40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
AlbiUSA #23861 Dunkey, nyugi nem te vagy bena, a slimhez kijott egy uj remote control. En most vettem az Amazon-rol. -
#23860 Jah, én is várom már. -
#23859 GoW demó eléggé jöhetne már. Szeptemberre ígérték és sehol nincsen még... -
#23858 -
#23857 azt azért meghallgatnám :) -
MR SUGAR #23856 és a Morbit Up date-shez (vagyis a Slimhez) mit adnak a csomagban? -
#23855 [sikít]
Te állatkínzó! -
#23854 Sok junk játékot kiadnak, nem csak psp-re, de ds-en is láttam tobzódni hasonló kategóriát a top-játékok áraiban. -
#23853 Hogy örüljetek:)
-
Dunkey #23852 Duci basic pack 40k (van ahol több), ez meg legolcsóbban 46ért kapható (46-50 között mozog az ára tudtommal). -
#23851 a vicc hogy 12000Ft :o -
#23850 ilyen sz.rt ki mernek adni pspre?
-
#23849 Van egy-két hibás "termék" a neten, amiket nem lehet elindítani.
A Recovery menüben állítsd át a cpu MHz-ét a legmagasabbra (333-ra)! Ez egyes játékoknál segít. -
Dunkey #23848 Jaja, lehet kapni, és kifogástalanul működik tört FW-vel is. (Mondom én, kevesebb, mint egy napos tapasztalattal :D.) -
#23847 Gunn új nevet alkotott :)
Duci PSP:) -
MR SUGAR #23846 óóó... köszi! (picit le vagyok maradva) árban kb hol lehet? (és a duci?) ettől a "csak egy kicsit bonyolultabb"-tól félek én egy kicsit, mert ameddig a duci-t figyelemmel kísértem...hát már a végefelé nekem sok volt a sok Custom FW..meg mit tudom én mik :D azóta meg elég sokat feljődött a dolog...egy szóvel LE VAGYOK MARADVA, és F@@@sok picit, mert nem szeretném szétbarmolni -
#23845 Már több mint egy hónapja lehet itthon kapni... :)
Van már rá custom fw is csak kicsit bonyolultabb feltenni mint a "duci" változatra. -
MR SUGAR #23844 hello! keresgéltem, de nem nagyon találtam infót a PSP Slimről! persze azokat megtaláltam h miben más, mint elődje, de tudna valaki plusz infókat adni? mármint Nálunk mikor jelenik meg? (úgy tudom amcsiban már lehet kapni) és hogy ezen lehet-e "nem eredeti" játékokal játszani majd!? mert ha minden ok, akkor vennénk egyet-egyet a haverommal :) köszi előre is a válaszokat! -
ReVisor #23843 Köszi az eddigi segítséget, már kezdem kitapasztalni a dolgokat, de...
A Bust a move c. okosságot sehogy sem tudom működésre bírni, a Majesco logo után leáll a villogás a memstick leden, nem tölt tovább s fekete képernyő a végtelenségig. Több iso-t is próbáltam már... Mármint több helyről. Lehet, hogy ua. az iso file mindegyik de más helyről, szal nem hinném, hogy az léenne működésképtelen, inkább én nem tok valamit. esetleg tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor mivel érdemes próbálkozni? -
#23842 mennyi é? -
#23841 kurvajo a topic headerje! -
#23840 Nekem is kéne:( -
Dunkey #23839 Na, senki nem tud vmi szótárprogit pspre? (ami megy 3.60 m33 fw alatt is) -
#23838 nemtom, de meghivot elfogadok, mert már a 4. nickem lett kivágva :D -
Kalozoner #23837 tudom nem ide illik de blackcatsen ha megvan az 1.0 arányom de van visszamenőlegm olyan torrentem ami nincs rendesen visszatöltve (pl:0.5), attól még tölthetek mert nekem a faq nem volt túl világos..THX -
Kalozoner #23836 lehet.. -
#23835 régen jártam már ere de csak az szeretném meg kérdezni hogy lehet e már warezolni a psp slimre ? -
#23834 még 1 pixel van a pixel.hu :-) -
#23833 Duci :DDD Ez aranyos volt :) -
#23832 Sima "duci" eladó PSP nem kell senkinek? -
Dunkey #23831 Basszus, lehet jönni próbálkozni. Nem LEHET bedugni azt a kurva kábelt, ti meg itt "röhögtök". Mind1, simán a füles is jó, az úgy simán belemegy.
Más: Nem tudtok valami angol-magyar homebrew szótárprogit ami megy 3.60-on? -
#23830 -
Dunkey #23829 De lehetek. Bármit csináltam, egyszerűen nem tudom bedugni. (hozzá adták, nem lehet inkompatibilitási probléma) -
amdrula #23828 Igen, könyvek vannak róla, hogyan kell bedugni egy kábelt.
Ennyire láma te sem lehetsz... -
#23827 Gondolkozni kéne, mielőtt kérdezel. -
Dunkey #23826 Na másik kérdés: van ilyen távirányítós cumó, amivel lehet filmbe, zenébe stb. belepörgetni. És van ennek a csatlakozója (egy jack meg egy akármi egyben). De sehogysem tudom bedugni egyszerűen. Van ennek valami technikája, vagy valamit nem tudok, amit kéne? -
Dunkey #23825 Na működik, csak leformáztam a PSP-t menüből és betolta magának a könyvtárszerkezetet, aztán felmásoltam egy gémet és most műűűűűkszik :D! -
Dunkey #23824 A rohadt életbe. Mi az Isten baja lehet akkor? :((( Nem hiszem el. -
#23823 Pedig úgy kéne mennie... Gyökérben ISO mappa és oda mehetnek az ISO és CSO fileok. -
Dunkey #23822 Senki? :(( Nemár. Játszani szeretnéék áááá :D. (Ma lett meg a PSP.)