PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de!
már 15 perce készül az a dxar izé,a 1.50 részét elég hamar tuljutott,de a 3.10-el tököl már régota.
Meddig kell ezt igy hagyni 1 ora-1nap 1 hét?
valakinek van valami ötlete?systeme software 3.03 OE-C
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
amugy a programokat a ms0:/psp/game/ mappába kell tenni!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
"pspmen elment a hang csak a fülhalgatóval tudom hallgatni és az mp3-akat sem ismeri fel a beállításokban pedig maxra van véve a hang és nincs lenémítva."
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
A segítségeteket szeretném kérni mert a pspmen elment a hang csak a fülhalgatóval tudom hallgatni és az mp3-akat sem ismeri fel a beállításokban pedig maxra van véve a hang és nincs lenémítva.Valószínûleg kitöröltem belõle valamit.De nem nagyon értek hozzá mert csak egy hete van psp-m.
És lenne mégegy kérdésem hogy melyik mappájába kell belepakolni a programokat???A játékokra már rájöttem hogy az ISO nevû mappába kell tenni és akkor fut de a progikra sehogysem.
A programokat a www.psp.uw.hu oldalról töltöttem és ezeket szeretném használni.
Szeretném ha segítenétek a válaszokat elõre is köszönöm.
vegyél fel és segitek
\"If in doubt, flat out!\"
Megvettem a psp-met hála maffioso-nak és a többi segitõkész embernek hogy pár napja felvilágosítottak a géprõl.Maffioso biztos emlékszel rám én vagyok aki telsesen sik matek hozzá😊És most ujból a segitségeteket szeretném kérni.Legyetek szivesek mivel végignéztem a leirásokat de lépésrõl lépésre sehol nem találtam leirást hogy tegyek fel iso játékot ill filmet a gépre.Mit használjak stbJa a gépem 1,5 a szoft rajta és 2gb-os a kártya van adatkábelem is.Köszönöm a segitséget és remélem nem haragszotok majd meg rám ha fárasztalak titeket a kérdéseimmel,de ti vagytok akik a toppon vagytok a dologban.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
.4 folott alig birok maradni... hm.. pedig seedelem a sok XXX-et hihi
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Coldfire: Ezt egy masik adatlaprol warezoltam le 😊
Miatyánk, aki a szerverekben vagy,
Szenteltessék meg a te ip-d,
Jöjjön le a sok mp3, Legyen meg a legújabb játék,
Amint feltették, Letölthessem én.
Mindennapi internetezésemet add meg nekem ma,
És bocsásd meg szexoldalra tévedéseimet,
Miképpen én is megbocsátok a tõlem DC-n letöltõknek,
S ne vígy minket az áramszünetbe,
De szabadíts meg az ASVA-tól!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://bithumen.tx.hu/userdetails.php?id=19905
😊
bármilyen flasheléssel kapcsolatos mûvelet tönkreteheti, az más kérdés, hogy mekkora erre az esély 😊
kéretik a további hülye kérdéseket mellõzni!
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Csak h legyen elég jó játék 😊
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Videót meg talász pl. a video.google.com vagy a www.youtube.com-on, onnan látszik a lényeg.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu