PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
tudom hogy sokaknak idegesítõ lesz amit kérdezek de már nem tudom mit kéne csinálnom.van egy psp-m alapból 2.0-ás volt(amikor még nem az enyém volt)és az akkori gazdája megpróbálta feltenni rá az 1.5-ös frissítést de valamiért nem tetszett neki és feltette rá az 1.52-est ami alapból rajtvan a psp-n.namost én megpróbáltam rátolni a 2.71-est hogy utána le tudjam butítani 1.5-re de nem sikerült pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt írva PSP-GAME-UPDATE mappába másoltam az eboot fájlt majd amikor meg akartam nyitni a fájlt azt írta ki hogy corrupted data.mit tudok ezután csinálni lécci segítsetek!!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
hát ugye kinek a pap... 😊
mhf-ben van egyébként infrastructure multiplayer?
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://www.psp-hacks.com/file/4
egyébként mindegy honnan szeded le szerintem a downgrader ellenõrzi a fájlt flashelés elõtt.
Enélkül ugye meg nem sajna a downgrade...esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni? A googlehoz azért nem fordultam túl sok bizalommal mert paráztam,hogy rosszat szedek le és elcseszem 😊 Köszi elõre is😊
😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A Loco Roco nem hosszú sztem. Hacsak nem 100%-ra akarod megcsinálni 😊
egy a baj az oe fw-kkel: hirtelen annyi játékom lett hogy nem is tudom melyikkel játsszak 😊 még a meglévõ umd-imet sem tudtam végigvinni 😊
nem kezdek bele új játékba amíg az elõzõt játszottam végig teljesen - még akkor se ha R&C-ot nagyon vártam 😊 le is töltöttem elsõ nap mikor kijött, de pont elõtte szereztem egy locoroot úgyhogy azt most elkezdtem (elõtte a killzone-t fejeztem be)
de örülök ha azt mondod jó az irányítása, remélem nem fog nagyon hiányozni a másik analog...
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
-Fél éves ( doboz , tartozékok...)
-2GB-os Sony kártyával
-5db eredeti játékkal:
Fifa world cup 2006,Spiderman2,GtaLiberty City stories,Daxter,Kingdom of paradise
- Logitech Playgear Street tokkal
-1.5-s FirmWare
Ez pontosan
Ár:70e Ft ( Gyõr környékiek elõnyben)
Érdeklõdni: [email protected] -n
Pedig igyexem
http://bf2s.com/player/swy/