PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
ha 0.46os szedsz le pl:pspfilezröl,ott van olyan fullpack,amit nem kell telepitgetni.
Csak berakod a mappákat (dh-ISO-GAME)a psp memora,1.5 alatt elinditod a devhookot,és annyi

me a pspfilezosat nem tom hazsnálni tegnap elszedtem cska mappák azt se tudtam mit hova:S a leírást meg nem találtma benne
scorpeeon
Armored Core: Formula Front Extreme Battle
Ez most jött ki? Tud róla vki vmit?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Mér kell neked telepítõs? És mért 0.46 kell amikor itt a 0.51 és a 3.02 OE-A? 😊
pspfilezon minden szépen le van írva. Ha az nem elég, ott a google, ott találhatsz telepítõs 0.46-t. (asszem a chaos zero féle változat az telepítõs)
Vagy itt keress rá, itt mindent megtalálsz amit PSP-re valaha kiadtak hack ügyben: pspupdates

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

valaki adna egy linket ahonann letok szedni Devhookot telepitõvel? mondjuk pl 0.46ot avgy mind1 me pspfilezon nincs telepitõs
scorpeeon
pspfilez-on fent van egy tutira jó változat, magyar leírással. Amúgy a recover menüben ki lehet cserélni a O/X gombokat.

scorpeeon
Páran meg azt írják, hogy sikerült nekik. Azt mondják, hogy akik elrontották, azok vagy nem tettek minden filet a helyére, vagy eloader-t indítottak xloader helyett. Én mindenesetre nem próbálnám ki ha 2.8am lenne.

scorpeeon
Jó is, hogy megvártad, 4-5en írták QJ-n, hogy tönkretette a PSP-jét ezzel a jó kis downgraderrel. Ez nem downgrader, ez PSP agyanb@szó 😊

lolman
ez még tönkreteszi a psp-ket szoval ne nagyon probálkozzatok vele!!!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
ezek már mind megvannak:S

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

DnP
A ZAiO fele valtozat ez? Mukodik, de o es x gombok forditva vannak 😊 Idegbaj. Van egy DH0510100_150.exe installos valtozatom is, de ez nem igazan mukodik. Reboot utan error kepernyo, mint amikor 2.0 rol downgradezel 1.5 re... hibas firm meg minden, vegtelen ciklusban. Ja es kilepes utan reseteli a beallitasokat, ora, idozona, nick minden ugrott.. 😞

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

BECKHAM07
<#vigyor3>

PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....

bölcsen teszed.
kérdés remélem nem volt komoly 😊

BECKHAM07
ezzel lehet 2.82-õt is downgradelni vagy csak 2.80?
leht h inkább megvárom míg kipróbálják és lesz magyar leírás is...

PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....

lehet örülni, 2.8 downgrade

3.02 OE-A Basic Installer for 1.50 Users
Ezt próbálta már valaki?
Jó olyan lámáknak mint én. Géprõl lehet installálni....

http://dl.qj.net/3.02-OE-A-Basic-Installer-for-1.50-Users-PSP/pg/12/fid/11883/catid/163
telepitõvel me pspsfilezn nicns fent úgy
valaki tudna dobni egy linket ahonann le tudnám kapni a devhook 0.46ot?
unknown nick
Valaki tud egy jó helyet, ahonnan PSP replacement buttonokat lehet rendelni?

Csak már reggel óta ezen ülök, kicsit ideges vagyok már meg már fáradt is

ColdFire
hánemtom :\

PSPnek mekkora is a kijelzõje, ha írnék rá progit? :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

jaj, bocs, félreolvastam. elnézést kérek.
Szerintem nem az alaplappal van gond, hanem hogy a start után a gép kikapcsol és nem pedig restartol

ColdFire
a vszeg senkinek sincs, miért bunkó?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Én normális hangon segítséget kérek, te meg bunkó módon elküldesz a francba? na ehhez kell ám értelem!

ColdFire
idefigyelj öreg...
mért jó neked pofázni, amikor én válaszolok, hogy ugysincs senkinek ilyen devhookja. azért mert a te értelmiségeddel szar pspt vettél, attól én még nem leszek köcsög.

attól még nem ilyen köcsögnek lenni, mert neked minden faszán mûködik

ColdFire
vszeg senkinek sincs TA082ese ...

Akkoa még egyszer. Légyszi valaki segítsen! #17759

Sziasztok elõször is kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!
Másod sorban miért van az,hogy a 2G kártyára lasabban másol mint az 1G karira valaki tud erre magyarázatot adni?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

ColdFire
ték 😄

ColdFire
nincs olyan gém, amit ne probáltam volna ki ^^

scorpeeon
Mostanában sajnos tényleg nem jelenik meg sok jó dolog. Nézegess régebbieket amiket még nem próbáltál pl::

Dragonnball - Shin Budokai, Toca Race driver 2, Lemmings, Ridge Racer 1-2, PES 5-6, NBA Live 06-07, Burnout Legends, Colin McRae Rally 2005, Daxter, Medievil, Lego SW2, Crash Tag Team Racing, Loco Roco, Tekken: DR, Ace Combat X, Killzone: Liberation, Gun: Showdown, , MoH:H, BiA😄D, MK:Unchained, NFS:Carbon, SEGA genesis collection, Tony Hawks Project 8

Vagy ezek már mind megvoltak? 😊

ColdFire
aza baj, hogy mindet végignyomtam ps1en 😄

scorpeeon
Próbáld ki a PS1 játékokat 😊 Eddig ezeket láttam kint:

