PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
5k
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
!!!Fuck That Body!!!
asszem csak a 3.02 OE-B-én indul el semmi máson, én is próbáltam és utánanéztem és ez van csak lesz majd valami megoldás
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Felesleges a PC-hez hasonlítani, vagy azt elvárni tõle, a PC-nek nincsenek olyan korlátai, mint a PSP-nek.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Harry Potter- Goblet of Fire
Ezekben Havok "dübörög".
Mindegy, ha hivatalosan kijön, biztos nem lesz gond.
Irányítás: Autó irányítása a kis analóg karral, gáz az X, fék a négyszög, kézifék az O. (Legalábbis alapból.)
Az autókat jól lehet irányítani (ugye az analóg kar kétfokozatú, így lehet nagyon enyhe íveket is venni), nekem semmi gondom nem volt vele, szerintem másnak sem lesz, bár ez ízlés kérdése.
Van 3 fokozatú irányításrásegítõ/kipörgésgátló, vagy mifene (pontosabban traction control (TCS)) (1-es, 2-es, illetve ki). Ezt még nem próbáltam, alapból 2-esen van, azon is hagytam 😊
Ami hiányzik a nagytesóhoz képest: nincs motor, karakter öltöztetése, díszítgetése, belsõ mûszerfalas nézet (mûszerfal nélküli van).
Hmm, más most nem ugrik be.
blackfish
Dátum: 2007.02.09. 20:57 Adta: Sir Quno Jedi
reklám, spam
PSP topic
😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Van is benne még néhány bug: Néhány textúra illesztési hiba, illetve nálam az is elõfordult, hogy túl gyorsan mentem, és elfogyott a kocsim alól az út 😊 Vagyis nem tudta idõben betölteni az adott pályaszakaszt, és belezuhantam a mélybe. Verseny közben nem a legviccesebb. De ez lehet azért mert ciso-ztam az isot (igaz, csak 1-essel, agy lement 1 gigára).
Összességében azonban nagyon baba, hangulatos, rádióadó is van sok, az egész sziget megvan, mint a nagytesókban. Online rész is mûködik (bár tegnap nem tudott csatlakozni a TDU szerverhez, elõtte azonban igen), volt fent elég sok jétákos, még versenyt is nyomtam az egyikkel.
Tehát nagyon jó lesz ez!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
énvagyok a béna vagy vmit letörölhettem?
\"If in doubt, flat out!\"
Ha nem vagyunk meg 600 akkor sajnos nem lessz kisoroslva.
SZÓLJ MINDENKINEK , HOGY REGISZTRÁLON , MERT ÍGY AKÁR EGY PSP-T IS NYERHETSZ.
Az oldal neve: http://psp.wss.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Need For Speed Most Wanted, GTA: Vice City, GTA San Andreas, World Series Poker 2007 edition, Scarface, Medal of Honor: Heroes, 50cent Bulletproof, DEMO lemez
A tokjukban tökéletes állapotban.
írj megegyezünk [email protected] msn is
a blackfish helyett lizzardmannek akartam irni hogy nem müxik
a psp-s futtatáshoz a tetrapackhoz nem találtam linket a pspfilezon
ott van és vak vagyok vagy tényleg nicns ott
sehol sem találtam
Need For Speed Most Wanted, GTA: Vice City, GTA San Andreas, World Series Poker 2007 edition, Scarface, Medal of Honor: Heroes, 50cent Bulletproof, DEMO lemez
Tokjukban papírokkal alig használtan!!!
érdekel: [email protected] msn is