PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Na én ebben nem vagyok biztos. Még vmelyik OE-vel (3.02 v. 3.03) próbáltam régen, de nem ment. Erre benéztem a fórumába a torrentnek és ott írták, hogy nekik sem megy, ki kell tötölni 1 filet az ISO-ból és letrehozni egy üres filet a navén, hogy mûködjön. Amúgy most jelent meg a Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007. Én le sem szedtem, mert ez gyakorlatilag a PES6 USA verziója, és állítólag el sem indul OE-n.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Ne CSO-ban játszd, hanem ISO-ban és menni fog, mint egy álom 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Crazyn
Eladü egy Midnight Club 3: DUB Edition játék.
5k

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Lizardman
szerintem az, hogy abban a 3.03-as packban amit szerintem leszedtél minden szar bele van téve szo szerint, a devhooktol elkedzve az xy playerig... Javallanám, hogy mentsd le a PSP>SAVEGAME mappát a gépre (és amit még fontosnak tatasz), és csinálj egy memoristick format-ot...

KasShmir
vice city stories-t felrakom már ot kezdõdik a gond h csak devhokból indul pedig 3.03 OE-am van a Full umd-t felttem a kártyára az órajelte 333 felhúztam a recoveryben is me devhookban is és még is szaggat. mi lehet gond?

!!!Fuck That Body!!!

nem nem hibás 3.10 OE-ne nem indul el még nem lehet tudni mért,
asszem csak a 3.02 OE-B-én indul el semmi máson, én is próbáltam és utánanéztem és ez van csak lesz majd valami megoldás

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Rip
Kevés, nem kevés, ennyit bír a PSP. Ez már nem fért bele. 1,6 giga a limit, amibe bele kellett férnie a komplett szigetnek, kocsiknak, zenéknek, mindennek.
Felesleges a PC-hez hasonlítani, vagy azt elvárni tõle, a PC-nek nincsenek olyan korlátai, mint a PSP-nek.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Az is kevés, PC-sben van, ebben miért hagyták ki... Mondjuk itt nem élvezhetõ annyira de akkor is kéne.
Rip
Van belsõ nézet, de nincs mûszerfal. Vagyis olyan, mintha a motorháztetõre lenne szerelve a kamera.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

macselek
akkor valszeg hibás, tölts le egy másikat😊

Tudna valaki segíteni hogy kell elindítani a pro evo 6-ot(3.10 OE-a)?Psp logo után fekete képernyõ. 😞(
plas
Aki huzamosabb ideig játszott már TDU-val: az idõjárás mindig az a "lóg az esõ lába" jellegû? ...vagy esetlegesen változik. Elég depis hangulata van így, bár 10percnél tovább egyelõre még nem toltam.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Nincs belsõ nézet? 😞 ez a legnagyobb hiba volt. Remélem a hivatalosban már lesz.
Rip
Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects
Harry Potter- Goblet of Fire

Ezekben Havok "dübörög".

scorpeeon
Amúgy az elején azt írja a TDU-nak PSP-n, hogy Havok fizikai engine fut alatta. Ez a PSP változatra is igaz vajon? 😊 Havok engines PSP játékot sem láttam még 😊

Rip
Hmm, még ma sem tudtam megint csatlakozni a serverre. LEhet, hogy csak egyszeri csoda volt? 😊
Mindegy, ha hivatalosan kijön, biztos nem lesz gond.

Irányítás: Autó irányítása a kis analóg karral, gáz az X, fék a négyszög, kézifék az O. (Legalábbis alapból.)

Az autókat jól lehet irányítani (ugye az analóg kar kétfokozatú, így lehet nagyon enyhe íveket is venni), nekem semmi gondom nem volt vele, szerintem másnak sem lesz, bár ez ízlés kérdése.
Van 3 fokozatú irányításrásegítõ/kipörgésgátló, vagy mifene (pontosabban traction control (TCS)) (1-es, 2-es, illetve ki). Ezt még nem próbáltam, alapból 2-esen van, azon is hagytam 😊

Ami hiányzik a nagytesóhoz képest: nincs motor, karakter öltöztetése, díszítgetése, belsõ mûszerfalas nézet (mûszerfal nélküli van).
Hmm, más most nem ugrik be.

