PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem,köszönöm a választ.Tehát minimum akkor kell vennem rögtön egy 2gb-os memo kártyát is.Hát az se olcsó...
Banyapapa
semmi minidisc irás,az kizárva.

memoriára felkerül a ISO (vagy CSO),megadott mappába,és a PSP menüjéböl elinditod,ennyi.
Persze olyan "trükkös" gép kell hozzá.

Sziasztok!
Lenne egy költõi kérdésem mint hozzá nem értõ 😊
Nos tegyük fel veszek egy psp-t amin mennek a tört játékok,én azt nem értem láttam van sok játék iso-ban meg hogy ps1 játékot lehet vele játszani.Nos a kérdés az ezt hogy tudom feltenni a psp-re.én azt hittem ez mini disk-el mini dvd-vel megy amit meg lehet venni bárhol és akkor ráirom az isot és megy de mint utánaolvastam ez az umd teljesen más tehát akkor csak eredeti játékot tudok futtatni errõl az umd-rõl.A toört játékokat meg memo kártyára kell másolni és onnan valahogy futtatni?Tehát rögtön venni kell egy legalább 2gigás kártyát is?Hát ennyi lenne a kérdésem valamint az hogy szerintetek megéri ez a gép jól lehet vele játszani?Nekem egy ps2-õm van nem tudom jobb-e nála.Válaszotokat elõre is megköszönöm.
Lizardman
lol , az iso neked azért rar, mert talán ki kéne tömöríteni! 😄 egyébként több programmal is lehet tömöríteni, biztos azzal is amivel te probáltad, csak most azután keresd az iso-t hogy kitömörítetted a rarbol😄😄

macselek
Énis kérdeznék valamit. Hogyan/mivel lehet .cso-ba konvertálni az isokat? már próbáltam vmivel, nem jut eszembe a neve, de valamiér nekem az iso, az rar. Szóval nem látta az a program, mármint nem akarta megnyitni. segítesetek létszi, ja és mennyivel lehet csökkenteni az iso méretét?

ThugEdge:jaja ellehet, recoveryben (teljessen kikapcs, aztán bekapcs úgy, hogy közben nyomva tartos az R-t) a configuration-->Hide corrupted icons, enabled, és kész is.

maffioso
sikerült elinditani
csoba raktam és oké

\"If in doubt, flat out!\"

macselek
Asszem az csak 3.02OE valahányon megy, de nem tudom miér

ThugEdge
nah sikerált
corrupted data ikonokat eltom tûntetni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

macselek
legyen töltõn

maffioso
mérntem indul el a tdu?
fekete kép effekt

\"If in doubt, flat out!\"

ThugEdge
köszi
és még annyi,hogy konnyektobó legyen tápolva?vagy simán saját aksijáról mehet,ami fullon van?

macselek
Tedd fel nyugodtan. Minden megy

ThugEdge
háj
van olyan lista,ami megmondja mik NEM futnak oec-n?
vagy minden megy?gondolok itt régiekre
most akarnám feltenni, csak vacilálok, vagy ne tegyem?😊
köce

ColdFire
hát benzinkuthoz ne menyjél 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Swy
OFF
Valaki nem tud valami olcsó helyet?

(toom guggli a mi jó barátunk de most komolyan kérdezem.)
ON

http://bf2s.com/player/swy/

Swy
fájl/fájlegyesítés

http://bf2s.com/player/swy/

Rip
Files->Combine files

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Akinek kell 2.0-ás Gta Liberty city stories az irjon ide:[email protected]
Ár:10000 HUF
macselek
ték

macselek
Eladó egy darab 2.0-ás Gta Liberty city stories 12000 forintért.

macselek
nem tudja valaki hogy total commanderben hogy lehet egyesíteni 4 fájlt? mer íígy szedtem egy játékot, és nem bírom kitömöríteni..:S

torrente
Még mindig kell egy eredeti lemez a másolt játékok futtatásához? Mostanában nem figyeltem a híreket, nem tudom, hogy a 3.03 hogy mûködik.

3.10 OE-A nema😄még a 3.03OE-cnél tartok fakk😄
:😄D:még azt sem sikerült megcsinálni
scorpeeon
Inkább mostmár 3.10 OE-A-t nyomjatok fel 😊

Egyébként ha 333-on futtatod, mindenképpen jobban kell mennie valamennyire de azt olavstam, hogy (nemtom már mi miatt) ha ISO-ban van, akkor látványosabb a gyorsulás, ha CSO-ban, akkor alig gyorsul valamennyit. Az meg más kérdés h a játékokat úgy írják meg h ISO-ban 222-n jól elfussanak. De némelyikben azért nem árt ha sok az fps 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

jaja megvan van két flasher egyik %os a másik nem meg van még egy popstation mappa meg két oeupdmaker azok nem kellenek?
és akkor csak másoljam be alapbol 1.5 psp game mappájába a két mappát...?
hát neked a két flesher kell az egyik %-es a másik nem asszem az a kettõ kell és a game-nél ott lesz a pspén

