PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
memoriára felkerül a ISO (vagy CSO),megadott mappába,és a PSP menüjéböl elinditod,ennyi.
Persze olyan "trükkös" gép kell hozzá.
Lenne egy költõi kérdésem mint hozzá nem értõ 😊
Nos tegyük fel veszek egy psp-t amin mennek a tört játékok,én azt nem értem láttam van sok játék iso-ban meg hogy ps1 játékot lehet vele játszani.Nos a kérdés az ezt hogy tudom feltenni a psp-re.én azt hittem ez mini disk-el mini dvd-vel megy amit meg lehet venni bárhol és akkor ráirom az isot és megy de mint utánaolvastam ez az umd teljesen más tehát akkor csak eredeti játékot tudok futtatni errõl az umd-rõl.A toört játékokat meg memo kártyára kell másolni és onnan valahogy futtatni?Tehát rögtön venni kell egy legalább 2gigás kártyát is?Hát ennyi lenne a kérdésem valamint az hogy szerintetek megéri ez a gép jól lehet vele játszani?Nekem egy ps2-õm van nem tudom jobb-e nála.Válaszotokat elõre is megköszönöm.
ThugEdge:jaja ellehet, recoveryben (teljessen kikapcs, aztán bekapcs úgy, hogy közben nyomva tartos az R-t) a configuration-->Hide corrupted icons, enabled, és kész is.
corrupted data ikonokat eltom tûntetni?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
és még annyi,hogy konnyektobó legyen tápolva?vagy simán saját aksijáról mehet,ami fullon van?
van olyan lista,ami megmondja mik NEM futnak oec-n?
vagy minden megy?gondolok itt régiekre
most akarnám feltenni, csak vacilálok, vagy ne tegyem?😊
köce
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Valaki nem tud valami olcsó helyet?
(toom guggli a mi jó barátunk de most komolyan kérdezem.)
ON
http://bf2s.com/player/swy/
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ár:10000 HUF
:😄D:még azt sem sikerült megcsinálni
Egyébként ha 333-on futtatod, mindenképpen jobban kell mennie valamennyire de azt olavstam, hogy (nemtom már mi miatt) ha ISO-ban van, akkor látványosabb a gyorsulás, ha CSO-ban, akkor alig gyorsul valamennyit. Az meg más kérdés h a játékokat úgy írják meg h ISO-ban 222-n jól elfussanak. De némelyikben azért nem árt ha sok az fps 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
és akkor csak másoljam be alapbol 1.5 psp game mappájába a két mappát...?
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
nincs összenyomva az a para szal nem vágom mert beszaggatgat.:S
ha meg egy játék szaggat sztem annyira nem normális hány megásra van összenyomva???
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
és vmi leírás van hogy kell felrakni hogy mûködik stb????mert faqban nem találtam
A megoldas: nezdd med a mentes konytarat, lesd ki belole az azonositot, fogd a masodik cd file-jat es popstationnal konvertald at arra az azonositora.
Engem az érdekelne, hogy mi igaz abból, hogy a Logitech Playgear Stealth fülest csak PSP-hez lehet használni?
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Még 1: Aki játszik most a TDU-val, fel tud lépni a TDU serverre?
A Game ID egyezik, még a nevek is egyeznek, de az istennek nem látja. Anno volt itt valakinek hasonló gondja, de választ nem találtam rá.
Mellesleg megjegyzem, hogy nekem is akad (bár nekem 9-es tömörítésü cso-ban van, szoval nem is csodálkozok 😊 )
plusz nem CSO ba játszok hanem isoba- azzal a psypsp-s változatba még is rossz
!!!Fuck That Body!!!