ColdFire
😊

blackfish
Dátum: 2007.02.09. 20:57 Adta: Sir Quno Jedi
reklám, spam
PSP topic

😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

irányítás milyen ? mitn a PC-be n olyasmi?
Black cats-re nem tud valaki meghívótr küldeni? ( priviben)
OK, akkor is megéri😊, erre vártam mióta... hely az van , az nem annyira lényeges
Rip
Ez még csak ún. Promo kiadás, vagyis elvileg nem a végleges (újságíróknak kiadott).
Van is benne még néhány bug: Néhány textúra illesztési hiba, illetve nálam az is elõfordult, hogy túl gyorsan mentem, és elfogyott a kocsim alól az út 😊 Vagyis nem tudta idõben betölteni az adott pályaszakaszt, és belezuhantam a mélybe. Verseny közben nem a legviccesebb. De ez lehet azért mert ciso-ztam az isot (igaz, csak 1-essel, agy lement 1 gigára).

Összességében azonban nagyon baba, hangulatos, rádióadó is van sok, az egész sziget megvan, mint a nagytesókban. Online rész is mûködik (bár tegnap nem tudott csatlakozni a TDU szerverhez, elõtte azonban igen), volt fent elég sok jétákos, még versenyt is nyomtam az egyikkel.

Tehát nagyon jó lesz ez!

Rip
Nem.

És az lehetséges hogy azért mert rip?
Banyapapa
köze nincs hozzá,az a játék olyan (meg ha jol tudom mindegyik kicsit olyan is volt)

TDU csak áprilisban lesz - hivatalosan. De már mûködik, csak majdnem 1,6 Gb kicsomizva. Elsõ benyomás nem rossz!
Egy játék pl.:vice city stories szaggathat néha mert nincs a psp rendesen feltöltve(max 1 ora és lemerül)??
Azthittem , hogy márciusban lesz csak TDU, de nem😄 Mekkora meglepetés volt , így kómásan...( remélem az , és mûködik)
scorpeeon
Aham. És hány tag van eddig? 😊

lolman
ez egy hülyeség az FTP-tek is az volt meg ezek a nyeremények is azok...<#banplz>

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

A 2.81-es FW downgrade-elésénél van valami kizáró tényezõ? GTA lemez megvan, 3.03 upgrade és errõl 1.5 downgrade is. Mindegyik gépet lehet okosítani. Mienk 1004-es. Köszi!
maffioso
tud nekem vki helpelni?

\"If in doubt, flat out!\"

macselek
bann😄

maffioso
mért van az h az isot daxba majd azt csoba rakom és nem látja a game-t?
énvagyok a béna vagy vmit letörölhettem?

Egy magánszemély felajánlott egy vadi új PSP-t kisorsolásra ha március 1.-ig meg lesz a 600 tag. A sorsolásban mindenki aki regisztrált, rész fog venni.
Ha nem vagyunk meg 600 akkor sajnos nem lessz kisoroslva.

SZÓLJ MINDENKINEK , HOGY REGISZTRÁLON , MERT ÍGY AKÁR EGY PSP-T IS NYERHETSZ.

Az oldal neve: http://psp.wss.hu

Rip
Haha, tényleg vaze, elõször le sem esett! 😄 😄

scorpeeon
Bazmeg legalább ne 1 az 1be írnád be az elõzõt, hanem a San Andreas-t kiszednéd, olyan apróság miatt, hogy ilyen NEM LÉTEZIK <#falbav>

ColdFire
utolsó volt

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Eladóak megunt psp játékaim!
Need For Speed Most Wanted, GTA: Vice City, GTA San Andreas, World Series Poker 2007 edition, Scarface, Medal of Honor: Heroes, 50cent Bulletproof, DEMO lemez
A tokjukban tökéletes állapotban.
írj megegyezünk [email protected] msn is

maffioso
gta sa érdekelne😄

maffioso
oec-n mért nem fut a dh?

maffioso
ugytûnik összekevertem a neveket
a blackfish helyett lizzardmannek akartam irni hogy nem müxik

scorpeeon
Asszem kisebb a DAX de OE-k nem futtatják.

maffioso
bocs semmi megvan
dhban volt

scorpeeon
A GTA San Andreas az nekem nagyon kellene! <#idiota>

maffioso
nem segitett blackfish
a psp-s futtatáshoz a tetrapackhoz nem találtam linket a pspfilezon
ott van és vak vagyok vagy tényleg nicns ott
sehol sem találtam

maffioso
san andreas?

maffioso
a dax az mennyivel kisebb/nagyobb?

Vannak elado játékaim!!
Need For Speed Most Wanted, GTA: Vice City, GTA San Andreas, World Series Poker 2007 edition, Scarface, Medal of Honor: Heroes, 50cent Bulletproof, DEMO lemez
Tokjukban papírokkal alig használtan!!!
érdekel: [email protected] msn is

maffioso
köszi

Lizardman
umdgen-t használj, és azzal töröld ki a PSP_GAME>SYSDIR>UPDATE mappát, és azután tömöritsd le 9-es fokozattal, szerintem igy már 964 alatt lesz😊