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

macselek
egy moddingolós emberke nemtudná felrakni nekem valahova a resources mappa biztonsági másolatát? sûrgõs lenne! elõre is kösz

leszedtem faqról a 3.03OEc-t és ott nem két mappa van hanem öt szal tudsz adni egy még részletesebb leírést 😊?vagy levan írva faqban csak én nem találom?
sehányra
nincs összenyomva az a para szal nem vágom mert beszaggatgat.:S
1.50 re kell rakni, a GAME mappába azt a két mappát amit letöltesz az, OE-re gondolok......értelmesen elmondtam?<#beka2>

ha meg egy játék szaggat sztem annyira nem normális hány megásra van összenyomva???

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ja és még azt szerettem vna kérdezni hogy 333mhz re van állitva a gép és pl VCS mégis szaggat:S ez normális?
hmm nagyon jol hangzik
és vmi leírás van hogy kell felrakni hogy mûködik stb????mert faqban nem találtam
bizony ha felrakod akkor nem kell devhookozni semmit nem kell csinálnod csak berakod a megfelelõ helyre a játékot és kész... és a mhz-et is tod külön állítani játék közbe és XMB is külön.....

sziasztok azt szeretném kérdezni h nekem devhook 0.46om van és elég gyakran leszokott fagyogatni amikor 333mhzen inditom el a játékokat ez normális?és másik kérdésem h mindenki irja a 3.03OEc-t hogy ez tulajdonképpen micsoda?mert faqban nincs leirva,ha ezt felrakom akkor nem kell devhookal szarakodnom vagy hogyvan ez?
bfg900
En jartam ugy a FF7-el...
A megoldas: nezdd med a mentes konytarat, lesd ki belole az azonositot, fogd a masodik cd file-jat es popstationnal konvertald at arra az azonositora.
Sztem igen....mért ne lehtne?.... a szabványa ugyanolyan a psp-ének mint akármi másnak tehát akkor ez a füles is olyan, tehát használhatod máshoz is<#idiota>

Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy mi igaz abból, hogy a Logitech Playgear Stealth fülest csak PSP-hez lehet használni?
macselek
Nincs olyan😊 3.03OE-C-t. Nekem is van kérdésem: leszedtem ezt a mp3as plugint, recoverybõl engedéjeztem, mind a kettõt(mer kettõ volt, game, meg vsh) na és a kérdés az lenne hogy hogyan lehet ezt használni? elindítom a zenét és? mer ha selectel megyek akkor kilép ha rámegyek a memory stickre. plíz help

aabelus
Hello! Van olyan akinek a GTA LCS-es downgrade tonkretette a psp-jet? Ja,es szerintetek miutan downgrade-eltem,milyen firmware-t tegyek? 3.03-OE?

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Rip
Haha, igen, és is erre gyanakszom! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

scorpeeon
Nem. Eleinte ment aztán már nem megy. Biztos letiltották, mert rájöttek, hogy túl sok az újságíró, aki tesztelni akarja az online részt 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Rip
Oki, az lesz, köszi.

Még 1: Aki játszik most a TDU-val, fel tud lépni a TDU serverre?

KasShmir
próbáld devhookal 2.71-en sztem jó lesz!

!!!Fuck That Body!!!

Rip
A Pirates!-re van valami trükk, hogy elinduljon 3.03B alatt? Vagy csak nálam nem stimmel valami?

Banyapapa
Én a vége felé járok,de a régi modszerel raktam fel,3.02-re.

Lacc
Van itt valaki akinek már sikerült végigtolni az FF VII-et? Mert nekem az elsõ cd végén, mikor feltöltöm a másodikat, csak nem látja a mentéseket.
A Game ID egyezik, még a nevek is egyeznek, de az istennek nem látja. Anno volt itt valakinek hasonló gondja, de választ nem találtam rá.
Lizardman
de megcsináltad amit mondtam? szerintem ha megcsinálod, akkor jo lesz...

Mellesleg megjegyzem, hogy nekem is akad (bár nekem 9-es tömörítésü cso-ban van, szoval nem is csodálkozok 😊 )

KasShmir
leszedtem azt 3.03as-t
plusz nem CSO ba játszok hanem isoba- azzal a psypsp-s változatba még is rossz

!!!Fuck That Body!!!

Akkor mi van, ha a 2.81-bõl downgrade-eltem, majd felraktam a3.03 OE-C-t és a Liberty City nem indul el, ott fagy le, ahol a downgrade-nél.
scorpeeon
tötölni->törölni 😊