40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23536 Közben most esik le, hogy a slim&fat lehet h arra utal, hogy mind2-höz jön :) -
Dunkey #23535 Mail ment a megadott címre. -
#23534 "3.71M33 Released. It will be our last but one release."
Ez elszomorító viszont :( -
#23533 Én maximum párezret tudnék kiadni azért, hogy Lite-ra cseréljem, többet nekem nem ér. Az, hogy vékonyabb és könnyebb, az nekem nem sokat számít, ezekkel eddig nem volt bajom, ha annyira összenyomták volna, hogy a zsebembe beférne, akkor szempont lenne. A töltési idő gyorsulása végülis jó dolog, de sok pénzt ez sem ér meg nekem. Jó lesz nekem a Fat&Heavy még, ha szinte ingyen le tudom cserélni, akkor esetleg lecserélem :) -
#23532 Te itt is fent vagy? Jó tudni :)
Amit sajnálok, az az 1.50 kernel hiánya (bár ez úgy tűnik, később megoldódik), a pluginek unkompatibilitása (bár ez még a legkisebb baj), és ami végképp elvette tőle a kedvem az az, hogy csak Pandora-val lehet visszatenni 1.50-re. Tudom, hogy a Sony szemétkedett az új fw-ben és emiatt kényszerültek ilyen megoldásokra, de nem szokás egy új cfw-nek semmiben sem rosszabbnak lennie az előzőknél, csak jobbnak. Én egyelőre várok vele, aztán ha kiforrottabb lesz, felteszem vszínűleg. DAX-on is csodálkozok, hogy egyszercsak felfedi, hogy ő valójában M33 :)
A leírásban szerepel amúgy egy "Slim&Fat" kifejezés, ez eléggé ellentmondásos :). Én Fat&Heavy-nek szoktam csak hívni, merthogy a másik neve Slim&Lite :) -
#23531 Helló! Hirdetek itt afórumban egy fekete színű psp-t 3.52-es M33 szoftverrel (ezzel futtathatóak a másolt játékok). Ezeket tudom hozzá adni: gyári doboz, aksi, töltő, csuklópánt, szövettok, törlőkendő, távirányítós fülhallgató, usb-kábel, 32MB-os és 2GB-os memóriakártya, 130 másolt játék 10 dvd-n, 3 eredeti film (Pókember 2, You got served, SWAT). Ez így együtt 55.000 Ft lenne. Képet tudok küldeni. Email: [email protected]
Zoli -
#23530 Sztem jobb, csak sokaknak nincs rá pénze. A régit meg nehezen tudnák eladni, mert aki most vesz, már slimet vesz inkább. -
eM82 #23529 3.71 M33 CFW "Pufi-PSP"-re ill. PSP Slim&Lite-ra! M33=Dark_AleX!
----------------------------------------------------
(aki nem hinné... m-33.narod.ru)
Változások a 3.71-es M33-as CFW-ben:
- 3.71-es FW
- VSH Menü most már nem a HOME gombra jelenik meg, hanem a SELECT-re. (ennél a FW-nél ugyanis sokkal hasznosabb, nem okoz összeakadást az XMB-ben a HOME-mal való kilépéssel)
- PSP Slim felhasználóknak: jobb memóriakezelés a homebrew programoknál
- Mindkét verzió 3.XX ipl-ből bootol, és teljesen független az 1.50-es FW-től.
A fő telepítő nem fogja feltelepíteni az 1.50-es kernelt többé (1.50-es hombrew-k nem fognak futni, csak ha átkonvertálod)
Az 1.50-es kernel-kiegészítő a 3.71 M33-as CFW-hez pár nap múlva jelenik majd meg, kizárólag a “Pufi PSP”-hez.
Megjegyzés: mivel a S0NY számos változtatást hajott végre a kernelben, jó pár plugin nem fog működni többé.
A PSP Slim&Fat-hez az Unbricker és a Pufi PSP-hez az 1.50-es kernel telepítő pár nap múlva lát napvilágot… és ez lesz utolsó dolog tőle.
Telepítés menete & szükséges fájlok: http://em82.extra.hu/?p=193
üdv.:
eM
ui.: feltettem, de semmi újdonság a normál PSP-t használók számára. Plugin ill. témakompatibilitási problémák miatt még sztem ráér feltenni..
ui2.: 1.50-re visszarakni jelenleg csak Pandora-s módszerrel lehet...
ui3.: sorry, ha vkinek nem tetszik a Pufi-PSP kifejezés.. de azért dagadtnak mégsem lehet hívni.. :D -
#23528 Nem igazán. Cserélni nem feltétlenül éri meg, nem tud annyival többet. -
#23527 akinek sima pspje van nem akarja slimre cserélni?? nem jobb annyival? -
#23526 loco roco nagyon komoly:D -
#23525 0, zéró, nincs -
#23524 én mindig agyongyurom a srácokat elötte,jopár level feljebb,jo skillek,oszt pá:)
Kedvenc helyem benne gyurásra,a Paris ramparts,sokan vannak,és sokat tehetek be.
