40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • scorpeeon
    Vannak különbségek, kb + félperces művelet, mindenképpen megéri.
  • torrente
    Igen, már kezdtem pedzegetni (a méretéből adódóan is furcsának tűnt az update).
    A leírás alapján szerintem fel tudom rakni az M33-at. És utána hogy kell majd updatelni? Illetve fontos? Milyen nagy különbségek vannak?
  • scorpeeon
    Az elsp 2 pont korrekt, a 3. annyiban nem, hogy előbb a 3.52 M33 kell és arra az update, nem hiába update neve :)
  • torrente
    Egy kis segítséget szeretnék kérni 2.60-as gép downgradeléséhez. Így kell csinálni?
    1. updatelem 2.71-re
    2. a pirosan villogós egyszerű downgradelési módszerrel lebutítom 1.50-re (egy eredeti lemez nem kell hozzá)
    3. feltelepítem a 3.52 M33-4 update-et. (491.8 k)
    A downgrade-ig elég világos és egyszerű, ami igazából érdekel, az a vége. Egyből lehet a 3.53 M33-4 update-et vagy először a sima 3.52 M33 kell és utána upgradelni? Ez a 4-es upgrade megbízható, nincsenek vele problémák?
  • Gomber
    Képes vagy kiadni kemély 30 rongyot egy ÚJ psp-ért? vagy használtan?mert ugy már értem! a consoleCorner-ban vannak használt PSP-k! nézd meg!
  • Pitypang18
    igen
  • kisgabo
    és arra szánsz max 30?
  • Pitypang18
    Nem kell elmagyaráznod, hogy hogy működik a psp, mert ez lenne a 4. amit veszek. memória sem kéne, csak maga a gép, a töltő, fülhallgató, meg tok.
  • CaviaR
    Szükséges alatt a memkártyát is érted? Mert azzal biztosan nem fogsz kapni 30ért, de még nélküle sem.
  • CaviaR
    Az akksi és töltőn kívül a szükséges egyedül a memókártya, más nem kell hozzá. Letöltött játékokhoz először fel kell rá rakatni egy feltört firmwaret.
    GPS vevőt lehet ugyan kapni, de nincs hozzá való térkép Mo-ra, szal itthon sok hasznát nem tudnád venni.
  • Pitypang18
    Hello mindenkinek!
    PSP-t vennék, csak a szükséges eszközökkel, játékok nélkül, max 30k-ért!
    Azonnal fizetek
  • daniel87
    Hello!Most fogok venni psp,és nem vok otthon a ps területén ugyh bocs ha hülyeségeket kérdezek!:)Szóval ha megveszek egy alapot akkor ahhoz a memoriakártyán kívül mi kell még?És ezt fel kel"töretni"hogy másolt játékok is menjenek rajta?És még az érdekelne hogy a GPS-vevőt hozzá nem lehet nálunk kapni még mert nem találtam sehol!Előre is kösz!
  • kisgabo
    vagy simán átmegy, vagy a vételár + postaköltségre megy a vám, aztán az áfa.
  • gazgoblin
    Na úton van a slim PSP-m és érdekelne tapasztalat hogy milyen vámolásra számíthatok ha amicsiból rendeltem? Mondjuk ha dobnak rá 25%-ot akkor se lesz több 50 ezernél szóval...

amúgy ilyet rendeltem Daxter entertainment pack

Van benne Daxter játék meg egy 1GB-s memória kártya a PSP mellé.....

Pussz,
    Goblin
  • Gomber
    de nem érzékeli! sztem hibás, na mindegy azért köszi
  • MaSzKa
    nagyon szivesen megmutatom a régi PSP-met, és ha kell a gameBOY-omat is
  • Banyapapa
    ahova az ISO-t kell (ISO mappa)
  • Gomber
    NYUGI! nekem is 2 nap után jött meg! holnap délután számítsz az érkezésre, mert futár hozza! :D
  • Gomber
    hova rakjam a cso-t?
  • VLB
    nembaj randizzatok csak, marhára érdekel hogy milyen a napon a cucc, mer ugye ds után a litenál jól megoldották a napon játszást , szal bizakodom
  • ColdFire
    nem randitopik :P
  • Prypiat
    Sziasztok!

