40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23901 hüha, első slim előny:
Slim PSP 1Seg TV Tuneréről és néhány érdekes infó:
Erről már írtam korábban mire is jó.
Saját ikont kapott a főmenüben (GAME és Videó közé került :)). Tehát a 3.60-as FW-ben van még egy ikon.. (gondolom akkor jön csak elő, ha rácsatlakoztatjuk.. ez majd még kiderül)
Amint elindítja az ember a programot, egy menü jön elő, és jobb oldalon kilistázza az elérhet csatornákat.
Van természetesen full-screen opció is (R gombbal lehet aktiválni).
Sajnos a TV Tuner csak és kizárólag a Slim PSP-vel együttműködni. Következő hónapban dobják piacra, Japánban.
em82.extra.hu -
#23900 amugymeg TÉK :) -
#23899 DSbe megnézném mikor lennének ilyen cuccok :D -
#23898 Király, hogy már ilyen könnyen le lehet cserélni az ikonokat, nem?:) -
#23897 Csak nem értettem, hogy miért 3 ha ott a 4 is, de mind1, ha 3.71-re frissíted :) -
#23896 mert a 3.71hez kell vagy 3 vagy 4es update.
most már 3.71es vagyok -
#23895 Az meg mire kell? Nem értem, hogy miért nem 3.71 M33-2? De ha már 3.52, akkor miért nem 3.52 M33-4 a 3 helyett? :) Semmiben nem jobb az égvilágon a 3 a 4-nél, sőt: a 3 volt az, ami rengeteg PSP-t szétb@szott egy ps3news nevű oldal jóvoltából. -
#23894 megvan:))) -
#23893 mégse, letöltöttem 3.52.pbp-t, de hát ebből nem lesz prx :) -
#23892 3.52 M33 3 update, de már megvan -
#23891 És ez mihez kéne?:O -
#23890 ezt nem értem
Szedd ki az alábbi prx fájlokat a hivatalos FW updateből: /kd/popsman.prx, /kd/pops.prx, /vsh/modules/libpspvmc.prx és /vsh/modules/pafmini.prx and, majd másold őket a memóriakártyára az SEPLUGINS/popsloader/ mappába a következő neveken: popsman3XX, pops3XX.prx, libpspvmc3XX.prx, pafmini3XX.prx, ahol az XX mindig az aktuális FW számát jelzi, ahonnan kiszedted (40, 51, vagy 52).
:o
-
#23889 nekem nem kell,már van -
#23888 énis énis :D -
#23887 Egy meghívót én is szivesen elviselnék, és megköszönném ha küldene valaki macskára :) -
#23886 küldene nekem valaki meghívót blackcatsre? -
#23885 Ez az új Star Wars eléggé jó kis mókának tűnik, komoly multiplayer van benne: nagy pályák, használható járművek. Eléggé komoly kis játék. -
#23884 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=23862]#23862[/URL] -
#23883 hmm, majd beszerzek egyet ha lesz pénzem -
Dunkey #23882 Nap kérdése: 2 gigás memkari, ütésálló tok, adatkábel+töltő egyben, meg saját füles (sima LG). Ja meg törlőkendő :D. -
#23881 Bizony. Bár nekem pont feketében van :) A zajszűrés meg nem vicc: Ha ilyennel hallgatsz zenét, szinte azt sem hallod meg, ha melletted felrobban egy kocsi, szóval óvatosan vele az utcán, mindig körülnézni :) Arról nem is beszélve, hogy olyan hangja van, ami teljesen maga alá von. -
#23880 A legbiztosabb, a a Basys-ban veszed, ez a Sennheiser hivatalos Magyarországi forgalmazója: link
A legtöbb rendes boltban egyébkét nem adnak hamisat, csak a netes hirdetésekkel (főleg ebay és hasonlók) vigyázni kell. -
#23879 Te merre vetted? -
#23878 playgear mod volt,de eltört,pedig vigyázva volt rá:(
Kár érte,nem volt rossz -
#23877 Magas minőségű sztereó FÜLBE DUGHATÓ FÜLHALGATÓ ezüst színben. Erőteljes mélyhang kiemelés, környezeti zajok kiszűrése. Különböző méretű (S/M/L) fülgumival csomagolva, hogy minden fülbe megfelelően...
:DDDDD -
#23876 Nekem van egy egy gigás, egy két gigás, és egy 32 megás karim. Ennyi:) -
#23875 CX300? Nagyon helyes :) Van nekem is CX300-am, de elsősorban az mp3 lejátszómhoz használom, de jó persze PSP-hez is. Nagyon durván szól, egyszer meghallgatsz vele valamit és nem fogsz tudni más fülessel zenét hallgatni, egyszerűen ég és föld a különbség. Viszont vigyázz vele, hogy hol veszed és mennyiért, mert hamisítják.
A napi kérdésre: Nekem van egy 2 gigás kártyám. Ennyi. :) Meg persze az alapból adott tarozékok (Value Pack): törlőkendő, szövet tok, 32 megás kártya. -
#23874 nagggyon babaaaa
Az Ön által megrendelt termék(ek)et rendszerünk rögzítette. Rendelése aktuális állapotáról folyamatosan értesítjük Önt.
A termék(ek) átvételéről e-mailben és/vagy SMS-ben kap tájékoztatást. -
#23873 nem ugrot be hogy ez télleg milyen kérdés:D
Amugy enyiméhez kemény tok (nem logiteches,valami csájná,de faxa), volt egy logitech fülhallgato de eltröt (grrr:(), szal most egy CX 300-as füles lesz,ha megjön,demo lemez,ridge racer,és Red hot chilli peppers slane castle koncert:) (kurvajó) -
#23872 nyah, meg is rendeltem -
#23871 nah ezen azért már látszik a minőség -
#23870 napi kérdés
nekem van egy tokom, egy kis kihangosítom, ami kinai fosh, fülhallgatom, UMD tokom, de UMDm nincs csak demo lemez, meg még 1-2 dolog -
#23869 akkor? nem kérdés, baromság. én 2 fontot / 750 ft / nem adtam egy asztali psp tartó + töltő dokkolóért... -
#23868 Nah megvan az áldozat: Playgear AMP -
#23867 ilyet viszont azonnal veszek ha lesz gps pspre -
#23866 pénzhiányban vagyok.. -
#23865 4000 forint elköltéséhez, pénzügyi tanácsadó kell?
szerintem kacat. -
#23864 mit mondotok, szerintetek vegyek, nevegyek? :) -
#23863 Ilyennel valakinek tapasztalat?
aranyos ez a honlap, vannak rajta jó dolgok:) -
#23862 hellosztok! van egy kis gondom! amikor elindítom a Star Wars Leath Alieca-t, bejön a fejlesztő meg a többinek a "reklámja" az UBISOFTnak, meg a Lucas Arts-nak szval elindúl a game rendesssen! de amikor vége ennek kiad egy képernyőt aminre az van írva hogy Star Wars Alieth Aliance eddig minden rendben, de ennnek a képernyőnek az aljában az van írva hogy: "Loading, please wait. Do not open the disc cover."
5 másodperc múlva kilép a game ból és ezt írja: [/quote]"The Game could not be started"[quote]
Már mindent megpróbáltam! Az a recoveryben az UMD-t mindenre átálítottam de semelyikkel se jó! És IGEN van benn UMD lemez! ha tudja valaki hogy mi lehet azt nagyon megköszönném! A Választ előre is nagyon köszi!