40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23496 Igen, így kell! Kösz!
A leírásban rosszul szerepel. -
#23495 -
#23494 Ugyanabban a leírásban megtalálod a választ:
Hová tegyem a file-okat (általánosságban) a Memory Sticken / Milyen mappába/ Mi hol van?
Ez a kis leírás a 3.0X OE FW-ekre érvényes (alapértelmezett beállításokkal).
Memory Stick gyökere:
--> DH (DevHook helye (az ikonok a programhoz a PSP/GAME mappába vannak))
--> ISO (ide kerülnek az iso/cso/dax file-ok)
--> MP_ROOT --> 100ANV01 (h.264 (avc) codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint néz ki:MAQXXXXX.MP4)
--> MP_ROOT --> 100MNV01 (normál mp4 codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint: M4VXXXXX.MP4)
--> PSP --> GAME --> BOOT (automatikusan futtatandó eboot.pbp helye (Recovery menüben lehet engedélyezni))
--> PSP --> GAME --> RECOVERY (itt van az 1.5-ös FW helye)
--> PSP --> UPDATE (Hivatalos Sony FW helye (eboot.pbp-re átnevezve))
--> PSP --> GAME150 --> Homebrew Programok helye, OE-FW update-ek helye
--> PSP --> COMMON (ide jönnek általában a Böngészőhöz való kiegészítők, programok)
--> PSP --> PHOTO (képek helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> MUSIC (zenék helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> SAVEDATA (itt vannak a játékmentések)
--> PSP --> SYSTEM --> BROWSER (ide menti a Böngésző Bookmark-okat, History-kat)
--> SEPLUGINS (a pluginek ide jönnek (.prx file-ok)) -
wolfpackmaster #23493 hülye kérdés avagy hova kell betenni a játékokat h egyáltalán megjelenjenek? =) -
#23492 Az UPDATE mappát nem a PSP/GAME -be kell tenni?:S (nem vagyok biztos benne) -
wolfpackmaster #23491 na megvan az m33 fw most valaki abba segítsen h hogy tudom felrakni a patcheket, és melyikeket ajánljátok -
#23490 Igaz, hogy tegnap sikerült minden, amit elterveztem, de azért legyen szíves segítsen valaki abban, hogy hogy kell hivatalos firmwarrel frissíteni! Én a PSP/UPDATE könyvtárba másoltam az eboot.pbp-t. Nem ide kellett volna? Az xmb-ben nem találtam sehol sem update-re utaló jelet.
(2.60-as volt a gép és a 2.71-est akartam felrakni). -
#23489 http://pspfilez.extra.hu/b2/viewtopic.php?t=123 -
wolfpackmaster #23488 valaki segítsen légyszi most akarom feltenni a 3.52-es m33 fw-t denem vagyok tisztában pár fogalommal
pl.: "If you are under official 1.50 PSP firmware, copy kxploitpatcher and kxploitpatcher% folders from "1.50only/" of this download to your "ms0:/PSP/GAME/" and use it."
szóval ha 1.50 fw alatt vagyok? :S van egyáltalán olyan?
-
#23487 Ott, ahol a legdrágább és garancia sem jár mellé. -
#23486 oké :)
Szerintetek hol a legérdemesebb megvenni ? -
#23485 olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket -
#23484 na ne :) mi az a firmware? -
#23483 slim psp-re custom firmware -
#23482 figy nagyon nem értek a psp k hez XD csak kell mert játxani szeretnék
na szoval ez mi 3.60M33 for Slim ????????? XD bocsi a lámaságért -
#23480 a slim 45 990 Ft :) -
#23479 megéri zeket megvenni?
Psp Slim
* Hálózati adapter és töltõ
* Akkumulátor
* Fekete színben
* 3.60 FW
Sony Memory Stick 4gb
High Speed
14 990 Ft
?? -
#23478 MPEG-4 AVC(H.264) video
A felbontások a következők lehetnek: 720×480/352×480/480×272
forrás: FAQ
nem baxtatásból írom ki a forrást. Csak a félreérté....ok. -
#23477 ez is láma kérdés
nagyon fosok kiadni 50ezret egy olyan cuccért amiről nem tok semmit ezért kérdezgetek itt minden hülyeséget
nah én a psp-t játékra , és filmnézésre szeretném használni nah és az az igazi kérdés hogy mondjuk letöltök egy mp4 be konvertáló progit áttkonvertálom mp4 be a filmet rányomom a mem. kártyára akkor azt le fogja jáccani a psp?? -
#23476 Persze hogy slimet vegyél.
