40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
NormalisEmber #23741 Próbálta már vki a final fantasy taktics-ot?
Azért kérdem, mert olvastam hogy csúnyán beszaggat (a poén az egészben, hogy állítólag az eredeti ps1-est viszont tökéletesen lag nélkül viszi.)
Ha nagyon gáz, lehet hogy bele se nézek.(a Jeanne D Arc-al úgyis elvagyok mostanában) -
Kalozoner #23740 szarért-hugyért csinálják már, minden konzolbolt csak nincs kiírva.... -
#23739 Ok,én sem a media markt-ra gondoltam. -
#23738 Természetesen nem vállalják. Azt mondják, hogy te kis buta, nekünk az a pénz, ha nálunk veszed az eredeti tartozékokat és játékokat, nem az, amikor segítünk ingyé jáccani. -
#23737 persze, a mediamarktban az ingyenes warez firmware mellé kávét adnak, és egy bónusz 4 gigás karit. -
#23736 Szerintetek ha egy konzol boltban vesz az ember egy új slimet pl consolcornerben akkor ott vállalják,hogy feltesznek rá egy custom fw-t,hogy tudjak a gépen iso játékokat is futtatni? Karácsonykor lesz esedékes a dolog,persze csak ha addig nem lesz rá megoldás,hogy pufi gép nélkül is lehessen rátenni más fw-t. -
#23735 Jó, bocsánatot kérek mindenkitől! amugy az ez elötti kommentemet is már ugy írtam hogy tudom hogy nincs! és meg értettem! csak már egy csomó videót láttam, és tök nehéz elhinni!ugyhogy mindkinek BOCS! -
#23734 igen elnézte kb 6x-ra -
#23733 nem kénne egyböl idiotázni,elnézte ez van. -
#23732 Nincsen semmilyen GTA libertin meg vice-on kivul :D De mar annyian irtak olyan jóó :D
Amugy adjak Torrentet nekem megvan xD -
#23731 np:D -
#23730 gombernek ment sry... -
#23729 te télleg ekkora idióta vagy? még nyújtva is van a kép.... -
#23728 Tessék ennél még látszik is az elején a bal alsó sarokban a play ikonXDD -
#23727 nincs vkiknek kedvem monster hunter freedom 2-vel multizni? megbeszélhetnénk hogy hol, mikor, tök jó lenne, mer online részben nehéz egyedül előre haladni.
Nekem ma megfelelne, még ha nem is lennénk meg 4en csak kettem már az is tök jó lenne. -
#23726 Gomber, te miért csinálsz teljesen hülyét magadból? itt nézd meg, hogy van-e GTA:SA psp-re és ne butáskodj feleslegesen. -
#23725 Én is nagyon szerettem ps2-n a san andreast-és elsők között szerezném be psp-re is ha lenne,de nagyon úgy néz ki,hogy nem lesz. -
#23724 Nagyon sz@r minőségű a videó. Sztem egy UMD lemezhez kinyomtatott egy San Andreas képet, és rátette, és ez az egész egy videó csak: felvette ahogy játszik PC-n vagy PS2-n, és PSP-n csak lejátszotta. Rengeteg magyarázata lehet, de 1 biztos: fake :) -
#23723 erre
van valakinek, logikus magyarázata? mert nem hiszem! -
#23722 ajánlott a 2 de inkább a 4GB
főleg az iso-k hoz -
#23720 A postaköltség jó pár ezer Ft és ha meg is vámolják, akkor máris többe van, mint itthon. A garanciát pedig csak Amerikában érvényesítheted (ez macerásabb és sokáig tart). A vámolásnál véletlenszerűen bontanak ki csomagokat. Ha fizetned kell vámot, az kb. 10000 Ft. -
#23719 én is umd-ről játszom, de kell a nagy kártya a képeknek, zenéknek, videóknak -
#23718 Inkább 2/4gigás jellemző :) Zenére sem árt egyébként 2 giga, nemhogy videóra/ISO fileokra :) -
#23717 sony azért ad 32 megás memót, mert az umd használóknak elég, de itt mindenki umd lemezzel tolja, és nem 8 gigás stick-el, nem? -
#23716 Kata: nagyon jók lettek a hátterek! (főleg az FF-esek)
A Slim-es kiegészítős kérdéshez: a 32 megás kártya maximum a mentésekre elég, de aki bármire használja, az vesz hozzá úgyis pár gigásat. USB-mini USB kábelnek már szinte mindenhol kell lennie, ugyanis ezt használja az összes fényképezőgép és a legtöbb mp3 lejátszó is. A fülessel meg tényleg felesleges görcsölni, akinek kell hozzá valamilyen, az vesz 1-2 ezerért egy akármilyet, aki komolyabban szeretne rajta zenét hallgatni vagy csak igényesebb hallása van, vesz egy Sennheiser CX300-at. -
Paulie86 #23715 Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy amerikából honnan lehetne rendelni PSP Slimet, egy helyet találtam, az amazon.com-ot, de pont a PSP-2000-et csak USA-ba viszik ki, külföldre nem szállítják, legalábbis én mintha ezt olvastam volna. 170 dolcsi+szállítási költség, még mindig jobban jönnék ki
mint nálunk 47kért szerintem. Olvastam hogy valaki már rendelt amcsiktól, meg tudnátok akkor mondani hogy honnan, meg hogy milyen szállítási és esetleg vámköltégekkel kell számolni? THX.......... -
#23714 oks, köszi! már rég letettem róla! de szar hogy csak 2 részt csináltak:( a GTA LiberCytyStories jó de a Vice city egy nagy lószar! nagyon elcseszték! -
Kalozoner #23713 egyébként a sp video 9-et ne használdd mert csak 30 fps-eltud klonvertálni pspre- inkább 3gp converter-t ajánlom, feliratra meg van külön feladatkezelő homebrew -
Kalozoner #23712 jó.. akkor menj és vedd meg a bótba vagy tőccsed le valami warez oldalról...sok sikert.. -
szabzol #23711 Hát ilyen játék nekem nem kellene. Ha jól megnézed, balra mozog a csávó ujja, és jobbra megy a kocsi. Na meg valahogy az is furcsa, hogy egy gombot kell nyomni a tolatáshoz, és az előremenetelhez is (talán ennyire automata a kocsi) Vagy biztosan új irányítást, meg gombkiosztást kapott a game.
De biztosan nem kamu
Nem kell mindent elhinni, amit a neten látsz. -
#23710 Nem egyszerubb azt mondani, hogy igen van GTA SA? :D -
Kalozoner #23709 siliusnak igaza van, és a kommntek is mondják hogy kacsa az egész... láccik, hogy valami kamu van benne -
#23708 Lehet akárhány, ha fent lenne a gépemen a gta akkor csinálhatnék én is egyet majd go a youtube-ra és ennyi. -
#23707 ezt nem hiszem, mert van egy csomó! -
#23706 PC-n felveszik a videót, majd átkonvertálják, elindítják és úgy csinálnak mintha játszanának közben meg csak a videó megy. -
#23705 LEÍRÁS + PSP VIDEO 9 -
#23704 PSP VIDEO 9 -
Bala Jr #23703 nem tudna valaki egy jó psp video converter-t mert eddig egy csomót próbáltam és semmit nem ér egyik sem mert a imtoo és a xilisoft is elrontja a hangját marhára, ha tud valaki egy linket akkor rakja ide vagy esteleg egy olyan beállítást ezekhez amivel normális minőségű video-t lehet kapni! előre is köszi -
#23702 figy. akkor ezt hogyan magyarázod? -
#23701 nem prvbe elkuldom a cimem =)