40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • torrente
    Get ready to bounce, Logan!
    Hun van-é?
  • scorpeeon
    Kit van ez is gyerekek :)
    Syphon Filter Logans Shadow USA PSP-pSyPSP
  • kisgabo
    nekem is, csak arra nehezebb igo-t szerezni... :) olcsóbb lett volna pedig, a meglévő psp-t feldobni.
  • öregharcsa
    miért?...átszámolva 10e ft(szerintem nem sok)...mire megjön max 15e ft...
    de ez csak maga a GPS vevő...szoftver nincs hozzá(majd lesz az új iGo)...anélkül meg szart sem ér
  • VLB
    vhogy most nincs 70-80k-m rá...

ez kéne nekem gps
  • amdrula
    Amúgy megvettem a normal 4GB-s Sandisk karit, GTA LC és Jackass játékokkal próbáltam, nem volt velük semmi gond.
  • amdrula
    Mivel egy UMD lemez 1,8GB, ezért igen valószínű, hogy a God of War sem lesz nagyobb.
  • öregharcsa
    viszont ez már kint van!!

Star Wars Battlefront Renegade Squadron USA PSP-pSyPSP
  • wordsworth
    Hmm szerinted 2GBos elég lesz mondjuk a god of warhoz? vagy ha elég is akkor már semmi nem megy mellé. 1GB feletti gamek nem lassuak memcardon? (ilyen is olvastam meg mielott valaki nekemesik :D )
  • scorpeeon
    Még nem láttam kint sehol, de napokon belül várható.
  • torrente
    Az ign-en azt írják, hogy Amerikában október 2-án jelent meg. Lassan kéne jönnie. :)
  • Gunn69
    Eladó PSP még mindig senkinek nem kell? :)
  • öregharcsa
    a t..leech-en még nincs...most néztem...
  • torrente
    Az új Syphon Filter már fent van valahol? Nagyon-nagyon érdekelne!
  • wordsworth
    elvileg az alapbol rossz, legalabbis feketemacskán azt olvastam, valami miatt.
  • Banyapapa
    nekemis ilyen 6ezres 2 gb-s van (igaz akkor drágább volt),de eddig okés,csak felmásolás lassu.

Amugy ez a ff tactics télleg érdekes,kicsit látványosabb a skill,és mint a lassitott felvételel menne,hihetetlen:(
    Bár nem emlékszem a eredeti verziora,de ott is ilyen "hatásvadász-lassitás" volt?
  • wordsworth
    hm apron lattam 4Gbost 9000ért 2Gbos 6000 biztos olyan is... :D
  • wordsworth
    Mer FF:CC hez meg az ujabb szarokhoz sajna nem elég 1Gbos...
    Pro duo izét néztem.. 12.000 ért sok xD nekem..
  • ColdFire
    pedig teljesen mind1 milyet veszel, nekem pl kínai copy Sonym van...
    ez a 2., amióta megjelent a PSP, az 1. is azért lett hibás mert széttörtem :D
  • wordsworth
    Már nem merek semmilyen karit venni, mer nemtudom mit érdemes :D
  • sith7
    Kiderült a probléma
    Ami könyvtárszerkezetnek a gépen lenni kell, az rajt is volt, csak nem a "gyökérbe", hanem egy PSP könyvtáron belül
    Kitettem a könyvtárakat a "gyökérbe" és most már megy minden
  • kisgabo
    én vettem egy asus 696-ot, és kuvvajó az IGO.
  • narumon
    Magyarul akkor azt mondod, hogy ez tutti kártya hiba? Akkor rendelek egy ultrás Sandisket...
  • VLB
    térdkép kackac

(térkép)
  • VLB
    télleg vkinek van már gps vevője psp-hez? és ha van hogy boldogul vele? magyar térdképek ilyesmi...
  • VLB
    veszel egy másik karit. van 4 gigásból is jó, pár oldallal visszább megnézheted melyik az, de ez se 100%os infó.
  • sith7
    Próbálta - elmondása szerint- midegyik könyvtárba és sehol nem ment
    majd 5 fele megyek hozzá, és megnézem, mert ez nekem is furcsa
  • narumon
    Egy kérdés: Van néhány game ami szaggat elég erősen a PSPmen. (Pl Tomb Raider, GTA) Olvastam valami olyat, hogy az 1GBnál nagyobb gamék. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? A Memorystickem elméletileg eredeti (legalábbis Sony márkaboltból van.). Mi a gond? mit lehet tenni?
  • torrente
    Szerintem mp4-et mindegyik psp le tud játszani. Az mp_root/100MNV01 vagy a 100ANV01-be kell bemásolni. (Első esetben M4V+5szám.mp4, második esetben pedig MAQ+5szám.mp4 néven). Példák: M4V10001.mp4 vagy MAQ10006.mp4.
  • MaSzKa
    megjelent a jackass játék psp-re 1 állat:-)
  • sith7
    Sziasztok

Nekem egy olyan gondom van, illetbe a haveromnak, hogy az ő PSP - je nem játsza le az .mp4 kiterjesztésű videókat, 3.5 - ös eredeti fw van rajta, nekem ugyanazt a file - t lejátsza az én PSP - m, az enyémen 3.71 fw van
    A FAQ azt írja, hogy 3,3 felett már feismeri ezeket a file - okat, és le is játsza őket...
    Mi lehet a gond szerintetek ?
  • scorpeeon
    Inkább Ultra II-es Sandisk ajánlott játszásra sztem.
  • amdrula
    Nekem is az a szimpibb, igaz ahol néztem egy ezressel drágább, mint a sony máshol, de ez útbaesik és valszeg van is nekik...
    (most egy 512-es Sandisk Gaming van bent, remélem nem jelentősen lassabb ez a 4gb-os...)
  • öregharcsa
    sandisk
  • amdrula
    Ti melyiket vennétek:

Vagy:

Ezeket tudnám egyszerüen utánajárás nélkül boltból beszerezni, gondolom nem szaggatnak a dolgok, ha ilyen, nem high speedes kártyáról játszik az ember.
  • wordsworth
    jeanne D'arc nemrossz, most vagyok a második fortressnél.. kicsit szopás
  • NormalisEmber
    a feketemacskán gondolom nem arról próbálták , de az ign-esek szerintem umd-t használtak...
  • kisgabo
    umd-ről szaggat?
  • NormalisEmber
    Sajna ott sem, az ign-es kritika (ami gondolom az usa verzió alapján készült) legalábbis több helyen megemlíti a belassulásokat.

Elég amatőr munkára vall ez az egész.:((

A bejátszások viszont lehet hogy rávesznek arra hogy mégis tegyek vele egy próbát.(mondjuk bele se merek gondolni hogy egy idézés hatására mennyire fog beszaggatni:)

• scorpeeon
    A most megjelent (EU) változat állítólag 1 fokkal játszhatóbb, de még mindig nem az igazi. Az USA változat jönm pár napon belül, de nem hiszem h abba kijavítanák, ha ebben sem tudták.