PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabelus
A lumines2 jooo jatek????? Van egy ismerosom,olcson ad el uj,eredeti jatekokat,doboz nelkul.. a LUMI2 1500ft. De ott mit kell csinalni?? Magyarazza el valaki legyszi 😊)

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Eladó PSP, és hozzá 4gigás memória külön külön is megvásárolható. Együtt 54ezer forint, külön 45, és 10ezer forint. Postai utánvétellel küldeném. 1.5-ös szoftver. [email protected] -ra írj ha érdekel, ne privátba
plas
most körbenéztem: ugyan 2007.04.01 relase date, de ha képek alapján (9db) nem is, de a videók elég meggyõzõek. Kicsit arcade, de jónak nézki, mozgásban a graf is tetszetõs. AceCombat jellegû; az is elég jó játék volt...
Heatseeker

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

scorpeeon
De, teljes volt a sziget a bétában is, ha arra gondolsz, csak akadnak bugok a bétában. Az idõjárás sztem változó, éppen esõs napon autókáztál, ha játszol l kicsit, lehet h kisüt a nap 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

plas
TDU-ban nem is volt teljes a sziget? mert egy darabig elautókáztam, de olyan befordító volt számomra, az a mindig "lóg a lába az esõnek" feeling. Bár jah, még csak beta, ha kijön megnézem a véglegest 😊

scorpeeon
Az csak béta volt, a teljes majd jobb lesz 😊 Ennek a TDU-nak majd sztem mindenképpen adj még1 esélyt ha kijön a teljes, mert az a hatalmas sziget 1 az 1ben benne van, ami gépen benne lesz, hatalmas a játszható atér, jó a grafika, Havok engine 😊
Ratchet and Clank most jelent meg, ha Daxter-t bírtad vagy a hasonló játékokat, akkor ez tutira be fog jönni! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

plas
...hát, hogy puskázni is használható 😊 errõl sem hallottam még. Hogy az OFF-nál maradjunk, én soha nem fogom tudni megszokni a PSP lock gombjának kikapcsolását. Ill. a legtöbbször sikerül kikapcsolnom 😞
Scorp vmi új game a láthatáron..?
TDU annyira nem nyerte el tetszésemet, sztem elég nehéz, bár szó mi szó annyira nem méllyedtem bele, egy-két kanyart nyomtam, és elsõ helyrõl pillanatok alatt az uccsó helyen végzed egy kanyarba kihelyezett lámpaoszlop miatt... Eddig még mindig Luminnes! 😄

hát txt readert nem tudok mondani de a psp ebook creator nevû progi a gépedre az nagyon fa**a.... TXT fáljt átalakítja neked olyanra hogy bearakod a psp képei közé (csinálsz neki külön mappát mondjuk)... sztem nagyon jó van hogy puskázni is tok vele mert ahhoz képest mekkora a psp "végtelen" adat elfér rajta bocs az OFFért....<#vigyor2>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

scorpeeon
Ratchet and Clank csak 266MHz-en és fölötte fut! (300, 333)

unknown nick
Valaki tud javasolni nekem egy szimpla txt readert PSP-re?

scorpeeon
Játszd ISO-ban. Ha úgy is kevés, 333-on. De sztem nem kell a 333, elég ha ISO-ban van 😊 De próbáltam 333-on is ISO-ban, kellemesen folyamatosan ment 😊

am nekem a gta vc néha belassul.és a második városrész ben szaggat amikor megkaom a házat de ott nagyon
scorpeeon
Egyébként extra-ra átkerült a pspfilez (a fórum legalábbis biztos), oda kell majd átlinkelni.

scorpeeon
Jó ötlet, támogatom.

scorpeeon
Még szedem lefele, 3.10 OE-A'-n fogom kipróbálni. Páran azt mondják a bc-n, h csak 3.10-en megy, vkinek 3.10en sem ment, vkinek 3.03-on ment, szóval teljes a zûrzavar. Akinek nem ment lehet h noumd be volt kapcsolva, nemtom...

ThugEdge
na ezt akartam épp kérdezni
vki próbálta már 3.03 oec-n?
megy?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Rip
FAQ téma:

Ok, hogy ott a link a pspsfilez-ra, de az egyszeri mezei user, aki odatéved, azt sem tudja, hová kattintson, mivel kezdjen (hû a mindenit, most tüsszentettem egymás után vagy 6-ot, bocs az offért).

Lehet jó lenne egy közvetlen link a fórumban található FAQ-hoz, ami elég szépen össze lett állítva:
FAQ

A mostani FAQ megnevezés helyett a pspfilez-ra vezetõ link neve lehetne mondjuk: "Amire szükséged lesz", vagy valami hasonló.
Hmmm?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Jha, látom, már leírtad 😉 Sorry. <#idiota>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Aham, értem. Az ikonja azért rar, mert a Winrar "hozzárendelte magához" ezt a fileformátumot, mivel tudja kezelni.
Mint ahogy nálam pl. az .mp3-nak és a .wav-nak is ugyanaz az ikonja, mégis teljesen más formátum, de a kezelõprogram (itt winamp, ott winrar) ugyanaz.

scorpeeon
Ratchet and Clank Size Matters USA PSP-pSyPSP

macselek
hát... homebrew se kell, ha nem akarsz homebrewezni.. <#idiota>

maffioso
jólenne kiirni a banerra

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
minden nap megkérdezi vki......
neeeeeeeeem
berakod az isot meg a csot az iso mappába és go

aabelus
ha felteszem az oe-c-t,akkor nem kell homebrew vagy devhook??? es az emulatorok mennek??

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

scorpeeon
Az ikonja azért rar mert winrar van beállítva alapértelmezett programnak, hogy nyissa meg 😊

maffioso
az ksözi😄

macselek
.iso, de az ikonja rar... Mellesleg megy, eddig is így játszottam.

scorpeeon
Te beszélni jóul magyarot? 😊
MUSZÁJ? <#idiota>

maffioso
melyik az a szó amelyik vmi m betûs és a végén j van de sokan asziszik h ly
tom topik is van rola de nem jut eszembe heeeeeeeeeeeeeeelp😄

maffioso
mini usb type a vagy b nem tom
felraktam a vcs-t
nem szaggat annyira mint irták
bár elõdje több fps-sel ment(ha lehet ilyet mondnai😄)
élvezhetõ szinten maradt
devalahogy olyan idõszakomban vok h féloránál nemtok többet csinálni semmit(rpg maker, fpsc, vagy bármeliyk másik játékkal nem tok gamelni😄 tök szar)

Rip
Kábel nem jár, de no para, mostanában bármelyik digi-fényképezõhöz adott adatkábel jó. (Egyik vége USB, másik meg ilyen kis trapéz alakú nemtudommianevemajdokosokkijavítanak)

Rip
ISO mappába hiába raksz rar-t, nem fogja felismerni.
ISO vagy CSO kell oda.
A rarban kell lenni valamelyiknek.
Ha ilyen nincs, milyen van?

Rip
2gb-os kártya "eredeti" sony vaterán 8k-ért már beszerezhtõ.
Én is ott vettem néhány hete, semmi gond nincs vele.

scorpeeon
Leformázhatod nyugodtan. Ajánlott is leformázni, mert így létrehoz olyan mappákat amiknek még hasznát veheted. 😊

baggins
DG, nem GD. Tehát downgrade. Bocs.

baggins
Egy apró kérdés: szépen megvolt a GD a PSP-men, utána felpakoltam a DarkAlex féle 3.10-et. Namármost: leformázhatom a memo kártyát? Vagyis vannak olyan fájlok rajta, melyek a rendszer mûködéséhez elengedhetetlenek, vagy ezek a Cube és Polyphony-szerû cuccok csak valami segédprogramok?

maffioso
daywalker annak örülök h nem esel nekem
énis boccs
én a pdamaniáról rendeltem
konzolstudion is van

macselek
ennyire nem vagyok gyp.😊 Én ezt a rart rakom az iso mappába vazz... ha kitömörítem akkor van benne egy mappa meg egy fájl, oszt csõ, sehol egy .iso. de letesztelem a progit ami scorpeeon irt.

Igen ahogy maffioso mondta 15 alatt egy 2gb-ost kell vennem majd hozzá.
scorpeeon
"CiSO Converter v1.00 GUI v0.65 For PSP"

Én ezt használom, amióta megvan a PSP-m és hozzá a 2 gigás memkarim (több, mint fél éve), azóta nem is frissítettem, de nem is tudom h van-e frisebb változat, ez tökéletesen mûködik, szóval nem is kell 😊

Maffioso😄e olvastam mennyi a 2 gigás kari,igazad van télleg nem értek hozzá ezért kérem olyanok segitségét mint ti.és épp most konvertáltam egy isot-cso-ra amit Lizardman ajánlott progival kiváncsi voltam mekkora lesz.Ez a vice city ami 1,57gb 893MB lett a végeredmény.
scorpeeon
"Nekem egy ps2-õm van nem tudom jobb-e nála."

Ömm... Azt szokták rá mondani, hogy PS2 a zsebben 😊
Amúgy igen, 2 gigás kártya erõsen ejánlott hozzá, 15k alatt bõven hozzájutsz.

maffioso
kábel nem jár

maffioso
igen
és ami 1 giga felett van az pl a tdu
nfs is 800mega asszem(ug)
akkor fight night csak 375
nem kell az egekig álmodozni
meg leosztasz( annak ellenére h lofaszt nem értesz hozzá) hogy amit te láttál az mind 2giga volt (umd 1,8giga) de azt már nem veszed észre h irtam mennyi a 2 gigás kari

értem.Köszönöm a válaszokat.Elgondolkodok a dolgon vegyek-e egyet még utánanézek,hogy a basic csomaghoz adnak e usb kábelt meg fejhallgatót.
Lizardman
van, de azt te nem tudod felhasználni semmire, mert azt megára a rendszerre és a pluginekre van fentartva...

Lizardman
az oké, de az ilyen 1.x gb-os iso-khoz vannak ripkit-ek amik kb 60-70%-al le tudják venni a méretét, van ahol többel van ahol kevesebbel... Meg persze te is be tudod tömöríteni a CSO'N'DAX programmal, vagy bármi más progival, ami tud iso>cso-t tömöríteni...

ja még valami fontosat akartam kérdezni a gépnek belsõ memoriája nincs?
télleg?amiket láttam psp játékok iso-ban majd 2gigák voltak 1,57gb,1.43gb.Meg gondolom egy dvd film se rövid
maffioso
én most vettem 13ért
de az 1gigáson is elfér pár játék