Nézz körül itt is : ConsoleCorner -
#23475 jóóó ok bocs -
#23474 nah itt van mit szóltok ilyet vagy a régebbit vegyem?? http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=34513 -
#23473 Mi a különbség a PSP Slim ill. az alap PSP között?
PSP Slim szemszögéből:
- 33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
- 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
- akksi töltés USB-porton keresztül
- gyorsabb játékbetöltés
- hatékonyabb akku-kihasználás
- nincs infra-port
- WLAN gomb átköltözött a PSP tetejére
- hangszórók elhelyezése is megváltozott
- nagyfelbontású videókat és .avi-kat (nem DivX és XviD, sima MjPeg-es) is képes lejátszani (remélhetőleg csak a FW miatt)
- új FW-t kapott (3.60), amivel képes TV-re küldeni video-t továbbítani (vsz. Wi-Fi-n, de lehet Video-Out-on) ill. képes mind a PS3 mind a PC winchesteréhez hozzáférni bárhol a világon (régió független lesz, s nem ultraüberWi-Fi ), köszönhetően az új csatlakozási opcióknak.
- PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik
- Analóg Video Kimenettel rendelkezik (kábel kell hozzá)
- “Piano Black,” “Ceramic White,” és “Ice Silver” színváltozatokban kapható
forrás : FAQ -
#23472 nah még azt szeretném kérdezni hogy a legujabb PSP-n asszem slim a neve , neh azon mine Fw van? -
#23471 igen,az alap ilyenekhez -
#23470 Hali srácok!
Én holnap tervezek venni 1 PSP-t és azt szeretném kérdezni hogy az géphez adnak ugye hálózatitöltőt is??(lehet láma kérdés , de pl az Ipodhoz nem )
-
#23469 Valaki felvene msn re aki nagyon vágja a psp t ??
msn cimem [email protected] -
#23468 pspfilez oldalán D@reeo árul 1-et...beszélj vele(adás-vétel topic) -
#23467 höhö...mi ez itt kérem az RTL klub??? -
Pitypang18 #23466 van vkinek eladó psp-je? -
#23465 Viszont ha csaj vagy, akkor gyere hozzám megcsinállak...akarom mondani megcsinálom -
#23464 Ha mindened megvan a downgrade-hez és megvan a leírás is, akkor elvileg kezdőként is meg lehet oldani.
Nekem sajnos egy rohadt demó-lemez hiányzik, mert nem tudok 2.60-ról 2.71-re upgradelni. -
#23463 gyakorlatilag magamtol nem tudom megcsinálni ezt a downgradelést??
-
#23462 Kössszzzencs,a helyzet az hogy friss psp user vagyok és még nemigazán vágom ezt a témát! -
#23461 Lumiere=Lumines
Lumines egy játék neve, ami hasonlít a Tetrishez. A demó lemez demó-lemez, a Lumins meg Lumines. Meg kell venni több ezerért vagy el kell vinni egy olyan konzolboltba, ahol pár ezerért megcsinálják. Vagy egy csajhoz kell vinni, aki a downgradelésért cserébe nem kér pénzt, viszont le kell vele felüdni. :-) -
#23460 hali.most vettem 1 psp-t és downgradel-ni szeretném h memoria kártyárol is tudjak játszani. találtam 1 leirást és abba az volt h kell hozzá egy eredeti lumiere UMD. az lenne a kérdésem h ez a lumiere umd=a demo disc-kel amit a psp-hez adtak? válaszokat előre is köszönöm. -
#23459 Sztem meg nem, ezért kérdezek. -
Dunkey #23458 Kb. max 45-50ezer forintom lesz PSPre és ebben jó lenne, ha benne lenne egy 2 gigás memkari is. Valaki tudna vmi jó ajánlatot? 8) -
#23457 Kövesd a leírást, sztem elég részletesen le van írva... -
#23456 Átmásoltam a 2.71-es hivatalos fw-ét a PSP/Update könyvtárba. Ezután hogy is lehet updatelni? Kellene hozzá egy demó- vagy egy játék-lemez? (Sajnos egyik sincs, csak film).