PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
53e ft nagy ELEc... üzletünkbe megéri? vagy hozzá lehet jutni olcsobban is?
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem lesz még egy jó pár évig új psp, és igen, nekem teljes mértékig megérte, azt, hogy neked megéri-e, nem tudom.
1. megéri e psp-t venni...? ugyebár mikor jön ki az új psp és lesz e játék a régi psp-re
2. mindegy milyet veszek? jól hallotam mostmár mindegyik psp-t lehet softolni... és megy a tört game?
3. hol lehet a legjobb áron kapni - esetleg nagyáruházakba, vagy kisebb boltokba vagy esetleg érdemes e használtan belevágni?
Köszönöm!<#mf2>#mf2>
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
" © aabelus
aki akar nyerni egy PSP-t az regizzen a psp.wss.hu-n,erdemes!!!!!!!!!!!. meg van 4nap a sorsolasig,ami csak akkor lesz,ha meglesz a 600 regisztralt teg. meg kell kb100,szal regizzen mindenki! "
reklám
😄DDDD
nemtom
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nem érzékeli :o
a 2.8+ valoban azt sugallja de amikor az íródott még nem volt 3+ oe...
oe alatt tudsz bármilyen eboot-ot inditani
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
"Egy újabb FW2.80-as homebrew játék, a Snake. Másold be a PSP/PHOTO mappába és Slideshowként indítsd a START gombbal!"
vagyis 2.80-ra való, a tiff exploitot használja amit 3+ oe-ben nincs, egyébként nincs is rá szükség.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Valaki próbálkozott már a Daedalus R9 es progival, N64 emulátor psp-re.
Eddig csak annyit sikerált elérnem, hogy bejön a menü, 3 ikon és ott megfagy minden.
Sajna eddig nem leltem megoldásra sehol, valaki tud róla valamit.
Üdv
Charlie
Intel Core 2 Quad Q8200, 2.33ghz @ 3.43 GTX280 1gb 4gb Kingstone DDR3-1333
Amúgy: Újabb banra hajtasz blackfish? <#wilting>#wilting>
Need For Speed Most Wanted, GTA: Vice City, GTA Liberty City, World Series Poker 2007 edition, Scarface, Medal of Honor: Heroes, 50cent Bulletproof, DEMO lemez
A tokjukban tökéletes állapotban.
írj megegyezünk email msn is [email protected]
mcoliver(kukac)freemail(pont)hu
http://pspfilez.extra.hu/b
eskü kiteszek egy számlálót, hányszor nyomják meg azt a két gombot 😄DDD
Hol lehet ingyen 2.71 es frissítést letölteni
pspre?
írj vagy hívj és megoldjuk!
Gamespot.com szerint márc. 6.
576 kbyte szerint márc. 23.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"