40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • wordsworth
    blackre van nekem, de az a baj, hogy szarul oldották meg rajta a dolgokat, és ha egyszer elcseszted az arányod.. az életbe nem javitod ki... :(
  • Coooper
    De minden óra perc számít!
  • torrente
    Órákon belül mindenhonnan letölthető lesz.
  • Coooper
    "feketecicára" tud valaki meghívót? kijött a fifa08 és ps2-re egyelőre csak ott található. kössz!
  • scorpeeon
    Ha nem mennének az új játékok PSP-n, akkor az új PSP nem PSP Lite lenne, hanem PSP2. De mivel Lite, így elméletileg az előző átdolgozott változata, mindenben kompatibilis vele. És 3.71 kint van fat&heavy-re, nem fog megszűnni a támogatottsága amíg a Slim-nek sem, az tuti.
  • Gomber
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=23596]#23596 köszi!![/URL]
  • CaviaR
    Az új pár mm-rel vékonyabb csak, de semmivel sem kisebb..
    Egyébként ja, még a normál psp is olyan kicsi h fáj tőle a kezem fél óra után.. :)
  • wordsworth
    hmm akkor viszont felesleges Slim-et vennem, én jobban szeretem ezt a nagyot, nagy a kezem :P
  • gazgoblin
    mégugyisjó de azért reménykedem persze
  • torrente
    Csak nehogy megvámolják, mert az plusz kb. 10000 Ft kiadás lesz! (Én már jártam így).
  • Gunn69
    Eladó egy nagyjából 1.5 éves de csak kb. 2 hónapot használt, kifogástalan, karcmentes állapotban levő fekete PSP. Természetesen gyári tartozékokkal, dobozzal, töltővel. Ezen felül adok hozzá két eredeti játékot (GTA: Liberty City Sotries, Ridge Racer), egy 2GB-os memory sticket és egy nyitható-zárható logitech műanyag tokot, ha valaki az utcán játszana vele. A konzol crackelt, tehát memstickről akár másolt játék is játszható rajta. Az ár irányár. ÁRA:60k
  • Fizzy elado psp
    eM82: nekem boltba a csávo törette fel és azt mondta ha baj vana töréssel akkor nyugottan vigyem vissza nos a garanciát nem csak én használhatom fel ha eladnám akkor a az uj vevö is használhatná de remélem erre nem kerül sor. halott pixel viszott nincs a kijelzö védöfoliával van ellátva amit rögtön vétel után ráraktam szoval igen szép.

fizzy
  • macselek #23604
    A 3.71 már pufira és slimre is megjelent, úgy hogy fognak még játékok ugyanúgy jönni pufira is neaggódj:)
  • gazgoblin
    Bocs én azt hittem hogy az egy kijelentő mondat...amúgy én se hinném (lásd 23578) de persze ahogy te is írtad "elképzelhető".

Tuti ami biztos vegyél ilyet is olyat is oszt jónapot

Goblin
  • wordsworth
    Hmm, amit irtam pár commentel előbb.., hogy a pufin fog-e minden game futni a későbbiekben.. Mer ugye altalaban igényelnek a game-k egy bizony FW-t és az nem tom, hogy pufipsp-re ki jönnek-e majd ujabb fw-k? O.o
  • Sparco15
    Nekem eddig a GTA- jöttek be alegjobban... most kezdtem el a VCS-t is és nagyon tetszik:) sajnos azonban azt hallottam hogy a Rockstar Leeds felhagy a PSP-re való fejlesztéssel :/ azért remélem egy másik csapat megcsinálja mondjuk a San Andreas Stories-t is:D Amúgy ha valaki tud olcsón fülhallgatót a PSP-hez az dobjon egy PM-et légyszi mert kéne 1 nagyon! előre is kösz
  • Gunn69
    Sziasztok, ha van eladó PSP-m azt szabad ide beírni vagy reklám miatt tilos?
  • gazgoblin
    Napi kérdésre:

Monster Hunter Freedom 2

Igaz hogy még csak 32 óra játékídő van benne (sok embernek meg 200-220) de mostanában ezt fogom tolni szóval ez a jelenlegi kedvenc.

Kedvenc volt még ;P :

Valkyre Profile
    Metal gear acid
    Tekken dark resurrection
    Tokobot

Remélem a héten megjön a slim psp-m is Amcsiból és akkor meglesem mennyivel tölti gyorsabban a MHF2 pályákat.

Goblin

• eM82
    Fizzy:
    bocs, hogy beleszólok, de olyan nincs, hogy "tört garanciás psp".
    A garancia van eltörve?:D
    Vagy downgrade-lt és CFW-rel rendelkező psp vagy pedig garanciás psp...
    A kettő nemigazán fér meg együt.. legalábbis legálisan.
    Persze biztosan vannak olyan szervízek, ahol nem érdekli őket psp-n lévő FW.

