40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Dunkey #23821 A gyökérbe csináljak egy ISO mappát és oda? Azt csináltam, de nem látta :S. -
amdrula #23820 memory stick\iso mappába... -
Dunkey #23819 Na bocs a hülye kérdésért, de nem annyira találtam.
3.60 m33 fw-s slimen hova tegyem a .iso játékokat, hogy lássam is őket? Alapból nem volt semmi könyvtár, csak a "PSP". Csináltam egy VIDEO-t, oda beraktam videót, ment is. De hiába csináltam iso-t és toltam be a játékot, mert nem látja a PSP (ha rámegyek a Gamesnél a memory stickre azt írja, hogy there are no games). -
#23818 A működő pixelt miért is soroljuk ide? -
#23817 No ez így még mindig nem pontos...
3 féle pixel van:
halott
beragadt
működő
(elfut) -
#23816 No, ez így nem pontos. 2 féle halott pixel van, az egyik csak be van ragadva, de kis szerencsével és progival kimozdítható és helyrehozható.
-
#23815 Dead pixel azér dead mer halott, ha fejbelőnek téged sem fogunk már visszahozni :) -
ReVisor #23814 a recovery-t megtaláltam, s be is tudtam állítani, most minden faxán megy kikapcsolás után is! :) kösse a helpet!
Valami dead pixel ellen esetleg? -
#23813 mármint fekete alapon fehér pixel, szal dead pixel..
lehet segit... -
ReVisor #23812 S még valami: A FAQ-ban megtaláltam a Pixer progi linkjét (van 2 fehér pixelem), de nem tom, hogy hova másoljam be? -
ReVisor #23811 A FAQ-ban megtaláltam a Pixer progi linkjét (van 2 fehér pixelem), de nem tom, hogy hova másoljam be? -
ReVisor #23810 Jajj de nem vágom ezeket. Bocs de mi az a Recovery? Sry egyáltalán nem vagyok otthon a PSP-s okosságokban, de ezt szeretném megoldani. Az eddigi segítséget is köszi, de ha tudnál még segíteni kicsit az lenne a legjobb. :) Hol van az a recovery? Hol tudom elérni? S mit csináljak vele? -
#23809 Nem, 3.51-ről is, csak ott Home-al és nem Select-el. De Recovery-ben is átállíthatod, ha ennyire nem jön be home-ra. -
ReVisor #23808 tovább két b-vel természetesen :) -
ReVisor #23807 Persze röviden. Most tettem fel az Exit-et, azt ki lehet kapcsolni, s megy is továb szépen... de a többi miért nem? ááááá de rossz... Az a noumd meg csak 3.71-től beállítható ezexerint?
-
#23806 Sztem olyan nincs h tré a hekk: vagy fent van tökéletesen vagy nincs fent. Mondom: noumd-vel lesz a baj sztem. -
#23805 De ugye csak röviden kapcsolod ki, nem a több mp-es kikapccsal? -
ReVisor #23804 MOst már 4 játék van fent, s mindegyik kiakad, ha kikapcsolom a cuccot... szted tré a hekk, vagy ez normális is lehet? Nem 3.71-et használok... -
#23803 Akkor lehet h select, bár az csak tudtommal 3.71 M33-tól van. -
ReVisor #23802 A főmenüben? Hiába nyomom, nem történik semmi... :( -
#23801 Ezt én sem tudtam! Ilyen gyakran nézek videót a psp-n. -
#23800 Először olvasd szépen végig a Gyakran ismételt kérdéseket, mert Különben dühbe jövünk! -
gabci13 #23799 Köszi sikerült.Sztem az volt a baj hogy a legelején a beállításokba rossz FW számot adtam meg:S:D -
#23798 libraryba?
ide probáld meg : \MP_ROOT\101ANV01 -
gabci13 #23797 Tudom meg átkonvertálta beállította meg minden átraktam a Libraryban de még se játszotta le:S -
#23796 ha leformázod a memoriát psp-be,létrehozza a mappákat,neked nem kell.