Meg szerintem elég könnyü a játék,a FF Tactics nehezebb ennél ugy emlékszem(azt anno végig se vittem ugy idegesitett) -
#23523 Akkor még jó messze vagyok :) Nálam 12-es Jeanne. Épp egy olyan pályán vagyok, ahol mindenkinek túl kell élnie és átjutni a túlpartra, 3szor próbáltam, de nem jött össze, teljesen el is ment a kedvem. Mindig akadt egy szerencsétlen gyenge láncszem, akit egyetlen csapással leöl az ellenfél aztán kezdhetem előlről az egészet... -
#23522 Jeane 84lvl (mert a EXP bonus3 skill nála van) ,többiek (roger 51,Jean-71,Bertrand 66,Marcel-70,Rose-58,Richard-60,Beatrix 60),a ujrajáccást néztem meg,és igy állnak,akiket használok sürün.
Érdemes gyurni mert a vége kemény,már a többi csatához képest. -
#23521 Hanyas szintű volt Jeanne amikor végigvitted? Csak hogy kb tudjam, hogy hol tartok benne. -
#23520 jeanne dark (végigvittem,de még van plussz benne) -
#23519 kár hogy olyan sokára jön ki :(
Tegnap sikerült megszereznem a Final Fantasy VII - Advent Childrent dvd-n. Angol nyelv, magyar felirat, extrák, tök jó volt. -
#23518 sid meier's pirates, TDU kimaradt -
#23517 fifa07-ből nekem 2 meccs elég volt, hogy rájöjjek, hogy egy agyonbutított sz@r. PES gépen is jobb, de PSP-n sokkal-sokkal jobb, a PSP-s PES olyan, mint a PC-s. Rocky-t végigvittem egyszer és ennyi. GTA-t, Ratchet and Clank-ot nyomtam sokat. Monster Hunter-ben egy életet is el lehet tölteni, de azt még annyira sokat nem nyomtam. Burnout Dominatorban közel 100%ra megcsináltam mindent, 20-30 órát játszottam vele. Amúgy sok játékkal játszottam, egyre nem szálltam rá nagyon komolyan, egyszer végigviszem a jobbakat aztán otthagyom őket, kivéve a nagyon jókat. -
#23516 Engem az érdekelne ki mivel játszik a legtöbbet.
vagy pár játékot ajánlani..
Én eddig pokereztem, fifa 07, snes emu Rocky stb... -
#23515 A Crisis Core megjelent, de még csak Japánul, angolul márciusban fog ha minden ugaz. Videóra: xvid4psp -
#23514 De, már megjelent. Csak japán. -
#23513 És még vmi! Tudtok vmi jó progit, amivel át lehet méretezni a videókat psp-re? -
#23512 Köszi a segítséget! És szerintetek melyik final fantasy-t érdemes letölteni? Eddig csak ilyen gagyi 2d-set láttam (annyversary). A crisis core pedig még nem jelent meg. -
#23511 ds-re.... -
Pitypang18 #23510 Hello!
Privát ment -
Dunkey #23509 Halott pixelekkel hogy áll? -
#23508 csuhajj!!!
eladom a psp-met!
1 éves, 3.40oe, kijelző karcmentes, jó állapotban(vigyáztam rá). 2gb-os karival, umd-vel, könig gaming zipzáros keménytokkal, füles távirányíóval, dobozban, ha kell dvd-n adok hozzá játékokat.
csere wii-re, ds-re értékegyeztetéssel. -
#23507 http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp
Platform: psp
Limit results to: 200 (a 200 legjobb értékelésű játékot mutatja)
Minimum reviews/votes: (hány internetes értékelést kellett kapjon ahhoz, hogy a listán lehessen). -
szabzol #23506 Daxter
GTA Liberty City Stories
GTA Vice City Stories
Killzone Liberation
Loco-Roco
Monster Hunter
Tekken Dark Resurrection
+Nekem tetszett még ezeken kívül:
Tomb Raider Anniversary
WRC
Chili Con Carnage -
#23505 Leírnátok pár úgymond "kötelező" játékot psp-re? -
#23504 Pff.. -
#23503 Interjú a psp slim tv out-al kapcsolatban:KATT
Valamint a psp-re készülő silent hillről:
KATT
De egyébként ez tényleg hülyeség,milyen elismerést várnak? SZVSZ az,hogy mindenki használja a cuccaikat az elég elismerés... -
#23502 LOL. valaki pippantsa le őket. -
#23501 ohh köszönöm szépen mejik boltba a legolcsobb? -
#23500 Elkészült a 3.71 M33. De még nem adják ki, szünetelnek kicsit. Nem becsülik meg őket eléggé, vagy vmi ilyesmi a problémájuk. Érdekes arcok :) -
#23499 http://pspfilez.extra.hu/b2/viewtopic.php?t=123
3.03 és 3.50 közötti gépeket egy eredeti Lumines játékkal lehet lebutítani. A 3.11-es gépedet először 3.50-re kell upgradelni, aztán a leírás alapján a lumines-szel lebutítani 1.50-re.
Ha már 1.50-es a géped, akkor utána fel lehet telepíteni a 3.52 M33-at.
Mindenhez jól használható a leírás, meg tudod csinálni. -
Eldián #23498 Hali, természetesen én is azt akarom elérni, hogy menjenek az ISO-k a mem kártyáról, de nem egészen világos, hogy hogyan érhetem ezt el. először downgradeelni kell 1.5 ösre, aztán felrakni ezt a 3.52 M33-at? ennyi? Apropó, 3.11es a PSPm FWje hogyan tudom ezt downgradeelni? Előre is köszi a segítséget! -
#23497 hy valaki nem tudná downgradelni a psp-met? debreceni vagyok és 3.50-es renszer van rajta!!! természetesen nem ingyen.