki már mondjuk hazsnálja egy ideje és nem értem mérnem lehet segíteni...
ColdFire
nincs vkinek fejbelövõs smile-ja? xD

Jó azt értem de nem tudom hogy kell hazsnálni a progirt ugyhoyg ha segítenél akkor megköszönném 😄
ColdFire
a faqba 😞

Videokat hova kell rakni?
ColdFire
gyökkönyvtár...

Tudom, hülye kérdés, de az Mp_root-ba? (Hangyányit kezdõ vagyok a témában, bocsi)

Sziasztok!
Most vettem psp t és nem szar lapalapos meg jo fw s. Azt szeretném kérni egy oylantól aki ért video convert hez meg játékokhoz az vegyen fel msn re és segítsen egy kicsit! Elõre is köszönöm!!!
msn: [email protected]
ColdFire
csinálj egy ISO mappát a gyökkönyvtárba, és oda tedd az .iso-kat

Egy kis segítség kellene. A psp-m alaplapja a TA082-es. Feltettem a Devhook 0.4x port for 2.71 + ... cuccot a gépre, de a devhook menüben az UMD nem azt mutatja, hogy Image+Anyumd, hanem csak annyit, hogy UMD disk. Nem is tudok Iso-t berakni, mivel csak az UMD lemezt ismeri fel. Hogy tudom átállítani, hogy az Image-ket is lássa? Nagyon fontos lenne a segítség! Köszi

öregharcsa
ott miért nincs?? 0.46-tól felfele ott van mind...kicsit nézz körül

http://pspfilez.extra.hu/

bodocsroland
Nah nézzük mire jutottam,tegnap este feltoltam a 3.02 OE-A-t tényleg fasza majdnem tökéletes símán felment, pedig nekem is teli van a kártyám minden földi jóval<#smile>,de egy fél óra múlva le is szedtem(3.02 OE-A-t>1.50>2.71 SE-C+0.51DH+MÓD)és visszatettem a régi rendszert.HOGY MIÉRT mert hiányzott a kettõs mód(2.71+3.02)közötti váltás meg a régi redszer nyûgjei.Lehet hogy én vagyok a maradi,de ez van az a baj 3.02 OE-A-val hogy OK sokkal könnyebb kezelni nem kell szarakodni a DH-val(új játéknál)de nekem olyan érzésem volt mintha a gyári Firmware lenne fent.De lehet hogy egyszer megváltozik a véleményem.

lamase
<#nezze>google

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

scorpeeon
Jah, nem rossz 😊 Honnan lehet rá játékokat szerezni?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

honnan tok leszedni devhookot telepitõvel emg minden me psp filezon oylat nem találtam:S
a devhook 0.50(beta) megbízható?
eredeti jatekokat vennék, használtat is (ne kuldj el bótba ^^ )
bodocsroland
Na már videó is készült róla(+ az emuról):3.02 OE-A

bodocsroland
Ja bazd....most látom csak hülyéskedtek<#mf1>

bodocsroland
Lamase:na azért az egy kicsit sok(<#hamm>)de itt vannak a hívatalos árak:
SONY(AT)

lamase
100ezer ft.

lol 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

lolman
lamase mennyiért adsz 4gb karit?
lamase mennyiért adsz 4gb karit?

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
nekem már nem is kell😄

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lamase te nagyon negatív vagy ha csak így tudsz hozzászólni kössz ne😊elhiszem hogy ez idegesítõ de neked meg minden szar!!Amiket te árulsz az mind jó aki valami mást mond mint te azt egybõl leszólód nem ugy van me te japánból szerzel mindent......nálad minden jó semmi se kamu(amit kétlek) me 17ér 4gigásat na neee...evvel nem veszekedést akartam kezdeni meg semmi fika csak akkor inkább ne szóljunk egymáshoz
MaSzKa
tényleg 3.02-be hol van a beigért ps one emu?
mikor lesz gran turismo????<#gunyos1><#gunyos1>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
helo nekem elég gyakran 1.re nem índítja el a devhook 0.51.0001000 a játékokat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

me mé adjam el?F.A.Q-ban erõl nincs szó..
lamase
szerintem add el a géped, de elötte olvasd el a faqot

milyen fwrõl a legjobb butitani? vagy mind1? ezt nem lehet megmondani gondolom.....vagy bejön vagy nem nem?
lolman
plugin nincs na épp ps1-es emut nem probáltam😄

lamase
azt kérdezted lehet e downgradelni a memory sticket, azt nem lehet.

kisgabo
ez a beszéd.

bodocsroland
Gyerekek nemtom mit paráztok nincs semmi gond a hamis kártyával(vagy lehet írni rá vagy nem, ill..kevesebbnek látja a kártyát).Meg azt illik tudni hogy az itthon vett kártyák szintte 100% hamisak(mit vársz 9000 vagy 11000 ft-tól)az eredeti kártyák minimum a dupplájába kerülnek.<#smile>

közsönöm scorpeeon...most akaorm downgradelni 2.0ról csak megy a para😄
scorpeeon
Ha mint a meghajtó betüjelére gondolsz, amilyen meghajtónak a windows érzékeli usb módban akkor igen, az a meghajtó, amelyiknek érzékeli. Amin belül van minden (MP_ROOT, PSP, esetleg ISO mappa)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

amiro ezt látom PSP meg MP_ROOT meg két db memory stickes fájlt az a gyökér?😄
tehát pl a H:?vagy tök mindegy miylen betût írok
scorpeeon
Ez nem PSP fogalom, ez alapfogalom. A fõkönyvtár. Amin belül minden van.

melyika memory stick gyökér könyvtára scoorpeeon?