40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Zsoccc #23657 Kár, hogy nem néztem ide 20 percel korábban. Ennyiért én is megvettem volna. :( -
#23656 Gyorsan ment:D -
Pitypang18 #23655 Elkelt! -
Pitypang18 #23654 Ja, 1.5-ös fw -
Pitypang18 #23653 PSP töltővel, 1 gigás karival, fülhallgatóval 20k-ért eladó!!! -
#23652 Olyan kérdéseim lennének, hogy:
-van-e olyan mp3 lejátszó progi psp-re, ami mellett nézhetek képeket, vagy akár játékot is elindíthatok?
-van-e olyan program hozzá, amivel a psp-n lévő file-okat tudom rakosgatni egyik mappából a másikba? (pl ha egy képet rossz helyre tettem fel, de már nincs idő átpakolni géppel időhiány miatt)
válaszokat előre is köszi
-
#23651 Ilyen nekem se kéne, inkább Star Wars - os ... -
#23650 Na nekem olyan nem kéne. Pont ott van a minta rajta, ahol fogja az ember, nálam hamar lekopna... :) -
#23649 Nekem is kell egy ilyen FF CC psp !!! :P
Amúgy meg hogy mikor adják ki angol változatban,ha nézed a hivatalos oldalát ott az volt hogy nem tudják mikor adják ki (JPN version) és egyik napról a másikra kiadták, de november...legkésőbb karácsonyra kint lesz az angol :) ! -
#23648 mákos... nekem a 10k értékű csomagon ültek 1 hetet, vámáru nyilatkozatot küttem nekik imélen... aztán jött a pakk, kb 10 oldal vámpapirral, pöcséttel. nem fizettem végülis, de vicc. -
#23647 psp menüben elmész balra,ott system settings,és utána system information -
#23646 LOL -
#23645 Na megjött a SlimPSP-m megyek is asszonyal MHF2-ni kicsit (sokat)
Vám nem ment rá szóval 1GB stickel meg Daxter játékkal együtt volt 40ropi
Goblin -
elims #23644 Sziasztok!Hogyan lehet megnézni egy psp-n,hogy hányas szoftver van rajta? -
#23643 szoktak lenni ilyenek, minimálisan biztos csökkentik az árát -
LizardX #23642 Sziasztok!
Eddig semmi közöm nem volt a konzolokhoz, viszont mostanában szeretnék beszerezni egy PSP-t. A régi motorosokat kérdezem, mi a tapasztalat a karácsonyi akciókkal kapcsolatban? Érdemes várni decemberig a vásárlással, szokott olyankor lentebb menni az ár, vagy felesleges várakozni? Köszi! -
#23641 Nyilván jó biznisz nekik. De a Monster Hunter 2 eladásai még durvábbak voltak, mégis fél évet kellett várnunk rá Japánhoz képest. -
#23640 csak nem sürün nyomnak ki "nem japánba" ilyet. -
#23639 Szerinted meddig tart csinálni még hetvenhétezer darabot, amit kiszórnak külföldnek?
Ez jó biznisz a sonynak és a sqarenek is. -
#23638 Jaja, de abból a pakkból összesen 77777 darabot gyártottak, limitált kiadás. 350ezer PSP-t vettek Japánban 3 nap alatt, ez enyhén odanyomja a DS-t is :) -
Taposnak a kiadó nyakán mert veszik a játékhoz a slimet.
(van valami pakk amiben psp+CC van) -
#23636 Hol olvastad? Örülnék neki, de pesszimista maradok, túl szép lenne, hogy igaz legyen :) -
#23635 Más infóforrás szerint a Core Crisis nem jövő márciusban jön ki angolul, hanem idén novemberben. -
elims #23634 Sziasztok!Van itt vki,aki megválna a psp-jétől egy nokia n80-ért?Ha igen,üzenj légyszives. -
Matthew94 #23633 De vissza olvastam és megkaptam a választ! -
Matthew94 #23632 Bocs! Rosszul kérdeztem!! Az ISO játékokat akartam kérdezni, hogy el-e indulnak-e rajta!!! -
Coooper #23631 Már megoldódott a FIFA08/PS2 problémám, még az éjjel találtam egy torrentet, ami reggelre le is jött. 200K volt a sebesség végig! Engem is meglepett, de már működik is a gamma. -
eM82 #23630 Pandora akku helyett:
3.71 M33-ről vissza 1.50-re, de hogyan? A megoldás. (csak normál / Pufi PSP-n!)
http://em82.extra.hu/?p=198
kis megjegyzés:
Mivel a 3.71-es FW már el van látva Flash-módosítás védelemmel (nem Dark_AleX találta ám ki:)) így a legtöbb (rejtett) fájl módosítása BRICK-et ("halált") jelent. (pl.: korábbi Hun-MOD amely ráadásul nem is kompatibilis vele..)
A Flash1 config.se törlése (vagy a Recovery menüben a Flash1 formattálása) dettó ugyanezt eredményezi.
üdv.:
eM -
Mafiosi #23629 Győri Lumines kerestetik!
Akinek van Győrbe vagy győrhöz közel Lumines UMD-je kérem írjon szükségem lenne rá egy gép downgrade-léséhez! Lécci akinek van írjon vissza! THX! -
#23628 Eladó 3 db eredeti PSP UMD tokkal-vonóval!
-Vipeout Pure
-Metal Gear Solid: Portable Ops
-Valkyrie Profile: Lenneth
Egyben csak 8000Ft!
Itt vannak a srácok:
-
#23627 Nem ps3/x360 változatról beszélek, hanem pc-ről. ps3/x360on valóban szebb, de állítólag ezeken sem történt sok újítás az előzőhöz képest. -
#23626 pedig más gépre,eléggé felnyomták.
-
#23625 Ha egyszer elrontottad arányod nincs az az isten, hogy kijavitsad :( -
#23624 Érdekesek aztuti,kiváncsi leszek ha elérem nemsoká a 3 átlagot engedik-e a meghivokat.
Ez ma a 6ik üzenet onnan (mind ugyanez)
-
#23623 Ez a blackcats is egyre sz@rabb. Sokszor be sem jön az oldal, masszív overseed van, és mégis egyre erősítenek a szabályokon. Full idióták. Már nem is az 1.0 arány a normális, hanem az 1.5 ezeknél. Noooormális?? :) Itt sem leszek már soha power user, senkit sem zavarjon, hogy 1.3-as arányom van és 50giga feltöltésem. -
#23621 nekem is van, mert az artányom kira. de a tételenkénti feltöltéssel eltolták. -
#23620 van elvileg 3 nekem,de nem adja ki,meg 1 nap 5-6szor átvált a oldal user-power user-é.
szal elég plötty let -
#23619 jah, én is az új reggre várok... ha lekapsz valamit, amit utána más nem tölt, véged. -
#23618 Hogyhogy? -
#23617 Ne izgulj, fifa08 egy kalap sz@r. Az egyetlen újítás benne az, hogy a 7-es számot átírták 08-ra. Ellenben az új PES demójával most játszok PC-n, és ez még fejlődött is, nem is kicsit, főleg grafikában.