Egyébként kifejthetnéd, hogy hány hónap gari van még rá? Rajtad keresztül lehet-e érvényesíteni? ill. hogy "Halott" pixel van-e az LCD-n?

üdv.:
    eM
  • ColdFire
    ujra TOP10ben vagyunk, szval beszéljetek megállás nélkül :D
  • Gomber
    hellosztok! nem tudja valaki hogy a GTA LCS-hez van olyan cheat amivel halhatatlanságra tehetek szert? mert van egy durva rész és rohatt nehéz!
    a páncél meg a többi cheat-ot megtaláltam! halhatatlanság kéne! előre is köszi!
  • MaSzKa
    köszönjük szépen mester
  • skajwa
    Igazad volt, tényleg hosszúak voltak a fájlnevek! AMúgy nem vagyok ilyen idegbajos, csak már pénteken meg kellett volna érkeznie a psp-nek ésakkor a hétvégén szépen nyugiban mnident megcsináltam volna! Ma délután kaptam meg és holnap meg utazok el.... Szóval sürget az idő, ezért akarok mindent egyből! Tényleg nem akartam idegesítő lenni szal bocsi!
  • dzsedi
    Már a demo GOW is kedvenc lenne ha közzétennék végre...
  • dzsedi
    #23554 hozzászólásomnál találsz egy linket a forrás szó alatt a recovery beállításáról. Ha a cso-t látja akkor az iso-t is kéne (kivéve, ha rossz az iso). Több fájllal is próbáltad…Szal sok minden lehet. Az iso file neve nem túl hosszú, nem tartalmaz „.”-ot(az 1 kötelezőt kivéve)? Nekem már volt, h azért nem ment valmi.
    De először vegyél egy nagy levegőt, ne kapkodj, nézz meg és olvass el mindent türelmesen… (ezt nem bántásból írom, hidd el)

• Voltan
    :DDD
  • scorpeeon
    Akkor már inkább mégis rajta :)
  • skajwa
    Leírná vki akinek mennek az iso játékok, hogy a recovery menüben a config-ban mire vannak a dolgok neki állítva? Már probáltam m33 driverrel is de azzal sem látja az isokat!
  • CaviaR
    "nem rajta kéne kiélni magunkat"

Biztos van jobb ötleted. Na fog csak meg a bokádat kisangyalom...
    :D
  • scorpeeon
    Van ezért itt egy Jeanne d'Arc, ami megjárja, meg egy új Monster Hunter, csak BioShock-al szívesebben játszottam, majd fogok ezekkel is valamikor. A Parappa the rapper-el játszogattam még a nyáron, meg Crazy Taxi-val, de ezek igazából nem új játékok, csak régi klasszikusok PSP-re kiadva.
  • ColdFire
    ez vicces, jelenleg nekem sincs, egy rakás fossal egyenlő a felhozatal
  • scorpeeon
    Ejnye, hagyjuk már békén. :) Csak azért, mert ő itt az egyetlen lány, nem rajta kéne kiélni magunkat. :)
  • torrente
    Nekem problémáim adódnak a levegővétellel. Tudnál ebben segíteni?
    "Baywatch" jeligével várom válaszod!
  • torrente
    Ha mindenkinél futnak iso és cso kiterjesztésű játékok és csak a tiéden nem működik az iso, akkor vajon honnan tudnánk, hogy nálad miért nem működik?
  • scorpeeon
    És ez még semmi, olyan is járt már itt, aki 2 hónap eltelte után jött rá, hogy az addig hangszórónak hitt bigyó rajta azt valójában egy analóg kar :)
  • scorpeeon
    Ejj, milyen pangás van itt :)
    Akkor már én is válaszolok a napi kérdésre: pillanatnyilag a BioShock a kedvenc játékom, de mivel PSP-s témában vagyunk, PSP-n a kedvencem jelenleg... Jelenleg nincs, de volt már sok. Ilyenek voltak csak hogy párat említsek a GTA-k, a Ratchet and Clank, a Crush, Burnout, Loco Roco, PES.
  • skajwa
    vki plz
  • Fizzy elado psp
    Sziasztok

Elado egy jo álapotu 3.4-es tört garanciás psp.
    adok hozzá:
    - védöfoliát
    - alap tartozékokat
    - Ridge Racer nevu játékot

Ár: 50.000 ft lehet kcisit sok de télleg nagyon jo állapotban van akit érdekel itt az email cimem: [email protected]
  • ColdFire
    nemhinném:)
  • wordsworth
    Amugy későbbiek során, elképzelhető, hogy lesznek olyan gamek, amik csak Slimen futnak? :S mer akkor pláne beruházok egyre valahogy egyetem mellett :D (majd szendvicseket árulok aulában..)