40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Banyapapa
    enyém is hologrammos,de nem origi,már a hátulján az angol szövegben is hiba van:D
  • skinnyman
    "hologrammos, valódi japán termék"

ezt írják róla. ha ennyiért adják, 99%, hogy nem az. hologrammosnak lehet hologrammos, de nem valódi és nem japán.
  • Gomber
    beraktam egy cso fájlt az ISO-ba és nem megy!:(
  • Gomber
    én a teszveszen vettem 6000 + posta költség, 2gb, hologrammos, valódi japán termék! még van a készletből 19 db ha 2 gb akarsz vennI! de 4gb is árúl! sztem megéri!
  • kisgabo
    ami működik, azzal nincs, max a sebességével. végülis, a sony-ban is pl.samsung flash csipp van... csak a kialakitás minősége, vezérlőcsip, nyák... a vége esetleg nem olyan lesz.
  • Kaplan
    S a hamisítványok-kal van valami gond? Nagyon gányok?
  • skinnyman
    Sandisk 4 gigás Ultra II javasolt, Sony-akt hamisítják. a hologramm nem ér szart sem, tökéletesen le tudják hamisítani.
  • kisgabo
    hologram semmit nem jelent. vagy sandisk-et kell venni, vagy a sony shopban + párezerrel drágább, és 5 év a gari.
  • Gomber
    Szerintem Sony Memory Stick Pro Duo-t vegyél, az a legjobb! de a 2gb sokan hamisítják! figyelj a hologrammos matricára a csomagolásán! Sok szerencsét!
  • Kaplan
    A mai napon én is beléptem a PSP tulajok népes táborába :)
    Egy kérdésem lenne mlyen memory sticket ajánlotok, vegyek mindenképp SONY-t?
  • Gomber
    oks! akkor megkeresem! köszi szépen!
  • skinnyman
    #23301-> Itt azért látszik, hogy gyorsabb kicsit valóban :) De ilyen különbség vszínűleg a régi játékoknál nincs, csak amiket eleve úgy írnak meg, hogy a 64 megát is kihasználhassa töltési időben.
  • Kata
    Semmi, iszonyú jó, csak itt szidják, dilemmáznak, tippelgetnek hogy nem is jobb vagy gyorsabb gondoltam segítek a döntésben.
  • skinnyman
    Slim & Lite vs Fat & Heavy
    A kiejlzőjük még sem teljesen ugyanaz, ha szétszedi az ember. De sztem ugyanolyan a megjelenítése, csak vékonyabb.
  • narumon
    Na! Mesélj Kata mit tudsz mi törpént?
  • Kata
    Ne vegyetek slimet, iszonyú szar, lassú meg minden...
  • skinnyman
    játékfüggő, egy tetris akkor sem szaggat ha maxra tömöríted és 100MHz-en futtatod, míg a GTA ha tömörítve van, 333-on sem biztos, hogy teljesen folyamatos.
  • Gomber
    aha, köszi szépen! ti mit ajánlatok mennyire tömöritsek? mennyinél nem fog szaggatni, vagy ha fo nagyon minimálisan?
    előre is thx
  • Prypiat
    A másik kérdésem is elég hülye lesz de azért felteszem. :)
    Szerintetek néhány hónapon belül lesz olyan megoldás slim-re is,hogy házilag önmagában lehet custom fw-t feltenni,hogy ugyanúgy lehessen rajta emulatorokat és iso-kat futtatni mint a "Fat and Heavy" :)-n? Tehát,hogy a buheráláshoz ne kelljen mindenképpen egy "régi" psp is?
  • Prypiat
    Sziasztok!

Egy idióta kérdésem lesz most. :) A slim psp-ha jól tudom van tv out kimenet. Ez azt jelenti,hogyha itthon rádugom a tv-re akkor a tv-n keresztül tudok játszani vele? Hang is átmegy elvileg vagy csak a kép?
  • skinnyman
    Nem régi az. Fat and Heavy a tisztességes neve :) És nekem tetszik úgy ahogy van.
  • kisgabo
    jaja, 9 fokozatú CSO. de minél nagyobb a tömörítés, annál nagyobb lehet a szaggatás...
  • kisgabo
    régi psp... mintha az elavult lenne..lál.
  • skinnyman
    CSO
  • skinnyman
    slim-ben ugyanaz a kijelző teljes mértékben
  • Gomber
    nem tud valaki más módszerről amivel a ISO filét a legalább 2/3-ra csökkenti, kivéve a RIPKITET! előre is thx!!!!!!!!
  • Gomber
    ja bocs! azért nem volt semmi mert nem regiztem beE !nagyon faxa, köszi szépen!
  • VLB
    filmnél nem látni.
  • Xtian
    Tudom hogy egyszerü a downgrade, de ha én mégsem szeretnék nekiállni akkor tudtok olyan cimet mondani ahol megcsinálják nekem?
    elöre is köszi
  • wordsworth
    hmm régi PSP-t még egyaltalan el lehet adni? mert akkor beneveznék egy slimre :P Ha egyaltalan megéri
  • öregharcsa
    ja az emuk tényleg jók nagyon...viszont lehetne már egy igazi jó Amiga emu rá...ami van az csak pár játékkal megy és ott is szar a hang..
  • amdrula
    Ennek a slimnek tuti nem jobb a válaszideje, mondjuk annyira nem vészes, bár még filmet nem néztem rajta... :D

Most, meg még egy darabig csak 512-es kártyám van, nem sok játék van, ami ráfér, valami gagyi TR legend ripet toltam fel, ami az egyik résznél meghal és csak fekete képet mutat :D.
    Viszont snes emuval a Super Mario World király :D
  • VLB
    lcd miatt van, úgy hallottam hogy slimnél már jobb a válaszidő, és nincs ilyen blur.
  • Banyapapa
    én csak a ff7-nél vettem ezt észre,más játéknál passz
  • öregharcsa
    miért mit vártál?
    saját erőböl (pénz,programok, idő) fordítgatják a programokat...
  • Voltan
    Mondjuk egy könyv? Vagy az szóba se jöhet?
  • VLB
    akkor a te hamisítványod fasza, oylat nyugodtan vegyetek, de ezt kerüljétek: http://sky2k.com/shop/images/L10465834.jpg
  • Gomber
    hát ott négy játékhoz találtam magyarisítást!:(
  • Gomber
    oké megnézem! köszi szépen!
  • amdrula
    Nektek is van mozgás közben ilyen "blur"? Mert rájöttem, hogy azért zavaró ez, de ha mindenkinek van, akkor nem bánom :p