#23396 #23397re nincs ötlete senkinek?
  • skinnyman
    3.40 OE-n nyilván hogy nem megy minden játék umd nélkül (bár sok azon is), mivel a noumd-je annak még nem olyan kiforrott. Egy 3.52M33.ban benne van a Sony NP9660 noumd mód, ami gyakorlatilag mindent visz.
  • narumon
    Bármilyen UMD lemez jó.
  • CaviaR
    Lehetséges h 3.40-esen nem mennek, több olyat kellett már javítanom ami nem játszott le semmit. Javaslom rakd fel a 3.52-est, mert az biztosan visz mindent!
  • torrente
    Aha, lehet. Viszont pár hete mutatta a haverom, hogy az ő gépén (3.40OE-A) nem indulnak el umd nélkül, esetleg csak hébe-hóba néhány játék. Ezért is tipródom.
  • CaviaR
    rosszul tudod, nem kell umd
  • torrente
    3.40 OE-A vagy a feltört 3.52-es firmware esetén ha jól tudom, még mindig kell egy umd-lemez. Na most a kérdésem az az, hogy csak demó- és játék umd jó vagy film umd is megfelelő?
  • MaSzKa
    3.50-es sima psp-t át lehet alakítani pandora akkumlátorral lumines nélkül?

gta lcs 2.0 megvan
  • kisgabo
    nagyon szivesen megmutatom a régi PSP-t, és ha kell, a DS-t is.
  • Kata
    Mivel régi psp-t sose láttam, összehasonlítást nem tudok mondani. Tűző napon még nem játszottam vele, de nappali világosság mellett a szobában kitűnő a fényereje. Egyébként 3 fokozatban lehet állítani a kijelző fényerejét. Ha akkutöltőre van kötve a ketyere, akkor van egy 4. fokozat is, ami még erősebb. (nemtom a korábbi változatnál is így volt-e, azért írom le)
  • skajwa
    Már 2 napja megrendeltem a psp-t a consolecornerből és azóta is hozza a futár...
  • VLB
    én úgyláttam hogy világossab is a kijelzője a slimnek, bár ugye az új lcd-k majd vesztenek fényerejükből, szal kitudja. Engem inkább az érdekel hogy napon játszást megoldották-e, gondolom nem de azért megkérdem Katát, hogy milyen a szabad ég alatt psp slimezni? látni vmit vagy ugyanoylan szar mint a régi?
  • Gomber
    de az enyém ORIGI! mert megnéztem a PSP-ben és azt írja hogy: Supported!
    Mit csináljak a "cso" fájjal? csinálja neki egy mappát?
  • narumon
    Ez nem jött be. Valami más ötlet?
  • Kata
    slim?
  • narumon
    Kipróbálom akkor és leformázom.
  • Banyapapa
    Hasonlo gondom volt,megjött a 2 gb-s memoria,ment 1 napig,oszt baja let a helyel,és formázni se engedte a psp-ben.
    De mák hogy volt egy külön kártyaolvaso,az leformázta,és azota is okés a memo
  • narumon
    Help! Olyan gondom van, hogy memorysticken ugye rajta vannak a gammák, de nagyrészük azt csinálja, hogy nem ment. Pl Lego SWII azt mondja, hogy nincs hely a kártyán (közben meg van) HP and Goblet blabla, az meg accessing memorystick és itt lefagy. És még sorolhatnám a játékokat. Viszont van amelyik hiba nélkül műxik. Mi lehet a gigszer?
  • narumon
    Jaaah már azt hittem hogy valamit elbénázott a sanyi :)