40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23576 és annak mi lehet az oka h a játékoknál cak a cso kiterjesztésüt látja a psp? az iso-t nem. A faqban az van h az iso, cso dax fájlokat lejácca! -
#23575 ennél csak dvd-ből lehet. Nekem avi-ból, wma-ból kéne átalakító! -
#23574 xilisoft dvd to psp converter. nameg, erőgép... -
#23573 vmi linket a beállításairól tudnál küldeni? Vagy vki aki ért hozzá, vegyen fel msn-re! [email protected] -
#23572 nekem 1 az 1ben alakit:P -
#23571 és annak mi lehet az oka h a játékoknál cak a cso kiterjesztésüt látja a psp? az iso-t nem. -
#23570 30 perc egy kétórás. -
#23569 Amúgy nektek meddig alakítja az xvid4psp a filmeket? Nekem már egy órája alakít egy 30perces filmet! -
#23568 csak kopi sonym van, csórógyereknek evvan:) -
#23567 vegyé egyet te is
lehetőleg sandisket :D -
#23566 és az baj? van, aki szereti ám... -
#23565 -
#23564 jaaa, a memoria:) -
#23563 Már üdvözöltél a psp-sek táborában, kétszer is, de köszi. :) -
#23562 jajmár, nem kell mindenkinek elmondani:)
amugy üdv a klubban :D -
#23561 Ti meg egyből meg akartátok dugni. Ej ej... -
#23560 a stílusod.
" szval nekem kéne egy FF-es háttér :P, köszike ^^ :* ! "
-
amdrula #23559 Felraktam a 3.71-et simnán felment slimre, egy bajom van, hogy a DragonBall Z Shin Budokai cso fileom nem akar ezzel menni... (mindem más megy)
Mind1, majd veszek egy nagyobb karit, amire ráfér majd a nagyobb kiadás, aztán azzal gondolom nem lesz baj. -
#23558 Heee ? most miért tünök lánynak ?? Bocs nem fogtam fel,és hetero vagyok...de sztem témát zárjuk le ! -
#23557 Beszélhetek én is csúnyán :P :/...^^,de nem sértődtembe :P. -
#23556 Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
transzi? :) -
#23555 lehet, hogy az.... -
#23554 2.5 Use No-UMD [No-UMD használata]
Ezzel az opcóval lehetővé válik az iso/cso file-ok UMD-Demo v. UMD-Játék lemez nélküli futtatása. Ennek több előnye is van:
- egyrészt kíméli az UMD-meghajtó olvasó fejét [ami igen könnyen meghibásodhat]
- gyorsabban tölti be a játékokat, mivel nem kell felpörgetni a lemezt
- kíméli az akksit, mivel játék közben nem kell az UMD-t használni
A No-UMD 100%-os kompatibilitása először az M33-as CFW 6-os patch-ével vált valóra.
A következő No-UMD módok léteznek /M33 3.51 v7, ill. M33 3.52-es CFW esetén/:
- Normal - UMD Required (ha erre állítod, szükség van az UMD-Demo v. UMD-Játék lemezre. Tkpn. Ez ennek a kikapcsolt állapota)
- M33 Driver (az M33-as csapat saját drivere)
- S0NY NP9660 (a S0NY híres iso-loadere, hackelve, hogy mindent vigyen :), én ezt használom :P)
- OE isofs Legacy (az előző OE FW-eknél használt No-UMD mód, amit a biztonság kedvéért hagytak meg)
Fontos megjegyeznem, hogy a No-UMD módnak akadhatnak hátrányai is. Teszem azt: kifagy vele a játék vmelyik ponton.
Ha vmelyik móddal nem menne egy játék, próbáld ki a másik kettővel.
forrás
csak h ne kopjon el a stewardesshívó:) -
#23553 nah ez most geci lesz, de azt hittem egy ujabb lány a csapatban:) -
#23552 Ha van valami elképzelés, vagy kép, amit viszont szeretnél látni rajta, taglald priviben. :) -
#23551 Sziasztoooooook ! :D
Én is vettem ma psp ^^ !
szóval Kata te úgyis fel ajánlottad hogy csinálsz háttereket ^^, szval nekem kéne egy FF-es háttér :P, köszike ^^ :* ! -
#23550 Öregem nem azért, de ezt még én is azonnal megtaláltam még a gép könyvének kinyitása előtt is. Azé remélem a levegővétel meg az elemi létfunkciók mennek külső segítség nélkül... :DDD -
#23549 A képernyő alatt kis gombbal, amin egy képernyő szimbólum van. -
#23548 középen alul a PSP felirat mellett jobbra a kis gomb -
#23547 Köszi szépen mindenkinek! A configes lett jó! Még annyi, hogyan tudom állítani a fényerőt? -
#23546 Napi kérdésre: Vice City Stories (mivel még csak ezt vettem meg, és még elleszek vele egy ideig) :)
(De természetesen a jövő márciusban megjelenő FF VII Core Crisis :P) -
#23545 Dehhogy. Configuration/UMD Mode-ezt tedd M33 driverre vagy NP9660-ra. -
#23544 fogod hosszan kikapcsolod a psp-t (nyomod a gombot,mig le nem áll),ujraindit ugy hogy a R gombot nyomva tartod,HOPP!! recovery menü.
Most vagy azt a UMD modot állitsd be,vagy azt a kernel részt (vagymi is az) 1.50röl rakd át 3.60-ra
Napi kérdésre: Klonoa -
#23543 Mégiscsak a stewardesshívó gomb marad a végén? :D
Sajna én nem tudok segíteni, nem hekkelgetek. Még. :) -
#23542 Lécci Írjátok le konkrétan mit állítsak! Nagyon fontos lenne, mert holnap utazom el! -
#23541 Run program at /PSP/Game/Recovery/EBOOT.pbt
Ezt kéne állítani? -
#23540 miközben a gép indít a jobb felső gomb nyomva tart.. -
#23539 Ezt olvastam a faqban is! De nem találom! Pontosan hogyan tudom átállítani? -
#23538 Recovery/noumd-vel lesz a baj sztem. -
#23537 Nagyon gyors segítség kellene! Most jött meg a slimem! 3.60m33 fw van rajta! Nem indulnak a játékok, ezt írják ki: "The game could not be started (80020321)"
Formáztam a psp-vela kártyát és a cso fájlokat az ISO mappába másoltam!