40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • scorpeeon
    Közben most esik le, hogy a slim&fat lehet h arra utal, hogy mind2-höz jön :)
  • Dunkey
    Mail ment a megadott címre.
  • scorpeeon
    "3.71M33 Released. It will be our last but one release."

Ez elszomorító viszont :(
  • scorpeeon
    Én maximum párezret tudnék kiadni azért, hogy Lite-ra cseréljem, többet nekem nem ér. Az, hogy vékonyabb és könnyebb, az nekem nem sokat számít, ezekkel eddig nem volt bajom, ha annyira összenyomták volna, hogy a zsebembe beférne, akkor szempont lenne. A töltési idő gyorsulása végülis jó dolog, de sok pénzt ez sem ér meg nekem. Jó lesz nekem a Fat&Heavy még, ha szinte ingyen le tudom cserélni, akkor esetleg lecserélem :)
  • scorpeeon
    Te itt is fent vagy? Jó tudni :)
    Amit sajnálok, az az 1.50 kernel hiánya (bár ez úgy tűnik, később megoldódik), a pluginek unkompatibilitása (bár ez még a legkisebb baj), és ami végképp elvette tőle a kedvem az az, hogy csak Pandora-val lehet visszatenni 1.50-re. Tudom, hogy a Sony szemétkedett az új fw-ben és emiatt kényszerültek ilyen megoldásokra, de nem szokás egy új cfw-nek semmiben sem rosszabbnak lennie az előzőknél, csak jobbnak. Én egyelőre várok vele, aztán ha kiforrottabb lesz, felteszem vszínűleg. DAX-on is csodálkozok, hogy egyszercsak felfedi, hogy ő valójában M33 :)
    A leírásban szerepel amúgy egy "Slim&Fat" kifejezés, ez eléggé ellentmondásos :). Én Fat&Heavy-nek szoktam csak hívni, merthogy a másik neve Slim&Lite :)
  • torrente
    Helló! Hirdetek itt afórumban egy fekete színű psp-t 3.52-es M33 szoftverrel (ezzel futtathatóak a másolt játékok). Ezeket tudom hozzá adni: gyári doboz, aksi, töltő, csuklópánt, szövettok, törlőkendő, távirányítós fülhallgató, usb-kábel, 32MB-os és 2GB-os memóriakártya, 130 másolt játék 10 dvd-n, 3 eredeti film (Pókember 2, You got served, SWAT). Ez így együtt 55.000 Ft lenne. Képet tudok küldeni. Email: [email protected]
    Zoli
  • Kata
    Sztem jobb, csak sokaknak nincs rá pénze. A régit meg nehezen tudnák eladni, mert aki most vesz, már slimet vesz inkább.
  • eM82
    3.71 M33 CFW "Pufi-PSP"-re ill. PSP Slim&Lite-ra! M33=Dark_AleX!
    ----------------------------------------------------
    (aki nem hinné... m-33.narod.ru)
    Változások a 3.71-es M33-as CFW-ben:
    - 3.71-es FW
    - VSH Menü most már nem a HOME gombra jelenik meg, hanem a SELECT-re. (ennél a FW-nél ugyanis sokkal hasznosabb, nem okoz összeakadást az XMB-ben a HOME-mal való kilépéssel)
    - PSP Slim felhasználóknak: jobb memóriakezelés a homebrew programoknál
    - Mindkét verzió 3.XX ipl-ből bootol, és teljesen független az 1.50-es FW-től.

A fő telepítő nem fogja feltelepíteni az 1.50-es kernelt többé (1.50-es hombrew-k nem fognak futni, csak ha átkonvertálod)
    Az 1.50-es kernel-kiegészítő a 3.71 M33-as CFW-hez pár nap múlva jelenik majd meg, kizárólag a “Pufi PSP”-hez.

Megjegyzés: mivel a S0NY számos változtatást hajott végre a kernelben, jó pár plugin nem fog működni többé.

A PSP Slim&Fat-hez az Unbricker és a Pufi PSP-hez az 1.50-es kernel telepítő pár nap múlva lát napvilágot… és ez lesz utolsó dolog tőle.

Telepítés menete & szükséges fájlok: http://em82.extra.hu/?p=193

üdv.:
    eM

ui.: feltettem, de semmi újdonság a normál PSP-t használók számára. Plugin ill. témakompatibilitási problémák miatt még sztem ráér feltenni..
    ui2.: 1.50-re visszarakni jelenleg csak Pandora-s módszerrel lehet...
    ui3.: sorry, ha vkinek nem tetszik a Pufi-PSP kifejezés.. de azért dagadtnak mégsem lehet hívni.. :D
  • Voltan
    Nem igazán. Cserélni nem feltétlenül éri meg, nem tud annyival többet.
  • csum666
    akinek sima pspje van nem akarja slimre cserélni?? nem jobb annyival?
  • csum666
    loco roco nagyon komoly:D
  • VLB
    0, zéró, nincs
  • Banyapapa
    én mindig agyongyurom a srácokat elötte,jopár level feljebb,jo skillek,oszt pá:)
    Kedvenc helyem benne gyurásra,a Paris ramparts,sokan vannak,és sokat tehetek be.

