40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • ColdFire
    fizess :C
    akár kevesebbet is, de akkor is fizetni kell 200Ft :P
  • macselek #23940
    Nincs mivel játszanom:( Letölteni csak ilyen lassú szarokról tudok... hüühümm...
  • ColdFire
    sok élményem volt már vele, túlélt két motoros balesetet, és még sorolhatnám...

[mindjárt sír]
  • scorpeeon
    Nekem fél évvel előtte már megvolt és azóta is megvan :)
  • ColdFire
    Most belegondoltam, azóta van psp-m amióta megjelent mo-n, vúúúú :D
  • Kaplan
    Simlisnek? :) Nem tudom kérdezd meg tőle.
  • macselek #23935
    Lol..
  • kisgabo
    van még több is a simlisnek?
  • Mricu
    Érdekes, egyébként a hamisítványokat is fajtája válogatja...
    Pl én vettem februárban egy kártyát, a csávó nagyon oda volt hogy "ez eredeti, hűdejó" és hasonlók, aztán persze hamis volt. De máig nincs vele semmi baj. Aztán vettem 4000-ért (na ez tényleg árulkodó volt) egy 2200 MAh-es akksit, és mennyit bírt? 2 órát! Ráadásul csak zenét hallgattam vele. Az akksi burkolatát megnyomogatva kb olyan érzésem volt, mintha üres lenne belül.
    Hát, a neten óvatosan kell vásárolni...
  • scorpeeon
    Ha eredeti, akkor sztem jah.
  • ColdFire
  • Kaplan
    Tegnap vettem Cheapboy barátomtól 6,000 Ft-ért egy Sandisk Ultra High karit (2 giga). Ennyi pénzért megérte, nem?
  • kisgabo
    az embereknek az olcsó kell... hidd el, elmegy a fülük mellett, ne vedd a gagyi sony-t... deméééééééé, olcsó.

nálunk a boltban napi és állandó kérdés volt: olcsóbb nincs?

megszivattam egy nőt, 900 forintos hangszóró, másnap jött vissza, nagyon rossz, levásárolhatja?
  • Prypiat
    Ez nagyon durva,hogy ennyi hamis szart lehet kapni. :(
    Memkariból ezért fogok sandisket venni. Sokkal drágább de legalább nem akadnak rajta a játékok és talán kibírja több évig is.
  • skajwa
    Jatek letoltesre a piratebay-t hasznalom, eddig mindent megtalatam rajta es mukodott is. A fifa 08 is gyorsan felkerult...
  • skajwa
    New Yorkban lehet venni 200 dollarert arany es kek szinu duci psp-t gyari (!!!) csomagolasban. Tehat nem utolag raktak ra mas elolapot, mert rendesen gyari dobozban van a psp.
  • MaSzKa
    nekem a 13eft-os memkarim fingott ki pedig csak kivettem és visszraktam óvatosan

most veszek elméletileg eredetit csak nem high speed-est 1 ideig jó lesz talán

tele van a psp minden gagyi szarral (pl. memkari)

én rendeltem már hamisitott 2200mah- akksit ami a beígért 7-8órából csak 3-at birt meg hamisitott logitech playgear steelt fajhallgatót ami kurvaszarul szólt

vonalkód egyiken se volt csak bontatlan volt
  • MaSzKa
    van már olyan hamisitvány újabban ami magicgate-re supportedet ir ki de 3-5hónap után kifingik
  • macselek #23923
    Uhhh... Részvétem.
  • Sparco15
    hát akkor kijelző csere leginkább :/
  • ColdFire
    ColdFOnline

Csatlakozott: 2007.01.14. Vasárnap 22:10 Hozzászólások: 8 Felhasználó profiljának megtekintése
    Üdv!

Szedtem szét a pspm, szedtem volna ki a kijelzőt, éppen azt a kis vékony vezetéket szedtem le, mire észre vettem h be van kapcsolva a psp...
    szikrázott egyet, és most nem megy a kijelző...
    Ahova az a kis kábel megy (ilyen lapos), mellette jobbra szikrázott valami...
    Ajánlat, vmi?Smile

Köszi...
    Amugy minden megy rajta, hallom a hangját, ha lépegetek vele a menük közt

érdekes a fogalmazás, csak kicsit ideges vagyok, h holnap jön a logitech hangcucc hozzá
  • scorpeeon
    Hogy sikerült? Részvétem, nem lesz olcsó mulatság: 10-15 ezer egy olyan...
  • ColdFire
    elbasztam az LCD-m, jeje, huhu...
  • Dunkey
    Nincs meghívó. Ill. nem lehet küldeni. És jó ideig nem is lehet majd elvileg.
  • scorpeeon
    Jaja, az eredeti.
  • Kata
    A enyém supportedet ír ki memkarira az jó e?
  • macselek #23915
    #23886?
  • kisgabo
    javagyúgy! akkor copi.
  • kisgabo
    nem, attól még működnie kellene.
  • Dunkey
    A 3.60 és afeletti FW-k már nem 1.50 "fölé" vannak felrakva, ergo az homebrew progik, amik az 1.5ös kernelt használják, nem működnek rajta.
  • kisgabo
    mi ez a hülyeség, hogy slim program, csak slim?
  • amdrula
    snes9xtyl_pspslim_0.4.2 műxik :D
  • Dunkey
    Az itthon kapható memkarik nagy százaléka hamis. És attól, hogy hamis, kb. minden ugyanúgy működik rajta, max. néhány játék kicsit lassabb, de a te problémádhoz köze nincs a memóriakártyának.

Na még1x: Nem tud valaki olyan oldalt, ahol direkt slimre vannak már hombrew progik? Vagy egyáltalán olyat, ahol vannak Slimen működők?
  • Gomber
    Hát bassza meg! még csak most veszem észre hogy hamis a memóm amitől vettem azt mondta hogy nem hamis meg minden! erre : unknonw! akkor azért nem érzékel egy csomó game-t! hogy rohadna le, feljelentem!
  • wordsworth
    Műpinát nem adnak mellé?
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    ez tök jó
    vissza pillantó tükör helyett
  • MaSzKa
    tönkrement a 2gb-os sony high speedes karim fél évig bírta

ha hamisítványt vesztek (ami magyaországon lehet kapni az 95% az) akkor mikor kicsomagoljátok akkor rakjátok be a psp-be és onnan ne szedegessétek ki, mert nekem akkor ment tönkre ez a 2. ami tönkrement
    mingegyik eredetinek tünik de a psp magicgate: unknonw

az a durva még a sony magyarországnál is hamisítványt lehet kapni
  • wordsworth
    Ha kipróbáltad UMD-vel No UMD-vel is, nagyobb procin 333.. akkor kuka a game, vagy szedjed le máshonnan lehet hogy a game rossz, bár ennek kicsi a valoszinusege (esetleg valamit elrippeltek)
  • Gomber
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=23862]#23862 HAHÓÓÓÓÓÓ! előre is köszi[/URL]