Syphon Filter USA READNFO PS1 For PSP-pSyPSP
Tekken 2 PSX for PSP
Cool Boarders USA PS1 For PSP-pSyPSP
Capcom Classics Collection Reloaded USA PSP-pSyPSP
Bio Hazard Directors Cut PSX For PSP-jjRun
Crash Bandicoot USA PS1 PSP-BLACKCATS

ColdFire
beszégessunk a játékokrol 😄
most tele vagyunk szar játékokkal, semmi uj, semmi hangulatos...
vki nemtud nekem ajánlani vmi jót?
gta már unalmas...

nálam is törtnént hasonló, fõleg a beállításokat akarja néha resetelni, ilyenkor csak újraindítom és jó.
szerintem vedd úgy hogy a wallpaper az áldozatod a devhook oltárán 😊)

ha Te nem figyelsz arra, hogy mit írsz nekünk, miért érdemelnéd meg, hogy bárki is Rád figyeljen?

továbbra is tartom hogy az hozzád hasonló gyökerekhez ne szóljon senki.

így is minden nap jön egy, így hamarabb eltakarodnának.

hello! se-c re felraktam 0.51.0100 es devhookot(nem flasheltem) es azota van olyan gondom(aztan lehet nincs osszefugges) h a wallpaper amit beallitok(es eddig frankon mukodott) eltunik akarmilyen jatek utan, vagy alvas mod utan,leszedtem dh-ot, semmi, gondoltam most az OE-A megoldja a dolgot, de nem.. azzel is ugyanez a szitu.. vmi otlet?

ColdFire
ujra kell regelni...
HACKED

scorpeeon
Torrenteken már látok "PS1 for PSP" játékokból 1-2t 😊
Feltettem az OE-A-t, eddig nem tûnik rossznak 😊
BC-vel nem tudjátok h mi van? Tegnap nem fogadta el a felh.nevem/jelszómat. Erre rámentem hogy recover password és azt írta hogy egyáltalán nincs regelve erre a mailcímrõl semmi. Regeltem újra, be tudtam lépni. Ma meg lépék be és megint nem létezik a felh.nevem...

"Tartalom

1. Általános információk, videók helye a memóriakártyán
2. Elõkészületek és hozzávalók
3. MP4 videó kódolás beégetett felirattal vagy anélkül
4. Kódolás teszteredmények
5. Profil választó (fájlméret kalkulátor)"

Mondj egy számot és kopizgatom neked a válasszokat, ha nem találod. 😛

Ne haragudj, de én pl marhára segítõkész lennék, de ha neked a 3 szavas video9-et kell elmagyarázni, akkor... te vagy a menthetetlen.
és egyébként igen, benne van a fentebb látható leírásban... de ezek szerint nem csak angolul nem tudod azt a 3 szót, de magyarul se...

Továbbra is fenntartom véleményemet az emberek inkább szeretnek fikázni másokat minthoyg segítenének és nem belerugnnak mégegyet plusz nem kérdeztem oylat ami benne let tvolna faq ba és ha meg nemtok irni nemtok én sieetek az irással és nem azt nézem hogy most jaj itt rontottam el meg ott
scorpeeon
Ez lol 😊 Azért nem tetszik mert minden egyben van és nem kell váltogatni? Csak emiatt, mert nem kell ide-oda ugrálni az fw-kben? 😊 Bár lehet, hogy van benne vmi élvezet ha ide-oda ugrálsz, semmi sem jó ha túl egyszerû 😊) Bár a PS1 emulálást nem tudod helyettesíteni semmivel, csak a 3.02 OE-A tudja védelem nélkül. Próbálta már vki a amúgy azt az emulátort? Láttam már róla videót, ahogy vmi régi Crash játékot nyomnak rajta.

lolman
ez a te véleményed de még mindig nem értem hogy volt olyan érzésed mintha gyári fw lenne? a hibrid fw-nek eza lényege... mi kellene még bele az iso futattáson kivül?
jó a location free player na de az remélhetõleg benne lesz az OE-B-be!

scorpeeon
Egyrészt jó lenne megtanulni írni. Másrészt jó lenne nem hülyeségeket vagy olyanokat kérdezni, amik a FAQ-ban vannak. Harmadrészt mi az, hogy hogyan kell használni? Nem kell ehhez nagy angoltudás, ha ismered az "open", a "convert" szót, akkor alig tudom elképzelni, hogy ne lehessen rájönni, hogy hogyan kell használni egy programot. Mellesleg én olyan progival még nem találkoztam, amire ne jöttem volna rá, hogy hogyan kell használni, pedig az egyik kínai nyelven volt...

Könyörgöm valaki segítsen! Már megõrülök. A gépem TA-082-es 2.71 FW-vel. Szépen feltettem a pspfilez-on talált devhook csomagot, meg az iso könyvtár dolgot is beállítottam, minden szép és jó, de amikor a devhook menüben elindítom a start-ot, nem restartol, hanem kikapcsol, ha meg bekapcsolom, akkor a betett demo umd indul el, az iso meg sem jelenik. Légyszi valaki!

Köszönöm szépen!!!
Errõl jut eszembe, a "segítség a gyengébbeknek" linket át kéne nevezni valami kevésbe hülye címûre, mert így senki nem találja meg.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Minden infó itt:
PSPfilez

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-