40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23781 Get ready to bounce, Logan!
Hun van-é? -
#23780 Kit van ez is gyerekek :)
Syphon Filter Logans Shadow USA PSP-pSyPSP -
#23779 nekem is, csak arra nehezebb igo-t szerezni... :) olcsóbb lett volna pedig, a meglévő psp-t feldobni. -
#23778 miért?...átszámolva 10e ft(szerintem nem sok)...mire megjön max 15e ft...
de ez csak maga a GPS vevő...szoftver nincs hozzá(majd lesz az új iGo)...anélkül meg szart sem ér -
#23777 vhogy most nincs 70-80k-m rá...
ez kéne nekem gps -
amdrula #23776 Amúgy megvettem a normal 4GB-s Sandisk karit, GTA LC és Jackass játékokkal próbáltam, nem volt velük semmi gond. -
amdrula #23775 Mivel egy UMD lemez 1,8GB, ezért igen valószínű, hogy a God of War sem lesz nagyobb. -
#23774 viszont ez már kint van!!
Star Wars Battlefront Renegade Squadron USA PSP-pSyPSP -
#23773 Hmm szerinted 2GBos elég lesz mondjuk a god of warhoz? vagy ha elég is akkor már semmi nem megy mellé. 1GB feletti gamek nem lassuak memcardon? (ilyen is olvastam meg mielott valaki nekemesik :D ) -
#23772 Még nem láttam kint sehol, de napokon belül várható. -
#23771 Az ign-en azt írják, hogy Amerikában október 2-án jelent meg. Lassan kéne jönnie. :) -
#23770 Eladó PSP még mindig senkinek nem kell? :) -
#23769 a t..leech-en még nincs...most néztem... -
#23768 Az új Syphon Filter már fent van valahol? Nagyon-nagyon érdekelne! -
#23767 elvileg az alapbol rossz, legalabbis feketemacskán azt olvastam, valami miatt. -
#23766 nekemis ilyen 6ezres 2 gb-s van (igaz akkor drágább volt),de eddig okés,csak felmásolás lassu.
Amugy ez a ff tactics télleg érdekes,kicsit látványosabb a skill,és mint a lassitott felvételel menne,hihetetlen:(
Bár nem emlékszem a eredeti verziora,de ott is ilyen "hatásvadász-lassitás" volt? -
#23765 hm apron lattam 4Gbost 9000ért 2Gbos 6000 biztos olyan is... :D -
#23764 Mer FF:CC hez meg az ujabb szarokhoz sajna nem elég 1Gbos...
Pro duo izét néztem.. 12.000 ért sok xD nekem.. -
#23763 pedig teljesen mind1 milyet veszel, nekem pl kínai copy Sonym van...
ez a 2., amióta megjelent a PSP, az 1. is azért lett hibás mert széttörtem :D -
#23762 Már nem merek semmilyen karit venni, mer nemtudom mit érdemes :D -
#23761 Kiderült a probléma
Ami könyvtárszerkezetnek a gépen lenni kell, az rajt is volt, csak nem a "gyökérbe", hanem egy PSP könyvtáron belül
Kitettem a könyvtárakat a "gyökérbe" és most már megy minden -
#23760 én vettem egy asus 696-ot, és kuvvajó az IGO. -
#23759 Magyarul akkor azt mondod, hogy ez tutti kártya hiba? Akkor rendelek egy ultrás Sandisket... -
#23758 térdkép kackac
(térkép) -
#23757 télleg vkinek van már gps vevője psp-hez? és ha van hogy boldogul vele? magyar térdképek ilyesmi... -
#23756 veszel egy másik karit. van 4 gigásból is jó, pár oldallal visszább megnézheted melyik az, de ez se 100%os infó. -
#23755 Próbálta - elmondása szerint- midegyik könyvtárba és sehol nem ment
majd 5 fele megyek hozzá, és megnézem, mert ez nekem is furcsa -
#23754 Egy kérdés: Van néhány game ami szaggat elég erősen a PSPmen. (Pl Tomb Raider, GTA) Olvastam valami olyat, hogy az 1GBnál nagyobb gamék. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? A Memorystickem elméletileg eredeti (legalábbis Sony márkaboltból van.). Mi a gond? mit lehet tenni? -
#23753 Szerintem mp4-et mindegyik psp le tud játszani. Az mp_root/100MNV01 vagy a 100ANV01-be kell bemásolni. (Első esetben M4V+5szám.mp4, második esetben pedig MAQ+5szám.mp4 néven). Példák: M4V10001.mp4 vagy MAQ10006.mp4. -
#23752 megjelent a jackass játék psp-re 1 állat:-) -
#23751 Sziasztok
Nekem egy olyan gondom van, illetbe a haveromnak, hogy az ő PSP - je nem játsza le az .mp4 kiterjesztésű videókat, 3.5 - ös eredeti fw van rajta, nekem ugyanazt a file - t lejátsza az én PSP - m, az enyémen 3.71 fw van
A FAQ azt írja, hogy 3,3 felett már feismeri ezeket a file - okat, és le is játsza őket...
Mi lehet a gond szerintetek ? -
#23750 Inkább Ultra II-es Sandisk ajánlott játszásra sztem. -
amdrula #23749 Nekem is az a szimpibb, igaz ahol néztem egy ezressel drágább, mint a sony máshol, de ez útbaesik és valszeg van is nekik...
(most egy 512-es Sandisk Gaming van bent, remélem nem jelentősen lassabb ez a 4gb-os...) -
#23748 sandisk -
amdrula #23747 Ti melyiket vennétek:
Vagy:
Ezeket tudnám egyszerüen utánajárás nélkül boltból beszerezni, gondolom nem szaggatnak a dolgok, ha ilyen, nem high speedes kártyáról játszik az ember. -
#23746 jeanne D'arc nemrossz, most vagyok a második fortressnél.. kicsit szopás -
NormalisEmber #23745 a feketemacskán gondolom nem arról próbálták , de az ign-esek szerintem umd-t használtak... -
#23744 umd-ről szaggat? -
NormalisEmber #23743 Sajna ott sem, az ign-es kritika (ami gondolom az usa verzió alapján készült) legalábbis több helyen megemlíti a belassulásokat.
Elég amatőr munkára vall ez az egész.:((
A bejátszások viszont lehet hogy rávesznek arra hogy mégis tegyek vele egy próbát.(mondjuk bele se merek gondolni hogy egy idézés hatására mennyire fog beszaggatni:)
-
#23742 A most megjelent (EU) változat állítólag 1 fokkal játszhatóbb, de még mindig nem az igazi. Az USA változat jönm pár napon belül, de nem hiszem h abba kijavítanák, ha ebben sem tudták.