PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak berakod a mappákat (dh-ISO-GAME)a psp memora,1.5 alatt elinditod a devhookot,és annyi
Ez most jött ki? Tud róla vki vmit?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
pspfilezon minden szépen le van írva. Ha az nem elég, ott a google, ott találhatsz telepítõs 0.46-t. (asszem a chaos zero féle változat az telepítõs)
Vagy itt keress rá, itt mindent megtalálsz amit PSP-re valaha kiadtak hack ügyben: pspupdates
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
kérdés remélem nem volt komoly 😊
leht h inkább megvárom míg kipróbálják és lesz magyar leírás is...
PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....
Ezt próbálta már valaki?
Jó olyan lámáknak mint én. Géprõl lehet installálni....
http://dl.qj.net/3.02-OE-A-Basic-Installer-for-1.50-Users-PSP/pg/12/fid/11883/catid/163
PSPnek mekkora is a kijelzõje, ha írnék rá progit? :\
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Szerintem nem az alaplappal van gond, hanem hogy a start után a gép kikapcsol és nem pedig restartol
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mért jó neked pofázni, amikor én válaszolok, hogy ugysincs senkinek ilyen devhookja. azért mert a te értelmiségeddel szar pspt vettél, attól én még nem leszek köcsög.
Másod sorban miért van az,hogy a 2G kártyára lasabban másol mint az 1G karira valaki tud erre magyarázatot adni?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Dragonnball - Shin Budokai, Toca Race driver 2, Lemmings, Ridge Racer 1-2, PES 5-6, NBA Live 06-07, Burnout Legends, Colin McRae Rally 2005, Daxter, Medievil, Lego SW2, Crash Tag Team Racing, Loco Roco, Tekken: DR, Ace Combat X, Killzone: Liberation, Gun: Showdown, , MoH:H, BiA😄D, MK:Unchained, NFS:Carbon, SEGA genesis collection, Tony Hawks Project 8
Vagy ezek már mind megvoltak? 😊
Syphon Filter USA READNFO PS1 For PSP-pSyPSP
Tekken 2 PSX for PSP
Cool Boarders USA PS1 For PSP-pSyPSP
Capcom Classics Collection Reloaded USA PSP-pSyPSP
Bio Hazard Directors Cut PSX For PSP-jjRun
Crash Bandicoot USA PS1 PSP-BLACKCATS
most tele vagyunk szar játékokkal, semmi uj, semmi hangulatos...
vki nemtud nekem ajánlani vmi jót?
gta már unalmas...
szerintem vedd úgy hogy a wallpaper az áldozatod a devhook oltárán 😊)
továbbra is tartom hogy az hozzád hasonló gyökerekhez ne szóljon senki.
így is minden nap jön egy, így hamarabb eltakarodnának.
HACKED
Feltettem az OE-A-t, eddig nem tûnik rossznak 😊
BC-vel nem tudjátok h mi van? Tegnap nem fogadta el a felh.nevem/jelszómat. Erre rámentem hogy recover password és azt írta hogy egyáltalán nincs regelve erre a mailcímrõl semmi. Regeltem újra, be tudtam lépni. Ma meg lépék be és megint nem létezik a felh.nevem...
1. Általános információk, videók helye a memóriakártyán
2. Elõkészületek és hozzávalók
3. MP4 videó kódolás beégetett felirattal vagy anélkül
4. Kódolás teszteredmények
5. Profil választó (fájlméret kalkulátor)"
Mondj egy számot és kopizgatom neked a válasszokat, ha nem találod. 😛
és egyébként igen, benne van a fentebb látható leírásban... de ezek szerint nem csak angolul nem tudod azt a 3 szót, de magyarul se...
jó a location free player na de az remélhetõleg benne lesz az OE-B-be!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
PSPfilez
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-