PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
felraknam a 3.10oe-t
de!
már 15 perce készül az a dxar izé,a 1.50 részét elég hamar tuljutott,de a 3.10-el tököl már régota.
Meddig kell ezt igy hagyni 1 ora-1nap 1 hét?

ezer hála és köszönet maffiosonak aki segitett és volt türelme hozzám igazán nagyon rendes.De egyvalamire nem jöttünk rá betettem az iso mappába a cso filét pl vice city aztán mást is de mindegyik játék inditása után ezt irja ki:the game could not be started
valakinek van valami ötlete?systeme software 3.03 OE-C
Banyapapa
tudna adni valaki linket a 3.10-hez,és 1.50hez (eboot-okhoz)?

maffioso
annak én is örülnék

\"If in doubt, flat out!\"

scorpeeon
Erre tudna neem vki meghívót szerezni? Nekem eddig nem jött össze...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lolman
jah igy elsõre nekem se világos de sztem vidd el szervizbe😛

amugy a programokat a ms0:/psp/game/ mappába kell tenni!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

plas
Szerintem a mondatodat illesd egy-két vesszõvel, mert ebbõl számomra nemigazán világos, hogy mi- és hogy van beállítva...
"pspmen elment a hang csak a fülhalgatóval tudom hallgatni és az mp3-akat sem ismeri fel a beállításokban pedig maxra van véve a hang és nincs lenémítva."

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni mert a pspmen elment a hang csak a fülhalgatóval tudom hallgatni és az mp3-akat sem ismeri fel a beállításokban pedig maxra van véve a hang és nincs lenémítva.Valószínûleg kitöröltem belõle valamit.De nem nagyon értek hozzá mert csak egy hete van psp-m.
És lenne mégegy kérdésem hogy melyik mappájába kell belepakolni a programokat???A játékokra már rájöttem hogy az ISO nevû mappába kell tenni és akkor fut de a progikra sehogysem.
A programokat a www.psp.uw.hu oldalról töltöttem és ezeket szeretném használni.
Szeretném ha segítenétek a válaszokat elõre is köszönöm.
maffioso
[email protected]
vegyél fel és segitek

Sziasztok!

Megvettem a psp-met hála maffioso-nak és a többi segitõkész embernek hogy pár napja felvilágosítottak a géprõl.Maffioso biztos emlékszel rám én vagyok aki telsesen sik matek hozzá😊És most ujból a segitségeteket szeretném kérni.Legyetek szivesek mivel végignéztem a leirásokat de lépésrõl lépésre sehol nem találtam leirást hogy tegyek fel iso játékot ill filmet a gépre.Mit használjak stbJa a gépem 1,5 a szoft rajta és 2gb-os a kártya van adatkábelem is.Köszönöm a segitséget és remélem nem haragszotok majd meg rám ha fárasztalak titeket a kérdéseimmel,de ti vagytok akik a toppon vagytok a dologban.
ColdFire
nekem 0.140 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lolman
igen én vok hát szerver seed meghasonlok😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

DnP
42008 pedig te vagyol? hogy a tokombe van 1.3as aranyod? 😊
.4 folott alig birok maradni... hm.. pedig seedelem a sok XXX-et hihi

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

DnP
😊 jajj lebuktam.

Coldfire: Ezt egy masik adatlaprol warezoltam le 😊

ColdFire
lál

Miatyánk, aki a szerverekben vagy,
Szenteltessék meg a te ip-d,
Jöjjön le a sok mp3, Legyen meg a legújabb játék,
Amint feltették, Letölthessem én.

Mindennapi internetezésemet add meg nekem ma,
És bocsásd meg szexoldalra tévedéseimet,
Miképpen én is megbocsátok a tõlem DC-n letöltõknek,
S ne vígy minket az áramszünetbe,
De szabadíts meg az ASVA-tól!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lolman
ez te vagy?:
http://bithumen.tx.hu/userdetails.php?id=19905

😊

maffioso
igen
de egy gigás karira nem fér rá

DnP
TDU mekkora legkisebbre beciscozva? Giga alatt van?

aabelus
ennyi volt,tobb nem lesz 😊 😊

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

persze. sõt, hivatalos fw update közben is!

bármilyen flasheléssel kapcsolatos mûvelet tönkreteheti, az más kérdés, hogy mekkora erre az esély 😊

kéretik a további hülye kérdéseket mellõzni!

aabelus
miutan downgrade-eltem,es a custom fw install kozben is elromolhat a psp?

scorpeeon
Ha van rá pénzed, megveheted a játékokat, csak azért ne warezolj h kemény légy 😊 Downgrade után ajánlott egy custom fw install, azután minden menni fog: a megvett és letöltött játékok is.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

maffioso
mér ne menne?
minden megy rajta ami azelõtt is

aabelus
en is most akarok downgradelni.. hetfo vagy kedden...

Downgrade-lés után lehet bármi baja a PSP-mnek? Meg megvan eredeti a MoA:Heroes, aminek erõsen 2.71-es firmware kell, gondolom az se megy rajta... Tehát megéri-e e a downgrade vagy inkább gyûjtögessek és vegyem meg eredetiben a játékokat???

BubaMester
Az lehetséges ,hogy a PSP-s TDU-ból kihagyták a Ferrarikat?? Mert én sehol sem találok Ferrari kereskedést..

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

scorpeeon
Ahhoz képest nekem már tegnap megvolt, igaz, hogy csak ma jelenik meg Amerikában hivatalosan 😊 bc-n rég fent van, amikor a #19575-as hsz-t beírtam, már egy fél órája fent lehetett.

scorpeeon
3.10 OE-A'

Valaki?
Egyszerûen nem jelenik meg a TDU, UMD -t visz de a kártyán lévõ iso-t nem hozza be
0.51-es Devhookal hogyan tudom elindítani a TDU-t , segítsetek milyen beállításokat használjak..
ColdFire
van, vmi flashes baromság, filezen fennnvan asszem

maffioso
ha seedeled akkor is bc marad
asszem

2.8 tölthetem le az új Devhookot
Csak szórakoztak velem, rossz mappába nézte. 2.71-el elindul, vagy mi kell neki?
elobb le kell tolteni.

TDU-t hogyne tudom kicsomagolni? .bc a fájl neve
maffioso
honnan szedted?
torrenten csak demot láttam

Eladó PSP, és hozzá 4gigás memória külön külön is megvásárolható. Együtt 54ezer forint, külön 45, és 10ezer forint. Postai utánvétellel küldeném. 1.5-ös szoftver. [email protected] -ra írj ha érdekel, ne privátba
macselek
áh az felejtõs..

lehet fura kérdés de van psp-ére ébresztõ mondjuk mp3 ébreszt vagy ilyesmi??????

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

GTA LCS :felmásolom,UMD menübe ottvan megy a kis ízelítõ videó,elindítom és hosszú sötétség ... mi lhet a probléma?
Viva la Toca3!!!
scorpeeon
Toca Race Driver 3 Challenge EUR MULTI5 PSP-LIGHTFORCE

Csak h legyen elég jó játék 😊

plas
végülis azért logikai... 😄

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

aabelus
de alenyeget igy sem naon eertem 😊

aabelus
ok,koszi.mar vettem tr legend meg wts2-t.. akkor ezt is megveszem 😊)

Rip
Mázli, vedd meg!
Videót meg talász pl. a video.google.com vagy a www.youtube.com-on, onnan látszik a lényeg.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ColdFire
jóár! <#eljen>

lamase
gugöl

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.