40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23415 enyém is hologrammos,de nem origi,már a hátulján az angol szövegben is hiba van:D -
#23414 "hologrammos, valódi japán termék"
ezt írják róla. ha ennyiért adják, 99%, hogy nem az. hologrammosnak lehet hologrammos, de nem valódi és nem japán. -
#23413 beraktam egy cso fájlt az ISO-ba és nem megy!:( -
#23412 én a teszveszen vettem 6000 + posta költség, 2gb, hologrammos, valódi japán termék! még van a készletből 19 db ha 2 gb akarsz vennI! de 4gb is árúl! sztem megéri! -
#23411 ami működik, azzal nincs, max a sebességével. végülis, a sony-ban is pl.samsung flash csipp van... csak a kialakitás minősége, vezérlőcsip, nyák... a vége esetleg nem olyan lesz. -
#23410 S a hamisítványok-kal van valami gond? Nagyon gányok? -
#23409 Sandisk 4 gigás Ultra II javasolt, Sony-akt hamisítják. a hologramm nem ér szart sem, tökéletesen le tudják hamisítani. -
#23408 hologram semmit nem jelent. vagy sandisk-et kell venni, vagy a sony shopban + párezerrel drágább, és 5 év a gari. -
#23407 Szerintem Sony Memory Stick Pro Duo-t vegyél, az a legjobb! de a 2gb sokan hamisítják! figyelj a hologrammos matricára a csomagolásán! Sok szerencsét! -
#23406 A mai napon én is beléptem a PSP tulajok népes táborába :)
Egy kérdésem lenne mlyen memory sticket ajánlotok, vegyek mindenképp SONY-t? -
#23405 oks! akkor megkeresem! köszi szépen! -
#23404 #23301-> Itt azért látszik, hogy gyorsabb kicsit valóban :) De ilyen különbség vszínűleg a régi játékoknál nincs, csak amiket eleve úgy írnak meg, hogy a 64 megát is kihasználhassa töltési időben. -
#23403 Semmi, iszonyú jó, csak itt szidják, dilemmáznak, tippelgetnek hogy nem is jobb vagy gyorsabb gondoltam segítek a döntésben. -
#23402 Slim & Lite vs Fat & Heavy
A kiejlzőjük még sem teljesen ugyanaz, ha szétszedi az ember. De sztem ugyanolyan a megjelenítése, csak vékonyabb. -
#23401 Na! Mesélj Kata mit tudsz mi törpént? -
#23400 Ne vegyetek slimet, iszonyú szar, lassú meg minden... -
#23399 játékfüggő, egy tetris akkor sem szaggat ha maxra tömöríted és 100MHz-en futtatod, míg a GTA ha tömörítve van, 333-on sem biztos, hogy teljesen folyamatos. -
#23398 aha, köszi szépen! ti mit ajánlatok mennyire tömöritsek? mennyinél nem fog szaggatni, vagy ha fo nagyon minimálisan?
előre is thx -
#23397 A másik kérdésem is elég hülye lesz de azért felteszem. :)
Szerintetek néhány hónapon belül lesz olyan megoldás slim-re is,hogy házilag önmagában lehet custom fw-t feltenni,hogy ugyanúgy lehessen rajta emulatorokat és iso-kat futtatni mint a "Fat and Heavy" :)-n? Tehát,hogy a buheráláshoz ne kelljen mindenképpen egy "régi" psp is? -
#23396 Sziasztok!
Egy idióta kérdésem lesz most. :) A slim psp-ha jól tudom van tv out kimenet. Ez azt jelenti,hogyha itthon rádugom a tv-re akkor a tv-n keresztül tudok játszani vele? Hang is átmegy elvileg vagy csak a kép? -
#23395 Nem régi az. Fat and Heavy a tisztességes neve :) És nekem tetszik úgy ahogy van. -
#23394 jaja, 9 fokozatú CSO. de minél nagyobb a tömörítés, annál nagyobb lehet a szaggatás... -
#23393 régi psp... mintha az elavult lenne..lál. -
#23392 CSO -
#23391 slim-ben ugyanaz a kijelző teljes mértékben -
#23390 nem tud valaki más módszerről amivel a ISO filét a legalább 2/3-ra csökkenti, kivéve a RIPKITET! előre is thx!!!!!!!! -
#23389 ja bocs! azért nem volt semmi mert nem regiztem beE !nagyon faxa, köszi szépen! -
#23388 filmnél nem látni. -
Xtian #23387 Tudom hogy egyszerü a downgrade, de ha én mégsem szeretnék nekiállni akkor tudtok olyan cimet mondani ahol megcsinálják nekem?
elöre is köszi -
#23386 hmm régi PSP-t még egyaltalan el lehet adni? mert akkor beneveznék egy slimre :P Ha egyaltalan megéri -
#23385 ja az emuk tényleg jók nagyon...viszont lehetne már egy igazi jó Amiga emu rá...ami van az csak pár játékkal megy és ott is szar a hang.. -
amdrula #23384 Ennek a slimnek tuti nem jobb a válaszideje, mondjuk annyira nem vészes, bár még filmet nem néztem rajta... :D
Most, meg még egy darabig csak 512-es kártyám van, nem sok játék van, ami ráfér, valami gagyi TR legend ripet toltam fel, ami az egyik résznél meghal és csak fekete képet mutat :D.
Viszont snes emuval a Super Mario World király :D -
#23383 lcd miatt van, úgy hallottam hogy slimnél már jobb a válaszidő, és nincs ilyen blur. -
#23382 én csak a ff7-nél vettem ezt észre,más játéknál passz -
#23381 miért mit vártál?
saját erőböl (pénz,programok, idő) fordítgatják a programokat... -
#23380 Mondjuk egy könyv? Vagy az szóba se jöhet? -
#23379 akkor a te hamisítványod fasza, oylat nyugodtan vegyetek, de ezt kerüljétek: http://sky2k.com/shop/images/L10465834.jpg -
#23378 hát ott négy játékhoz találtam magyarisítást!:( -
#23377 oké megnézem! köszi szépen! -
amdrula #23376 Nektek is van mozgás közben ilyen "blur"? Mert rájöttem, hogy azért zavaró ez, de ha mindenkinek van, akkor nem bánom :p