És a pspvideo9 ha elindul,keresi hogy pc-re csatlakozva van-e a psp (ha nincs az se baj) -
#23795 Nyomsz egy home gombot miközben a főmenüben vagy, és ott az UMD ISO MODE-t állítsd át. -
ReVisor #23794 Azt meg hogyan lehet? A sysinfo ezt írja ki: 3.52 M33 -
#23793 "Gyakran Ismételt Kérdések" :) -
gabci13 #23792 Bocsi azt hogy tudod megnézni hanyas verzió szűmú a psp-m?Másik kérdésem hogy a pspvideo9el konvertáltam egy kis videót át is raktam rá meg is jelenítette a video menüpontban de nem játsza le mert azt mondja nem jó formátumú:S -
#23791 Néhány játék esetében én is tapasztaltam ilyet, hogy miután kikapcs után bekapcsoltam a játékot, a loading felirat végtelenségig jelenik meg és nem tölt semmit. Sztem a noumd az okozója, méghozzá az NP9660. Áttettem M33 driverre, azóta ilyet nem tapasztaltam semelyik játéknál. -
#23790 Jah, de erre csak a régi fw-knél van szükség. Már régóta lehet bármi a neve a videónak és elég a rootban a VIDEO mappába bepakolni. XVID4PSP egy nagyon hasznos kis progi, azzal lehet mindenféle videót konvertálni rá. -
ReVisor #23789 Ma kisebb átalakításon esett át a PSP-m(3.52 M33). Az átalakító ember azt mondta, hogy nyugodtan ki lehet kapcsolni játék közben, utána bekapcsolva minden menni fog tovább. 2 progit próbáltam (COD és LOCO ROCO) de mindkettő kifagy, ha kikapcsolom menet közben. A LOCO egyszerűen a következő töltést már nem hajtja végre, a COD meg megáll, s nem reagál. Ez így oké, vagy elkúrt valaki valamit? -
#23788 Hy
Van nekem egy régi 3.10-es oe-a PSP-m és erre szeretnék rakni egy új cfw-t.
Ahogy olvasgattam, ehhez elöször fel kell rakni a 3.40-es oea-t, majd onnan lehet a 3.52-est.
Namármost még a 3.40-est fel is tom rakni(leírás alapján) de ezzel az "új" 3.52-es cfw-vel már bajban vok, főleg az update-k miatt, szóval ha valaki tudna nekem segíteni MSN-n az pls jelezze pm-ben.
Előre is THX -
gabci13 #23787 Jó mert én egy alapgépet vettem plussz hozzá egy 2Gb-s kártyát.Úgyhogy ezen nem volt semmi úgy olvastam utána hogy ha létrehozok egy MUSIC mappát és abba rakom akkor a zene menüpontban megjeleníti őket az sikerült is.Most ezzel a psp9el konvertálok egy filmet még ezzel kapcsolatban annyi kérdésem lenne hogy ez magától rárakja a pspre? -
#23786 23753-as válaszomban benne van. -
#23785 Át kell alakitatni egy progival pl:pspvideo9, vagy asszem a ujabb NEROk is át alakitanak PSP-nek megfelelö fájlá. -
gabci13 #23784 Szijasztok!
Vettem egy psp-t nem rég és nagyon kezdő vagyok még a téren és szeretném ha megválaszolnátok egy két kérdésem.Hogy tudok filmeket felrakni a psp-mre?Átkell konvertálni hozzá ahoz hogy felismerje és le is játsza?Mit kell csinálnom hogy a felrakott videót a video menüpont alatt felismerje/megjelenítse? -
#23783 A népi hagyományokat tovább kell örökíteni! Hö! -
#23782 Először azt hittem h azt kérdezed, h van-e magyar de aztán rájöttem, hogy nem egészen. Fekete színű macskáról jön lefelé.