40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gunn69
    slipknot, kaptál már segítséget? ha nem, én szivesen segítek...
  • amdrula
    Hányszor kell leírni neked, hogy sehogy?:D
  • Gomber
    azt tudom én is! de hogyan lehet akkor psp-vel játszani vele? mert a youtube tele van ilyen videókkal ahol a gta san andreassal játszanak! véletlenül nem a psx vagy ps2 játékot kell átkonvertálni és betenni?
  • Kalozoner
    fake... nincs san andreas psp-re de ez már kilett tárgyalva 1000*...
  • Gomber
    ezt most komolyan mondnom nem értem! van egy csomó kép a Grand The Auto San Andreas-PSP borítójárol meg videók hogy psp játszanak rajta meg hírek, de sehol nincsen, a boltokban sem torrenten sem, meg sehol...tudna valaki segíteni, mert mindjárt megőrülök!
  • Slipknot
    hello szeretnem frissiteni a pspmet 3.10 OE-A ra vagy jobbra.. csak az a gaz hogy nem vagom hogy kellene :/ egyedul nem akarok probalkozni. Ha vki segitene megkoszonnem prvibe adok msnt
  • Gomber
    ezt most nem értem! valaki azt mondta hogy nincs GTA SAN ANDREAS psp-re! pedig láttam a youtubén egy videót amin játszottak rajta, meg minden hól azt írja van! ez igaz? és ha az akkor tud valaki egy warez,vagy torrent oldalat ahol fenn van? előre is thx!
  • Bala Jr
    Sikerült oda belépnem a Recovery-be csak hát én nem találtam semmi ilyet ahova Mhz van írva pedig mindent átnéztem és csak a cpu speed-nél találtam ilyen számokat de ott nem segített az amikor ott átállítottam 333-ra nem tudnál írni egy elérési utat?
  • torrente
    Teljesen kiakpcsolod a gépet, aztán visszakapvsolod, d eúgy, hogy közben nyomod a fent R gombot. Ott majd megtalálod, ahol lehet váltogatni a MHz-ek közül (222, 266, 300, 333). Tedd a 333-ra!
  • Bala Jr
    mi az az MHZ? és hol találom ezt a beállítást?amúgy most próbáltam a Daxtert-t és most azt se akarja elindítani eddig ez az a két játék amit nem akar elindítani csak sinán elsötétül a képernyő és utána semmi :(
  • Kalozoner
    de azért van, de ennyi erővel mért adnak az ipodhoz "50W" fülest?? én vagyok sztem hülye, hogy ezt értsem...
  • Banyapapa
    az nem valami elöirás miatt van?
    mert akkor a slimhez is azt adnak (vagyis buszon,netalán vonaton télleg nem valami jo)
  • Kalozoner
    most olvasom, hogy azt nem kapoot hozzá, de a lényeg, hogy 1,5K-ért lehet jó sony fülest kapni...
  • Kalozoner
    a slimhez is a fülbarát füles jár?!, mert ha igen akkor az kuka, buszon max volumén esélytelen vagy azzal...
  • Kata
    Mennyi is egy olyan füldugesz? Na haggyá má a hülyeségeiddel, felesleges dolgon álltál le görcsölni.
  • torrente
    Aha, azt csak hiszed, hogy olvasni mindenki tud. Sokan azt sem tudják mit vesznek meg.
    Gondoltam, hogy a 3 felsorolt közül pont a legdrágábbat és leghasznosabbat, a fülhallgatót hagyod ki.
  • torrente
    Próbáld meg a MHZ-et 333-ra állítani! Néhány játéknál ez segít.
  • Bala Jr
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy a Valhalla Knights-ot nem lehet elindítani vagy talán vmi rosszul van beállítva nekem? mert mindig probálom beindítani de miután rányomok hogy elindítsa azután elsötétül a kép!amúgy a formátum .cso most töltök egy .iso-t
  • Kata
    Ne beszélj butaságokat. Rajta van a dobozon, hogy mit tartalmaz, olvasni mindenki tud. De meg is lehet kérdezni az eladót. Másrészt most minek lenne X-ezer Ft-al drágább egy szaros 32 megás memóriakártya miatt az egész? Akkor adják anélkül, és inkább vesz hozzá többgigásat. A kábel meg filléres dolog.
  • torrente
    Jól át lettél kú.va. Most majd lehet még rá költeni!
  • CaviaR
    Felejstétek már el ezt a slim - nem slim FW dolgot. A lényeges szempontokból tök ugyan az mindkettő.
  • kisgabo
    sony shopban az eredeti 2gb 12000 4gb 19900 5év garival, nem high speed.

nekem a 4gb nem high speed karival sincs bajom.
  • wordsworth
    Szerinted. Szerintem nem. Mert itt olvasgatom vannak eredetik, hamisak, itt ott amott van eltérés árban esetleg.
  • elims
    Köszi!
  • moralosan
    ez egy jó hülye kérdés volt szvsz
  • wordsworth
    De kitudja, lehet, hogy előbb is lesz FF7CC angolul, ha valaki fogja és lefordítja, uigy mint nem is tom melyik jatekot.
    Amugyh, sajna CChez kell 2GBos kari.. szal be kell egyre majd ruháznom, valaki tudna adni ötletet, hogy hol és milyet érdemes venni?
    Thx
  • MaSzKa
    psp lézer
  • Dunkey
    Én is hamarosan boldog slim tulajdonos leszek :D. Ki használja tört 3.60-as / 71es FW-vel? Futnak rajta rendesen a játékok? (pl. konkrétan LCS és VCS érdekelne :D)
  • fufanu
    HEllo.most szeretnelk venni psp-t,és nem tudom hogy kb 30ezrem van rá enyiért lehet kapni már egy normálisat?
  • sith7
    Köszi a sztárvórszos - t
  • CoD23
    Adja már meg lécci pls valaki az MSN címét lehetőleg olyan aki atomra vágja a Psp-t !!!!
  • CoD23
    ahha ok thx Kata
  • Kata
    Nekem is Slim van, és nem voltak ezek hozzá az alapdobozban. 32megás kártya amúgy se kellett volna... USB kábelt meg bármilyet vehetsz hozzá, nem kell direkt sony vagy psp-hez gyártott, csak az egyik vége 5pin-es legyen:

• CoD23
    Csá all!
    Nah most vettem egy Psp Slimet , és arra lennék kíváncsi hogy van e még ilyen aki vett ?
    Mert én nem kaptam hozzá se usb kábelt se fülhalgatót se 32mb-y memoria cardot
  • Gunn69
    Van nekem is eladó PSP-m. Dobozzal meg mindennel, amit gyárilag adnak hozzá + Logitech tok + 2 gigás kari + 2 origi játék. A PSP hekkelt.
  • Zsoccc
    Nagyon szépek, gratulálok!
    Ha van időd egyszer egy Shenmue-sat is csinálhatnál. :)
  • öregharcsa
    ha lehet én is kérnék..

egy sima stargate (SG1-es) és egy stargate atlantis témát..ha lehet...nem sürge..

köszönöm
  • Inferno
    WOOOW !
    Köszi szépen nagyon jók lettek ^^!
  • Pitypang18
    Valószínű, hogy jövőhéten is lesz egy gép ilyen árban!
  • Kata
    sith7-nek a sztárvórszos háttér csillagrombolóval, csatával, dartvéderrel, mindennel, amit kért rá:

Infernonak a Final Fantasy-s hátterek:
    Nem mondtad melyikről kell konkrétan, így csináltam crisis core, advent children és a mozifilmről is.