40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Zsoccc
    Kár, hogy nem néztem ide 20 percel korábban. Ennyiért én is megvettem volna. :(
  • macselek #23656
    Gyorsan ment:D
  • Pitypang18
    Elkelt!
  • Pitypang18
    Ja, 1.5-ös fw
  • Pitypang18
    PSP töltővel, 1 gigás karival, fülhallgatóval 20k-ért eladó!!!
  • dunga
    Olyan kérdéseim lennének, hogy:
    -van-e olyan mp3 lejátszó progi psp-re, ami mellett nézhetek képeket, vagy akár játékot is elindíthatok?
    -van-e olyan program hozzá, amivel a psp-n lévő file-okat tudom rakosgatni egyik mappából a másikba? (pl ha egy képet rossz helyre tettem fel, de már nincs idő átpakolni géppel időhiány miatt)

válaszokat előre is köszi
  • sith7
    Ilyen nekem se kéne, inkább Star Wars - os ...
  • Kata
    Na nekem olyan nem kéne. Pont ott van a minta rajta, ahol fogja az ember, nálam hamar lekopna... :)
  • Inferno
    Nekem is kell egy ilyen FF CC psp !!! :P
    Amúgy meg hogy mikor adják ki angol változatban,ha nézed a hivatalos oldalát ott az volt hogy nem tudják mikor adják ki (JPN version) és egyik napról a másikra kiadták, de november...legkésőbb karácsonyra kint lesz az angol :) !
  • kisgabo
    mákos... nekem a 10k értékű csomagon ültek 1 hetet, vámáru nyilatkozatot küttem nekik imélen... aztán jött a pakk, kb 10 oldal vámpapirral, pöcséttel. nem fizettem végülis, de vicc.
  • Banyapapa
    psp menüben elmész balra,ott system settings,és utána system information
  • Smithie
    LOL
  • gazgoblin
    Na megjött a SlimPSP-m megyek is asszonyal MHF2-ni kicsit (sokat)

Vám nem ment rá szóval 1GB stickel meg Daxter játékkal együtt volt 40ropi

Goblin
  • elims
    Sziasztok!Hogyan lehet megnézni egy psp-n,hogy hányas szoftver van rajta?
  • ColdFire
    szoktak lenni ilyenek, minimálisan biztos csökkentik az árát
  • LizardX
    Sziasztok!
    Eddig semmi közöm nem volt a konzolokhoz, viszont mostanában szeretnék beszerezni egy PSP-t. A régi motorosokat kérdezem, mi a tapasztalat a karácsonyi akciókkal kapcsolatban? Érdemes várni decemberig a vásárlással, szokott olyankor lentebb menni az ár, vagy felesleges várakozni? Köszi!
  • scorpeeon
    Nyilván jó biznisz nekik. De a Monster Hunter 2 eladásai még durvábbak voltak, mégis fél évet kellett várnunk rá Japánhoz képest.
  • Banyapapa
    csak nem sürün nyomnak ki "nem japánba" ilyet.
  • Kata
    Szerinted meddig tart csinálni még hetvenhétezer darabot, amit kiszórnak külföldnek?
    Ez jó biznisz a sonynak és a sqarenek is.
  • scorpeeon
    Jaja, de abból a pakkból összesen 77777 darabot gyártottak, limitált kiadás. 350ezer PSP-t vettek Japánban 3 nap alatt, ez enyhén odanyomja a DS-t is :)
  • gazgoblin

Taposnak a kiadó nyakán mert veszik a játékhoz a slimet.
    (van valami pakk amiben psp+CC van)
  • scorpeeon
    Hol olvastad? Örülnék neki, de pesszimista maradok, túl szép lenne, hogy igaz legyen :)
  • Kata
    Más infóforrás szerint a Core Crisis nem jövő márciusban jön ki angolul, hanem idén novemberben.
  • elims
    Sziasztok!Van itt vki,aki megválna a psp-jétől egy nokia n80-ért?Ha igen,üzenj légyszives.
  • Matthew94
    De vissza olvastam és megkaptam a választ!
  • Matthew94
    Bocs! Rosszul kérdeztem!! Az ISO játékokat akartam kérdezni, hogy el-e indulnak-e rajta!!!
  • Coooper
    Már megoldódott a FIFA08/PS2 problémám, még az éjjel találtam egy torrentet, ami reggelre le is jött. 200K volt a sebesség végig! Engem is meglepett, de már működik is a gamma.
  • eM82
    Pandora akku helyett:
    3.71 M33-ről vissza 1.50-re, de hogyan? A megoldás. (csak normál / Pufi PSP-n!)
    http://em82.extra.hu/?p=198

kis megjegyzés:
    Mivel a 3.71-es FW már el van látva Flash-módosítás védelemmel (nem Dark_AleX találta ám ki:)) így a legtöbb (rejtett) fájl módosítása BRICK-et ("halált") jelent. (pl.: korábbi Hun-MOD amely ráadásul nem is kompatibilis vele..)
    A Flash1 config.se törlése (vagy a Recovery menüben a Flash1 formattálása) dettó ugyanezt eredményezi.

üdv.:
    eM
  • Mafiosi
    Győri Lumines kerestetik!
    Akinek van Győrbe vagy győrhöz közel Lumines UMD-je kérem írjon szükségem lenne rá egy gép downgrade-léséhez! Lécci akinek van írjon vissza! THX!
  • CaviaR
    Eladó 3 db eredeti PSP UMD tokkal-vonóval!
    -Vipeout Pure
    -Metal Gear Solid: Portable Ops
    -Valkyrie Profile: Lenneth

Egyben csak 8000Ft!
    Itt vannak a srácok:
  • scorpeeon
    Nem ps3/x360 változatról beszélek, hanem pc-ről. ps3/x360on valóban szebb, de állítólag ezeken sem történt sok újítás az előzőhöz képest.
  • Banyapapa
    pedig más gépre,eléggé felnyomták.
  • wordsworth
    Ha egyszer elrontottad arányod nincs az az isten, hogy kijavitsad :(
  • Banyapapa
    Érdekesek aztuti,kiváncsi leszek ha elérem nemsoká a 3 átlagot engedik-e a meghivokat.
    Ez ma a 6ik üzenet onnan (mind ugyanez)
  • scorpeeon
    Ez a blackcats is egyre sz@rabb. Sokszor be sem jön az oldal, masszív overseed van, és mégis egyre erősítenek a szabályokon. Full idióták. Már nem is az 1.0 arány a normális, hanem az 1.5 ezeknél. Noooormális?? :) Itt sem leszek már soha power user, senkit sem zavarjon, hogy 1.3-as arányom van és 50giga feltöltésem.
  • kisgabo
    nekem is van, mert az artányom kira. de a tételenkénti feltöltéssel eltolták.
  • Banyapapa
    van elvileg 3 nekem,de nem adja ki,meg 1 nap 5-6szor átvált a oldal user-power user-é.
    szal elég plötty let
  • kisgabo
    jah, én is az új reggre várok... ha lekapsz valamit, amit utána más nem tölt, véged.
  • Voltan
    Hogyhogy?
  • scorpeeon
    Ne izgulj, fifa08 egy kalap sz@r. Az egyetlen újítás benne az, hogy a 7-es számot átírták 08-ra. Ellenben az új PES demójával most játszok PC-n, és ez még fejlődött is, nem is kicsit, főleg grafikában.