40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23455 Vannak különbségek, kb + félperces művelet, mindenképpen megéri. -
#23454 Igen, már kezdtem pedzegetni (a méretéből adódóan is furcsának tűnt az update).
A leírás alapján szerintem fel tudom rakni az M33-at. És utána hogy kell majd updatelni? Illetve fontos? Milyen nagy különbségek vannak? -
#23453 Az elsp 2 pont korrekt, a 3. annyiban nem, hogy előbb a 3.52 M33 kell és arra az update, nem hiába update neve :) -
#23452 Egy kis segítséget szeretnék kérni 2.60-as gép downgradeléséhez. Így kell csinálni?
1. updatelem 2.71-re
2. a pirosan villogós egyszerű downgradelési módszerrel lebutítom 1.50-re (egy eredeti lemez nem kell hozzá)
3. feltelepítem a 3.52 M33-4 update-et. (491.8 k)
A downgrade-ig elég világos és egyszerű, ami igazából érdekel, az a vége. Egyből lehet a 3.53 M33-4 update-et vagy először a sima 3.52 M33 kell és utána upgradelni? Ez a 4-es upgrade megbízható, nincsenek vele problémák? -
#23451 Képes vagy kiadni kemély 30 rongyot egy ÚJ psp-ért? vagy használtan?mert ugy már értem! a consoleCorner-ban vannak használt PSP-k! nézd meg! -
Pitypang18 #23450 igen -
#23449 és arra szánsz max 30? -
Pitypang18 #23448 Nem kell elmagyaráznod, hogy hogy működik a psp, mert ez lenne a 4. amit veszek. memória sem kéne, csak maga a gép, a töltő, fülhallgató, meg tok. -
#23447 Szükséges alatt a memkártyát is érted? Mert azzal biztosan nem fogsz kapni 30ért, de még nélküle sem. -
#23446 Az akksi és töltőn kívül a szükséges egyedül a memókártya, más nem kell hozzá. Letöltött játékokhoz először fel kell rá rakatni egy feltört firmwaret.
GPS vevőt lehet ugyan kapni, de nincs hozzá való térkép Mo-ra, szal itthon sok hasznát nem tudnád venni. -
Pitypang18 #23445 Hello mindenkinek!
PSP-t vennék, csak a szükséges eszközökkel, játékok nélkül, max 30k-ért!
Azonnal fizetek -
daniel87 #23444 Hello!Most fogok venni psp,és nem vok otthon a ps területén ugyh bocs ha hülyeségeket kérdezek!:)Szóval ha megveszek egy alapot akkor ahhoz a memoriakártyán kívül mi kell még?És ezt fel kel"töretni"hogy másolt játékok is menjenek rajta?És még az érdekelne hogy a GPS-vevőt hozzá nem lehet nálunk kapni még mert nem találtam sehol!Előre is kösz! -
#23443 vagy simán átmegy, vagy a vételár + postaköltségre megy a vám, aztán az áfa. -
#23442 Na úton van a slim PSP-m és érdekelne tapasztalat hogy milyen vámolásra számíthatok ha amicsiból rendeltem? Mondjuk ha dobnak rá 25%-ot akkor se lesz több 50 ezernél szóval...
amúgy ilyet rendeltem Daxter entertainment pack
Van benne Daxter játék meg egy 1GB-s memória kártya a PSP mellé.....
Pussz,
Goblin -
#23441 de nem érzékeli! sztem hibás, na mindegy azért köszi -
#23440 nagyon szivesen megmutatom a régi PSP-met, és ha kell a gameBOY-omat is -
#23439 ahova az ISO-t kell (ISO mappa) -
#23438 NYUGI! nekem is 2 nap után jött meg! holnap délután számítsz az érkezésre, mert futár hozza! :D -
#23437 hova rakjam a cso-t? -
#23436 nembaj randizzatok csak, marhára érdekel hogy milyen a napon a cucc, mer ugye ds után a litenál jól megoldották a napon játszást , szal bizakodom -
#23435 nem randitopik :P -
#23434 Sziasztok!
#23396 #23397re nincs ötlete senkinek? -
#23433 3.40 OE-n nyilván hogy nem megy minden játék umd nélkül (bár sok azon is), mivel a noumd-je annak még nem olyan kiforrott. Egy 3.52M33.ban benne van a Sony NP9660 noumd mód, ami gyakorlatilag mindent visz. -
#23432 Bármilyen UMD lemez jó. -
#23431 Lehetséges h 3.40-esen nem mennek, több olyat kellett már javítanom ami nem játszott le semmit. Javaslom rakd fel a 3.52-est, mert az biztosan visz mindent! -
#23430 Aha, lehet. Viszont pár hete mutatta a haverom, hogy az ő gépén (3.40OE-A) nem indulnak el umd nélkül, esetleg csak hébe-hóba néhány játék. Ezért is tipródom. -
#23429 rosszul tudod, nem kell umd -
#23428 3.40 OE-A vagy a feltört 3.52-es firmware esetén ha jól tudom, még mindig kell egy umd-lemez. Na most a kérdésem az az, hogy csak demó- és játék umd jó vagy film umd is megfelelő? -
#23427 3.50-es sima psp-t át lehet alakítani pandora akkumlátorral lumines nélkül?
gta lcs 2.0 megvan -
#23426 nagyon szivesen megmutatom a régi PSP-t, és ha kell, a DS-t is. -
#23425 Mivel régi psp-t sose láttam, összehasonlítást nem tudok mondani. Tűző napon még nem játszottam vele, de nappali világosság mellett a szobában kitűnő a fényereje. Egyébként 3 fokozatban lehet állítani a kijelző fényerejét. Ha akkutöltőre van kötve a ketyere, akkor van egy 4. fokozat is, ami még erősebb. (nemtom a korábbi változatnál is így volt-e, azért írom le) -
#23424 Már 2 napja megrendeltem a psp-t a consolecornerből és azóta is hozza a futár... -
#23423 én úgyláttam hogy világossab is a kijelzője a slimnek, bár ugye az új lcd-k majd vesztenek fényerejükből, szal kitudja. Engem inkább az érdekel hogy napon játszást megoldották-e, gondolom nem de azért megkérdem Katát, hogy milyen a szabad ég alatt psp slimezni? látni vmit vagy ugyanoylan szar mint a régi? -
#23422 de az enyém ORIGI! mert megnéztem a PSP-ben és azt írja hogy: Supported!
Mit csináljak a "cso" fájjal? csinálja neki egy mappát? -
#23421 Ez nem jött be. Valami más ötlet? -
#23420 slim? -
#23419 Kipróbálom akkor és leformázom. -
#23418 Hasonlo gondom volt,megjött a 2 gb-s memoria,ment 1 napig,oszt baja let a helyel,és formázni se engedte a psp-ben.
De mák hogy volt egy külön kártyaolvaso,az leformázta,és azota is okés a memo -
#23417 Help! Olyan gondom van, hogy memorysticken ugye rajta vannak a gammák, de nagyrészük azt csinálja, hogy nem ment. Pl Lego SWII azt mondja, hogy nincs hely a kártyán (közben meg van) HP and Goblet blabla, az meg accessing memorystick és itt lefagy. És még sorolhatnám a játékokat. Viszont van amelyik hiba nélkül műxik. Mi lehet a gigszer? -
#23416 Jaaah már azt hittem hogy valamit elbénázott a sanyi :)