Meg szerintem elég könnyü a játék,a FF Tactics nehezebb ennél ugy emlékszem(azt anno végig se vittem ugy idegesitett)
  • scorpeeon
    Akkor még jó messze vagyok :) Nálam 12-es Jeanne. Épp egy olyan pályán vagyok, ahol mindenkinek túl kell élnie és átjutni a túlpartra, 3szor próbáltam, de nem jött össze, teljesen el is ment a kedvem. Mindig akadt egy szerencsétlen gyenge láncszem, akit egyetlen csapással leöl az ellenfél aztán kezdhetem előlről az egészet...
  • Banyapapa
    Jeane 84lvl (mert a EXP bonus3 skill nála van) ,többiek (roger 51,Jean-71,Bertrand 66,Marcel-70,Rose-58,Richard-60,Beatrix 60),a ujrajáccást néztem meg,és igy állnak,akiket használok sürün.
    Érdemes gyurni mert a vége kemény,már a többi csatához képest.
  • scorpeeon
    Hanyas szintű volt Jeanne amikor végigvitted? Csak hogy kb tudjam, hogy hol tartok benne.
  • Banyapapa
    jeanne dark (végigvittem,de még van plussz benne)
  • Kata
    kár hogy olyan sokára jön ki :(

Tegnap sikerült megszereznem a Final Fantasy VII - Advent Childrent dvd-n. Angol nyelv, magyar felirat, extrák, tök jó volt.
  • Kata
    sid meier's pirates, TDU kimaradt
  • scorpeeon
    fifa07-ből nekem 2 meccs elég volt, hogy rájöjjek, hogy egy agyonbutított sz@r. PES gépen is jobb, de PSP-n sokkal-sokkal jobb, a PSP-s PES olyan, mint a PC-s. Rocky-t végigvittem egyszer és ennyi. GTA-t, Ratchet and Clank-ot nyomtam sokat. Monster Hunter-ben egy életet is el lehet tölteni, de azt még annyira sokat nem nyomtam. Burnout Dominatorban közel 100%ra megcsináltam mindent, 20-30 órát játszottam vele. Amúgy sok játékkal játszottam, egyre nem szálltam rá nagyon komolyan, egyszer végigviszem a jobbakat aztán otthagyom őket, kivéve a nagyon jókat.
  • csum666
    Engem az érdekelne ki mivel játszik a legtöbbet.
    vagy pár játékot ajánlani..

Én eddig pokereztem, fifa 07, snes emu Rocky stb...
  • scorpeeon
    A Crisis Core megjelent, de még csak Japánul, angolul márciusban fog ha minden ugaz. Videóra: xvid4psp
  • macselek #23514
    De, már megjelent. Csak japán.
  • skajwa
    És még vmi! Tudtok vmi jó progit, amivel át lehet méretezni a videókat psp-re?
  • skajwa
    Köszi a segítséget! És szerintetek melyik final fantasy-t érdemes letölteni? Eddig csak ilyen gagyi 2d-set láttam (annyversary). A crisis core pedig még nem jelent meg.
  • kisgabo
    ds-re....
  • Pitypang18
    Hello!
    Privát ment
  • Dunkey
    Halott pixelekkel hogy áll?
  • VLB
    csuhajj!!!

eladom a psp-met!

1 éves, 3.40oe, kijelző karcmentes, jó állapotban(vigyáztam rá). 2gb-os karival, umd-vel, könig gaming zipzáros keménytokkal, füles távirányíóval, dobozban, ha kell dvd-n adok hozzá játékokat.

csere wii-re, ds-re értékegyeztetéssel.
  • torrente
    http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp

Platform: psp
    Limit results to: 200 (a 200 legjobb értékelésű játékot mutatja)
    Minimum reviews/votes: (hány internetes értékelést kellett kapjon ahhoz, hogy a listán lehessen).
  • szabzol
    Daxter
    GTA Liberty City Stories
    GTA Vice City Stories
    Killzone Liberation
    Loco-Roco
    Monster Hunter
    Tekken Dark Resurrection

+Nekem tetszett még ezeken kívül:
    Tomb Raider Anniversary
    WRC
    Chili Con Carnage
  • skajwa
    Leírnátok pár úgymond "kötelező" játékot psp-re?
  • macselek #23504
    Pff..
  • Prypiat
    Interjú a psp slim tv out-al kapcsolatban:KATT
    Valamint a psp-re készülő silent hillről:
    KATT

De egyébként ez tényleg hülyeség,milyen elismerést várnak? SZVSZ az,hogy mindenki használja a cuccaikat az elég elismerés...
  • kisgabo
    LOL. valaki pippantsa le őket.
  • geri777
    ohh köszönöm szépen mejik boltba a legolcsobb?
  • scorpeeon
    Elkészült a 3.71 M33. De még nem adják ki, szünetelnek kicsit. Nem becsülik meg őket eléggé, vagy vmi ilyesmi a problémájuk. Érdekes arcok :)
  • torrente
    http://pspfilez.extra.hu/b2/viewtopic.php?t=123

3.03 és 3.50 közötti gépeket egy eredeti Lumines játékkal lehet lebutítani. A 3.11-es gépedet először 3.50-re kell upgradelni, aztán a leírás alapján a lumines-szel lebutítani 1.50-re.
    Ha már 1.50-es a géped, akkor utána fel lehet telepíteni a 3.52 M33-at.
    Mindenhez jól használható a leírás, meg tudod csinálni.
  • Eldián
    Hali, természetesen én is azt akarom elérni, hogy menjenek az ISO-k a mem kártyáról, de nem egészen világos, hogy hogyan érhetem ezt el. először downgradeelni kell 1.5 ösre, aztán felrakni ezt a 3.52 M33-at? ennyi? Apropó, 3.11es a PSPm FWje hogyan tudom ezt downgradeelni? Előre is köszi a segítséget!
  • drater
    hy valaki nem tudná downgradelni a psp-met? debreceni vagyok és 3.50-es renszer van rajta!!! természetesen nem ingyen.